You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Formula One
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 212K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.888
- Πόντοι
- 9.931
Εν τω μεταξυ η τυπισσα ειναι λες και εχει βγει απο γερμανική τσόντα τον 90s, για πουτσα, ξυλο, ουρολαγνειες και δεν συμμαζεύεται... Λογικα πρεπει να τον straponιαζε φουλ τον Ραλφ.Φαντάσου να'σαι μ'αυτό το σκυλί του πολέμου και να μη νιώθεις τίποτα
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Εν τω μεταξυ η τυπισσα ειναι λες και εχει βγει απο γερμανική τσόντα τον 90s, για πουτσα, ξυλο, ουρολαγνειες και δεν συμμαζεύεται... Λογικα πρεπει να τον straponιαζε φουλ τον Ραλφ.
Η τύπισσα μου θυμίζει μια Γερμανίδα που της έκανα πεσιματική πριν καμια 10ετία ... και έτσι όπως πίναμε ποτό πως ήρθε η κουβέντα μου σκάει "κάνω αισθησιακές φωτογραφίσεις" ... α καλά λέω εδώ έχει ψωμί ...
Κάτσε να σου δείξω μου λέει ... η τύπισσα ήταν αλλού ... δεμένη με χειροπέδες, δερμάτινα, με δονητές καρφωμένους στις τρύπες σε κάτι εγκαταλλελημένα, σε δημόσιο χώρο ... έμεινα με το ποτό στο χέρι, τι στον πούτσο
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.915
- Πόντοι
- 3.656
Εν τω μεταξυ η τυπισσα ειναι λες και εχει βγει απο γερμανική τσόντα τον 90s, για πουτσα, ξυλο, ουρολαγνειες και δεν συμμαζεύεται... Λογικα πρεπει να τον straponιαζε φουλ τον Ραλφ.
Θα βαρέθηκε το στραπονιασμα ο Ραλφ και το γύρισε σε κανονικές πούτσες
Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.607
- Πόντοι
- 4.496
Και γω αυτη την απορια εχω.Γιατί δεν άφησαν τον Νορις να κερδίσει ενώ είναι 2ος στη βαθμολογία;
Μυστηρια πράγματα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.386
- Πόντοι
- 5.006
Στο Grand Prix Βελγίου, το 14ο φετινό αγώνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1, η νίκη κρίθηκε από τη στρατηγική, καθώς πήγε για δεύτερη φορά φέτος στα χέρια του Τζορτζ Ράσελ με τη Mercedes. Ο Βρετανός έκανε ένα pit stop λιγότερο από τους αντιπάλους του και κατάφερε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση στο τέλος, παρά την επίθεση του Λούις Χάμιλτον, που πήρε τη δεύτερη θέση. Ο Όσκαρ Πιάστρι με τη McLaren ανέβηκε στο βάθρο, τερματίζοντας στην 3η θέση. Κερδισμένος ήταν και ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος παρότι ήταν 5ος τερμάτισε μπροστά από τον Λάντο Νόρις και άνοιξε τη διαφορά τους στο πρωτάθλημα.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.795
- Πόντοι
- 41.813
γινεται να μην ξανακερδισει ο αχωνευτος?Πλάκα πλάκα,ο Ολλανδός έχει να κερδίσει 4 αγώνες
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.915
- Πόντοι
- 3.656
Αποκλεισμός για Ράσελ από το GP Βελγίου, νικητής τελικά ο Χάμιλτον!Ο Τζορτζ Ράσελ δεν θα φύγει τελικά από το Βέλγιο με τους 25 βαθμούς της νίκης, καθώς αποκλείστηκε από τα αποτελέσματα του Σπα και νικητής στέφεται ο Λούις Χάμιλτον.
www.gazzetta.gr
|
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.984
- Πόντοι
- 3.506
Την γαμησες τη βρομιάρα;Η τύπισσα μου θυμίζει μια Γερμανίδα που της έκανα πεσιματική πριν καμια 10ετία ... και έτσι όπως πίναμε ποτό πως ήρθε η κουβέντα μου σκάει "κάνω αισθησιακές φωτογραφίσεις" ... α καλά λέω εδώ έχει ψωμί ...
Κάτσε να σου δείξω μου λέει ... η τύπισσα ήταν αλλού ... δεμένη με χειροπέδες, δερμάτινα, με δονητές καρφωμένους στις τρύπες σε κάτι εγκαταλλελημένα, σε δημόσιο χώρο ... έμεινα με το ποτό στο χέρι, τι στον πούτσο
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.818
- Πόντοι
- 41.129
μαλλον ο χαμιλτον του ρουφηξε με κανα λαστιχο την βενζινη απο το ντεποζιτο για να τον αποκλεισει
Αποκλεισμός για Ράσελ από το GP Βελγίου, νικητής τελικά ο Χάμιλτον!
Ο Τζορτζ Ράσελ δεν θα φύγει τελικά από το Βέλγιο με τους 25 βαθμούς της νίκης, καθώς αποκλείστηκε από τα αποτελέσματα του Σπα και νικητής στέφεται ο Λούις Χάμιλτον.www.gazzetta.gr
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.818
- Πόντοι
- 41.129
ετσι εξηγειται γιατι οτι ο χαμιλτον δεν μπορουσε να πιασει το ρασελ ουτε με το drs , ο ρασελ ειχε ελαφρυτερο μονοθεσιο και πηγαινε πιο γρηγοραΑνατροπή στο GP Βελγίου: Αποκλείστηκε ο Ράσελ, νικητής ο Χάμιλτον.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Την γαμησες τη βρομιάρα;
Όχι τύπε ... έπεσε στα μάτια μου και χάθηκε η αίγλη της κατάκτησης ... ούτε να την ξεφτιλίσω δεν μου έκανε αίσθηση
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.984
- Πόντοι
- 3.506
Μαλακια ένα κατούρημα το ήθελε η ΓερμανίδαΌχι τύπε ... έπεσε στα μάτια μου και χάθηκε η αίγλη της κατάκτησης ... ούτε να την ξεφτιλίσω δεν μου έκανε αίσθηση
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Μαλακια ένα κατούρημα το ήθελε η Γερμανίδα
Δεν είχα πιει τόση μπύρα
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.888
- Πόντοι
- 9.931
Οι πλουσιότεροι διευθυντές της Formula 1 -Οι αμύθητες περιουσίες και οι αμοιβές τους
Η εξειδίκευση στη Formula 1 δεν είναι μόνο τεχνολογική, ούτε μόνο οδηγική, αλλά και διοικητική. Ελάχιστοι άνθρωποι στον πλανήτη έχουν τις προδιαγραφές να κάνουν αυτή τη δουλειά, και κατά συνέπεια αμείβονται με ογκώδη ποσά. Δείτε πόση είναι η αξία καθενός εκ των διευθυντών των 10 ομάδων του σπορ.
www.sport24.gr
Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.607
- Πόντοι
- 4.496
Αυτος ο πουρναρακης οταν φωναζει γινεται σπασαρχιδας