Νέα

Strip Clubs και ποιότητα ποτών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antony777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.391
Πόντοι
206
Χωρίς να δυσφημίσουμε ή να κακοχαρακτηρίσουμε ένα strip αναφέροντας το όνομα του, ας μείνουμε σε αυτά τα strip που πιστεύουμε ότι έχουν γνήσιο, καλό ποτό. Eπίσης να πούμε τις απόψεις μας για τα μπουκάλια στα strip και πόσο αυθεντικά είναι. Και εδώ να αναφερθούμε μόνο στα strip που πιστεύουμε ότι έχουν βότκα και ουίσκι γνήσια.
Έχεις πολλές πονεμένες ιστορίες από τα στριπ εσύ.
Μπαίνεις στα μαγαζιά και σε βάζουν στα μπαρ όρθιος να κάτσεις, οι σερβιτόροι σε αγριοκοιταζουν, να γαμήσεις δεν μπορείς, ακόμα και τα ποτά.
Αφού δε σε πάει, γιατί ακόμα ασχολείσαι;
Απλά για να κράζεις τα μαγαζιά;
Τόση κακομοιριά πια..

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
9
Like
752
Πόντοι
301
Οποιοδήποτε στριπ μπορεί να δώσει νοθευμένο ποτό σε πελάτη. Δεν παίζει ρόλο , κατά τη γνώμη μου, αν το στριπ είναι πρωτοκλασσάτο ή της πλάκας. Μου έχει τύχει πριν 1,5 χρόνο περίπου σε πασίγνωστο στριπ της Συγγρού το δεύτερο ποτό που πήραμε με φίλο, να είναι δυναμίτης. Το καταλάβαμε απο την πρώτη γουλιά. Το πρώτο ποτό που είχαμε πάρει ήταν μια χαρά κανονικό. Απο τότε μένουμε στο ένα ποτό ή εναλλακτικά μπύρα, γιατί μαυτούς ποτέ δεν ξέρεις.

OP
OP
A

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.795
Πόντοι
206
Έχεις πολλές πονεμένες ιστορίες από τα στριπ εσύ.
Μπαίνεις στα μαγαζιά και σε βάζουν στα μπαρ όρθιος να κάτσεις, οι σερβιτόροι σε αγριοκοιταζουν, να γαμήσεις δεν μπορείς, ακόμα και τα ποτά.
Αφού δε σε πάει, γιατί ακόμα ασχολείσαι;
Απλά για να κράζεις τα μαγαζιά;
Τόση κακομοιριά πια..
Καλά, έχω πήξει στην ζωή μου από ζόρικους και σκληρούς τύπους με χαμηλή αυτοεκτίμηση και εν πάσει περιπτώσει μπορώ να σε ρωτήσω γιατί σου αρέσει τόσο πολύ η Ταϊλάνδη από αυτά που κατάλαβα από προηγούμενα posts σου; Ανέκαθεν ηταν ένας εξαιρετικά κακόφημος προορισμός για σεξοτουρισμό. Όσο για τις πονεμένες ιστορίες των στριπ ξέρεις πολύ καλά ότι είναι υπόκοσμος, επομένως θα έπρεπε να περιμένω να μου φερθούν καλά όλοι τους; Τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς είναι πιο σοβαροί. Κάτι είναι και αυτό.

OP
OP
A

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.795
Πόντοι
206
Αυτή η μπύρα ALPHA σε κάτι στριπτιζάδικα είναι εξίσου καλή με βενζίνη αν την ρίξεις μέσα σε τεπόζιτο αυτοκινήτου. Τουλάχιστον έχουν κατανάλωση, γιατί κάποιος είχε πει ότι είχε πάει σε ένα κολόμπαρο και ήταν ληγμένες. ΄Έχει πολύ πλάκα το site, κυκλοφορεί και κόσμος με τρελό χιούμορ εδώ μέσα, κατάλληλος για εφηβικές παλαβομάρες γενικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom