You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το Πρόβλημα Του Μαλάκα Του Φίλου Μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlokalikantzaros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.180
- Πόντοι
- 5.595
Τελικα εισαι χαζουλης....?? 'η κανεις τον χαζουλη.....???!Δεν μιλάω επι πληρωμη!!
για να σου έρθουν τα μουνακια οπως λες,πρεπει να εισαι κωλομετράτος,διαφορετικά το ξεχνάς,σε οποιαδήποτε ηλικια
παντα μιλάμε χωρις φραγκα!!
που ειρωνεύεσαι κιολας....
Επειδη δεν το εχεις παθει εσυ.... κ προφανως δεν εχεις ευχαριστηθεί αρκετο γαμησι στην ζωη σου.... (για αυτο εισαι κ εδω μεσα...) δεν σημαινει οτι καποιοι αλλοι..εκει εξω.... δεν γαμανε αβερτα.... κ επειδη εχουν το μπλα-μπλα... κ την ομορφια.. κ τα φραγκα.... κ γαμανε κ τσαμπα.... δεν μπορει καποια στιγμη να το βαρεθουν αυτο το πραγμα....
Το αποκλείεις δηλαδι...???!!!
Κ μην ειρωνεύεσαι..... κατι που δεν μπορει να αντιληφθεί το μυαλουδακι σου....!!
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 826
- Πόντοι
- 96
κολλητος εχει γαμησει οτι περπαταει με βαθμο απο 7 και πανω... εμεινε στο ραφι που ομως ειναι πολυ ομορφο (το ραφι)
ετερος, κολλητος παλι, εζησε βιο μετρημενο, απολαμβανει παιδια και συζηγο!
ο πρωτος τωρα στα ηντα, θελει την ησυχια του και 1-2 πιπες την εβδομαδα απο κορασιο που θα τα καταπιει και δε θα κανει φασαρια για να μην τον ξυπνησει... εχει βρει 2-3 με τις προδιαγραφες, τη μια τη μοιραζομαστε που και που, ή αλλη ειναι ενας αγγελος επι της γης! Καμια δε μπορει να περασει το 2ωρο στο σπιτι του!
ο δευτερος παλι στα ηντα, κοπαναει το κεφαλι του στον τοιχο και ψαχνει ,χωρις να μπορει να βρει, κατι να ξεφυγει και κανει συχνα πυκνα ταξιδια προς τα κει που θα μπορεσει να ψωνισει χωρις να τον παρουν χαμπαρι!
εγω καθομαι και τους χαζευω. η εταιρα μου εχει πολλα προσωπα, ειναι μουναρα, ειναι χωρις μαλλια απο τη χημεια, ειναι με φαρμακα και ψυχολογους, ειναι που και που πληρωμενη... μπορει να εχει πολλα προσωπα, εγω ομως βλεπω μονο ενα.
δε θελω καμια τους και ας εχω καταφερει να ξερουν ολες το ρολο τους.
ενα μονο θα με κανει χαρουμενο, να δω το παιδι μου να μην τραβαει οσα εγω και να γελαει περισσοτερο απο μενα.
πουτσες και μουνια καλα ειναι, αλλα ε... σαν την ηρεμια μας δεν εχει τιποτα!
οχι θα κατσω να δωσω αναφορα ποσο τον εχωσα και γιατι! τζασου ρε σα περα!
ο πρωτος τωρα στα ηντα, θελει την ησυχια του και 1-2 πιπες την εβδομαδα απο κορασιο που θα τα καταπιει και δε θα κανει φασαρια για να μην τον ξυπνησει... εχει βρει 2-3 με τις προδιαγραφες, τη μια τη μοιραζομαστε που και που, ή αλλη ειναι ενας αγγελος επι της γης! Καμια δε μπορει να περασει το 2ωρο στο σπιτι του!
ο δευτερος παλι στα ηντα, κοπαναει το κεφαλι του στον τοιχο και ψαχνει ,χωρις να μπορει να βρει, κατι να ξεφυγει και κανει συχνα πυκνα ταξιδια προς τα κει που θα μπορεσει να ψωνισει χωρις να τον παρουν χαμπαρι!
εγω καθομαι και τους χαζευω. η εταιρα μου εχει πολλα προσωπα, ειναι μουναρα, ειναι χωρις μαλλια απο τη χημεια, ειναι με φαρμακα και ψυχολογους, ειναι που και που πληρωμενη... μπορει να εχει πολλα προσωπα, εγω ομως βλεπω μονο ενα.
ενα μονο θα με κανει χαρουμενο, να δω το παιδι μου να μην τραβαει οσα εγω και να γελαει περισσοτερο απο μενα.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.904
- Πόντοι
- 5.506
μας γαμας το συμπαν επειδη βαριεσε τυπε?κολλητος εχει γαμησει οτι περπαταει με βαθμο απο 7 και πανω... εμεινε στο ραφι που ομως ειναι πολυ ομορφο (το ραφι)
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.353
- Πόντοι
- 12.756
ηρθα να δωσω τα φωτα μου,θεραπειες κλπ με το επιστημονικο μου υποβαθρο σε οποιον χρειαστει..
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.785
- Πόντοι
- 2.606
σπας ομως καθολου τον καρπο? γιατι ψαχναμε γνωμη πουστη για το θεμαηρθα να δωσω τα φωτα μου,θεραπειες κλπ με το επιστημονικο μου υποβαθρο σε οποιον χρειαστει..
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.353
- Πόντοι
- 12.756
οχι ρε μαλακα αλλα μπορω να κουραρω και ΜΠΟΥΣΤΗ..ειμαι επιστημονας παντος καιρουσπας ομως καθολου τον καρπο? γιατι ψαχναμε γνωμη πουστη για το θεμα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.244
- Πόντοι
- 12.756
γιατι δεν δουλευεις ;οχι ρε μαλακα αλλα μπορω να κουραρω και ΜΠΟΥΣΤΗ..ειμαι επιστημονας παντος καιρου
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.353
- Πόντοι
- 12.756
απο χθες το βραδυ σερι δουλεια..γιατι δεν δουλευεις ;
Kavlokalikantzaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2007
- Like
- 769
- Πόντοι
- 81
Σε καλό σας, έχω γαμηθεί στο γέλιο Νομίζω απάντηση δόθηκε, η επιστήμη άστραψε και βρόντηξε!
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.294
- Πόντοι
- 4.546
λέτε πάλι γι αγαπούληδες
και κράζετε στο μπου...
εδώ να δεις
Με τα μακριά μαλλιά της βγάζει τρελά λεφτά στο OnlyFans – Δεν χρειάζεται καν να ανεβάσει γυμνές φωτογραφίες
Έναν τρόπο να βγάζει αρκετά χρήματα στο OnlyFans, χωρίς ωστόσο να είναι υποχρεωμένη να βγάζει τα ρούχα της, βρήκε η 29χρονη Rojeana Macapagal. Βασικό αξεσουάρ τα μαλλιά της, που λατρεύει, τα οποία σε μήκος φτάνουν κάτω από τα οπίσθιά της. Η Ραπουνζέλ ξεκίνησε την επικερδή δραστηριότητα πριν...www.newsbeast.gr
Με τα μακριά μαλλιά της βγάζει τρελά λεφτά στο OnlyFans
«Δεν κάνω γυμνά στο OnlyFans. Είναι μόνο βίντεο με μαλλιά» διευκρινίζει. Το μήκος τους φτάνει τα 91cm και τα κέρδη της δεν είναι πάντα τα ίδια, εξαρτάται από τα πόσα βίντεο φτιάχνει. Υπολογίζει όμως ότι κάθε μήνα κερδίζει 500 δολάρια.Τρελά λεφτά και 500 ντόλαρς/μήνα στην Αμερική κάτι δε μου κολλάει...
Όπως και να έχει παραμένει ένα έξτρα εισόδημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διπλά ένσημα κολάς?απο χθες το βραδυ σερι δουλεια..
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
δεν έχεις άδικο αλλά εδώ κάτι παιδάκια για 580 το μήνα δουλεύουν σχεδόν δεκάωρα συν τα πηγαινέλα...Με τα μακριά μαλλιά της βγάζει τρελά λεφτά στο OnlyFans
«Δεν κάνω γυμνά στο OnlyFans. Είναι μόνο βίντεο με μαλλιά» διευκρινίζει. Το μήκος τους φτάνει τα 91cm και τα κέρδη της δεν είναι πάντα τα ίδια, εξαρτάται από τα πόσα βίντεο φτιάχνει. Υπολογίζει όμως ότι κάθε μήνα κερδίζει 500 δολάρια.
Τρελά λεφτά και 500 ντόλαρς/μήνα στην Αμερική κάτι δε μου κολλάει...
Διπλά ένσημα κολάς?
κι αυτή χτενίζει το
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.353
- Πόντοι
- 12.756
οχι δυστυχως για το μεροκαματο καλε μου φιλεΜε τα μακριά μαλλιά της βγάζει τρελά λεφτά στο OnlyFans
«Δεν κάνω γυμνά στο OnlyFans. Είναι μόνο βίντεο με μαλλιά» διευκρινίζει. Το μήκος τους φτάνει τα 91cm και τα κέρδη της δεν είναι πάντα τα ίδια, εξαρτάται από τα πόσα βίντεο φτιάχνει. Υπολογίζει όμως ότι κάθε μήνα κερδίζει 500 δολάρια.
Τρελά λεφτά και 500 ντόλαρς/μήνα στην Αμερική κάτι δε μου κολλάει...
Διπλά ένσημα κολάς?
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Τοσο χαλια ο εγγαμος βιος τυπε;Μπέσα, δεν είναι Κυριακάτικο. Τσιγαράκι, καφέ και πραγματικά θα εκτιμούσα τα φώτα του επιστημονικού επιτελείου του Μπου πάνω στο θέμα.
Όλη μου η τσακαλοπαρέα κακοπαντρεύτηκε. Φάγαμε στραπάτσο χοντρό, μας χτυπήσαν νταλίκες άσχημες.
Τώρα για όσους δεν έχετε, να ξέρετε πως το κάθε παιδάκι, σου γαμάει ό,τι έχεις και δεν έχεις ώσπου να πάει δύο περίπου χρονών. Μετά περπατάει, πάει παιδικό σταθμό, παίζει να τα κάνει και στο καθικάκι, είναι τελοσπάντων ανθρωπάκος. Μέχρι τα δύο, αν δεν έχεις και βοήθεια, τρως μουγκρί ασάλιωτο και δεν ξέρεις από πού έρχονται οι σφαλιάρες. Όσοι δεν το ζήσατε, ευτυχισμένοι και μακάριοι, όσοι επιβιώσατε, ελάτε στην αγκαλιά μου να κλάψουμε παρέα.
Λοιπόν, είμαστε όλοι γκασταρμπάιτερ, σκόρπιοι στα πέρατα για το πικρό μεροκάματο.
Ο μαλάκας ο φίλος μου που λέτε (που παντρεύτηκε επίσης μεγάλος, αφού είχε γαμήσει ό,τι γαμιόταν, ταξιδέψει όπου υπήρχε ράγα και τελοσπάντων ζήσει αντρικά) είχε ένα καλό στην ατυχία του : η γυναίκα του αναγνωρίζει ψύχραιμα την αποτυχία του γάμου και κάθε ΣΚ του δίνει πάσο ελευθέρας να κατεβαίνει Γαλλία να γλεντάει -μένουν Βρυξέλλες. Δούλευε καιρό στη Φραντσεζία και έχει εκεί γνωστούς και παρέες ιδανικές για σοβαρά γαμήσα.
Ε λοιπόν, αυτός ο αχαρακτήριστος, πάει σε πάρτι, χορεύει -ήταν από παλιά χωμένος στα ταγκό για να γαμάει και του μείνανε οι κύκλοι- κωλοτρίβεται και ΔΕ ΓΑΜΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, δεν το επιδιώκει καν. Όταν τον στριμώχνω μου λέει πως αυτό που επιθυμεί διακαώς, είναι το φλέρτ και όχι το γαμήσι. Τον στολίζω κανονικά φυσικά γιατί το φλέρτ μόνο σε σχέσεις, οδύνη και ανακατωσούρες οδηγεί, ενώ το γαμησάκι το τίμιο το πιστονάτο και οι χοντρές χυσίλες (sic) είναι του Θεού πράματα και όλοι ξέρουμε πως εξασφαλίζουν χαρά και μακροζωία δίχως περιττές μανούρες.
Ρε σύντροφοι τί λέτε; Έχει γνωρίσει ποτέ κανείς σας τέτοιο μαλάκα; Αντιλαμβάνεστε αυτή την άρρωστη ψυχοσύνθεση;
Εμένα η δικιά μου με έχει δεμένο με χοντρή αλυσίδα γιατί ξέρει πως και για τσιγάρα να πάω, θα γαμήσω την περιπτερού, τον πυροσβεστικό κρουνό δίπλα και ό,τι πρίζα υπάρχει στο χιλιόμετρο. Περιμένω πώς και τί κάθε δήθεν 'επαγγελματικό' ξεπόρτισμα για να πάρω τη δόση μου και αυτός ο μαλάκας το 'χει κάθε ΣΚ και ΔΕ ΘΕΛΕΙ.
Του βγάζεις τα δόντια ένα ένα μετά για όχι;
Σε καθε περιπτωση εχεις πολλες και πολυτιμες εμπειριες, περιμενουμε να τις καταθεσεις στα νηματα "Δημιουργια οικογενειας - αξιζει η οχι" και "Εργασια στο εξωτερικο η μενουμε Ελλαδα"
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Τυπε λες να εχουν τον ιδιο φιλο;Ο άλλος λέει έχει φίλο που έχει γαμήσει ότι γαμιέται αλλά τώρα δε θέλει να γαμήσει,του άλλου ο κολλητός έχει γαμήσει ότι 7αρι κινείται,πειτε τους ρε μάγκες να κατουράνε και λίγο να πούμε
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Ντόμπρα ειλικρινής και περιγραφική απάντηση τύπε μου...Αφού γάμησα τα πάντα, μεγάλωνα βαλτωμένος σε σταθερή σχέση του θανάτου. Έβλεπα τα μαλλιά μου ν'αραιώνουν και τις κάποτε εύκολες πιπίνες να με προσπερνούν αδιάφορα. Όχι γιατί έκανα κάτι διαφορετικό, απλά γιατί στα μάτια τους ήμουν πια γέρος.
Σ'εκείνο το τέλμα, συντηρούμενος τεχνητά με πουτανογαμήσια, γνώρισα την Άγγελο. Τη μαγικά πιπίνα που σε κάνει να νιώθεις πως είσαι ξανά 25 και έχεις ευκαιρία να τα κάνεις όλα 'σωστά'. Ούτε ζήταγε τίποτα. Μόνο έδινε και ρούφαγε.
Αποχαυνωμένος από τα συγκλονιστικά τσιμπούκια της, έκανα το απονενοημένο. Ψήθηκα να 'καθαρίσω', να πιάσω κυριλέ δουλειά και να ξηγηθώ Αμερικάνος βλάκας αντρούλης. Το άδειασμα που έφαγα μου έβγαλε το κωλάντερο και το βαλσάμωσε πάνω από τη τζακάρα που της πληρώνω, να τρώει τα γαριδάκια της με ωραία θέα. Στερνή μου γνώση...
Σαν κατσίκι σπηνταρισμένο έξω από στάνη πηδάω, αλλά για τους σκοπούς μου, αρκεί.
Όσο για τον αυτοκτονικό ιδεασμό, μέσα έπεσες Σατανά, αυτό έχουμε συμφωνήσει να λέμε στους δεσμοφύλακες για να ρεπάρουμε από την Κόλαση.
Σου εύχομαι οτι καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου!
Δυστυχως οι γυναικες εκει μας περιμενουν για να πετυχουν τα σχεδια τους...στην "καμψη" μας...
Γιατι στα φορτε μας δε μας "εχουν" με τιποτα!
Αναφερομαι σε ανδρες κυνηγους οχι σε φλωρους που οταν εχουν γκομενα νομιζουν οτι πατησαν το φεγγαρι απο την περηφανεια τους...
Κι επομενως ειναι ετοιμοι με λιγες η καθολου εμπειριες να χαψουν το ρομαντικο παραληρημα της καθεμιας...
Προσωπικα εχω γνωρισει αγγελους που λες...σπανια μη σου πω ψεμματα αλλα ετυχε 1 η 2 φορες
Ωστοσο δεν καταφερα να κρατησω αυτα τα αγγελουδια:
Και θα ειχα καθε κινητρο να τα κρατησω γιατι εκαναν γαμησαρες.
Ωστοσο το γεγονος οτι
-δεν εμενα ποτε μαζι τους το βραδυ παρα εφευγα
-"χανομουν" στα ενδιαμεσα των γαμησιων σε αλλες ασχολιες(οχι απαραιτητα αλλες γυναικες)
-δεν ηθελα πολλα πολλα μαζι τους κι ας ηταν ΚΑΙ ωραια τυπακια για συζητηση
τις εκανε γρηγορα να αποχωρουν για αλλους προορισμους.
Ποτε δεν παραπονεθηκα ωστοσο και χαρηκα οταν εμαθα οτι παντρευτηκαν.
Το θεωρησα δικαια εξελιξη των πραγματων.
Ετσι εμεινα μονος εγω και οι ιεροδουλες "τακτικες" μου φιλες που δε ζητουν τιποτα απο οσα απαιτει μια κανονικη σχεση με τα ολα της.
Με το που ληξει ο χρονος η ιεροδουλος εξαφανιζεται.Εκτος αν θες να διαθεσεις κι αλλα χρηματα.
Τελος παντων.Δε βρισκω τιποτα επιληψιμο ουτε στον τροπο που λειτουργει ο φιλος σου ουτε και σε αυτα που τον παροτρυνεις να κανει
Μια υγιης φιλια μου φαινεται με διαφωνιες που δινουν αλατοπιπερο.
Αν θες να τον μπασεις σε γαμησακι καντο με πραξεις.
Πχ βγειτε μαζι και χωθειτε σε αντιστοιχο ντουετακι γυναικων
Ισως οταν μυρισει τη "θρακα" να ζεσταινεται ανοιξει η ορεξη στον φιλο σου!
Καλα να περνατε παιδες!
Μια ζωη την εχουμε!
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 49K