Μου φαίνεται πολύ πιο βαρύς ήχοςΦημες οτι ολες οι μηχανες Renault εχουν προβληματικους στροφαλοφορους και προβληματα στο ERS
Βιντεακι απο τα αυτοκινητα στην πιστα για ναι εξοικειωθειτε με τον ηχο των νεων μηχανων (απλα στα υποψην οτι προς το παρον δεν τις ανεβαζουν πανω απο 10,000 στροφες και η STR κανει εμφανως short shift τη Renault μηχανη της)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Formula One
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 212K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Και εμένα το ίδιο...Μάλιστα το δεύτερο μονοθέσιο στα 0.08-0.18 sec,μου θύμισε έντονα ήχο WRC έτσι όπως κατέβαζε τις ταχύτητες...
Το μόνο που μου θύμισε τον αγαπημένο μας ήχο της F1,ήταν η μία Ferrari στο 1,53 και το προτελευταίο μονοθέσιο (πριν την Red Bull) στο 2,33 αν θυμάμαι καλά...
Μου έκανε εντύπωση ο διαφορετικός ήχος της (άλλης?) Ferrari,στο 1,50 και στο 1,58...
Παιδιά τώρα το πρόσεξα... Τα μονοθέσια που λέω παραπάνω,ήταν του 2013... Το έγραφε από κάτω... Γι' αυτό μου άρεσε ο ήχος...
Πάντως αυτό που άκουσα,δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα...
Το μόνο που μου θύμισε τον αγαπημένο μας ήχο της F1,ήταν η μία Ferrari στο 1,53 και το προτελευταίο μονοθέσιο (πριν την Red Bull) στο 2,33 αν θυμάμαι καλά...
Μου έκανε εντύπωση ο διαφορετικός ήχος της (άλλης?) Ferrari,στο 1,50 και στο 1,58...
Παιδιά τώρα το πρόσεξα... Τα μονοθέσια που λέω παραπάνω,ήταν του 2013... Το έγραφε από κάτω... Γι' αυτό μου άρεσε ο ήχος...
Πάντως αυτό που άκουσα,δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα...
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Επιβεβαιώθηκε από την Renault το προβληματικό ERS που οφείλεται στις ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου, διαβεβαίωσε όμως ότι αύριο θα έχει νέα εξαρτήματα στη διάθεση των ομάδων.
Ο Jenson Button με την McLaren έκανε τον καλύτερο χρόνο 1:24.165 συμπληρώνοντας 43 χρονομετρημένους γύρους.
Ο Kimi Raikkonen με Ferrari 1:24.812 και 47 γύρους.
Ο Valteri Bottas με Williams 1:25.344 και 35 γύρους.
Ο Nico Rosberg με Mercedes 1:25.588 και 97 γύρους.
Ο Sergio Perez με Force India 1:28.376 και 37 γύρους.
Ο Esteban Gutierrez με Sauber 1:33.270 και 53 γύρους.
Ο Marcus Ericsson με Caterham 1:37.975 11 γύρους.
Ο Sebastian Vettel με Red Bull 1:38.320 και 8 γύρους.
Ο Jenson Button με την McLaren έκανε τον καλύτερο χρόνο 1:24.165 συμπληρώνοντας 43 χρονομετρημένους γύρους.
Ρε παιδιά ο Αλόνσο γιατί στην απ' έξω;;;Είναι καλύτερος ο Ραικκόνεν;;;Επιβεβαιώθηκε από την Renault το προβληματικό ERS που οφείλεται στις ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου, διαβεβαίωσε όμως ότι αύριο θα έχει νέα εξαρτήματα στη διάθεση των ομάδων.
Ρε παιδιά ο Αλόνσο γιατί στην απ' έξω;;;Είναι καλύτερος ο Ραικκόνεν;;;
Ολες οι ομαδες εχουν 1 μονοθεσιο μονο (οπως οριζουν οι κανονισμοι) και μοιραζουν τις ημερες, 2 ο ενας οδηγος 2 ο αλλος. Ο Κιμι εκανε τις 2 πρωτες, ο Αλονσο αυριο και μεθαυριο. Το ιδιο και Ρεντ Μπουλ, εκανε τις 2 πρωτες μερες ο Φεττελ (οκ 10 γυρους ποσους εκανε) πηγε σπιτι και απο αυριο οδηγει ο Ρικιαρντο. Η Μερσεντες παει εναλλαξ, μια ο Χαμιλτον μια ο Ροσμπεργκ.
Ξέρει κάνεις σε πόσες στροφές λειτουργούν αυτήν την στιγμή, στις δοκιμές, οι κινητήρες;
Κάπου είδα, νομίζω, 10-12000 στροφές.
Μπορεί οι χρόνοι που γίνονται τώρα να δικαιολογούνται έτσι, αν δεν είναι με πλήρη ισχύς οι δοκιμές.
15,000 στροφες ειναι ο κοφτης (αντι για 18,000 που ηταν για τους V8 μεχρι περσυ)
στις δοκιμες μεχρι τωρα δε περνανε τις 10,000
Eraser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ναι, το ξέρω το νεο όριο των 15χ στροφών.15,000 στροφες ειναι ο κοφτης (αντι για 18,000 που ηταν για τους V8 μεχρι περσυ)
Εννοούσα μέχρι πόσο πάνε τώρα στις δοκιμές.
Οκ, thanks!
Και γιατί τόσο χαμηλά οι στροφές,επειδή είναι νέοι οι κινιτήρες;;;15,000 στροφες ειναι ο κοφτης (αντι για 18,000 που ηταν για τους V8 μεχρι περσυ)
Eraser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Λογικά η φόρτιση των κινήτηρων μέχρι τις μέγιστες στροφές θα γίνεται σταδιακά.Και γιατί τόσο χαμηλά οι στροφές,επειδή είναι νέοι οι κινιτήρες;;;
Αλλο πράγμα τα θεωρητικά μοντέλα και αλλιώς η πράξη.
Τι εννοείς;;;Αυτό το πολύ 1:38.320 της Red Bull σε οκτώ γύρους,μου φαίνεται λιγάκι ύποπτο...
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πολύ μεγάλη διαφορά (για πρωταθλήτρια ομάδα) από τις υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες...Τι εννοείς;;;
Για όλους είναι νέες οι καταστάσεις...Να έχουν κάνει τόσο μεγάλο λάθος με το αυτοκίνητο?
Δεν ξέρω,αλλά με βάζει σε σκέψεις...μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έχει τόσο μεγάλη διαφορά στον χρόνο...
Σαν να μη θέλουν να δείξουν την κανονική τους εικόνα...εκτός αν κάνω λανθασμένη εκτίμηση...
Μη δίνεις σημασία στις δοκιμές,θα φανούνε όλα σε 40 μέρες περίπου...Πολύ μεγάλη διαφορά (για πρωταθλήτρια ομάδα) από τις υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες...
Για όλους είναι νέες οι καταστάσεις...Να έχουν κάνει τόσο μεγάλο λάθος με το αυτοκίνητο?
Δεν ξέρω,αλλά με βάζει σε σκέψεις...μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έχει τόσο μεγάλη διαφορά στον χρόνο...
Σαν να μη θέλουν να δείξουν την κανονική τους εικόνα...εκτός αν κάνω λανθασμένη εκτίμηση...
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δεν διαφωνώ σ' αυτό...εκεί θα μας δείξουν πραγματικά τι μπορούν να κάνουν...Μη δίνεις σημασία στις δοκιμές,θα φανούνε όλα σε 40 μέρες περίπου...
Απλά στις δοκιμές βγάζεις κάποια συμπεράσματα...Αλλά τώρα νομίζω θα υπάρξει πολύ "κρυφτούλι"...
Eraser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δεν διαφωνώ σ' αυτό...εκεί θα μας δείξουν πραγματικά τι μπορούν να κάνουν...
Απλά στις δοκιμές βγάζεις κάποια συμπεράσματα...Αλλά τώρα νομίζω θα υπάρξει πολύ "κρυφτούλι"...
Δεν είναι κρυφτούλι. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει
Ξαναδες λίγο την αρχή της προηγούμενης σελίδας.
Λένε ότι περιμένουν νέα εξαρτήματα. Θα δείξει...
Πες μου τέτοια!Να χάνει βαθμούς ο κωλογερμαναράς από μηχανικές βλάβες...Δεν είναι κρυφτούλι. Κάποιο πρόβλημα υπάρχεικαι δεν το έκρυψαν( edit).
Ξαναδες λίγο την αρχή της προηγούμενης σελίδας...
Καλά πέρσι μέχρι 19χ στροφές δεν πιάνανε τι 18 λέτε;;;
18,0000 και μ'ενα απλο γουγλη το διαπιστωνεις
Δεν διαφωνώ σ' αυτό...εκεί θα μας δείξουν πραγματικά τι μπορούν να κάνουν...
κανενα συμπερασμα δε βγαζεις σ'αυτες τις δοκιμες, ισως στις τελευταιες δοκιμες στο Μπαχρειν να εχεις μια ιδεα. Προς το παρον ειπαμε, η ρεντμπουλ ειχε προβλημα με τους κινητηρες και σε 2 μερες εκανε συνολικα 3+8=11 γυρους (δηλαδη σε 2 μερες εκανε περιπου ... 45χλμ "δοκιμες"), φυσικα δεν ειναι αντιπροσωπευτικοι οι χρονοι. Ουτε καν του Μπαττον και του Ροσμπεργκ ειναι αντιπροσωπευτικοι κι ας εκαναν κοντα τη δεκαπλασια αποσταση.
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δεν είδα να λέει ότι έχει κάποιο πρόβλημα η Red Bull (δυστυχώς ),αλλά η Renault με το ERS...Δεν είναι κρυφτούλι. Κάποιο πρόβλημα υπάρχεικαι δεν το έκρυψαν( edit).
Ξαναδες λίγο την αρχή της προηγούμενης σελίδας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 76K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις