Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.943
- Πόντοι
- 736
οτι εχει πεος δεν ειναι κοριτσι ..Μπαροκουλι μου εσύ καλό μου κορίτσι
οτι εχει πεος δεν ειναι κοριτσι ..Μπαροκουλι μου εσύ καλό μου κορίτσι
Ελα μια βολτα απο το μπερυ Ανω Γλυφαδας στις 7 να δω κατι.Ωραία και ο themicorn τότε που έχει πέος είναι άντρας εε?που ντύνεται σα κορίτσι ξέρω γω.
Ποση ζωη λες να εχεις ακομα???Ωραία και ο themicorn τότε που έχει πέος είναι άντρας εε?που ντύνεται σα κορίτσι ξέρω γω.
Βρέξει-χιονίσει.η Αθήνα θα καθαρίσεινημα χωρις Βανταμα προκοπη δεν κανει
οχι τετοια γιατι μας διαβαζει ο βιταμακος ως επισκεπτης και θα αρχισει να γυαλιζει ολα τα πομολα στο πατρικο...εσυ που μπαναρεις κοσμο ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ
Βανταμαποιο lab rat χασαμε?
Εναν απο τους ΒανταμεςΒανταμα
α ναι χθες το ειδαΒανταμα
Μανία με τα μέρη πέριξ της Μεσσήνης κι εσύΑπό κωριό κοπελιά?
Δηλαδή αυτές δεν έχουν πατρίδα, είναι όπως οι γύφτισσες που έχουν της αγάπης την ελπίδα;οι ρουμανες δεν ειναι εθνικοτητα τυπε...ειναι επαγγελμα
οι ρουμανες δεν ειναι εθνικοτητα τυπε...ειναι επαγγελμαΜανία με τα μέρη πέριξ της Μεσσήνης κι εσύ
Λοιπόν το επόμενο νήμα λέω να αφορά Ρουμάνες vs Ελλεηνίδες, προφανώς και θα ψηφίσω τις Ρουμανοκωλάρες λόγω της πρόσφατης εμπειρίας
.....εσυ που μπαναρεις κοσμο ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ
.....ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗΣμισο για να καταλαβω ....
δηλαδη τωρα που ο αλβανολαγνος δεν ....θα αναλαβει ο leader 96? ?
η τελετή τι ωρα θα γινει
Ειμαστε οι μονοι που ΔΕΝ θελουμε να πηγαινει για μπανιο ο ζανκλω!!!!Πω είσαι κακός αλήθεια,μη φοβάσαι όμως και να μπαναρετε κόσμο αυτός ο κόσμος θα ξαναφτιάξει προφίλ σε γλιτώνετε αντίθετα χειρότερα πεισμωνετε κάποιον όταν μπαναρετε,δε θα γλιτώσετε εδώ θα είναι όσοι δε θέλετε ξανά και ξανά.
γιατί κάτι παμπάλαια κλωνοπροφίλ 10ετιας+ - ...που αναστήθηκαν από το πουθενά και ξαφνικά?Με μία δικιά του γνωριμία ή κάποια απ τις εδώ;
Έχουν σκάσει κάτι λολίδια κάτι πλασματίδια δαγκοχείλη98 τώρα τελευταία τώρα τι πραγματικά είναι έν κατέχω γρί.
είδες αυνανισμό κ ενθουσιάστηκες αδιόρθωτο κήτοςΟ Ρομπ με τον υπουργαρα είναι στη φωτό,ο Ρομπ είναι ο καταξανθος και ο