athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
αν σου εχει δωσει ο γιατρος το κοκτειλ που πινεις να ξερεις θελω και εγωΚαμια τρελα ρε μουνοδουλε..
Απλα σας ξεφτιλιζω ολα μαζι τα γαμιολια..
αν σου εχει δωσει ο γιατρος το κοκτειλ που πινεις να ξερεις θελω και εγωΚαμια τρελα ρε μουνοδουλε..
Απλα σας ξεφτιλιζω ολα μαζι τα γαμιολια..
μαλακα για λυπηση εισαιΡε μου έχεις μιλήσει ποτέ ?τι στο πουτσο μιλάς τώρα για να κρατήσεις περίεργε ΕΕ περιεργε
Η κοπέλα είπε το πιο σωστό σχόλιο μέσα στο blog. Να την αφήσετε λοιπόν ήσυχη και καλό θα ήταν όταν βλέπετε τέτοιου είδους κοπέλες να μάθετε να εκτιμάτε και να ξεχωρίζετε κοπέλα από κοπέλα.Nαι πολλές φορές είμαστε επιλεκτικές αλλά έτσι πάει με την προσφορά και την ζήτηση! Έχουμε προτάσεις για να επιλέξουμε, επιλέγουμε λοιπόν από το πάνω ράφι ότι μας αρέσει και οι υπόλοιποι με τα μυαλά τα δικά σου, την νοοτροπία και τα πιστεύω σου ξεμένετε στο κάτω ράφι.
Όχι δεν χρειάζεται ολόκληρη μελέτη για ένα πήδημα αλλά χρειάζεται να έχεις τουλάχιστον τα βασικά και το πακέτο για να ελκύσεις και να κρατήσεις μια γυναίκα και όπως φαίνεται δεν το έχεις.
Εσενα τον υπουργαρα τον βλαροκ παπαφιλιπς μαγκι γλυφομουνι σας γαμω τα πρεκια....αν σου εχει δωσει ο γιατρος το κοκτειλ που πινεις να ξερεις θελω και εγω
με τον κωλο μας εχεις σκισει πονανε τα πουτσοκεφαλα μαςΕσενα τον υπουργαρα τον βλαροκ παπαφιλιπς μαγκι γλυφομουνι σας γαμω τα πρεκια....
Μουνοπανακια
Σαινι εισαι, βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.Απάντησε και εσύ είσαι γκέι η όχι?αν κρίνω φωτό προφίλ εισαι
Αρχισες να χανεις τα λογια σου, ετοιμαζεσαι για το επομενο κλωναρι και δεν το χεις παρει χαμπαρι.Εσυ ρε μαλακα δεν εισαι ικανος να σκουπισεις τα σκατα απο τον κωλο σου και κανεις και ψυχουλες κορδελακια...
Αντε πηδησου ρε στρακι και να γαμηθεις καλα να σου γινει η ροδελα χωνί
Εσενα τον υπουργαρα τον βλαροκ παπαφιλιπς μαγκι γλυφομουνι σας γαμω τα πρεκια....
Μουνοπανακια
Μη σου πω πως εχει επανελθει ηδη απο την πολλη βαρεμαρα.στεναχωρεθηκα
σε 2-3 μερες θα επανελθει παλι επειδη μας βαριεται
Ξερεις ποιο ειναι αυτο το παιδακι??στεναχωρεθηκα
σε 2-3 μερες θα επανελθει παλι επειδη μας βαριεται
Άσε ρε τύπε , διασταύρωση Ρακούν με Γκολουμν είμαι.Είπε ο κοντός και καράφλας μεσήλικας που δε έχει προσωπική ζωή
Μάθε ορθογραφία ρε τύπεΓιατί τα χαλάτε όλα
Με της μαλακίες και βρισιές???
BMW...lover--->συνεργειας--->Car...akias
Δεκα δεκα τα φτιαχνεις τα κλωναρια γιουσουφινΜπαροκουλινι μου εσύ κοπέλα μου καλή
δεν ειναι αυτος ρεΔεκα δεκα τα φτιαχνεις τα κλωναρια γιουσουφιν
δεν ειναι αυτος ρε
Ολα τα γουρουνια ιδια μουρη εχουν.Κι όμως δεν είναι ο Ανεστάκος Ζαν
Είναι άλλος,αλλά εξαιρετικό στουρναρι
Ναι, με πιπερι γινονται και πικαντικα στο ψησιμο τα γουρουνια.Πιπέρι.
τέτοιο νούμερο δεν πρέπει να έχει ξανεμφανισθείBMW...lover--->συνεργειας--->Car...akias