alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Ποια Μαριαννα? Την φωτογραφο μας?Δοκίμασε με την Μαριάννα, δεν ξέρω πώς την λένε τώρα
Ποια Μαριαννα? Την φωτογραφο μας?Δοκίμασε με την Μαριάννα, δεν ξέρω πώς την λένε τώρα
Τύπε αν ειναι να μη μιλας με οποια σε εχει χυλοπιτιασει, θα πρεπει να συνεννοεισαι στο εξης με νοηματαεσυ με εχεις χυλοπιτιασει
δε σου μιλαω
Με πληγώνεις.... :'(εσυ με εχεις χυλοπιτιασει
δε σου μιλαω
τυπε πολυ φοβαμαι οτι οσο ζωη μου μενει ακομα σε αυτο το σαη θα μιλαω μονο με πουτσαραιους :-Τύπε αν ειναι να μη μιλας με οποια σε εχει χυλοπιτιασει πρεπει να συνεννοεισαι στο εξης με νοηματα
Ποια Μαριαννα? Την φωτογραφο μας?
Εχει να μπει απο τον Μαρτιο. Μπηκε τοτε με το αρχικο της νικ, το κανονικο.Όχι τη γιατρό
Λεω και εγω. Στο στομα του λυκου τον εριξες.Όχι τη γιατρό
Λεω και εγω. Στο στομα του λυκου τον εριξες.
τυπε λες να επισπευσω το προξενιο που μου κανανε;Λεω και εγω. Στο στομα του λυκου τον εριξες.
Εχει να μπει απο τον Μαρτιο. Μπηκε τοτε με το αρχικο της νικ, το κανονικο.
Λεω και εγω. Στο στομα του λυκου τον εριξες.
Ο Λαδακης δεν το εβγαλε, τοτε Ερευνητης;Θυμασαι απο πού βγηκε το "λυκανθρωπος" για τη Μαριαννα ε?
Τι σχεση εχει η Μαριαννα με την Ζαβαρα? Μην αστειευεσαι.Γτ καλέ ως ζάβαρα έκανε θραύση ........................................................................................
Ακριβώς.Ο Λαδακης δεν το εβγαλε, τοτε Ερευνητης;
Ποσο καιρο εχεις να γαμηθεις; ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.
Κατι τετοιο.
Δεν καταλαβα?Έλα τώρα, γελάει ο κόσμος
Τι σχεση εχει η Μαριαννα με την Ζαβαρα? Μην αστειευεσαι.
Αστο λεμε...Τόση βλακεία αδυνατώ να σκεφτώ να υπάρχει και σε 2ο άτομο
τυπισσα μπορει να ειναι διδυμα και να τα χωρισαν στη γενναΤόση βλακεία αδυνατώ να σκεφτώ να υπάρχει και σε 2ο άτομο
Ναι, αλλα βρεθηκαν καινουργια στοιχεια που υποστηριξαν οτι η ζαβαρα ηταν cross, Υπηρξαν και συγκρισεις φωτογραφιων. Αρα η δεν ειναι η Μαριαννα, η εξαρχης η Μαριαννα ηταν cross.Γτ καλέ ως ζάβαρα έκανε θραύση ........................................................................................
Αστο λεμε...