ναι. και θα τα βρειτε την ωρα που θα μου γλυφετε την πουτσα μαζι με την νοικαρισα σου.threesome ?
ποσο χρονων ειναι η νοικαρισα; ωραικα γκομενα ειναι;
ναι. και θα τα βρειτε την ωρα που θα μου γλυφετε την πουτσα μαζι με την νοικαρισα σου.threesome ?
θα πω οκ, δε το ήξερα
αλλά πρακτικά , πέρα απ'την επίδειξη γνώσεων, τι σημαίνει
Σημαινει οτι δεν βλεπω πμ αρα η συζητηση τελειωνει. Καλο βραδυ.θα πω οκ, δε το ήξερα
αλλά πρακτικά , πέρα απ'την επίδειξη γνώσεων, τι σημαίνει
ναι. και θα τα βρειτε την ωρα που θα μου γλυφετε την πουτσα μαζι με την νοικαρισα σου.
Σημαινει οτι δεν βλεπω πμ αρα η συζητηση τελειωνει. Καλο βραδυ.
ναι. και θα τα βρειτε την ωρα που θα μου γλυφετε την πουτσα μαζι με την νοικαρισα σου.
πω με πλήγωσες τώρα
κρατηστε το λιγο ακομα γιατι σαπισα μεσημερι και δε νυσταζω
θα κανεις γλυφομουνι στην νοικαρισα σου και εγω θα σε περνω απο πισω τοτε. αλλα λυση δεν εχει.σου έδειξα πιο πάνω
τέλεια θα περάσεις
θα κανεις γλυφομουνι στην νοικαρισα σου και εγω θα σε περνω απο πισω τοτε. αλλα λυση δεν εχει.
Ο Αλεξ δεν γυρναει πισω για να βοηθησει στην ευρεση λυσης του σοβαρου αυτου προβληματος της μαριαννας οποτε θεωρω το θεμα ληξαν.Δεν νομιζω να υπαρξει σοβαρη απαντηση πλεον παρα απο τρολλαρισμα.
Οποτε μαριαννα η μονη σοβαρη λυση που μπορω εγω σαν μη δικηγορος να σου δωσω ειναι να βρεις εναν καλο γκομενο στην νοικαρισα σου να την τρελανει στο γαμησι να φυγει την αλλη μερα
οπου να ναι θα αρχισει τα "παλι ολοι ασχολειστε μαζι μου" και τετοια
τα ιδια και τα ιδια σουβλακια και κρεμμυδια
οπου να ναι θα αρχισει τα "παλι ολοι ασχολειστε μαζι μου" και τετοια
τα ιδια και τα ιδια σουβλακια και κρεμμυδια
χαχααχχααχ....μα καλα ακομα γραφετε σε αυτο το thread ? τοσο διασημη ειμαι πια ? γιατι ασχολειστε συνεχεια μαζι μ ?
δεν εχω προθεση.πιστεψε μεμη πάτε να γυρίσετε πάλι το θέμα, κρίμα είναι
αυτη η ξεκωλομαριαννα γιατι εχει κλωνους και δεν τη σβηνει κανενας?