Νέα

Έξωση για ιδιοκατοίκηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
μάλιστα...
το έχουμε αντιμετωπίσει και αυτό, ακόμη πιο παλιά.
αυτό που μουλαρώνουν σα να είναι δικά τους σπίτια ποτέ δεν το κατάλαβα.
δύσκολα πράγματα...

ακριβώς!
μου λέει "στο σπίτι μου θα έρθεις?"
"μα σπίτι μου είναι" της λεω
σόρρι κιόλας δηλαδή!
και σκέφτηκα μάλιστα με το νοίκι που μου δίνει να βρω κάτι άλλο
αλλά δίνει 400 ευρώ για σπίτι 75 τμ, 2 κρεβατοκάμαρες, τζάκι, 3ος όροφος Γλυφάδα
οτιδήποτε βρήκα στα ΝΠ με 400 είναι υπόγεια και ισόγεια , παλιές κατασκευές και το πολύ 50-60 τμ
ας πάει αυτή να μείνει σε αυτά γιατί να μη πάω εγώ στη σπίτι μου?

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
εξωση θα την κανεις..απλα δεν χρειαζεται λογος εξωσης...της στελνεις ενα εξωδικο και της τασσεις προθεσμια 15ημερων για να αποχωρησει και αυτη ειναι υποχρεωμενη να αποχωρησει...αν δεν το κανει την πας δικαστικα..

έξωση δλδ θα κάνω αν δεν αποχωρήσει με το εξώδικο
δλδ ο δικηγόρος που έλεγε να πάμε κατ ευθείαν σε εξώδικο δεν ήξερε ότι μπορούμε να κάνουμε καταγγελία έλεγε μαλακίες

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Θέλω να κάνω έξωση για ιδιοκατοίκηση στη νοικάρα μου
Βρίσκομαι στην αναζήτηση δικηγόρου αυτές τις μέρες
Έχω αποφασίσει να τη διώξω απ'τον Ιούνιο αλλά μιας και τόσο καιρό ήταν κλειστά τα δικαστήρια και δεν υπήρχε νόημα να κάνω κάτι.
Το θέμα είναι ότι άλλος μου λέει ότι έχουν αλλάξει οι νόμοι και αυτές οι διαδικασίες πλέον γίνονται πολύ πιο σύντομα,
άλλος μου λέει ότι θα πάρει κάνα χρόνο μέχρι να γίνει το δικαστήριο και να βγει η απόφαση.
Τι παίζει πραγματικά?
Μήπως αυτός που μου λέει πως θα 'χουμε ξεμπερδέψει σε 2-3 μήνες μου λέει μαλακίες για να του δώσω την υπόθεση, ή μήπως μου λέει μαλακίες ο άλλος που λέει ότι θα πάρει ένα χρόνο?
Έχει κανείς προσωπική πείρα απο εξώσεις εδώ μέσα?
Ακούω πως πλέον πολύς κόσμος που νοικιάσει έχει αναγκαστεί να διώξει ενοικιαστές, γιατί πλέον κανείς δε πληρώνει.
Βέβαια αν δε πληρώνει ο άλλος η διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολη και σύντομη και δυστυχώς αυτή πληρώνει κανονικά.
Παίζει να είναι κανείς δικηγόρος ή να έχει κανέναν να συστήσει?
απο την στιγμη που σε πληρωνει κανονικα θα την κλασεις τα αρχιδια. οταν ληξει το συμβολαιο που εχετε τοτε μπορει να την βγαλεις πιο ευκολα. το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πιασεις με τον μαλακο την νοικαρισα σου και να την εξηγησειςς οτι το θελεις για ιδιοκατοικηση και να τις δωσεις αρκετο χρονο απο την πλευρα σου να ψαξει να βρει αλλο σπιτι. τις μαγκιες με τους δικηγορους και τις μαλακιες να τις αφησεις, γιατι και λεφτα θα σου φανε η δικηγοροι και αν στραβωσει η νοικαρισα σου μεχρι να γινει το δικαστηριο θα φας στην καλυτερη κανα 2 χρονια μεχρι να γινει η δικη. και αμα στο παει η νοικαρισα σου στις αναβολες ετοιμασου να κλεισεις 5ετια μεχρι να βγει αποφαση. εννοοιτε οτι μεχρι να βγαλει τελικη αποφαση η νοικαρισα θα μενει στο σπιτι κανονικα. γιαυτο καλα θα κανεις να αφησεις τις μαγκιες και να την παρεις με το μαλακο. στην τελικη κλαψουμουνιασου και λιγο στην νοικαρισα οτι εχεις οικονομικα προβληματα και θελεις να μεινεις στο σπιτι σου για να γλιτωσεις εξοδα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Ρωτησε 3 δικηγορους αλλα θελει και την γνωμη των δικηγόρων του site κατα τα αλλα ...

Παρ' τα κι εσυ.

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
έξωση δλδ θα κάνω αν δεν αποχωρήσει με το εξώδικο
δλδ ο δικηγόρος που έλεγε να πάμε κατ ευθείαν σε εξώδικο δεν ήξερε ότι μπορούμε να κάνουμε καταγγελία έλεγε μαλακίες
Μια χαρα σου τα ελεγε, εσυ μαλλον τα καταλαβες λαθος.
Γι αυτο δεν χρειαζεται να εξηγουμε και πολλα στους πελατες μας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Θέλω να κάνω έξωση για ιδιοκατοίκηση στη νοικάρα μου
Βρίσκομαι στην αναζήτηση δικηγόρου αυτές τις μέρες
Έχω αποφασίσει να τη διώξω απ'τον Ιούνιο αλλά μιας και τόσο καιρό ήταν κλειστά τα δικαστήρια και δεν υπήρχε νόημα να κάνω κάτι.
Το θέμα είναι ότι άλλος μου λέει ότι έχουν αλλάξει οι νόμοι και αυτές οι διαδικασίες πλέον γίνονται πολύ πιο σύντομα,
άλλος μου λέει ότι θα πάρει κάνα χρόνο μέχρι να γίνει το δικαστήριο και να βγει η απόφαση.
Τι παίζει πραγματικά?
Μήπως αυτός που μου λέει πως θα 'χουμε ξεμπερδέψει σε 2-3 μήνες μου λέει μαλακίες για να του δώσω την υπόθεση, ή μήπως μου λέει μαλακίες ο άλλος που λέει ότι θα πάρει ένα χρόνο?
Έχει κανείς προσωπική πείρα απο εξώσεις εδώ μέσα?
Ακούω πως πλέον πολύς κόσμος που νοικιάσει έχει αναγκαστεί να διώξει ενοικιαστές, γιατί πλέον κανείς δε πληρώνει.
Βέβαια αν δε πληρώνει ο άλλος η διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολη και σύντομη και δυστυχώς αυτή πληρώνει κανονικά.
Παίζει να είναι κανείς δικηγόρος ή να έχει κανέναν να συστήσει?

Α και που εισαι Μαριαννα?
Με χαλασε που ενω ξερεις οτι ειμαι δικηγορος δεν με ρωτησες με πμ για το θεμα αλλά ανοιξες θρεντ, και γι αυτο δεν προκειται να σου δωσω καμια συμβουλη.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
606
κατσε να φτιαξω τον καφε μου :coffee:

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
απο την στιγμη που σε πληρωνει κανονικα θα την κλασεις τα αρχιδια. οταν ληξει το συμβολαιο που εχετε τοτε μπορει να την βγαλεις πιο ευκολα. το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πιασεις με τον μαλακο την νοικαρισα σου και να την εξηγησειςς οτι το θελεις για ιδιοκατοικηση και να τις δωσεις αρκετο χρονο απο την πλευρα σου να ψαξει να βρει αλλο σπιτι. τις μαγκιες με τους δικηγορους και τις μαλακιες να τις αφησεις, γιατι και λεφτα θα σου φανε η δικηγοροι και αν στραβωσει η νοικαρισα σου μεχρι να γινει το δικαστηριο θα φας στην καλυτερη κανα 2 χρονια μεχρι να γινει η δικη. και αμα στο παει η νοικαρισα σου στις αναβολες ετοιμασου να κλεισεις 5ετια μεχρι να βγει αποφαση. εννοοιτε οτι μεχρι να βγαλει τελικη αποφαση η νοικαρισα θα μενει στο σπιτι κανονικα. γιαυτο καλα θα κανεις να αφησεις τις μαγκιες και να την παρεις με το μαλακο. στην τελικη κλαψουμουνιασου και λιγο στην νοικαρισα οτι εχεις οικονομικα προβληματα και θελεις να μεινεις στο σπιτι σου για να γλιτωσεις εξοδα.

εσύ άσε τις μαγκιές και τουσ τσαμπουκάδες και διάβασε πριν γράψεις
το συμβόλαιο έχει λήξει εδώ κι ένα χρόνο
τη νοικάρισσα τη πήραμε με το μαλακό αλλά δε λέει να φύγει
οπότε πάμε δικαστικά
τόσο απλά

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Α και που εισαι Μαριαννα?
Με χαλασε που ενω ξερεις οτι ειμαι δικηγορος δεν με ρωτησες με πμ για το θεμα αλλά ανοιξες θρεντ, και γι αυτο δεν προκειται να σου δωσω καμια συμβουλη.

ε?  :huh:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μόλις σου είπε να του στείλεις pm, τι δεν κατάλαβες;

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Μια χαρα σου τα ελεγε, εσυ μαλλον τα καταλαβες λαθος.
Γι αυτο δεν χρειαζεται να εξηγουμε και πολλα στους πελατες μας.

τίποτα δε κατάλαβα λάθος
είπα πήρα άποψη τριών δικηγόρων
αυτός που πήγα σήμερα είπε ξεκάθαρα ότι ετοιμάζουμε έξωση η οποία θα της σταλεί Οκτώμβρη και θα εκδικαστεί περίπου τον Ιανουάριο
δεν είπε τίποτα απολύτως για καταγγελία
αλλος δικηγόρος που μίλησα μου είπε για καταγγελία
και ναι χρειάζεται να τα εξηγείτε
αν δεν τα εξηγείτε είστε μαλάκες
δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με δικηγόρο ή γιατρό που δε θα μου εξηγούσε τι κάνει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
τίποτα δε κατάλαβα λάθος
είπα πήρα άποψη τριών δικηγόρων
αυτός που πήγα σήμερα είπε ξεκάθαρα ότι ετοιμάζουμε έξωση η οποία θα της σταλεί Οκτώμβρη και θα εκδικαστεί περίπου τον Ιανουάριο
δεν είπε τίποτα απολύτως για καταγγελία
αλλος δικηγόρος που μίλησα μου είπε για καταγγελία
και ναι χρειάζεται να τα εξηγείτε
αν δεν τα εξηγείτε είστε μαλάκες
δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με δικηγόρο ή γιατρό που δε θα μου εξηγούσε τι κάνει

Δηλαδη αν σου πω τωρα οτι στον Αστικο Κωδικα δεν υπαρχει η λεξη "εξωση" αλλά υπαρχει μονο η λεξη "καταγγελια", πώς θα το παρεις?

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
εσύ άσε τις μαγκιές και τουσ τσαμπουκάδες και διάβασε πριν γράψεις
το συμβόλαιο έχει λήξει εδώ κι ένα χρόνο
τη νοικάρισσα τη πήραμε με το μαλακό αλλά δε λέει να φύγει
οπότε πάμε δικαστικά
τόσο απλά
εσυ να θυμωνεις με αυτα που γραφω γιατι θα ερθω εκει στην γλυφαδα και θα σου βαλω κανενα πουτσο μεσα στο στομα και εσενα και την νοικαρισα σου μαζι.
εγω την γνωμη μου σου ειπα. στην τελικη στα αρχιδια μου για το κολοχανιο σου.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Μόλις έγραψα ότι δεν ήξερα ότι δεν είναι δικηγόρος, τι δε κατάλαβες?  :idiot:

τωρα που εμαθες οτι ειναι δικηγορος τρελανε τον στην πιπα και θα λυθουνε ολα τα θεματακια σου στο πι και φι !

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
εσυ να θυμωνεις με αυτα που γραφω γιατι θα ερθω εκει στην γλυφαδα και θα σου βαλω κανενα πουτσο μεσα στο στομα και εσενα και την νοικαρισα σου μαζι.

threesome ?

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δηλαδη αν σου πω τωρα οτι στον Αστικο Κωδικα δεν υπαρχει η λεξη "εξωση" αλλά υπαρχει μονο η λεξη "καταγγελια", πώς θα το παρεις?

θα πω οκ, δε το ήξερα
αλλά πρακτικά , πέρα απ'την επίδειξη γνώσεων, τι σημαίνει

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

ειδικά στη νοικάρα μου αν βάλεις πούτσο στο στόμα, θα ήθελα πολύ να το δω αυτό  :cheesy:

Συνημμένα

• OldLady.jpg
    OldLady.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom