Νέα

Ιερόδουλες. Αλκοόλ. Τζόγος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.105
Πόντοι
446
Στην πορεία τις ζωή μας θέλοντας και μη βιώνουμε τρόπους ζωής. Συνευρέσεις με ιερόδουλες. Εθισμό στο αλκοόλ. Μανία με τον τζόγο. Τάση προς καταστροφή.αραγε η ιερόδουλες εθίζονται στο αλκοόλ. Εθίζονται στον τζόγο,ακόμη και στις ναρκωτικές ουσίες. Ποια είναι οι σχέσης σας με αυτά τα πάθη. Απορίες και απόψεις.
Αν είσαι υγιείς σώμα και πνεύμα κυρίως όμως πνεύμα δεν σε γεμίζει τίποτα από αυτά. Το να δοκιμάσεις από όλα πάλι δε σημαίνει κάτι.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.497
Πόντοι
456
Να μην ξαναπέσεις στα ναρκωτικά. Ό,τι χειρότερο. Ποτέ!
Κάπου διάβασα ότι μπαίνεις στρατό και αγχώθηκες! ΚΑκώς! Κολλέγιο είναι ο στρατός. ΑΣΤΕΙΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΕΟΝ.
Αγχώνομαι για κάποια δικά μου θέματα που μπορεί να μου βγουν εκεί μέσα. Δε μπορώ να είμαι με κόσμο , δε μπορώ να συγκατοικώ με άλλους , ούτε να μπαίνω σε πρόγραμμα ...

Η ψυχολόγος μου λέει πως μπορώ να πάρω Ι5 άνετα. Αλλά εγώ δε θέλω αμέσως , το βρίσκω πολύ χέσιμο. Προτιμώ να πάω και άμα δε τη παλέψω να γυρίσω σπίτι παρά να πάω να τους πω " είμαι ο μέγας Ναπολέων" και να με διώξουν.

Δε πιέζομαι από πουθενά η μάνα μου είπε " ότι θέλεις κάνε μεγάλος είσαι " ο πατέρας μου " εγώ θέλω να σε δω φαντάρο αλλά από εκεί και πέρα δικό σου ζήτημα ".

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
85
Πόντοι
0
- πες μας για εσενα
- πινω , κανω κοκαινη, γαμαω πουτανες και τζογαρω
- ευχαριστουμε που μοιραστηκες τα προβλήματά σου μαζι μας
- ποιά προβλήματα ;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.438
Πόντοι
6.955
Αγχώνομαι για κάποια δικά μου θέματα που μπορεί να μου βγουν εκεί μέσα. Δε μπορώ να είμαι με κόσμο , δε μπορώ να συγκατοικώ με άλλους , ούτε να μπαίνω σε πρόγραμμα ...

Η ψυχολόγος μου λέει πως μπορώ να πάρω Ι5 άνετα. Αλλά εγώ δε θέλω αμέσως , το βρίσκω πολύ χέσιμο. Προτιμώ να πάω και άμα δε τη παλέψω να γυρίσω σπίτι παρά να πάω να τους πω " είμαι ο μέγας Ναπολέων" και να με διώξουν.

Δε πιέζομαι από πουθενά η μάνα μου είπε " ότι θέλεις κάνε μεγάλος είσαι " ο πατέρας μου " εγώ θέλω να σε δω φαντάρο αλλά από εκεί και πέρα δικό σου ζήτημα ".
Πήγαινε, δες ποιος γαμαει φαντάρους χωρίς αιτία, απλά γιατί έχει εξουσία, γάμησε τον, θα σε πάνε για κανένα στρατοδικείο, και εκεί βγάζεις το τρελοχαρτο και πούλο. Θα έχεις κάνει και μια καλή πράξη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.682
Πόντοι
2.356

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για εσένα. Και κανένας να μην βρεθεί στη θέση που ήσουν ή και που πιθανό να "φοβάσαι" ότι μπορεί να βρεθείς στο στρατό.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.666
Πόντοι
2.596
Η λαγνεία είναι ένα ευχάριστο αμάρτημα για το οποίο να είναι το μόνο για το οποίο να ζητήσω συγχώρεση στα γεράματα :-)
Εσύ και ο @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ ξεχωρίζετε προσωπικά για μερικούς ιδιαίτερους λόγους εδώ μέσα, όμως δεν θα μακρυγορήσω.
Επειδή είμαι ~30 χρόνια στο χώρο τα τελευταία χρόνια βγάζω περισσότερη θαλπωρή στις κοπέλες, αλλά αυτό ανήκει σε άλλο θέμα προς συζήτηση και ειλικρινά μακάρι να είμασταν κάπου και οι 3 να πίναμε ένα κρασάκι (1.5 ακάπνιστος κι εγώ και το συνεχίζω).

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
54.128
Πόντοι
27.261
Πουτανες:
Δεν προκαλεί εθισμό αφού το κόβεις οπότε θελεις μαχαίρι ή τουλάχιστον το περιορίζεις χωρίς τις συνέπειες της στέρησης που προκαλούν οι άλλες εξαρτήσεις.......
λαθος... και προκαλει και ειναι, οπως τα υπολοιπα 2.
τοσα αρθρα υπαρχουν.
το αν μπορεις να το περιορισεις η' κοψεις, ειναι αλλο θεμα.

Τελευταία τροποποίηση:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
913
Πόντοι
86
Καταρχήν μαν άλλαξε τον τίτλο σε: πουτανες, ξύδια και κόκαλα...
Ιερόδουλες λέει, τι είμαστε ρε άνθρωπε, η Ακαδημία Αθηνών?
Α! ολα κι ολα. Μπαμπινιωτης και τα μυαλα στο μουλτι μιξερ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.682
Πόντοι
2.356
Εσύ και ο @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ ξεχωρίζετε προσωπικά για μερικούς ιδιαίτερους λόγους εδώ μέσα, όμως δεν θα μακρυγορήσω.
Επειδή είμαι ~30 χρόνια στο χώρο τα τελευταία χρόνια βγάζω περισσότερη θαλπωρή στις κοπέλες, αλλά αυτό ανήκει σε άλλο θέμα προς συζήτηση και ειλικρινά μακάρι να είμασταν κάπου και οι 3 να πίναμε ένα κρασάκι (1.5 ακάπνιστος κι εγώ και το συνεχίζω).
Να συνεχίσεις να είσαι ακάπνιστος και να κάνεις πάντα αυτό που σε φτιάχνει στη ζωή σου. Μια φορά ζούμε - ας είναι όπως γουστάρουμε. Προσωπικά δεν είχα ποτέ "σοβαρές" εξαρτήσεις. Ποτέ μου δεν κάπνισα, ποτέ μου δεν εθίστηκα στο αλκοόλ και ποτέ στο τζόγο - ωστόσο επειδή έχω ενσυναίσθηση αντιλαμβάνομαι την κάθε πλευρά και την κάθε απόφαση του κάθε ανθρώπου.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.666
Πόντοι
2.596
Ποτέ μου δεν κάπνισα, ποτέ μου δεν εθίστηκα στο αλκοόλ και ποτέ στο τζόγο
Και πολύ καλά έκανες φίλτατε. Ούτε κι εγώ έπινα στα νειάτα, μπορεί να έτυχε μερικές φορές να μεθύσω αλλά ήταν γιορτές είτε γάμοι/βαφτίσια κλπ
Τζόγο, δύο φορές πήγα σε καζίνο Λουτρακίου και Πάτρας με παρέα ούτε 10 σεντ δεν έριξα, μόνο την είσοδο πλήρωσα. Στοίχημα ναι παίζω, αλλά δεν είναι χώρος εδώ να το αναλύσουμε.
Την καλημέρα να έχεις :hi: νους υγιής εν σώματι υγιεί, τουλάχιστον εδώ στην εξοχή έχω τζάμπα γυμναστήριο, πολύ σημαντικό να μην έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου να σε διατάζει, όσα Єσοδα κι αν έχεις :angel:

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
85
Πόντοι
0
Και κλεπτομανία ; σωραίος... χαχα
Κλεψε οτι θες, εξαλλου δεν ειναι κανενος. Οσο για τα αλλα..
Να μην γινονται απο αδυναμια αλλα απο επιλογή. Κανενα συναισθημα. Αλλιώς γινομαστε θυματα..
Και αφού σου αρεσε το παραπανω να παραθεσω το " 2 κανονες στη ζωη : 1 παντα υπαρχει ενα θυμα , 2 μην εισαι το θυμα".

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.682
Πόντοι
2.356
Να μην γινονται απο αδυναμια αλλα απο επιλογή. Κανενα συναισθημα. Αλλιώς γινομαστε θυματα..
Και αφού σου αρεσε το παραπανω να παραθεσω το " 2 κανονες στη ζωη : 1 παντα υπαρχει ενα θυμα , 2 μην εισαι το θυμα".
Πολύ σωστό αυτό! Ολόσωστο όμως!

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
908
Πόντοι
361
Εθισμοί δεν είναι όλα αυτά? Δεν είναι κάτι που τα αποζητά το κορμί μας (είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα)? Το κέντρο ελέγχου, δηλαδή το μυαλό μας, αυτό ελέγχει αυτούς τους εθισμούς! Το καλό είναι ότι το μυαλό έχει τη δυνατότητα να μάθει και να προσαρμοστεί. Λίγο πολύ το κάνει σε καθημερινή βάση κι ας μην το καταλαβαίνουμε. Προσωπικά είμαι εθισμένος στο τσιγάρο (ηλεκτρονικό εδώ και μια δεκαετία) και στην πορνεία. Το τσιγάρο το αντιμετώπιζα πάντα σαν μια παρέα, κάτι που με χαλαρώνει χωρίς να χάνω τον έλεγχο του εαυτού μου. Η πορνεία με εθίζει για την λαγνεία, την "βρωμιά"/αμαρτία!
Ο τζόγος ποτέ δεν με απασχόλησε γιατί κατάφερα να βλέπω την γενικότερη εικόνα, ότι μακροπρόθεσμα είσαι χαμένος!
Τα ντρόγκια/ναρκωτικά/αλκοόλια επίσης δεν με απασχόλησαν γιατί όπως προείπα μου αρέσει να διατηρώ τον έλεγχο του εαυτού μου. Και σε άτομα που έχω δει να επιδίδονται σε τέτοιες καταχρήσεις, μου χτυπάει άσχημα αυτή η εικόνα ενός ανθρώπου ανεξέλεκγτου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom