Νέα

Formula One

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 211K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (6 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018;

• Lewis Hamilton (Mercedes)

Ψήφοι: 68 40,5%
  • Valtteri Bottas (Mercedes)

Ψήφοι: 7 4,2%
  • Sebastian Vettel (Ferrari)

Ψήφοι: 57 33,9%
  • Kimi Raikkonen (Ferrari)

Ψήφοι: 5 3,0%
  • Daniel Ricciardo (RedBull- TAG Heuer)

Ψήφοι: 3 1,8%
  • Max Verstappen (RedBull- TAG Heuer)

Ψήφοι: 14 8,3%
  • Lance Stroll (Williams-Mercedes)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Sergey Sirotkin (Williams-Mercedes)

Ψήφοι: 2 1,2%
  • Sergio Perez(Force India-Mercedes)

• Esteban Ocon (Force India-Mercedes)

Ψήφοι: 1 0,6%
  • Fernando Alonso (McLaren-Renault)

• Stoffel Vandoorne (McLaren-Renault)

• Pierre Gasly (Toro Rosso-Honda)

• Brendon Hartley (Toro Rosso-Honda)

• Romain Grosjean (Haas- Ferrari)

• Kevin Magnussen (Haas- Ferrari)

• Nico Hulkenberg (Renault)

• Carlos Sainz (Renault)

• Marcus Ericsson (Sauber-Alfa Romeo)

• Charles Leclerc (Sauber-Alfa Romeo)

Ψήφοι: 3 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    168

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.045
Πόντοι
456
Φίλε είσαι γνώστης και μετράς.Αλλά ίσως να μην πρόλαβες τον πραγματικό GOAT που είναι ο Ayrton Senna,ο χορευτής της βροχής.
Τύπε τον έχω προλάβει τον Αυρτον, αν δεις πίσω στα μηνύματα θα δεις πως είμαι ο μόνος που σύγκρινα τον Μαξ με τον Σεννα, τόσο από πλευράς ταλέντου, ικανότητας στο βρεγμένο αλλά και επιθετικότητας και μιας περίεργης απόλυτης λογικής. Και ο Σεννα και ο Σουμάχερ όταν οδηγούσαν υποδεέστερα αυτοκίνητα, τους έσωζε το ταλέντο αλλά και η επιθετικότητα. Τώρα ξαφνικά , με μπροσταρηδες τους Άγγλους ρεπόρτερς αλλά και τους ασχετους που μπήκαν στη φόρμουλα ως χούλιγκανς λόγω νετφλιξ, ξαφνικά επιβληθηκε ο ευνουχισμος των οδηγών και η παραχώρηση της θέσης σε όποιον συμπαθουν οι ίδιοι. Απαράδεκτο! Οπως είχε πει και ο Τζέρεμι Κλάρκσον, " αν μπορούσα να κάνω μια αλλαγή στη φόρμουλα θα καταργούσα τους αγωνοδικες", πολύ βαθειά κουβέντα για όσους έζησαν εποχές που ο Σεννα εσκαγε με 300 πάνω στον προστ για να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα η τον Σουμάχερ που εμβόλισε στη ψυχρά τα ψυγεία του Μοντόγια η του Βιλνέβ για να μη χάσει πόντους.
Βεβαίως ο Σεννα θα είναι πάντα θρύλος, αλλά με βάση και τα πρωταθλήματα που θα πάρει, νομίζω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ιστορικό φαινόμενο, και αντί να το απολαμβάνουμε, κάποιοι μας τα έχουνε κάνει Ζέπελιν προκειμένου να σπρώξουν διάφορους μέτριους Άγγλους .

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.045
Πόντοι
456
Από που κ ως που θα χει του χρόνου χόντα η αλπίν?
Σόρρυ τύπε ,μπερδεύτηκα. Η χοντα θα δώσει μάλλον στην Άστον Μάρτιν, η Μερσεντές θα δώσει στην άλλον όπως είπε και ο τύπος από κάτω.

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.488
Πόντοι
3.786
Τύπε τον έχω προλάβει τον Αυρτον, αν δεις πίσω στα μηνύματα θα δεις πως είμαι ο μόνος που σύγκρινα τον Μαξ με τον Σεννα, τόσο από πλευράς ταλέντου, ικανότητας στο βρεγμένο αλλά και επιθετικότητας και μιας περίεργης απόλυτης λογικής. Και ο Σεννα και ο Σουμάχερ όταν οδηγούσαν υποδεέστερα αυτοκίνητα, τους έσωζε το ταλέντο αλλά και η επιθετικότητα. Τώρα ξαφνικά , με μπροσταρηδες τους Άγγλους ρεπόρτερς αλλά και τους ασχετους που μπήκαν στη φόρμουλα ως χούλιγκανς λόγω νετφλιξ, ξαφνικά επιβληθηκε ο ευνουχισμος των οδηγών και η παραχώρηση της θέσης σε όποιον συμπαθουν οι ίδιοι. Απαράδεκτο! Οπως είχε πει και ο Τζέρεμι Κλάρκσον, " αν μπορούσα να κάνω μια αλλαγή στη φόρμουλα θα καταργούσα τους αγωνοδικες", πολύ βαθειά κουβέντα για όσους έζησαν εποχές που ο Σεννα εσκαγε με 300 πάνω στον προστ για να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα η τον Σουμάχερ που εμβόλισε στη ψυχρά τα ψυγεία του Μοντόγια η του Βιλνέβ για να μη χάσει πόντους.
Βεβαίως ο Σεννα θα είναι πάντα θρύλος, αλλά με βάση και τα πρωταθλήματα που θα πάρει, νομίζω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ιστορικό φαινόμενο, και αντί να το απολαμβάνουμε, κάποιοι μας τα έχουνε κάνει Ζέπελιν προκειμένου να σπρώξουν διάφορους μέτριους Άγγλους .
Δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ πόσα θα κατακτούσε ο Βραζιλιάνος.Σίγουρα το ταλέντο του Ολλανδού είναι εφάμιλλο.Και είχε φανεί ήδη στην προσπέραση στον τελευταίο γύρο στο πρώτο του πρωτάθλημα,απέναντι στον καλύτερο των Άγγλων.Η κορυφαία στιγμή στην ιστορία της F1.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.416
Πόντοι
456
Δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ πόσα θα κατακτούσε ο Βραζιλιάνος.Σίγουρα το ταλέντο του Ολλανδού είναι εφάμιλλο.Και είχε φανεί ήδη στην προσπέραση στον τελευταίο γύρο στο πρώτο του πρωτάθλημα,απέναντι στον καλύτερο των Άγγλων.Η κορυφαία στιγμή στην ιστορία της F1.
Μιλάς για το Αμπου Ντάμπι του 21?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.488
Πόντοι
3.786
Μιλάς για το Αμπου Ντάμπι του 21?
Ακριβώς.Να ξεκινάνε οι πρωτοπόροι με ίδιους βαθμούς το τελευταίο GP.Και να γίνετε η προσπέραση του αιώνα στον τελευταίο γύρο.Ούτε σε ταινίες δεν γίνονται αυτά.Βασικά είναι το κορυφαίο φινάλε στην ιστορία του αθλητισμού,κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στο άθλημα και ίσως τελευταία.Μέχρι και εγώ που ήμουν ουδέτερος,φώναζα από τη χαρά μου.Δεν το πίστευα ότι θα το δω ποτέ αυτό.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.416
Πόντοι
456
Ακριβώς.Να ξεκινάνε οι πρωτοπόροι με ίδιους βαθμούς το τελευταίο GP.Και να γίνετε η προσπέραση του αιώνα στον τελευταίο γύρο.Ούτε σε ταινίες δεν γίνονται αυτά.Βασικά είναι το κορυφαίο φινάλε στην ιστορία του αθλητισμού,κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στο άθλημα και ίσως τελευταία.Μέχρι και εγώ που ήμουν ουδέτερος,φώναζα από τη χαρά μου.Δεν το πίστευα ότι θα το δω ποτέ αυτό.
Προσωπικά το θεώρησα μέγιστη αδικία καθώς ο χάμιλτον είχε φορεμένα σκληρά ελαστικά για 40 γύρους, ενώ ο φερστάππεν φρέσκια μεσαία, οπότε δεν έπαιζαν επί ίσοις όροις γι αυτό κ τον πέρασε εύκολα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.488
Πόντοι
3.786
Προσωπικά το θεώρησα μέγιστη αδικία καθώς ο χάμιλτον είχε φορεμένα σκληρά ελαστικά για 40 γύρους, ενώ ο φερστάππεν φρέσκια μεσαία, οπότε δεν έπαιζαν επί ίσοις όροις γι αυτό κ τον πέρασε εύκολα
Δεν γίνεται ένα ολόκληρο πρωτάθλημα να κρίνεται από το safety car.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom