Επίσης αν θες τη γνώμη μου χωρίς τρολ και μαλακίες γιατί είσαι τόσο κακός άνθρωπος?γιατί με ταπεινώνεις και μειώνεις έτσι ?σαρεσει να μειώνεις άτομα που δε σε πείραξαν ποτέ ?
ρε ακαμάτη χοντρέ έχεις σκιστεί να φτιάχνεις κλώνους ,
σε κάθε αυτιστικό κλώνο το πρώτο που ποστάρεις είναι ρομπ,υπουργάρας ,παπαφίλιπ κτλπ ...
αφού τα θέλει ο κώλος σου , οι προσπάθειες μου να μην κακοφορμίσεις δεν είχαν επιτυχία..
σε κέρδισε ο τούρκος κωλομπαράς ...προφανώς σε παράτησε και από τότε κωλοτρίβεσαι ...
ξέρεις , τώρα που σε άνοιξε ,επιστροφή δεν υπάρχει , κροσάκι το επόμενο βήμα σου...
Τη ευγενική κοπέλα έχω να τη γαμησω από τότε που ήταν φυλής τώρα έχει φύγει από φυλής εδώ και μήνες και δε της ζήτησα ποτέ κωλοδάχτυλο που τη θυμήθηκες ?έχω να τη γαμησω από πέρσυ το Μάρτιο και πάντα με δέχεται δε μου έχει πει όχι ποτέ αλλά είσαι κακός άνθρωπος και θες να με μειώσεις,λιπαμαι για τη κακία που έχεις μέσα σου για έναν άνθρωπο που δε γνωρίζεις ειλικρινά δε σου έκανα κάτι ρε φίλε ούτε σε έβλαψα ποτέ για να βγάζεις τόσο μίσος τι να πω οκ δε θα σου βγει σε καλό τόσο μίσος πάντως,εγώ θα σταματήσω να μπαίνω εδώ γιατί μέσω εσένα κατάλαβα τι μουνόπανα έχει το σάιτ κακούς ανθρώπους λιπαμαι για λογαριασμό σου λίγο ντροπή να είχες δε θα έλεγες τόσες κακίες που δε ισχίου κιόλας άκου κωλοδάχτυλο.
άσε το μελόδραμα βρε εν αναμονή κροσάκι ...
την ίδια κλάψα κ λυπητερή την έχεις ξαναπαίξει όπως παίζεις το πουλάκι σου
και αμέσως έφτιαχνες χαζοκλώνους κ ξανά από την αρχή ...
όσο για το ευγενικό κοριτσάκι δεν θα σου πω τι κάνει κ που είναι... κωλοδάχτυλο δεν βάζει λέμε....