Νέα

Αλβανίδες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lasufin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλβανιδες vs Ελληνιδες

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
Αναλογος παντα ... παντρεμενη ελληνιδα 45 46 ετων με 3 παιδια ολα στα ορια της ... παντρεμενη αλβανιδα που μενει στην ελλαδα 46 με 3 παιδια ... η αλβανιδα πιο δυναμικη κανει ολες τις δουλειες του σπιτιου παιδια και ολα και ακομα εχει ενεργεια ... στο σεξ να δεις αγρια καβαληματα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
δώσε ινστα να του κάνω λαηκςςςςςςςςςς να γουστάρει ο συνεργειας ο μπούστης επιτέλους μπας και σκάσει :2funny::2funny::2funny:
το ότι μπορεί να στην πέσει ο μουστακαλής το σκέφηκες ? να έχεις αντιζηλίες για τον χοντρό ? :2funny:
Στο μεταξύ μιλάμε για ίνστα με μοναδικούς φίλους 6 αλβανούς οκέι νορμάλ φαίνονται
και έναν τούρκο μαρς κωλομπαρά :2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
το ότι μπορεί να στην πέσει ο μουστακαλής το σκέφηκες ? να έχεις αντιζηλίες για τον χοντρό ? :2funny:
Στο μεταξύ μιλάμε για ίνστα με μοναδικούς φίλους 6 αλβανούς οκέι νορμάλ φαίνονται
και έναν τούρκο μαρς κωλομπαρά :2funny:
tigan-gypsy.gif

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.962
Πόντοι
1.336

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Έχω τελειώσει μέσα σε αρκετές εργαζόμενες βρε βλάκα απλά υπάρχουν και κάποιες εργαζόμενες που δε τελειώνω μέσα σε κάποιες έχω τελειώσει όμως.Απο το μυαλό σου τα βγάζεις ?ποτε είπα ότι δε έχω τελειώσει ποτέ μέσα σε εργαζόμενη?απλά είπα και σε κριτικές που διαβάζατε ότι σε μερικές τον έπαιζα και εχυνα δε σημαίνει ότι έκανα αυτό το πράγμα σε όλες σε μερικές εχυνα μέσα στα μουνια.
σκασμός χοντρέ κ ανώμαλε πεντόβολε !!
η Κορίνα μου είπε πως κάθησε 10 λεπτά να σε βλέπει να το παίζεις κ όταν σου είπε "φεύγω δεν μπορείς" ζήτησες κωλοδάχτυλο να τελειώσεις
κ φυσικά σηκώθηκε κ έφυγε το Κορινάκι
Τα ίδια έκανες και σε άλλες ,ονόματα μη λέμε .... σε έβλεπαν στη φωτό κ σπαρτάραγαν στα γέλια :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Δε εχω ζητήσει ποτέ κωλοδάχτυλο από πουτανα πρώτον δεύτερον δε τον εχω παίξει ποτέ 10 λεπτά πάντα γαμαω και μετά χύνω με παίξιμο όπως γράφω στις κριτικές μου έχω τελειώσει και μέσα πολλές φορές πάνω από 20 είδες ότι τα ξέρεις λάθος ?ποιες άλλες βρε κακομοίρη ?το κορινακι κωλοδάχτυλο?έχω και κριτική στο ορεος τρομάρα σου
έλα χοντρούλη .... τα λες μόνος σου ,πάνω από 20 όταν έχεις πάει πάνω από 200 φορές από ότι λες....
οι 20 σε γαργαλάνε από πίσω ,οι άλλες σε ..καμαρώνουν να αυνανίζεσαι και σε παρατάνε όταν ζητήσεις "βοήθημα"

ο τούρκος σε ξεπαρθένιασε ρε ιπποπόταμε ?
Η Σαμπίνα που έχεις κριτική αν θες να ξέρεις μου είπε τα χειρότερα για σένα ότι είσαι άσχημος και δε έχεις καλό μέγεθος κατά τη γνώμη της τίποτα λέει δε κατάλαβε στο σεξ έκανε πως βογγαγε για να μη σε πληγώσει και κρίνεις εμένα ?και άσχημος μου είπε και δε έχει καλό μέγεθος.
αν ζητήσεις κωλοδάχτυλο από αυτήν θα σε φάει το σκυλάκι που είναι κουζίνα , τσουτσουνοπαίχτη

Άσε τις γυναίκες κ ντύσου κροσάκι να φχαριστηθείς πούτσα , θα τρως όσο αντέχει ο χοντρός κωλαράκος σου κ κάτι παραπάνω

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
καλό μέγεθος καλό μέγεθος. καλό μέγεθος καλύτερο μέγεθος
πάντως το "μέγεθος" είχες λυσάξει να το μάθεις μωρή άπιστη :2funny:
"δείξε μου τους κοιλιακούς σου" το γυρόφερνες ατιμούλικο ...

με τον τούρκο τι έγινε τελικά ? πήγες Άδανα να σε κάνει χαμάμ ?
από μέγεθος τι έλεγε ο τούρκος ?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Ξέρω τι θέλεις να με βγάλεις γκέι αλλά για κακή σου τύχη δε είμαι.Οι 20 που έχυσα μέσα ήταν καυλιάρες και εχυνα στα πρώτα 5 λεπτά μέσα τους η Κορίνα δε μπορεί να σε κάνει να χυσεις μέσα γιατί δε είναι τόσο καλή δε ξέρεις ότι στη πιάτσα λίγες είναι σωστές ?εγώ. Δε είμαι σα εσένα να χύνω μέσα αμέσως και με φόλα εγώ θέλω η άλλη να είναι καυλιάρα αν νομίζεις ότι γι'αυτό είμαι γκέι οκ τράβα γαμησου και σε παρακαλώ μη με ξαναπείς γκέι γιατί θα σου γαμησω τη Παναγία γαμομανε.
πάλι κρίση σε έπιασε ρε κοντέ ψιλογκέι πατσομούρη ?
στις 20 το εμπεδώσαμε , τα κατάφερες τέλος πάντων ...
στις υπόλοιπες ζήταγες δαχτυλάκια στη ροδέλα , τα ίδια κ στο ευγενικό κοριτσάκι που ΔΕΝ σε δέχεται ,
κλάψε :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Ξέρω τι θέλεις να με βγάλεις γκέι αλλά για κακή σου τύχη δε είμαι.Οι 20 που έχυσα μέσα ήταν καυλιάρες και εχυνα στα πρώτα 5 λεπτά μέσα τους η Κορίνα δε μπορεί να σε κάνει να χυσεις μέσα γιατί δε είναι τόσο καλή δε ξέρεις ότι στη πιάτσα λίγες είναι σωστές ?εγώ. Δε είμαι σα εσένα να χύνω μέσα αμέσως και με φόλα εγώ θέλω η άλλη να είναι καυλιάρα αν νομίζεις ότι γι'αυτό είμαι γκέι οκ τράβα γαμησου και σε παρακαλώ μη με ξαναπείς γκέι γιατί θα σου γαμησω τη Παναγία γαμομανε,εύχομαι να πάθεις Έιτζ από πουτανα και να λιοσεις σα το κερί πουστη που με 2 κριτικές μόνο που έχεις θα με πεις και γκέι εγώ από το ωραίος είχα 40 ρε γαμημενε άντε ανέβασε καμία κριτική και μετά μιλα φτάσε με πρώτα και μετά πες με γκέι βλάκα που γαμας τον υπουργαρα και τον παπαφιλιπ και γλύφετε τη πουτσα της Μάγκυ.Ψωφο στον Ρομπ μάγκες,να πεθάνεις από Έιτζ πουστη.
με τέτοια ψυχοπάθεια που έχεις ρε κοντόχοντρε χλαπάτσα , πως να σου σηκωθεί ?
το παίζεις σαν μανιακός και γελάνε τα κορίτσια ...αυτό έλειπε να βάλουν δάχτυλο στη χοντροκωλάρα σου για να τελειώσεις..

Γίνε κροσάκι να "το παίζεις" όπως σου αρέσει ,με καρφωμένες ψωλάρες στο κωλαρίνι σου ,
αυτή είναι η ενδεδειγμένη θεραπεία σου αντί τα τρελόχαπα , μη ντρέπεσαι που τον παίρνεις αφού χύνεις !!!!
Δε ζήτησα ποτέ δάχτυλο στη ροδέλα μπέσα το λέω επίσης το ευγενικο κοριτσάκι μια χαρά με έχει δεχτεί είδες ότι δε τα ξέρεις καλά ?το ευγενικό κοριτσάκι ποτέ δε μου είπε όχι γιατί με συμπαθεί και είμαι καλό παιδί όπως λέει και ξαναλέει γιατί θες να με βγάλεις πουστη με το ζόρι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσης αν θες τη γνώμη μου χωρίς τρολ και μαλακίες γιατί είσαι τόσο κακός άνθρωπος?γιατί με ταπεινώνεις και μειώνεις έτσι ?σαρεσει να μειώνεις άτομα που δε σε πείραξαν ποτέ ?
το ευγενικό κοριτσάκι ΔΕΝ σε ξαναδέχεται ...δεν σε είπε ημιγκέι-αυνάνα επειδή είναι ευγενικό...
σου είπε πως έχεις ψυχολογικά και δεν μπορείς επειδή δεν έχεις βγάλει ποτέ γκόμενα έξω ..τα κορίτσια προτιμούν τους μάγκες...
Σου μίλησε με τρόπο για να σε ξεφορτωθεί , κωλοδάχτυλα δεν βάζει ...να πας στο Αγκύρας

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.334
Πόντοι
11.146
....καλα ρε μαγκες, ποτε προλαβαινετε στο 15'-20΄ των μπουρδελων/studios να κουβεντιαζετε με τα κοριτσια με τοσες και τετοιες λεπτομερειες για τα τεκτενομενα κ τα μελη απο εδω μεσα?!?!!? Για γαμησι πατε ή για ψιλη κουβεντουλα, κουτσομπολιο και καφεδακι?!?!?! :think::think::think:

ΥΓ. επισης πραγματικα με ξεπερναει που εχετε και φωτο μελων οπου τις δειχνετε και κανετε καβλαντα :O:O:O

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.334
Πόντοι
11.146
....καλα ρε μαγκες, ποτε προλαβαινετε στο 15'-20΄ των μπουρδελων/studios να κουβεντιαζετε με τα κοριτσια με τοσες και τετοιες λεπτομερειες για τα τεκτενομενα κ τα μελη απο εδω μεσα?!?!!? Για γαμησι πατε ή για ψιλη κουβεντουλα, κουτσομπολιο και καφεδακι?!?!?! :think::think::think:

ΥΓ. επισης πραγματικα με ξεπερναει που εχετε και φωτο μελων οπου τις δειχνετε και κανετε καβλαντα :O:O:O
Ναι γιατί τον γλενταω όπως με γλενταει σιγά μη κάτσω να συζητάω για μελλη εγώ πάω για να γαμαω εκεί όχι για να μιλάω απλά ο τύπος με μισεί και θέλει το κακό μου και γι'αυτό με μειώνει ότι τα λέει και καλά με τις πουτανες για μένα
....ναι αλλα δεν μου απαντας! Για γαμησι πατε ή για κουτσομπολιο? Και τις φωτο των μελων, που τις βρηκατε?!?!?!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Ρε ψωφο από καρκίνο γαμω τη Πουτανα σου να ηρεμήσει ο τόπος κάτι τέτοιοι σα και σένα μας κατάστρεψαν τη χώρα έλα ψωφα.
να γιατί ζητάς κωλοδάχτυλο από τα κορίτσια , δεν σου σηκώνεται αφού είσαι σε μόνιμη υστερία...."το παίζεις" αλλά τζίφος ...

Κανόνισε χοντρέ να καταλήξεις σε ίδρυμα , ή κροσάκι όπως λένε ..
το χειρότερο βέβαια αλλά ευτυχώς είσαι κλασομπανιέρα ,είναι να κάνεις επίθεση σε τίποτα γυναίκες

μη μου πείς πως δεν μοιάζεις στον τρελό ? φτυστός είσαι ,ειδικά η μουσούδα με τα μάγουλα κ η μοσχαροκεφαλή -σώμα ,διδυμάκι σου

gayTzimis.jpg

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
Εδώ τα κάνουν αυτά κάτι μεγάλοι γαμιάδες του πληκτρολογίου,πηγαίνουν κουτσομπολευουν και ρουφιανεύουν τα μέλη μήπως παρουν κανένα εξτραδακι . Που είναι και μεγαλύτερης ηλικίας οι ξεφτίλες,δεν θα τα κάνει ο μικρός;

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Επίσης αν θες τη γνώμη μου χωρίς τρολ και μαλακίες γιατί είσαι τόσο κακός άνθρωπος?γιατί με ταπεινώνεις και μειώνεις έτσι ?σαρεσει να μειώνεις άτομα που δε σε πείραξαν ποτέ ?
ρε ακαμάτη χοντρέ έχεις σκιστεί να φτιάχνεις κλώνους ,
σε κάθε αυτιστικό κλώνο το πρώτο που ποστάρεις είναι ρομπ,υπουργάρας ,παπαφίλιπ κτλπ ...
αφού τα θέλει ο κώλος σου , οι προσπάθειες μου να μην κακοφορμίσεις δεν είχαν επιτυχία..
σε κέρδισε ο τούρκος κωλομπαράς ...προφανώς σε παράτησε και από τότε κωλοτρίβεσαι ...
ξέρεις , τώρα που σε άνοιξε ,επιστροφή δεν υπάρχει , κροσάκι το επόμενο βήμα σου...
Τη ευγενική κοπέλα έχω να τη γαμησω από τότε που ήταν φυλής τώρα έχει φύγει από φυλής εδώ και μήνες και δε της ζήτησα ποτέ κωλοδάχτυλο που τη θυμήθηκες ?έχω να τη γαμησω από πέρσυ το Μάρτιο και πάντα με δέχεται δε μου έχει πει όχι ποτέ αλλά είσαι κακός άνθρωπος και θες να με μειώσεις,λιπαμαι για τη κακία που έχεις μέσα σου για έναν άνθρωπο που δε γνωρίζεις ειλικρινά δε σου έκανα κάτι ρε φίλε ούτε σε έβλαψα ποτέ για να βγάζεις τόσο μίσος τι να πω οκ δε θα σου βγει σε καλό τόσο μίσος πάντως,εγώ θα σταματήσω να μπαίνω εδώ γιατί μέσω εσένα κατάλαβα τι μουνόπανα έχει το σάιτ κακούς ανθρώπους λιπαμαι για λογαριασμό σου λίγο ντροπή να είχες δε θα έλεγες τόσες κακίες που δε ισχίου κιόλας άκου κωλοδάχτυλο.
άσε το μελόδραμα βρε εν αναμονή κροσάκι ...
την ίδια κλάψα κ λυπητερή την έχεις ξαναπαίξει όπως παίζεις το πουλάκι σου
και αμέσως έφτιαχνες χαζοκλώνους κ ξανά από την αρχή ...

όσο για το ευγενικό κοριτσάκι δεν θα σου πω τι κάνει κ που είναι... κωλοδάχτυλο δεν βάζει λέμε....

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.334
Πόντοι
11.146
Εδώ τα κάνουν αυτά κάτι μεγάλοι γαμιάδες του πληκτρολογίου,πηγαίνουν κουτσομπολευουν και ρουφιανεύουν τα μέλη μήπως παρουν κανένα εξτραδακι . Που είναι και μεγαλύτερης ηλικίας οι ξεφτίλες,δεν θα τα κάνει ο μικρός;
....βρε μαζι σου, ας κουτσομπολευουν οσο θελουν για οποιοδηποτε προσωπικο λογο αλλα τις φωτογραφιες μελων που τις βρισκουν ?!?!? :think:
:think::think:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Ρε ψωφο από καρκίνο γαμω τη Πουτανα σου να ηρεμήσει ο τόπος κάτι τέτοιοι σα και σένα μας κατάστρεψαν τη χώρα έλα ψωφα.Επισης τη ευγενικη κοπελα τη γαμαγα όσο ήταν φυλής τώρα δε το γαμαω πλέον που δε είναι φυλής που τη θυμήθηκες ?
Τελειωμένος πούστης είσαι...
Κατά φαντασίαν γαμιάς....
Εύχεσαι καρκίνους κτλ "άντρα" του πληκτρολογίου....

Ελα πούλο τώρα γτχ σου...

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
....βρε μαζι σου, ας κουτσομπολευουν οσο θελουν για οποιοδηποτε προσωπικο λογο αλλα τις φωτογραφιες μελων που τις βρισκουν ?!?!? :think:
:think::think:
Χτενίζουν μερόνυχτα το ίντερνετ οι καμμένοι. Κανένα ινσταγκραμ ,φβ. Μπορεί και να διαρρεύσουν αυτά από κανένα άλλο μέλος εδώ που εχουν πάρε δώσε.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom