Η διαδικασία είναι στάνταρ, και από την στιγμή που υπάρχει έγγραφο υπογεγραμμένο μισθωτήριο στα χέρια, ο νοικάρης παίρνει πόδι το (πολύ βαριά) πολύ σε εξάμηνο. Και μιλάμε από το εξώδικο μέχρι την εκτέλεση της διαταγής απόδοσης και αν δεν φύγει μόνος του στο μεταξύ.
Τώρα οι δικηγόροι αποκλείεται να σου λένε άλλα. Αν ο ένας σου είπε εξώδικο, ο άλλος έγγραφη καταγγελία και ο τρίτος καταγγελία, ένα και το αυτό είναι στην ουσία. Γενικά δεν νομίζω ότι έχουν υποχρέωση να σου εξηγούν τι είναι η σιωπηρή αναμίσθωση, τι ο σπουδαίος λόγος, τι η τακτική και τι η έκτακτη καταγγελία κτλ. Ας κρατήσουν κάτι και για τον εαυτό τους και την επιστήμη τους.
Αν θέλεις τόσο πολύ να μάθεις τα νομικά, να σου συστήσουμε 2-3 καλά φροντιστήρια να δώσεις κατατακτήριες.
θέλω να ξέρω γιατί πράγμα πληρώνω τον δικηγόρο
ο ένας μου είπε θα κάνει έξωση που θα εκδικαστεί τον Ιανουάριο και θα βγει η απόφαση, που εννοείται θα είναι να φύγει, τον Ιούνιο
ο άλλος μου είπε το ίδιο που είπε ο ropau (το γράγω σωστά?)
κάνω πρώτα καταγγελία , δε ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί μίλησε με τη μάνα μου που είναι η επικαρπώτρια
Ο πρώτος δε μίλησε για καταγγελία καν!
Αν είναι όπως τα λέει ο ropau και η καταγγελία είναι πιο σύντομη διαδικασία, (αν πιάσει και δε χρειαστεί να πάμε δικαστικά) γιατί να παω σ'αυτόν που δε μου το πρότεινε καν?
Αυτή τη διευκρίνιση ήθελα
Τώρα εσύ μου λες ότι η έξωση που μου είπε ο ένας και η καταγγελία που μου είπε ο άλλος είναι το ίδιο πράγμα?