Νέα

Το Πρόβλημα Του Μαλάκα Του Φίλου Μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlokalikantzaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Το άδειασμα που έφαγα μου έβγαλε το κωλάντερο και το βαλσάμωσε πάνω από τη τζακάρα που της πληρώνω, να τρώει τα γαριδάκια της με ωραία θέα. Στερνή μου γνώση...

.

Τι εννοείς τύπε;

Σε κρέμασε η μικρή;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
Φίλε Καυλοκαλικάντζαρε,
με μια λέξη θα σε χαρακτήριζα ρομαντικό. Σε έχει μάλλον επηρρεάσει η λογοτεχνία τύπου Μπουκόφσκι και αρνείσαι πεισματικά να συνδεθείς με την πραγματικότητα. Θέλεις απεγνωσμένα η έξαλλη νιότη σου να κρατήσει για πάντα και δε μπορείς να δεχτείς ότι οι εποχές έχουν αλλάξει.

Αυτό που συνέβη στο φίλο σου είναι ότι μεγάλωσε και προσγειώθηκε στην κυνική πραγματικότητα. Πάει για τάγκο που πάνε πλέον οι >40 (η νεολαία γουστάρει σάλσα και ρεγκετόν) και χορεύει με γυναίκες που πριν 10 χρόνια θα τις κοροϊδεύατε για το χάλι τους. Αν ήταν ανώριμος και οργισμένο νιάτο θα πήγαινε για clubbing. Και ο λόγος που έχιε αυτή τη σχέση με τη γυναίκα του είναι επειδή βαρέθηκαν ο ένας τον άλλο. Της γυναίκας του της αρκεί να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του Δευτέρα - Παρασκευή. Νομίζεις ότι αν ο φίλος πάει σε μπουρδέλο αντί για το τάγκο θα τη νοιάξει τη γυναίκα του; Εγώ σου λέω και στη μούρη να της το πει θα του πετάξει κανένα "εντάξει κοίτα να μη φας κανένα κόλλημα και ερωτευτείς".

Ξέρω παρέα με 50ρηδες όλοι παντρεμένοι που πάνε για σεξοτουρισμό σε Ταϋλάνδη, Κούβα, Βραζιλία και οι γυναίκες τους το ξέρουν. Στην Ελλάδα όλα αυτά.

Άρα αυτό που λες εσύ "μαλάκας" εγώ το λέω "ρεαλιστής". Για να μην παρεξηγηθώ ,δε σου λεώ να αλλάξεις μυαλά. Δικαίωμά σου να είσαι ρομαντικός, να βλέπεις τα πράγματα όπως θέλεις εσύ και μπράβο σου που τα μοιράζεσαι.

Κι εγώ τώρα στα 44, σε μέρη που πάει η νεολαία φοβάμαι και να πλησιάσω, καθώς όσο γυμναστήριο και να κάνω, όσο και να σφίγγω την κοιλιά, τα άσπρα μαλλιά δε λένε ψέμματα. Και εμένα μου διαλύει την αυτοπεποίθηση να ξέρω ότι κάθε χρόνος που περνάει θα είναι όλο και πιο καταστροφικός, και μάλιστα πολλές φορές εύχομαι να είχα διαφορετικό χαρακτήρα και αντί να είμαι τόσο ορθολογιστής να ήμουν και εγώ σαν και σένα πιο συναισθηματικός. Οπότε φίλε ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις εσύ, αν νιώθεις εγκλωβισμένος πάρε και διαζύγιο και τράβα για άλλες εμπειρίες, περνάνε τα χρόνια.

OP
OP
Kavlokalikantzaros

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Συναγωνιστές, έχετε ρίξει εμβριθείς και ιδιαίτερα εύστοχες αναλύσεις.

Έτσι είναι τα πράγματα. Χρωστάω λίγες λεπτομέρειες ακόμα όταν ξανακάτσω σε υπολογιστή.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Όχι είναι τσεκαρισμένος γιαρμάς, μαζί ορμάγαμε στις παρτούζες στα νιάτα μας, γι'αυτό έχω στεναχωρεθεί με το κατάντημά του τώρα στα γεράματα.

Μπορεί πράγματι να τον ευχαριστεί όπως λέει και ο συναγωνιστής @DAMDIM100 . Τα βλέπω αυτά από τη γούβα με τα πάμπερς ενώ τρώω παντοφλιές στο κεφάλι -έτσι, επειδή υπάρχω- και σκάω να 'ουμ.

Και πράγματι, να μη μπορείς να βρίσεις σωστά σε παραδοσιακά Χριστοπαναγέζικα, είναι μεγάλος πόνος.

Και ένα τελευταίο για το κομμάτι της αυτοβελτίωσης : συμφωνώ και στηρίζω 100%. Και ο πιο καλά διατηρημένος σαραντάρης και πενηντάρης όμως, θα είναι πάντα 'μεγάλος', το γκομενο-τάργκετ-γκρουπ του θα περιορίζεται σταδιακά μέχρι να απομείνουν μονάχα ζουρλές, γατούδες, τέρμα συμπλεγματικές, ανωραφιώτισσες. Χώρια ο κοινωνικός αποκλεισμός αν δεν 'κάνεις το σωστό' και δεν αμολήσεις γυναίκα με κουτσούβελα.Η συνταγή που όντως δουλεύει, είναι ν'αντέξεις το ξύλο της παιδοκομίας και να τζοβενέψεις με πλήρη στάμπα κοινωνικής έγκρισης αν καταφέρεις να βγεις από το καζάνι.

Είναι δύσκολη ανάβαση, αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Μόνο πάνω, έξω.
Κοινωνικός αποκλεισμός, κοινωνική έγκριση, μόνο το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων λείπει, αλλά ίσως επανέλθει...
Τελικά η νοοτροπία να ζεις την ζωή όπως την θέλουν οι άλλοι δεν έχει εξαλειφθεί και μάλλον δεν θα εξαλειφθεί ποτέ...
Το παν είναι το φαίνεσθαι ακόμα και αν βασίζεται στην δυστυχία μας και όσων είναι στο άμεσο περιβάλλον μας...

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
749
Πόντοι
326

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
Ο άλλος λέει έχει φίλο που έχει γαμήσει ότι γαμιέται αλλά τώρα δε θέλει να γαμήσει,του άλλου ο κολλητός έχει γαμήσει ότι 7αρι κινείται,πειτε τους ρε μάγκες να κατουράνε και λίγο να πούμε
του το ειπα, λεει οτι εχει γαμησει οτι μπορεσε απο 7 και πανω, οχι μονο τα 7αρια!
επισης λεει πως κατουραγε κανονικα, μεχρι προσφατα. Τωρα του κανει κατι κολπα ο προστατης, αλλα ακομαι ειναι υπο ελενχο ολα!

ειπε και κατι γαλλικα ακομα, αλλα δεν εχει νοημα να τα μεταφρασω!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
Ο άλλος λέει έχει φίλο που έχει γαμήσει ότι γαμιέται αλλά τώρα δε θέλει να γαμήσει,του άλλου ο κολλητός έχει γαμήσει ότι 7αρι κινείται,πειτε τους ρε μάγκες να κατουράνε και λίγο να πούμε
επισης, τα ιδια γαλλικα, αρχησε και ο δευτερος που ηταν στυλοβατης τοσο καιρο!
ουτε αυτου στα μεταφερω, γιατι μαλλον τα λεει απο ζηλειες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom