Νέα

Ιερόδουλες. Αλκοόλ. Τζόγος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.864
Πόντοι
201
Στην πορεία τις ζωή μας θέλοντας και μη βιώνουμε τρόπους ζωής. Συνευρέσεις με ιερόδουλες. Εθισμό στο αλκοόλ. Μανία με τον τζόγο. Τάση προς καταστροφή.αραγε η ιερόδουλες εθίζονται στο αλκοόλ. Εθίζονται στον τζόγο,ακόμη και στις ναρκωτικές ουσίες. Ποια είναι οι σχέσης σας με αυτά τα πάθη. Απορίες και απόψεις.
Αν είσαι υγιείς σώμα και πνεύμα κυρίως όμως πνεύμα δεν σε γεμίζει τίποτα από αυτά. Το να δοκιμάσεις από όλα πάλι δε σημαίνει κάτι.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.464
Πόντοι
456
Να μην ξαναπέσεις στα ναρκωτικά. Ό,τι χειρότερο. Ποτέ!
Κάπου διάβασα ότι μπαίνεις στρατό και αγχώθηκες! ΚΑκώς! Κολλέγιο είναι ο στρατός. ΑΣΤΕΙΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΕΟΝ.
Αγχώνομαι για κάποια δικά μου θέματα που μπορεί να μου βγουν εκεί μέσα. Δε μπορώ να είμαι με κόσμο , δε μπορώ να συγκατοικώ με άλλους , ούτε να μπαίνω σε πρόγραμμα ...

Η ψυχολόγος μου λέει πως μπορώ να πάρω Ι5 άνετα. Αλλά εγώ δε θέλω αμέσως , το βρίσκω πολύ χέσιμο. Προτιμώ να πάω και άμα δε τη παλέψω να γυρίσω σπίτι παρά να πάω να τους πω " είμαι ο μέγας Ναπολέων" και να με διώξουν.

Δε πιέζομαι από πουθενά η μάνα μου είπε " ότι θέλεις κάνε μεγάλος είσαι " ο πατέρας μου " εγώ θέλω να σε δω φαντάρο αλλά από εκεί και πέρα δικό σου ζήτημα ".

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
43
Πόντοι
0
- πες μας για εσενα
- πινω , κανω κοκαινη, γαμαω πουτανες και τζογαρω
- ευχαριστουμε που μοιραστηκες τα προβλήματά σου μαζι μας
- ποιά προβλήματα ;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.207
Πόντοι
6.955
Αγχώνομαι για κάποια δικά μου θέματα που μπορεί να μου βγουν εκεί μέσα. Δε μπορώ να είμαι με κόσμο , δε μπορώ να συγκατοικώ με άλλους , ούτε να μπαίνω σε πρόγραμμα ...

Η ψυχολόγος μου λέει πως μπορώ να πάρω Ι5 άνετα. Αλλά εγώ δε θέλω αμέσως , το βρίσκω πολύ χέσιμο. Προτιμώ να πάω και άμα δε τη παλέψω να γυρίσω σπίτι παρά να πάω να τους πω " είμαι ο μέγας Ναπολέων" και να με διώξουν.

Δε πιέζομαι από πουθενά η μάνα μου είπε " ότι θέλεις κάνε μεγάλος είσαι " ο πατέρας μου " εγώ θέλω να σε δω φαντάρο αλλά από εκεί και πέρα δικό σου ζήτημα ".
Πήγαινε, δες ποιος γαμαει φαντάρους χωρίς αιτία, απλά γιατί έχει εξουσία, γάμησε τον, θα σε πάνε για κανένα στρατοδικείο, και εκεί βγάζεις το τρελοχαρτο και πούλο. Θα έχεις κάνει και μια καλή πράξη.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.464
Πόντοι
456

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.438
Πόντοι
2.356

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για εσένα. Και κανένας να μην βρεθεί στη θέση που ήσουν ή και που πιθανό να "φοβάσαι" ότι μπορεί να βρεθείς στο στρατό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom