Δεν είδα να λέει ότι έχει κάποιο πρόβλημα η Red Bull (δυστυχώς ),αλλά η Renault με το ERS...
Ε η Ρεντμπουλ τι κινητρα φοραει? ¨)
Επηρεν μου φωτια τον ΙΑΡΕΣ συντεχνε
Δεν είδα να λέει ότι έχει κάποιο πρόβλημα η Red Bull (δυστυχώς ),αλλά η Renault με το ERS...
Κάπου αλλού διάβασα ότι το πρόβλημα αφορά γενικά τους κινητήρες της Ρενώ και όχι μόνο της Red Bull.Δεν είδα να λέει ότι έχει κάποιο πρόβλημα η Red Bull (δυστυχώς ),αλλά η Renault με το ERS...
Λες να βρήκε τελικά ο Eraser τον επίτιμο και να του ευχήθηκε?Πες μου τέτοια!Να χάνει βαθμούς ο κωλογερμαναράς από μηχανικές βλάβες...
Μάλλον θες μερικά βασικά μαθήματα ακόμα για την φ1...Δεν είδα να λέει ότι έχει κάποιο πρόβλημα η Red Bull (δυστυχώς ),αλλά η Renault με το ERS...
Α,Renault κινητήρα φοράει η Red Bull... Μου διέφυγε...Ε η Ρεντμπουλ τι κινητρα φοραει? ¨)
Επηρεν μου φωτια τον ΙΑΡΕΣ συντεχνε
Κάπου αλλού διάβασα ότι το πρόβλημα αφορά γενικά τους κινητήρες της Ρενώ και όχι μόνο της Red Bull.
Ισως γι´ αυτό.
Λες να είναι ο επίτιμος...;
Εεε...συγνώμη αλλά είναι περασμένη η ώρα και .Λογικό να μην θυμάμαι καλά...Μάλλον θες μερικά βασικά μαθήματα ακόμα για την φ1...
Λογικό;;;Πόσο είσαι 77χρ.;;;Εεε...συγνώμη αλλά είναι περασμένη η ώρα και .Λογικό να μην θυμάμαι καλά...
Άλλωστε η συγκεκριμένη ομάδα δεν είναι από τις αγαπημένες μου...
77???Λογικό;;;Πόσο είσαι 77χρ.;;;
Λίγο πριν την κρίσιμη ηλικία...των 40...77???
Τον Δεκέμβριο έκλεισα τα 39...
Η RedBull με Ricciardo σημερα το πρωι εκανε μισο γυρο πριν αρχισει να καπνιζει ο κινητηρας
και αλλους 3 γυρους το μεσημερι πριν εγκαταλειψει κι αυτη την ημερα. Οι πληροφοριες λενε οτι υπαρχει προβλημα στην εγκατασταση των ηλεκτρονικων του κινητηρα, ο Newey τα εχει βαλει υπερβολικα κοντα στις μπαταριες του ERS και υπερθερμαινονται.
Από αυτά που ακούω για τη φύση του προβλήματος της ΡεντΜπουλ δείχνει δυσεπίλυτο. Τον έχω βγάλει έξω και τον παίζω
Έχει και η Ρενώ ταυτόχρονα προβλήματα οπότε 2 σε 1.
Έχε πλάκα να μην έχει καλό μονοθέσιο ο Φέττελ στους πρώτους αγώνες τουλάχιστον...Από αυτά που ακούω για τη φύση του προβλήματος της ΡεντΜπουλ δείχνει δυσεπίλυτο. Τον έχω βγάλει έξω και τον παίζω
Έχει και η Ρενώ ταυτόχρονα προβλήματα οπότε 2 σε 1.
κλασσική τακτική, εκεί που βγήκανε πιο ίσοι κανονισμοί για όλους και είδανε ότι δεν τραβάνε οι ομάδες που ρίχνανε εκατομύρια σε κάθε αγώνα με κάστομ λάστιχα και διαφορετικούς κινητήρες σε κατακτήριες και στον αγώνα είπανε να αλλάξουνε τα πάντα όλα μπας και γυρίσει ο τροχός.