KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.916
- Πόντοι
- 6.166
Α ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος ;;; Αυτά είναι
Σε παρακαλώ, ασε μας να κάνουμε τη δουλειά μας!!!!Τα χαμουρέματα που μετουσιώνονται (παρ'ολίγον)σε πηδήματα σε δημόσιο χώρο, αυτά δεν μπορώ. Να είστε λίγο διακριτικοί ρε τρόμπες, αλλιώς ας κάνουμε παρτούζα όλοι μαζί.
με λιγες σειρες ειπες πολλα . .Αμα εχεις την υγεια σου, μια καλοπληρωμενη δουλεια, 2-3 καλους φιλους ή γκομενα ή μια κανονικη οικογενεια χωρις πολλα προβληματα, δεν σε ενοχλουν ουτε ποιοι μιλανε στα κινητα ουτε ποιοι τσακωνονται με την γκομενα στο διπλανο τραπεζι. Αν μαλιστα ζεις και σε μικρη πολη χωρις τους ρυθμους της Αθηνας τοτε εισαι Βουδας. Εν ολιγης αν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου τοτε τα εχεις καλα και με τους διπλα σου.
Ας μας δινουν τουλαχιστον φευγοντας το τηλεφωνο της κοπελας!Τα χαμουρέματα που μετουσιώνονται (παρ'ολίγον)σε πηδήματα σε δημόσιο χώρο, αυτά δεν μπορώ. Να είστε λίγο διακριτικοί ρε τρόμπες, αλλιώς ας κάνουμε παρτούζα όλοι μαζί.
Δεν συμφωνω φιλε,καθεσε να πιεις ενα καφε (που τον ακριβωπληρωνεις) και ερχεται ο καθε τσοπανης και αμολαει το παιδι του να το οποιο χαλαει των κοσμο.Αμα εχεις την υγεια σου, μια καλοπληρωμενη δουλεια, 2-3 καλους φιλους ή γκομενα ή μια κανονικη οικογενεια χωρις πολλα προβληματα, δεν σε ενοχλουν ουτε ποιοι μιλανε στα κινητα ουτε ποιοι τσακωνονται με την γκομενα στο διπλανο τραπεζι. Αν μαλιστα ζεις και σε μικρη πολη χωρις τους ρυθμους της Αθηνας τοτε εισαι Βουδας. Εν ολιγης αν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου τοτε τα εχεις καλα και με τους διπλα σου.
ακριβώς, επαυξάνω.Αμα εχεις την υγεια σου, μια καλοπληρωμενη δουλεια, 2-3 καλους φιλους ή γκομενα ή μια κανονικη οικογενεια χωρις πολλα προβληματα, δεν σε ενοχλουν ουτε ποιοι μιλανε στα κινητα ουτε ποιοι τσακωνονται με την γκομενα στο διπλανο τραπεζι. Αν μαλιστα ζεις και σε μικρη πολη χωρις τους ρυθμους της Αθηνας τοτε εισαι Βουδας. Εν ολιγης αν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου τοτε τα εχεις καλα και με τους διπλα σου.
Εμενα λιγες φορες μου ετυχε..αλλα ολος τυχαιος οταν ειμαι με γκομενα η καποια φιλη.Τύποι δεν ξέρω πόσο συχνά σας συμβαίνει...
Για μένα ο τίτλος είναι μάστιγα...
Ας ανταλλάξουμε απόψεις για τον κλασικό μαλάκα Έλληνα που είναι δίπλα μας και μας ζαλίζει ή μας σπάει τα νεύρα...
Ειναι απολυτως σωστο αυτο.Η ένταση της φωνής όσων βρίσκονται σε δημόσιο χώρο και πίνουν καφέ είναι δείκτης που μετρά την ευφυία αντίστροφα:
Όσο πιο βλάκες τόσο περισσότερη και η ένταση της φωνής τους.
Άνθρωποι ευφυεις και με κοινωνική μόρφωση έχουν επίγνωση ότι δεν βρίσκονται μόνοι στο σπίτι τους όταν ειναι σε ένα καφέ.
Αναγκαίο κακό λοιπον οι άνθρωποι που φωνασκούν δημόσια και ενοχλούν.
Τρόποι αντιμετώπισης:-ακουστικά στ αυτιά και βρήκες την υγειά σου
-επίσκεψη σε όχι πολυσύχναστα καφε και
-αποφυγή ωρών αιχμής.
Τι άλλο να κάνεις;
Να τσακώνεσαι κάθε φορά που συναναστρέφεσαι με ζώα;
Μήπως θα αλλάξεις τον κοσμάκη;
Δε το κάνουν από κακία πάντως.
Μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψή τους.
Οπότε συμπάθα τους και πιές τον καφέ σου αμέριμνα χωρίς να σκας και πολύ
Εγώ έχω τα νεύρα μου από οχτώ χρονώνε.Τι τύπος είσαι; Έχεις νεύρα γενικώς και σου φταίνε όλοι και όλα;