Νέα

Ενοχλητικοί σε διπλανά τραπέζια σε καφέ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παραλιώτης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσο συχνά ο διπλανός στην καφετέρια είναι σπαζαρχη...

• Πάντα. Όλο σε μαλάκες πέφτω...

• Συχνά. Είναι συχνό το φαινόμενο ο διπλανός να λέει μαλακίες..

• Συχνά. Μπορεί να μη λέει μαλακίες αλλά η φωνή του είναι σπαστική οπότε έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα

• Σπάνια. Εντάξει συμβαίνει κάποιες φορές αλλά έχω άλλα δικά μου να ασχοληθώ..

• Πότε. Όλα καλά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.

• Πότε. Είμαι ο μαλάκας ο διπλανός.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.372
Πόντοι
456
Συνήθως η ενοχλητική παρέα είναι κάτι 50άρες που κακαρίζουν, λέγοντας μαλακίες...
το τσιγάρο σε καφετέρια σας δίνει πάτημα για φόνο ή το καταπίνεται ?
Είμαι μη καπνιστής, αλλά στον ελάχιστο καπνό δε λέω κάτι.
Αλλά ναι, ενοχλεί πολλές φορές.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Δε με ενοχλεί τόσο πολύ η φασαρία όσο οι καρέκλες. Θέλω να απολαύσω τον καφέ μου οπότε θέλω σχεδόν πολυθρόνα να απλώσω τον κώλο μου. Σκαμπό σε μπαρ ή τίποτα ψάθινες καρέκλες από την εποχή του Αττίκ τρώνε άκυρο.

Βέβαια κάποιες φορές που γίνεται της πουτάνας με ενοχλεί λίγο καθώς βουίζει το κεφάλι μου. Αλλά δεν χαλιέμαι και πολύ γιατί θα πάρω το κινητό να διαβάσω κάτι. Πόσο θα φωνάζουν; 2-3-5 λεπτά; Κάποια στιγμή θα σταματήσουν.

Το χειρότερο είναι η δυνατή μουσική και μάλιστα με αρρύθμιστα ηχεία. Να έχεις ξυπνήσει πρωί πρωί Κυριακής, να πας να πιεις καφέ μόνος μέχρι να ξυπνήσουν τα υπόλοιπα ρεμάλια και το γίδι ο καφετζής να βαράει "πριόνια" λες και δεν έχει σταματήσει από το προηγούμενο βράδυ. Κάποιες φορές με πιάνει πονοκέφαλος στον κλειστό χώρο.

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.536
Πόντοι
1.056
Καλύτερα take away και στο μπαλκόνι σου και πιο φθηνά και λιγότερο σπασιμο αρχιδιων από μωρά μπαρμπαδες και παρτσακλα

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
884
Πόντοι
81
Καλύτερα take away και στο μπαλκόνι σου και πιο φθηνά και λιγότερο σπασιμο αρχιδιων από μωρά μπαρμπαδες και παρτσακλα
Και δεν τον φτιαχνεις μονος σου τυπε ακομα πιο φτηνα θα σου βγει:confused:

makis406

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
75
Πόντοι
1
Δεν παω σχεδον ποτε Κυριακες και αργιες για καφε και συνηθως παω νωρις πριν πλακωσουν τα ορκ με τα μπασταρδα τους.
Αλλα τα τελευταια χρονια τον εχω ελατωσει,τον χειμωνα που ειμαι εξωτερικο παω συχνα αλλα το καλοκαιρι το αποφευγω

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Η νούμερο ένα ενόχληση είναι οι μοναχικοί αδιάκριτοι τύποι που μπαστακώνονται επίτηδες στο διπλανό τραπέζι να κρυφακούσουν τι λες με το ραντεβού σου. Τι "κρυφακούσουν" γράφω, δεν τους νοιάζει καθόλου το κρυφά, ενίοτε πετάγονται σαν τα ζώα να συμμετάσχουν και στις συζητήσεις. Μετά φαντάζομαι πάνε και τον παίζουν ενοχλητικά στις παραλίες ή τα σινεμά και όπου βρουν ζευγάρι :2funny:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.650
Πόντοι
6.946
Η νούμερο ένα ενόχληση είναι οι μοναχικοί αδιάκριτοι τύποι που μπαστακώνονται επίτηδες στο διπλανό τραπέζι να κρυφακούσουν τι λες με το ραντεβού σου. Τι "κρυφακούσουν" γράφω, δεν τους νοιάζει καθόλου το κρυφά, ενίοτε πετάγονται σαν τα ζώα να συμμετάσχουν και στις συζητήσεις. Μετά φαντάζομαι πάνε και τον παίζουν ενοχλητικά στις παραλίες ή τα σινεμά και όπου βρουν ζευγάρι :2funny:
Γίνονται τέτοια πράγματα; Ο μοναχικός τύπος, κρυφακουει και συμμετέχει στη συζήτηση;

Άλλη φορά, να τον ρωτάς στα ίσια: "είσαι μέλος του μπου;"

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Γίνονται τέτοια πράγματα; Ο μοναχικός τύπος, κρυφακουει και συμμετέχει στη συζήτηση;

Άλλη φορά, να τον ρωτάς στα ίσια: "είσαι μέλος του μπου;"
Τέτοια κάνεις κι εσύ τέκνο Βρούτε; :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Mια φορα μου ειχε τυχει αυτο με μια γκομενα σε ενα μαγαζι ζωγραφου.Αφου τη φασωσα,μετα σηκωθηκα για τουαλετα.Οταν γυρναω μου λεει ¨αυτοι οι δυο διπλα μας σχολιαζανε.Τι λεγανε την ρωτησα? οτι τελικα τη φασωσε:grin:"

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Δε με ενοχλεί τόσο πολύ η φασαρία όσο οι καρέκλες. Θέλω να απολαύσω τον καφέ μου οπότε θέλω σχεδόν πολυθρόνα να απλώσω τον κώλο μου. Σκαμπό σε μπαρ ή τίποτα ψάθινες καρέκλες από την εποχή του Αττίκ τρώνε άκυρο.

Βέβαια κάποιες φορές που γίνεται της πουτάνας με ενοχλεί λίγο καθώς βουίζει το κεφάλι μου. Αλλά δεν χαλιέμαι και πολύ γιατί θα πάρω το κινητό να διαβάσω κάτι. Πόσο θα φωνάζουν; 2-3-5 λεπτά; Κάποια στιγμή θα σταματήσουν.

Το χειρότερο είναι η δυνατή μουσική και μάλιστα με αρρύθμιστα ηχεία. Να έχεις ξυπνήσει πρωί πρωί Κυριακής, να πας να πιεις καφέ μόνος μέχρι να ξυπνήσουν τα υπόλοιπα ρεμάλια και το γίδι ο καφετζής να βαράει "πριόνια" λες και δεν έχει σταματήσει από το προηγούμενο βράδυ. Κάποιες φορές με πιάνει πονοκέφαλος στον κλειστό χώρο.
Σε παραλιακή περιοχή μένεις;
Σε τι καφετέριες πας και έχουν ψάθινες καρέκλες μέσα στον χειμώνα;

Και καφέ με πριόνια μόνο σε Μπουρνάζι μου κάνει.
Δεν έχω πετύχει αλλού τέτοιες μουσικές σε καφέ.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Σε παραλιακή περιοχή μένεις;
Σε τι καφετέριες πας και έχουν ψάθινες καρέκλες μέσα στον χειμώνα;

Και καφέ με πριόνια μόνο σε Μπουρνάζι μου κάνει.
Δεν έχω πετύχει αλλού τέτοιες μουσικές σε καφέ.

Ζω σε επαρχιακή πόλη και τα πράγματα είναι κουκουρουκου. Μηδέν αισθητική.

Πχ έχουμε ένα μαγαζί το οποίο προσπαθεί να το παίξει κουλτούρα και καλά. Έχει τις παλιές ξύλινες ψάθινες καρέκλες που είχαμε στο χωριό. Αυτές με το στριφτό σύρμα ανάμεσα στα πόδια της. Όταν πάω πριν τα άλλα ρεμάλια προσπαθώ να βρω καναπέ να καθίσω. Αλλιώς γάμησε τα.

Όσο για τα "πριόνια" έχει να κάνει με το κάθε βλαμμένο που το παίζει μάγκας. Πχ βάζουν ότι μουσική θέλουν αυτοί αγνοώντας ότι η κάθε ώρα θέλει τα δικά της. Δε γίνεται να βαράς Trance στις 10 το πρωί. Βάλε κάτι σε χαλαρό Chill. Στο κάτω κάτω υπάρχουν και σταθμοί με έτοιμη μουσική. Βάλε κάτι τέτοιο.

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
γίνονται φασαρίες για το τσιγάρο? συνήθως αυτό βλέπω να ενοχλεί πολλούς...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.212
Πόντοι
2.356
Για να μην ανοίγω νέο thread είπα να γράψω εδώ.

Ερώτηση: Έχετε να μου προτείνετε καφέ-μπαρ που να έχει καναπέδες μεμονωμένους; Μιλάω για Αθήνα πάντα, Κολωνάκι και πέριξ. Όχι με τρελή φασαρία όμως μέσα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom