streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
τη παράμετρο να φύγει απο μόνη της δε τη σχολιάσα καν
και μετά όταν μου το είπες σου είπα κι αυτό πιάνεται
εσύ άλλαξες το στοίχημα, όχι εγώ
εσύ ενώ έλεγες πως δε παίζει να βγει με τίποτα παραδέχτηκες πως όντως θα βγει και μου τα γυρνάς και μου λες πως το θέμα είναι σε πόσο χρόνο κι αν θα βγει μόνη της η με δικαστική απόφαση!!!
όχι
εξ αρχής είπα το στοίχημα είναι βγαίνει η δε βγαίνει!
και χτες είπα ναι στη πρόταση σου, αλλά όπως εξήγησα, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις το στοίχημα, μπορείς να στοιχηματίσεις και 10.000 αν θες, αλλά δε θέλω να υπάρχει ούτε θεωρητικά κατι τέτοιο που να σχετιζεται μ εμενα. ξερνάω
πάμε στοίχημα ότι θα έχει βγει το πολύ σε ένα χρόνο?
και αυτό γιατί παίρνουν χρόνο να γίνουν τα δικαστήρια, να βγουν οι αποφάσεις , ο νόμος με καλύπτει πλήρως απλά είναι χονοβόρα διαδικασία
αλλά το πολύ στο χρόνο θα βγει
σε προκαλώ εδώ εσένα και όλους όσους λέτε ότι η γριά θα μείνει στο σπίτι για στοίχημα
χρονικό περιθώριο αρχές του επόμενου Σεπρέμβρη
αν δεν έχει βγει μέχρι τότε δίνω 100 ευρώ σε όποιον το προέβλεψε σωστά
αν βγει , μου τα δίνετε εσείς
ποιοί τολμάτε πάτε στοιχηματάκι ?
Αυτά είπες, και τα είπες και μόνη σου. Και έβαλες και στοίχημα.
Μίλησες ξεκάθαρα για ένα χρόνο, δικαστήρια και ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
Οποιοσδήποτε μιλάει ελληνικά και έχει βγάλει το γυμνάσιο, καταλαβαίνει.
Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ. Σε ένα χρόνο, με βάση αυτά που μας είπες ΔΕΝ θα έχεις απόφαση.
Σου προσδιόρισα επακριβώς τι είναι το στοίχημα, διότι λόγω βλακείας ή εξεπίτηδες δεν το έκανες μόνη σου.
Σου έγραψα και πως μπορούμε να το κάνουμε με μια απλή, εύκολη και ανώνυμη διαδικασία.
Τώρα προφανώς η σούφρα σου χτυπάει παλαμάκια και σε καταλαβαίνω.
Συνέχισε να τρολάρεις όπως ξέρεις. Προτείνω στο επόμενο μήνυμα σου να μας πεις ότι η μητέρα σου είναι και αγράμματη για να φάμε άλλες 10 σελίδες.