Νέα

Έξωση για ιδιοκατοίκηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
παντως διαταγη αποδοσης μισθιου δεν μπορει να βγαλει η μαριαννα γιατι την πλερωνει κανονικα...

Δεν έχει να κάνει. Προφανώς από την στιγμή που θα καταγγείλει την σύμβαση η Μαριάννα με το εξώδικο, είναι υποχρεωμένη να παραδώσει το μίσθιο εντός της ταχθείσας προθεσμίας. Από την στιγμή μάλιστα που έχει μετατραπεί σε αορίστου, δεν χρειάζεται καν σπουδαίο λόγο.

Το θέμα δεν είναι νομικό, είναι πρωτίστως λογικό. Κάποια στιγμή όλα τα ωραία τελειώνουν, δεν πάει να είσαι και ο πιο καλοπληρωτής...

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Η διαδικασία είναι στάνταρ, και από την στιγμή που υπάρχει έγγραφο υπογεγραμμένο μισθωτήριο στα χέρια, ο νοικάρης παίρνει πόδι το (πολύ βαριά) πολύ σε εξάμηνο. Και μιλάμε από το εξώδικο μέχρι την εκτέλεση της διαταγής απόδοσης και αν δεν φύγει μόνος του στο μεταξύ.

Τώρα οι δικηγόροι αποκλείεται να σου λένε άλλα. Αν ο ένας σου είπε εξώδικο, ο άλλος έγγραφη καταγγελία και ο τρίτος καταγγελία, ένα και το αυτό είναι στην ουσία. Γενικά δεν νομίζω ότι έχουν υποχρέωση να σου εξηγούν τι είναι η σιωπηρή αναμίσθωση, τι ο σπουδαίος λόγος, τι η τακτική και τι η έκτακτη καταγγελία κτλ. Ας κρατήσουν κάτι και για τον εαυτό τους και την επιστήμη τους.

Αν θέλεις τόσο πολύ να μάθεις τα νομικά, να σου συστήσουμε 2-3 καλά φροντιστήρια να δώσεις κατατακτήριες.

θέλω να ξέρω γιατί πράγμα πληρώνω τον δικηγόρο
ο ένας μου είπε θα κάνει έξωση που θα εκδικαστεί τον Ιανουάριο και θα βγει η απόφαση, που εννοείται θα είναι να φύγει, τον Ιούνιο
ο άλλος μου είπε το ίδιο που είπε ο ropau (το γράγω σωστά?)
κάνω πρώτα καταγγελία , δε ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί μίλησε με τη μάνα μου που είναι η επικαρπώτρια
Ο πρώτος δε μίλησε για καταγγελία καν!
Αν είναι όπως τα λέει ο ropau και η καταγγελία είναι πιο σύντομη διαδικασία, (αν πιάσει και δε χρειαστεί να πάμε δικαστικά) γιατί να παω σ'αυτόν που δε μου το πρότεινε καν?
Αυτή τη διευκρίνιση ήθελα
Τώρα εσύ μου λες ότι η έξωση που μου είπε ο ένας και η καταγγελία που μου είπε ο άλλος είναι το ίδιο πράγμα?  :think:

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν έχει να κάνει. Προφανώς από την στιγμή που θα καταγγείλει την σύμβαση η Μαριάννα με το εξώδικο, είναι υποχρεωμένη να παραδώσει το μίσθιο εντός της ταχθείσας προθεσμίας. Από την στιγμή μάλιστα που έχει μετατραπεί σε αορίστου, δεν χρειάζεται καν σπουδαίο λόγο.

Το θέμα δεν είναι νομικό, είναι πρωτίστως λογικό. Κάποια στιγμή όλα τα ωραία τελειώνουν, δεν πάει να είσαι και ο πιο καλοπληρωτής...

Πες μου είσαι δικηγόρος?
Δε το λεω ειρωνικά
Ο δικηγόρος που μίλησα χτες μου είπε πως η διαδικασία θα πάρει έναν χρόνο
ένας άλλος μου είπε πως η νομοθεσία έχει αλλάξει και αυτά τα πράγματα γίνονται πολύ πιο γρήγορα και θα πάρει 3-4 μήνες

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τώρα εσύ μου λες ότι η έξωση που μου είπε ο ένας και η καταγγελία που μου είπε ο άλλος είναι το ίδιο πράγμα?  :think:

Δεν έγραψα πουθενά στο κείμενο την λέξη έξωση, μάθε να διαβάζεις πρώτα και μετά κάνε ερωτήσεις.

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν έγραψα πουθενά στο κείμενο την λέξη έξωση, μάθε να διαβάζεις πρώτα και μετά κάνε ερωτήσεις.

Μια χαρά το διάβασα
Για εξώδικο μίλησες
Αλλά εγώ δεν είπα πουθενά ότι θα κάνουμε εξώδικο
Εξήγησέ μου αν θες γιατί είπες για εξώδικο
Είσαι δικηγόρος? Να πάρω αυτά που λες σοβαρά?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πες μου είσαι δικηγόρος?
Δε το λεω ειρωνικά
Ο δικηγόρος που μίλησα χτες μου είπε πως η διαδικασία θα πάρει έναν χρόνο
ένας άλλος μου είπε πως η νομοθεσία έχει αλλάξει και αυτά τα πράγματα γίνονται πολύ πιο γρήγορα και θα πάρει 3-4 μήνες

Τελευταία φορά που ασχολήθηκα μου πήρε περίπου 5 μήνες. Μπορεί να παίζει και φόρτο δικαστηρίων, πόσο χρόνο θα της δώσεις να φύγει κτλ
Πάντως τα 2-5 χρόνια που ακούστηκαν (που αφορούν τακτική αγωγή) είναι στην φαντασία κάποιων.

Η νομοθεσία μπορεί να έχει και 10ετία που άλλαξε και γενικά η προστασία των ενοικιαστών περιορίζεται συνεχώς (κατ' εμέ δίκαια).

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Μια χαρά το διάβασα
Για εξώδικο μίλησες
όχι ακου τον αρκανς καλυτερα,αυτος ξερει

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τελευταία φορά που ασχολήθηκα μου πήρε περίπου 5 μήνες. Μπορεί να παίζει και φόρτο δικαστηρίων, πόσο χρόνο θα της δώσεις να φύγει κτλ
Πάντως τα 2-5 χρόνια που ακούστηκαν (που αφορούν τακτική αγωγή) είναι στην φαντασία κάποιων.

Η νομοθεσία μπορεί να έχει και 10ετία που άλλαξε και γενικά η προστασία των ενοικιαστών περιορίζεται συνεχώς (κατ' εμέ δίκαια).

καλά εννοείται πως αυτά είναι αστεία

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
όχι ακου τον αρκανς καλυτερα,αυτος ξερει

ακούω αυτούς που είναι πρόθυμοι να μιλήσουν σοβαρά, να μη το παίξουν ξερόλες ή τσαμπουκάδες και να δώσουν με καλή διάθεση 1-2 συμβουλές
ήδη κάποιοι το έχουν κάνει και τους ευχαριστώ

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μια χαρά το διάβασα
Για εξώδικο μίλησες

Προφανώς άλλο έξωση, άλλο εξώδικο, σαν να λέμε άλλο λούτσος άλλο ....

Η καταγγελία είναι νομικό γεγονός που αξιολογείται με βάση τις διατάξεις το νόμου. Μην σου εξηγώ τώρα και τι είναι νομική υπαγωγή.
Η καταγγελία, που τερματίζει την μίσθωση, δεν γίνεται όπως όπως. Δεν θα πάρεις τηλέφωνο την νοικάρισσα σου να της πεις να σου αδειάσει την γωνιά.
Θα της στείλεις ένα έγγραφο, που το λέμε εξώδικο, που περιέχει την καταγγελία που είπαμε.

Αυτά, βαριέμαι περισσότερα. Όταν σχολιάζεις τα λεγόμενα άλλου, να αναφέρεσαι σε αυτά που λέει, όχι σε αυτά που νομίζεις εσύ ότι λέει.
Δεν διάβασες μια χαρά, ότι ήθελες διάβασες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
ακούω αυτούς που είναι πρόθυμοι να μιλήσουν σοβαρά, να μη το παίξουν ξερόλες ή τσαμπουκάδες και να δώσουν με καλή διάθεση 1-2 συμβουλές
ήδη κάποιοι το έχουν κάνει και τους ευχαριστώ
να το βρασουμε το "ευχαριστω"..κωλο θελουμε  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
ε ναι βρε λογικοοοοοοο.....δεν σε κατακρινει κανενας....ειπες και σε εσυ να παρεις μια δευτερη γνωμη απο ενα σαιτ που ειδικευεται σε δικηγορικα θεματα...λογικοοο μου ακουγεται !!! εχει μια βαση !! ( καμια απορια για πρωκτικο εχεις να στην λυσω ? )
:2funny: :2funny: :2funny:
Θεός!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
να υποθέσω δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι υπάρχουν και άλλα θέματα στο σάιτ ...  :think:
να υποθεσω οτι δεν εχεις καταλάβει οτι ο καθενας γράφει το μακρυ και το κοντο του σε τετοια forums?

Spiste

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
να υποθεσω οτι δεν εχεις καταλάβει οτι ο καθενας γράφει το μακρυ και το κοντο του σε τετοια forums?
το μακρυ του συνήθως, καθώς σε τέτοια φορουμ την έχουν πολύ μεγάλη οι περισσότεροι  :grin:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
εν τω μεταξυ ο αλλος της δινει συμβουλες και εχει την πεποιθηση οτι η χαζή θα καταλαβει!
το οτι τρολάρει ταχα μου και καλα οτι πηγε σε 3 δικηγορους για να διωξει την νοικαρισσα ουτε που τους περασε απο το μυαλο!
Δηλαδή ρε τύποι αν είχε σκοτώσει κανεναν με το αυτοκινητο θα ερχότανε όλος ο δικηγορικός σύλλογος?
Σκεφτειτε πρώτα πριν αρχίζετε να της δίνετε ταχα μου συμβουλες!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
αλλά ξέχασα όπως σου είχα γράψει και αποδεικνύεται δεν έχεις καν φίλους για να σε βοηθήσουν,η μονη σου σωτηρια ειναι το μπουρδελοsite
καταντια!!!
τρολαρε τους λιγο ακομα,το ζηταει ο οργανισμος τους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom