Και τα προηγούμενα επτά, πώς σου ξέφυγαν;Εγώ έχω τα νεύρα μου από οχτώ χρονώνε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ενοχλητικοί σε διπλανά τραπέζια σε καφέ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Παραλιώτης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Loukoum4s
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2019
- Like
- 1.427
- Πόντοι
- 206
Ήμουν μικρός, δεν είχα εμπειρία.Και τα προηγούμενα επτά, πώς σου ξέφυγαν;
Ήσουν λουκουμάκι.Ήμουν μικρός, δεν είχα εμπειρία.
Loukoum4s
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2019
- Like
- 1.427
- Πόντοι
- 206
Όχι να το παινευτώ, αλλά ακόμα είμαιΉσουν λουκουμάκι.
Συνήθως η ενοχλητική παρέα είναι κάτι 50άρες που κακαρίζουν, λέγοντας μαλακίες...
Αλλά ναι, ενοχλεί πολλές φορές.
Είμαι μη καπνιστής, αλλά στον ελάχιστο καπνό δε λέω κάτι.το τσιγάρο σε καφετέρια σας δίνει πάτημα για φόνο ή το καταπίνεται ?
Αλλά ναι, ενοχλεί πολλές φορές.
Δε με ενοχλεί τόσο πολύ η φασαρία όσο οι καρέκλες. Θέλω να απολαύσω τον καφέ μου οπότε θέλω σχεδόν πολυθρόνα να απλώσω τον κώλο μου. Σκαμπό σε μπαρ ή τίποτα ψάθινες καρέκλες από την εποχή του Αττίκ τρώνε άκυρο.
Βέβαια κάποιες φορές που γίνεται της πουτάνας με ενοχλεί λίγο καθώς βουίζει το κεφάλι μου. Αλλά δεν χαλιέμαι και πολύ γιατί θα πάρω το κινητό να διαβάσω κάτι. Πόσο θα φωνάζουν; 2-3-5 λεπτά; Κάποια στιγμή θα σταματήσουν.
Το χειρότερο είναι η δυνατή μουσική και μάλιστα με αρρύθμιστα ηχεία. Να έχεις ξυπνήσει πρωί πρωί Κυριακής, να πας να πιεις καφέ μόνος μέχρι να ξυπνήσουν τα υπόλοιπα ρεμάλια και το γίδι ο καφετζής να βαράει "πριόνια" λες και δεν έχει σταματήσει από το προηγούμενο βράδυ. Κάποιες φορές με πιάνει πονοκέφαλος στον κλειστό χώρο.
Βέβαια κάποιες φορές που γίνεται της πουτάνας με ενοχλεί λίγο καθώς βουίζει το κεφάλι μου. Αλλά δεν χαλιέμαι και πολύ γιατί θα πάρω το κινητό να διαβάσω κάτι. Πόσο θα φωνάζουν; 2-3-5 λεπτά; Κάποια στιγμή θα σταματήσουν.
Το χειρότερο είναι η δυνατή μουσική και μάλιστα με αρρύθμιστα ηχεία. Να έχεις ξυπνήσει πρωί πρωί Κυριακής, να πας να πιεις καφέ μόνος μέχρι να ξυπνήσουν τα υπόλοιπα ρεμάλια και το γίδι ο καφετζής να βαράει "πριόνια" λες και δεν έχει σταματήσει από το προηγούμενο βράδυ. Κάποιες φορές με πιάνει πονοκέφαλος στον κλειστό χώρο.
Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.536
- Πόντοι
- 1.056
Καλύτερα take away και στο μπαλκόνι σου και πιο φθηνά και λιγότερο σπασιμο αρχιδιων από μωρά μπαρμπαδες και παρτσακλα
lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 884
- Πόντοι
- 81
Και δεν τον φτιαχνεις μονος σου τυπε ακομα πιο φτηνα θα σου βγειΚαλύτερα take away και στο μπαλκόνι σου και πιο φθηνά και λιγότερο σπασιμο αρχιδιων από μωρά μπαρμπαδες και παρτσακλα
Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.536
- Πόντοι
- 1.056
Ισχύει...εγώ προσωπικά απ' όταν αγόρασα εσπρεσιαρα ησύχασε το κεφάλι μΚαι δεν τον φτιαχνεις μονος σου τυπε ακομα πιο φτηνα θα σου βγει
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Η νούμερο ένα ενόχληση είναι οι μοναχικοί αδιάκριτοι τύποι που μπαστακώνονται επίτηδες στο διπλανό τραπέζι να κρυφακούσουν τι λες με το ραντεβού σου. Τι "κρυφακούσουν" γράφω, δεν τους νοιάζει καθόλου το κρυφά, ενίοτε πετάγονται σαν τα ζώα να συμμετάσχουν και στις συζητήσεις. Μετά φαντάζομαι πάνε και τον παίζουν ενοχλητικά στις παραλίες ή τα σινεμά και όπου βρουν ζευγάρι
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.650
- Πόντοι
- 6.946
Γίνονται τέτοια πράγματα; Ο μοναχικός τύπος, κρυφακουει και συμμετέχει στη συζήτηση;Η νούμερο ένα ενόχληση είναι οι μοναχικοί αδιάκριτοι τύποι που μπαστακώνονται επίτηδες στο διπλανό τραπέζι να κρυφακούσουν τι λες με το ραντεβού σου. Τι "κρυφακούσουν" γράφω, δεν τους νοιάζει καθόλου το κρυφά, ενίοτε πετάγονται σαν τα ζώα να συμμετάσχουν και στις συζητήσεις. Μετά φαντάζομαι πάνε και τον παίζουν ενοχλητικά στις παραλίες ή τα σινεμά και όπου βρουν ζευγάρι
Άλλη φορά, να τον ρωτάς στα ίσια: "είσαι μέλος του μπου;"
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Τέτοια κάνεις κι εσύ τέκνο Βρούτε;Γίνονται τέτοια πράγματα; Ο μοναχικός τύπος, κρυφακουει και συμμετέχει στη συζήτηση;
Άλλη φορά, να τον ρωτάς στα ίσια: "είσαι μέλος του μπου;"
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Mια φορα μου ειχε τυχει αυτο με μια γκομενα σε ενα μαγαζι ζωγραφου.Αφου τη φασωσα,μετα σηκωθηκα για τουαλετα.Οταν γυρναω μου λεει ¨αυτοι οι δυο διπλα μας σχολιαζανε.Τι λεγανε την ρωτησα? οτι τελικα τη φασωσε"Η νούμερο ένα ενόχληση είναι οι μοναχικοί αδιάκριτοι τύποι που μπαστακώνονται επίτηδες στο διπλανό τραπέζι να κρυφακούσουν τι λες με το ραντεβού σου. Τι "κρυφακούσουν" γράφω, δεν τους νοιάζει καθόλου το κρυφά, ενίοτε πετάγονται σαν τα ζώα να συμμετάσχουν και στις συζητήσεις. Μετά φαντάζομαι πάνε και τον παίζουν ενοχλητικά στις παραλίες ή τα σινεμά και όπου βρουν ζευγάρι
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.858
- Πόντοι
- 3.846
Σε παραλιακή περιοχή μένεις;Δε με ενοχλεί τόσο πολύ η φασαρία όσο οι καρέκλες. Θέλω να απολαύσω τον καφέ μου οπότε θέλω σχεδόν πολυθρόνα να απλώσω τον κώλο μου. Σκαμπό σε μπαρ ή τίποτα ψάθινες καρέκλες από την εποχή του Αττίκ τρώνε άκυρο.
Σε τι καφετέριες πας και έχουν ψάθινες καρέκλες μέσα στον χειμώνα;
Και καφέ με πριόνια μόνο σε Μπουρνάζι μου κάνει.
Δεν έχω πετύχει αλλού τέτοιες μουσικές σε καφέ.
Σε παραλιακή περιοχή μένεις;
Σε τι καφετέριες πας και έχουν ψάθινες καρέκλες μέσα στον χειμώνα;
Και καφέ με πριόνια μόνο σε Μπουρνάζι μου κάνει.
Δεν έχω πετύχει αλλού τέτοιες μουσικές σε καφέ.
Ζω σε επαρχιακή πόλη και τα πράγματα είναι κουκουρουκου. Μηδέν αισθητική.
Πχ έχουμε ένα μαγαζί το οποίο προσπαθεί να το παίξει κουλτούρα και καλά. Έχει τις παλιές ξύλινες ψάθινες καρέκλες που είχαμε στο χωριό. Αυτές με το στριφτό σύρμα ανάμεσα στα πόδια της. Όταν πάω πριν τα άλλα ρεμάλια προσπαθώ να βρω καναπέ να καθίσω. Αλλιώς γάμησε τα.
Όσο για τα "πριόνια" έχει να κάνει με το κάθε βλαμμένο που το παίζει μάγκας. Πχ βάζουν ότι μουσική θέλουν αυτοί αγνοώντας ότι η κάθε ώρα θέλει τα δικά της. Δε γίνεται να βαράς Trance στις 10 το πρωί. Βάλε κάτι σε χαλαρό Chill. Στο κάτω κάτω υπάρχουν και σταθμοί με έτοιμη μουσική. Βάλε κάτι τέτοιο.
Vienezos1_
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2022
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
γίνονται φασαρίες για το τσιγάρο? συνήθως αυτό βλέπω να ενοχλεί πολλούς...
Παραλιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 2.816
Τύπε ενοχλεί σίγουρα..γίνονται φασαρίες για το τσιγάρο? συνήθως αυτό βλέπω να ενοχλεί πολλούς...
Αλλά λίγοι το κάνουν σοβαρή φασαρία
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.212
- Πόντοι
- 2.356
Για να μην ανοίγω νέο thread είπα να γράψω εδώ.
Ερώτηση: Έχετε να μου προτείνετε καφέ-μπαρ που να έχει καναπέδες μεμονωμένους; Μιλάω για Αθήνα πάντα, Κολωνάκι και πέριξ. Όχι με τρελή φασαρία όμως μέσα.
Ερώτηση: Έχετε να μου προτείνετε καφέ-μπαρ που να έχει καναπέδες μεμονωμένους; Μιλάω για Αθήνα πάντα, Κολωνάκι και πέριξ. Όχι με τρελή φασαρία όμως μέσα.
Τελευταία τροποποίηση:
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.504
- Πόντοι
- 2.357
Η καλυτερη λυσηΚαλύτερα take away και στο μπαλκόνι σου και πιο φθηνά και λιγότερο σπασιμο αρχιδιων από μωρά μπαρμπαδες και παρτσακλα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 316
- Εμφανίσεις
- 19K