alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τωρα καταλαβα, ταυτιζει το "εξωδικο" με την "εξωση"....Μια χαρά το διάβασα
Για εξώδικο μίλησες
Τωρα καταλαβα, ταυτιζει το "εξωδικο" με την "εξωση"....Μια χαρά το διάβασα
Για εξώδικο μίλησες
παρε μια σοκολατακια και πηγαινε να της εξηγησεις...Τωρα καταλαβα, ταυτιζει το "εξωδικο" με την "εξωση"....
τυπε ακομα δεν σου εστειλε πμ η ρουφανια???Τωρα καταλαβα, ταυτιζει το "εξωδικο" με την "εξωση"....
οχι ρε πουστη μουεσενα σου εστειλε τον κωλο της?
καριολα..........και της προσφερα απλοχερα τη σοφια μου.....το βρωμοθηλυκο....
καλα αυτο εννοειται....σιγα μην κολωσω...μπουμπουνα τον ετσι....σκετα...
ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
ναι φιλαρακι καταλαβαινω αλλα εισαι τσαμπιονι εσυκαλα αυτο εννοειται....σιγα μην κολωσω...
αλλα αλλη γλυκα το ενα,αλλη το αλλο...
Τωρα καταλαβα, ταυτιζει το "εξωδικο" με την "εξωση"....
αργησες αλλά το κατάλαβες!Τωρα καταλαβα, ταυτιζει το "εξωδικο" με την "εξωση"....
εσυ μην μιλάς....τρόλαρε και καθόσουν και έδινες και πληροφορίες..Νταξ, τα τρία πρώτα γράμματα τα έπιασε. Ευτυχώς να λες που δεν τα μπερδεύει και με τον εξωαποδώ.
Ρε φιλε αληθεια, πού να παει το μυαλο μου???αργησες αλλά το κατάλαβες!
για τι νομίζεις οτι γελάγαμε τόση ώρα?
Τίποτα ρε τύπε, ειμαι βαθυτατα απογοητευμενοςτυπε ακομα δεν σου εστειλε πμ η ρουφανια???
το μυαλό που λέγαμε...Ρε φιλε αληθεια, πού να παει το μυαλο μου???
Ηταν πολυ προχωρημενο να σκεφτω οτι με την λεξη "εξωδικο" θεωρουσε οτι γινεται "εξωση" επειδη μοιαζουν οι λεξεις...
τύπε της συστήθηκες?Τίποτα ρε τύπε, ειμαι βαθυτατα απογοητευμενος
τύπε της συστήθηκες?
τύπου γεια σου ειμαι ο alex
πάντα πιανει!
Ε, ο σκοπός του εξώδικου θα ήταν όμως η έξωση, έτσι?Ρε φιλε αληθεια, πού να παει το μυαλο μου???
Ηταν πολυ προχωρημενο να σκεφτω οτι με την λεξη "εξωδικο" θεωρουσε οτι γινεται "εξωση" επειδη μοιαζουν οι λεξεις...
Νταξ μωρέ, αφού σου είπε πως δεν ήξερε ότι είσαι χασοδ.... δικηγόρος θέλω να πω!Τίποτα ρε τύπε, ειμαι βαθυτατα απογοητευμενος
της συστήθηκες?
τύπου γεια σου ειμαι ο alex
πάντα πιανει!
και τελικα,κατοπιν της εφαρμογης των οδηγιων/συμβουλων του σαιτ απο τη μαριαννα,το θειτσονι αποχωρησε οικειοθελως σε πεντε μερες και εριξε και ενα βαψιμο στο φευγα