Η φάση ότι σπατάλησες χρόνο από την ζωή σου για να γράψεις κάτι τέτοιο…Τύπε θα σε καταλάβουν ότι είσαι καθυστερημένος και θα σε κόψουν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δωρεά σπέρματος στην Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TasterGuy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.434
- Πόντοι
- 2.596
Νηματοθέτη, αντί να δώσεις δωρίσεις τα χύσια το σπέρμα σου δεν κοιτάς να πάρεις κανένα πτυχίο πρώτα ή έχεις το μήνα που θρέφει τους άλλους 11;
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.735
- Πόντοι
- 206
Βασικά υποθέτω ότι η δεξαμενή των δοτών είναι μικρή, και δυνητικά από το σπέρμα του ενός μπορούν να προκύψουν δεκάδες ακόμα και εκατοντάδες παιδιά αν δε προβλέπονται όρια από κάποιον νόμο. Πχ στην Ελλάδα που το ξανθό είναι σπάνιο, πολλές θα ζητήσουν σπέρμα από ξανθό δότη αν σκέφτονται έτσι οι άκληρες γυναίκες που δε ξέρω τι έχουν στο μαυλό τους, υπόθεση κάνω. Όλα εξαρτώνται από το παρόν νομοθετικό πλαίσιο.Αν ήταν τόσα πολλά τα παιδιά που έχουν γεννηθεί με πατέρα δότη σπέρματος θα είχε κάποια λογική αυτό.
Εδώ υπάρχουν γυναίκες και ζευγάρια που αναζητούν γονίδια επωνύμων ,εκεί είναι το πρόβλημα. Φαντάσου ο Μπραντ Πιτ ή ο Τζόρνταν ή ο Μπιλ Γκέιτς να έδιναν δωρεάν το σπέρμα τους. Τότε μπορεί όντως να υπήρχε ζήτημα.
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.616
- Πόντοι
- 456
Μακάρι όπως ελέγχουν τους δότες να ελέγχουν και τα ζευγάρια ή τις μόνες γυναίκες που πάνε σε αυτές τις τράπεζες. Αν πάει καμιά με ψυχολογικά για να γίνει επιτέλους μάνα κρίμα στο παιδί και ακόμα πιο κρίμα στο δότη που δεν ξέρει τι κακό προκάλεσε.
Τα ζευγάρια που καταφεύγουν σε αυτές τις λύσεις πιθανόν έχουν απορρίψει την ιδέα της υιοθεσίας και είναι πιο ασφαλής επιλογή αλλά οι μόνες γυναίκες είναι άλλη ιστορία.
Τα ζευγάρια που καταφεύγουν σε αυτές τις λύσεις πιθανόν έχουν απορρίψει την ιδέα της υιοθεσίας και είναι πιο ασφαλής επιλογή αλλά οι μόνες γυναίκες είναι άλλη ιστορία.
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.082
- Πόντοι
- 216
Τύπε χύνεις στην ιδέα να γκαστρώσεις κάποια ?? Η καλύτερη σου μαλακία. Άντε και με το καλό όταν έρθεις Αθήνα να κόβεις τις καπότες σαν τους υπόλοιπους ψυχάκηδες με την ίδια φαντασίωση.Η φάση ότι σπατάλησες χρόνο από την ζωή σου για να γράψεις κάτι τέτοιο…
Panos 1978
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.422
- Πόντοι
- 4.496
@dimigoallΕνδιαφέρομαι για δωρεά σπέρματος και βρίσκομαι εντός του ηλικιακού ορίου (είμαι νεαρός φοιτητής), ωστόσο άνοιξα το παρόν νήμα ώστε να μοιραστούμε εμπειρίες και απόψεις και έτσι όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουμε ενημέρωση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
Δυστυχώς όμως κατοικώ εκτός Αθηνών και δεν γνωρίζω αν μπορώ λόγω της διαμονής μου να δωρίσω.
Γνωρίζω ότι πρέπει να περάσω και από τις απαιτούμενες εξετάσεις, αλλά δεν με ενοχλεί κάτι τέτοιο και συμφωνώ με αυτό.
Μπορείτε να γράψετε ελεύθερα και τις δικές σας απόψεις ή έμπειρες!
@professor x

dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 38.528
- Πόντοι
- 22.936
Δεν περισσεύει τίποτα από εμένα τουλάχιστον πανούλη μου

Συνήθως διαλέγω κορίτσια που έχουν και κατάποση στο πρόγραμμα

Panos 1978
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.422
- Πόντοι
- 4.496
Ητανε μέσα στην ύλη των μαθημάτων που μου έκανες με εισηγητή τον @professor x .Δεν περισσεύει τίποτα από εμένα τουλάχιστον πανούλη μου
Συνήθως διαλέγω κορίτσια που έχουν και κατάποση στο πρόγραμμα![]()
![]()
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 456
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 42
- Like
- 29.678
- Πόντοι
- 11.096
Δεν περισσεύει τίποτα από εμένα τουλάχιστον πανούλη μου
Συνήθως διαλέγω κορίτσια που έχουν και κατάποση στο πρόγραμμα![]()
![]()
ΈτσιΗτανε μέσα στην ύλη των μαθημάτων που μου έκανες με εισηγητή τον @professor x .

Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.421
- Πόντοι
- 2.356

dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 38.528
- Πόντοι
- 22.936
Ο Πάνος το σκέφτεται να γίνει δωρητής

ποιος Πανος??????????????????Ο Πάνος το σκέφτεται να γίνει δωρητής![]()
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 42
- Like
- 29.678
- Πόντοι
- 11.096
Βιταμίνες νά πάρειΟ Πάνος το σκέφτεται να γίνει δωρητής![]()
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 38.528
- Πόντοι
- 22.936
Αν ήταν τόσα πολλά τα παιδιά που έχουν γεννηθεί με πατέρα δότη σπέρματος θα είχε κάποια λογική αυτό.
Έχει υπάρξει σκάνδαλο με αυτό τύπε, ο άλλος είχε 550 παιδιά (τα γνωστά, μπορεί να ήταν παραπάνω)

Sperm donor who fathered 550 children ordered to stop
The Dutch man, 41, could be fined more than $100,000 by a court if he tries to donate again.
Panos 1978
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.422
- Πόντοι
- 4.496
200 ευρω δίνουνε...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)