jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
παντως πουτανα δεν ειμαιείσαι ανενημέρωτος :-*
παντως πουτανα δεν ειμαιείσαι ανενημέρωτος :-*
παντως πουτανα δεν ειμαι
εφοσον εχει ληξει το συμβολαιο, ειναι συμβαση αοριστου χρονου,οποτε την διωχνεις με μια απλη καταγγελια..δεν χρειαζεται να επικαλεστεις καποιο λογο
και θα δικαιωθεί σε 3 με 4 χρονάκια,τύπε είναι που είναι χαζή μην διαβαζω κι απο εσενα μαλακιες,υπάρχουν άνθρωποι που εδω μεσα που τυγχανει να ειναι γνωστες!ναι εινια μισθωση αοριστου χρονου..ειναι δηλαδη ενεργη η μισθωση,απλα μπορεις να την διωξεις οποτε θελεις με μια απλη καταγγελια,αν δεν συμμορφωθει το πας δικαστικα...
Άγριο πράμα ο ΆλεξΑ και που εισαι Μαριαννα?
Με χαλασε που ενω ξερεις οτι ειμαι δικηγορος δεν με ρωτησες με πμ για το θεμα αλλά ανοιξες θρεντ, και γι αυτο δεν προκειται να σου δωσω καμια συμβουλη.
να κι ενας σοβαρός εδω μεσα!απο την στιγμη που σε πληρωνει κανονικα θα την κλασεις τα αρχιδια. οταν ληξει το συμβολαιο που εχετε τοτε μπορει να την βγαλεις πιο ευκολα. το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πιασεις με τον μαλακο την νοικαρισα σου και να την εξηγησειςς οτι το θελεις για ιδιοκατοικηση και να τις δωσεις αρκετο χρονο απο την πλευρα σου να ψαξει να βρει αλλο σπιτι. τις μαγκιες με τους δικηγορους και τις μαλακιες να τις αφησεις, γιατι και λεφτα θα σου φανε η δικηγοροι και αν στραβωσει η νοικαρισα σου μεχρι να γινει το δικαστηριο θα φας στην καλυτερη κανα 2 χρονια μεχρι να γινει η δικη. και αμα στο παει η νοικαρισα σου στις αναβολες ετοιμασου να κλεισεις 5ετια μεχρι να βγει αποφαση. εννοοιτε οτι μεχρι να βγαλει τελικη αποφαση η νοικαρισα θα μενει στο σπιτι κανονικα. γιαυτο καλα θα κανεις να αφησεις τις μαγκιες και να την παρεις με το μαλακο. στην τελικη κλαψουμουνιασου και λιγο στην νοικαρισα οτι εχεις οικονομικα προβληματα και θελεις να μεινεις στο σπιτι σου για να γλιτωσεις εξοδα.
μην ασχολεισαι..."έπεσε" το thread της και δεν είχε με τι να μας τραβηξει την προσοχη και έγραψε την μαλακια της!Α και που εισαι Μαριαννα?
Με χαλασε που ενω ξερεις οτι ειμαι δικηγορος δεν με ρωτησες με πμ για το θεμα αλλά ανοιξες θρεντ, και γι αυτο δεν προκειται να σου δωσω καμια συμβουλη.
για χαβαλε τύπε...όλοι παιρνουμε στην ζωη αυτο που αξίζουμε,αυτη παίρνει δούλεμα!αυτη η ξεκωλομαριαννα γιατι εχει κλωνους και δεν τη σβηνει κανενας?
Λοιπόν, τύπισσα, δεν ξέρω αν σου το είπαν οι δικηγοράρες σου αλλά η ιδιοκατοίκηση έχει σχεδόν καταργηθεί. Μόνο για ιδιόχρηση μπορείς να καταγγείλεις τη σύμβαση, δηλαδή θα πρέπει να αποδείξεις ότι θα χρησιμοποιήσεις το χώρο επαγγελματικά, εκτός από κατοικία. Εκτός αυτού η σύμβαση πρέπει να έχει κρατήσει τουλάχιστον 3 χρόνια και να ξέρεις ότι το αποτελέσμα της καταγγελίας, δηλαδή η έξωση, επέρχεται 6 μήνες από την ημέρα που έστειλες το εξώδικο. Τα λέμε!
Ο raopu είπε πέντε σωστά πραγματάκια. Οι υπόλοιποι με τα κλάσματα αρχιδιων είναι συνήθως περιπτώσεις νοικαρηδων που μόλις πλακώσει η αστυνομία μαζί με τον επιμελητή τους αρχίζουν στις πίπες.
Ρε Μαριάννα, πήγαινε κορίτσι μου σε έναν δικηγόρο να σου γράψει το εξώδικο και να βάλει μπροστά και άσε τις πολλές ερωτήσεις.
Τον μπράβο για την γιαγιά τον ήθελες;
Πήγα σε δικηγόρο λέμε
Σε 3
απλά επειδή μου είπε άλλα ο ένας άλλα ο άλλος, μπήκα στο ίντερνετ και ξεκίνησα να διαβάζω και άνοιξα κι εδώ ένα θέμα μήπως βγάλω καμιά άκρη
Αυτή με τα κλάσματα αρχιδιών το κατάλαβα πολύ καλά ότι είναι νοικάρηδες γι'αυτό δεν έδωσα και πολύ σημασία
ε ναι βρε λογικοοοοοοο.....δεν σε κατακρινει κανενας....ειπες και σε εσυ να παρεις μια δευτερη γνωμη απο ενα σαιτ που ειδικευεται σε δικηγορικα θεματα...λογικοοο μου ακουγεται !!! εχει μια βαση !! ( καμια απορια για πρωκτικο εχεις να στην λυσω ? )
ε ναι βρε λογικοοοοοοο.....δεν σε κατακρινει κανενας....ειπες και σε εσυ να παρεις μια δευτερη γνωμη απο ενα σαιτ που ειδικευεται σε δικηγορικα θεματα...λογικοοο μου ακουγεται !!! εχει μια βαση !! ( καμια απορια για πρωκτικο εχεις να στην λυσω ? )
παντως διαταγη αποδοσης μισθιου δεν μπορει να βγαλει η μαριαννα γιατι την πλερωνει κανονικα...Η διαδικασία είναι στάνταρ, και από την στιγμή που υπάρχει έγγραφο υπογεγραμμένο μισθωτήριο στα χέρια, ο νοικάρης παίρνει πόδι το (πολύ βαριά) πολύ σε εξάμηνο. Και μιλάμε από το εξώδικο μέχρι την εκτέλεση της διαταγής απόδοσης και αν δεν φύγει μόνος του στο μεταξύ.
Τώρα οι δικηγόροι αποκλείεται να σου λένε άλλα. Αν ο ένας σου είπε εξώδικο, ο άλλος έγγραφη καταγγελία και ο τρίτος καταγγελία, ένα και το αυτό είναι στην ουσία. Γενικά δεν νομίζω ότι έχουν υποχρέωση να σου εξηγούν τι είναι η σιωπηρή αναμίσθωση, τι ο σπουδαίος λόγος, τι η τακτική και τι η έκτακτη καταγγελία κτλ. Ας κρατήσουν κάτι και για τον εαυτό τους και την επιστήμη τους.
Αν θέλεις τόσο πολύ να μάθεις τα νομικά, να σου συστήσουμε 2-3 καλά φροντιστήρια να δώσεις κατατακτήριες.