alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μαίρη εκανες καμια επαφή με συναδελφο ή μπα?ήδη στα έχω παραθέσει αυτά που είπες
αν το παίζεις τώρα Λούης δε θα παίξω τ παιχνίδι σου
Μαίρη εκανες καμια επαφή με συναδελφο ή μπα?ήδη στα έχω παραθέσει αυτά που είπες
αν το παίζεις τώρα Λούης δε θα παίξω τ παιχνίδι σου
Κακά τα ψεματα, ενα πραγμα ειναι φανερό.
Η Μαριαννα ακομη κι αν ανοιξει θρεντ με τιτλο "μου αρεσουν οι λιόσποροι" θα γινει νταβαντούρι.
Απο την αλλη, οφειλω να υπογραμμισω οτι γενικώς δεχεται δυσαναλογα μεγαλη πιεση σε σχεση με αυτα που γραφει. Και ειναι καπου "γραφικο" αρκετοι να αφιερωνουν τοσα ποσταρισματα για να αποδειξουν οτι τους ειναι...αδιαφορη.
Και συμφωνω με την Ερη ότι γενικώς δεχεται επιθεσεις υπερβολικες.
Μαίρη εκανες καμια επαφή με συναδελφο ή μπα?
Διαφωνεις σε κατι απο αυτα που εγραψα? Δεν το βλεπεις και μονη σου οτι "πουλάς"?ε τώρα τα θέλει κι εσένα ο κώλος σου
Μήπως εχει παει για διακοπες?Μου είπε η μητέρα να περιμένουμε γιατί έχει καθυστερήσει σε σχέση με άλλες φορές να δώσει το ενοίκιο μήπως θέλει να λήξει την εγγύηση
Αυτό το βρίσκω λίγο απίθανο αλλά αν παίζει 1/1000000 καλό είναι να περιμένουμε, γιατί τώρα δεν απαντάει ούτε σε τηλ, ούτε τπτ
Μπορεί και να τα κακαρωσε :o
Περιμένω να πάρει η μητέρα τον πρώην της μηπως ξέρει κάτι
Διαφωνεις σε κατι απο αυτα που εγραψα? Δεν το βλεπεις και μονη σου οτι "πουλάς"?
Μήπως εχει παει για διακοπες?
Α δεν με απασχολει αυτο. Εδω με κραζουν και ανευ λογου. Ας εχουν και εναν λογο, δεν πειραζει.όχι σε αυτό συμφωνώ
αλλα με τα άλλα που γράφεις λογικά θα σε κράξουν
Ε αν εχει πεθανει βρε χαρα μου, ποιος φορτιζει το κινητο???????και δεν απαντάει στο κινητο?
Ε αν εχει πεθανει βρε χαρα μου, ποιος φορτιζει το κινητο???????
Ενταξει κι εγω πλακα κανω, βεβαια.εντάξει βρε άνθρωπε πιο πολύ στη πλάκα το είπα αυτό επειδή αναφέρθηκε και πιο πίσω
νέα είναι ακόμη στα 60 της
αλλά για κάποιο λόγο δε σηκώνει κινητό
ίσως δεν εχει να πληρώσει το μήνα
εχει μεγαλα βυζια?εντάξει βρε άνθρωπε πιο πολύ στη πλάκα το είπα αυτό επειδή αναφέρθηκε και πιο πίσω
νέα είναι ακόμη στα 60 της
αλλά για κάποιο λόγο δε σηκώνει κινητό
ίσως δεν εχει να πληρώσει το μήνα
εχει μεγαλα βυζια?
εχει μεγαλα βυζια?
ρε παπάρα που εισαι και σου στελνω pm και μου λεει οτι ο χρηστης δεν υπαρχει?η μαριαννα ή η γρια ?
η μαριαννα ή η γρια ?
ε ρε κόλλημα με την αλλη!Η άλλη πάντως τα είχε φουσκώσει μου είχε πει, γιατί στα 20 της είχε κάνει μαστεκτομή!!!
ε ρε κόλλημα με την αλλη!