Τύπε τον έχω προλάβει τον Αυρτον, αν δεις πίσω στα μηνύματα θα δεις πως είμαι ο μόνος που σύγκρινα τον Μαξ με τον Σεννα, τόσο από πλευράς ταλέντου, ικανότητας στο βρεγμένο αλλά και επιθετικότητας και μιας περίεργης απόλυτης λογικής. Και ο Σεννα και ο Σουμάχερ όταν οδηγούσαν υποδεέστερα αυτοκίνητα, τους έσωζε το ταλέντο αλλά και η επιθετικότητα. Τώρα ξαφνικά , με μπροσταρηδες τους Άγγλους ρεπόρτερς αλλά και τους ασχετους που μπήκαν στη φόρμουλα ως χούλιγκανς λόγω νετφλιξ, ξαφνικά επιβληθηκε ο ευνουχισμος των οδηγών και η παραχώρηση της θέσης σε όποιον συμπαθουν οι ίδιοι. Απαράδεκτο! Οπως είχε πει και ο Τζέρεμι Κλάρκσον, " αν μπορούσα να κάνω μια αλλαγή στη φόρμουλα θα καταργούσα τους αγωνοδικες", πολύ βαθειά κουβέντα για όσους έζησαν εποχές που ο Σεννα εσκαγε με 300 πάνω στον προστ για να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα η τον Σουμάχερ που εμβόλισε στη ψυχρά τα ψυγεία του Μοντόγια η του Βιλνέβ για να μη χάσει πόντους.
Βεβαίως ο Σεννα θα είναι πάντα θρύλος, αλλά με βάση και τα πρωταθλήματα που θα πάρει, νομίζω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ιστορικό φαινόμενο, και αντί να το απολαμβάνουμε, κάποιοι μας τα έχουνε κάνει Ζέπελιν προκειμένου να σπρώξουν διάφορους μέτριους Άγγλους .