athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.928
- Πόντοι
- 12.756
για να με αντεχει ειναι εξαιρετικηΑ δεν ξέρω ... είναι πολύ καριόλα ?
για να με αντεχει ειναι εξαιρετικηΑ δεν ξέρω ... είναι πολύ καριόλα ?
για να με αντεχει ειναι εξαιρετικη
και τις μερες λεω εγωΤο νου σου καλού κακού τις νύχτες ...
Ναι Αλβανή κερδίζει! Απλά όταν σε ρωτάνε από που είναι η κοπέλα σου θα λες από Βόρεια Ήπειρο και όλα καλά!Άρα Αλβανή ! τελεία και κα.. παύλα.
Ελληνίδες πιστεύωΠρος τιμη του φιλου leader96 βαζω μια ανοιχτη ψηφοφορία απο τα μελη να επιλέξουν ποιες απο τις δυο ειναι καλύτερες στο σεξ,ως σύζυγοι,μητέρες,προς τον άντρα και γενικα σε ολους τους τομεις.
Εδω να ακουστουν ολες οι απόψεις και οι εμπειρίες για να εχουμε μια εικονα συγκεντρωμένη.
αλβανικο ειναι καρκινογονο ρε τιγκα στο DDT,prezofoynta klp σε στελνει αδιαβαστο
όλες οι Αλβανίδες τα ίδια λένε βρε μελάτε ,Νταξει θα την εφτυνα στη φάτσα..αυτή σίγουρα στην Ελλάδα θα είχε Έλληνα χορηγό-αγαπουλη για να λέει τέτοια..
Οι Αλβανοί (οι νέοι κυρίως), πήγαν στην Βρετανία επειδή δεν έχει την αυστηρή μεταναστευτική πολιτική που έχουν οι ΗΠΑ... Πουλάνε κοκά και παπαζωτά διάφορα και έχουν "βγάλει μαλλί", ζώντας το αμερικάνικο όνειρο στο UK, αντί στην USA...Νταξει θα την εφτυνα στη φάτσα..αυτή σίγουρα στην Ελλάδα θα είχε Έλληνα χορηγό-αγαπουλη για να λέει τέτοια..μια χαρά ζωαρα λέει έχω κάνει στην Ελλάδα..πως την έκανε τη ζωαρα με τις δουλειές των 700εβρο που ξυπνάνε από τις 5 το πρωι?για αυτό λέω η τυπισα είχε χορηγό στήν ελλαδα σίγουρα για να λέει έκανε ζωαρα..