Νέα

Έξωση για ιδιοκατοίκηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλου κακου ομως φαε και μια φασολαδα, γιατι ποτε δεν ξερεις.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
ναι εινια μισθωση αοριστου χρονου..ειναι δηλαδη ενεργη η μισθωση,απλα μπορεις να την διωξεις οποτε θελεις με μια απλη καταγγελια,αν δεν συμμορφωθει το πας δικαστικα...
και θα δικαιωθεί σε 3 με 4 χρονάκια,τύπε είναι που είναι χαζή μην διαβαζω κι απο εσενα μαλακιες,υπάρχουν άνθρωποι που εδω μεσα που τυγχανει να ειναι γνωστες!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Α και που εισαι Μαριαννα?
Με χαλασε που ενω ξερεις οτι ειμαι δικηγορος δεν με ρωτησες με πμ για το θεμα αλλά ανοιξες θρεντ, και γι αυτο δεν προκειται να σου δωσω καμια συμβουλη.
Άγριο πράμα ο Άλεξ  :orchestra:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
απο την στιγμη που σε πληρωνει κανονικα θα την κλασεις τα αρχιδια. οταν ληξει το συμβολαιο που εχετε τοτε μπορει να την βγαλεις πιο ευκολα. το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πιασεις με τον μαλακο την νοικαρισα σου και να την εξηγησειςς οτι το θελεις για ιδιοκατοικηση και να τις δωσεις αρκετο χρονο απο την πλευρα σου να ψαξει να βρει αλλο σπιτι. τις μαγκιες με τους δικηγορους και τις μαλακιες να τις αφησεις, γιατι και λεφτα θα σου φανε η δικηγοροι και αν στραβωσει η νοικαρισα σου μεχρι να γινει το δικαστηριο θα φας στην καλυτερη κανα 2 χρονια μεχρι να γινει η δικη. και αμα στο παει η νοικαρισα σου στις αναβολες ετοιμασου να κλεισεις 5ετια μεχρι να βγει αποφαση. εννοοιτε οτι μεχρι να βγαλει τελικη αποφαση η νοικαρισα θα μενει στο σπιτι κανονικα. γιαυτο καλα θα κανεις να αφησεις τις μαγκιες και να την παρεις με το μαλακο. στην τελικη κλαψουμουνιασου και λιγο στην νοικαρισα οτι εχεις οικονομικα προβληματα και θελεις να μεινεις στο σπιτι σου για να γλιτωσεις εξοδα.
να κι ενας σοβαρός εδω μεσα!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
Α και που εισαι Μαριαννα?
Με χαλασε που ενω ξερεις οτι ειμαι δικηγορος δεν με ρωτησες με πμ για το θεμα αλλά ανοιξες θρεντ, και γι αυτο δεν προκειται να σου δωσω καμια συμβουλη.
μην ασχολεισαι..."έπεσε" το thread της και δεν είχε με τι να μας τραβηξει την προσοχη και έγραψε την μαλακια της!

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπόν, τύπισσα, δεν ξέρω αν σου το είπαν οι δικηγοράρες σου αλλά η ιδιοκατοίκηση έχει σχεδόν καταργηθεί. Μόνο για ιδιόχρηση μπορείς να καταγγείλεις τη σύμβαση, δηλαδή θα πρέπει να αποδείξεις ότι θα χρησιμοποιήσεις το χώρο επαγγελματικά, εκτός από κατοικία. Εκτός αυτού η σύμβαση πρέπει να έχει κρατήσει τουλάχιστον 3 χρόνια και να ξέρεις ότι το αποτελέσμα της καταγγελίας, δηλαδή η έξωση, επέρχεται 6 μήνες από την ημέρα που έστειλες το εξώδικο. Τα λέμε!

Spiste

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Αν δεν υπήρξε ποτέ συμβόλαιο, τα ίδια ισχύουν;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ο raopu είπε πέντε σωστά πραγματάκια. Οι υπόλοιποι με τα κλάσματα αρχιδιων είναι συνήθως περιπτώσεις νοικαρηδων που μόλις πλακώσει η αστυνομία μαζί με τον επιμελητή τους αρχίζουν στις πίπες.

Ρε Μαριάννα, πήγαινε κορίτσι μου σε έναν δικηγόρο να σου γράψει το εξώδικο και να βάλει μπροστά και άσε τις πολλές ερωτήσεις.

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπόν, τύπισσα, δεν ξέρω αν σου το είπαν οι δικηγοράρες σου αλλά η ιδιοκατοίκηση έχει σχεδόν καταργηθεί. Μόνο για ιδιόχρηση μπορείς να καταγγείλεις τη σύμβαση, δηλαδή θα πρέπει να αποδείξεις ότι θα χρησιμοποιήσεις το χώρο επαγγελματικά, εκτός από κατοικία. Εκτός αυτού η σύμβαση πρέπει να έχει κρατήσει τουλάχιστον 3 χρόνια και να ξέρεις ότι το αποτελέσμα της καταγγελίας, δηλαδή η έξωση, επέρχεται 6 μήνες από την ημέρα που έστειλες το εξώδικο. Τα λέμε!

Αντιθέτως ρώτησα αν παίζει κανένα ρόλο που θα το κάνω και στούντιο και μου είπαν και οι 3 όχι
Δικηγόρος είσαι?

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ο raopu είπε πέντε σωστά πραγματάκια. Οι υπόλοιποι με τα κλάσματα αρχιδιων είναι συνήθως περιπτώσεις νοικαρηδων που μόλις πλακώσει η αστυνομία μαζί με τον επιμελητή τους αρχίζουν στις πίπες.

Ρε Μαριάννα, πήγαινε κορίτσι μου σε έναν δικηγόρο να σου γράψει το εξώδικο και να βάλει μπροστά και άσε τις πολλές ερωτήσεις.

Πήγα σε δικηγόρο λέμε
Σε 3
απλά επειδή μου είπε άλλα ο ένας άλλα ο άλλος, μπήκα στο ίντερνετ και ξεκίνησα να διαβάζω και άνοιξα κι εδώ ένα θέμα μήπως βγάλω καμιά άκρη
Αυτή με τα κλάσματα αρχιδιών το κατάλαβα πολύ καλά ότι είναι νοικάρηδες γι'αυτό δεν έδωσα και πολύ σημασία

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Πήγα σε δικηγόρο λέμε
Σε 3
απλά επειδή μου είπε άλλα ο ένας άλλα ο άλλος, μπήκα στο ίντερνετ και ξεκίνησα να διαβάζω και άνοιξα κι εδώ ένα θέμα μήπως βγάλω καμιά άκρη
Αυτή με τα κλάσματα αρχιδιών το κατάλαβα πολύ καλά ότι είναι νοικάρηδες γι'αυτό δεν έδωσα και πολύ σημασία

ε ναι βρε λογικοοοοοοο.....δεν σε κατακρινει κανενας....ειπες και σε εσυ να παρεις μια δευτερη γνωμη απο ενα σαιτ που ειδικευεται σε δικηγορικα θεματα...λογικοοο μου ακουγεται !!! εχει μια βαση !! ( καμια απορια για πρωκτικο εχεις να στην λυσω ? )

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
ε ναι βρε λογικοοοοοοο.....δεν σε κατακρινει κανενας....ειπες και σε εσυ να παρεις μια δευτερη γνωμη απο ενα σαιτ που ειδικευεται σε δικηγορικα θεματα...λογικοοο μου ακουγεται !!! εχει μια βαση !! ( καμια απορια για πρωκτικο εχεις να στην λυσω ? )

να υποθέσω δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι υπάρχουν και άλλα θέματα στο σάιτ ...  :think:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

Καψώνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη  :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η διαδικασία είναι στάνταρ, και από την στιγμή που υπάρχει έγγραφο υπογεγραμμένο μισθωτήριο στα χέρια, ο νοικάρης παίρνει πόδι το (πολύ βαριά) πολύ σε εξάμηνο. Και μιλάμε από το εξώδικο μέχρι την εκτέλεση της διαταγής απόδοσης και αν δεν φύγει μόνος του στο μεταξύ.

Τώρα οι δικηγόροι αποκλείεται να σου λένε άλλα. Αν ο ένας σου είπε εξώδικο, ο άλλος έγγραφη καταγγελία και ο τρίτος καταγγελία, ένα και το αυτό είναι στην ουσία. Γενικά δεν νομίζω ότι έχουν υποχρέωση να σου εξηγούν τι είναι η σιωπηρή αναμίσθωση, τι ο σπουδαίος λόγος, τι η τακτική και τι η έκτακτη καταγγελία κτλ. Ας κρατήσουν κάτι και για τον εαυτό τους και την επιστήμη τους.

Αν θέλεις τόσο πολύ να μάθεις τα νομικά, να σου συστήσουμε 2-3 καλά φροντιστήρια να δώσεις κατατακτήριες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.831
Πόντοι
5.006
Η διαδικασία είναι στάνταρ, και από την στιγμή που υπάρχει έγγραφο υπογεγραμμένο μισθωτήριο στα χέρια, ο νοικάρης παίρνει πόδι το (πολύ βαριά) πολύ σε εξάμηνο. Και μιλάμε από το εξώδικο μέχρι την εκτέλεση της διαταγής απόδοσης και αν δεν φύγει μόνος του στο μεταξύ.

Τώρα οι δικηγόροι αποκλείεται να σου λένε άλλα. Αν ο ένας σου είπε εξώδικο, ο άλλος έγγραφη καταγγελία και ο τρίτος καταγγελία, ένα και το αυτό είναι στην ουσία. Γενικά δεν νομίζω ότι έχουν υποχρέωση να σου εξηγούν τι είναι η σιωπηρή αναμίσθωση, τι ο σπουδαίος λόγος, τι η τακτική και τι η έκτακτη καταγγελία κτλ. Ας κρατήσουν κάτι και για τον εαυτό τους και την επιστήμη τους.

Αν θέλεις τόσο πολύ να μάθεις τα νομικά, να σου συστήσουμε 2-3 καλά φροντιστήρια να δώσεις κατατακτήριες.
παντως διαταγη αποδοσης μισθιου δεν μπορει να βγαλει η μαριαννα γιατι την πλερωνει κανονικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom