Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.453
- Πόντοι
- 4.496
Και γω αυτη την απορια εχω.Γιατί δεν άφησαν τον Νορις να κερδίσει ενώ είναι 2ος στη βαθμολογία;
Μυστηρια πράγματα
Και γω αυτη την απορια εχω.Γιατί δεν άφησαν τον Νορις να κερδίσει ενώ είναι 2ος στη βαθμολογία;
Μυστηρια πράγματα
γινεται να μην ξανακερδισει ο αχωνευτος?Πλάκα πλάκα,ο Ολλανδός έχει να κερδίσει 4 αγώνες
Αποκλεισμός για Ράσελ από το GP Βελγίου, νικητής τελικά ο Χάμιλτον!Ο Τζορτζ Ράσελ δεν θα φύγει τελικά από το Βέλγιο με τους 25 βαθμούς της νίκης, καθώς αποκλείστηκε από τα αποτελέσματα του Σπα και νικητής στέφεται ο Λούις Χάμιλτον.
www.gazzetta.gr
|
Την γαμησες τη βρομιάρα;Η τύπισσα μου θυμίζει μια Γερμανίδα που της έκανα πεσιματική πριν καμια 10ετία ... και έτσι όπως πίναμε ποτό πως ήρθε η κουβέντα μου σκάει "κάνω αισθησιακές φωτογραφίσεις" ... α καλά λέω εδώ έχει ψωμί ...
Κάτσε να σου δείξω μου λέει ... η τύπισσα ήταν αλλού ... δεμένη με χειροπέδες, δερμάτινα, με δονητές καρφωμένους στις τρύπες σε κάτι εγκαταλλελημένα, σε δημόσιο χώρο ... έμεινα με το ποτό στο χέρι, τι στον πούτσο
μαλλον ο χαμιλτον του ρουφηξε με κανα λαστιχο την βενζινη απο το ντεποζιτο για να τον αποκλεισει
Αποκλεισμός για Ράσελ από το GP Βελγίου, νικητής τελικά ο Χάμιλτον!
Ο Τζορτζ Ράσελ δεν θα φύγει τελικά από το Βέλγιο με τους 25 βαθμούς της νίκης, καθώς αποκλείστηκε από τα αποτελέσματα του Σπα και νικητής στέφεται ο Λούις Χάμιλτον.www.gazzetta.gr
ετσι εξηγειται γιατι οτι ο χαμιλτον δεν μπορουσε να πιασει το ρασελ ουτε με το drs , ο ρασελ ειχε ελαφρυτερο μονοθεσιο και πηγαινε πιο γρηγοραΑνατροπή στο GP Βελγίου: Αποκλείστηκε ο Ράσελ, νικητής ο Χάμιλτον.
Την γαμησες τη βρομιάρα;
Μαλακια ένα κατούρημα το ήθελε η ΓερμανίδαΌχι τύπε ... έπεσε στα μάτια μου και χάθηκε η αίγλη της κατάκτησης ... ούτε να την ξεφτιλίσω δεν μου έκανε αίσθηση
Μαλακια ένα κατούρημα το ήθελε η Γερμανίδα
Θυμάμαι μια φορά τι είχε πει ο παπαρας για τον ΚουμπιτσαΑυτος ο πουρναρακης οταν φωναζει γινεται σπασαρχιδας
Κωλομπαρας μαν μεγαλοςΘυμάμαι μια φορά τι είχε πει ο παπαρας για τον Κουμπιτσα
Έλεγε ότι του λείπει σε εμφάνιση το έχει σε ταχύτητα. Ποιος το λέει ο πουρναρακης, το απόλυτο μπαζο