Νέα

Έξωση για ιδιοκατοίκηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
εμενα παντως μου φαινεται ότι εσυ εκανες πισω :coffee:

Τι έκανα πισω αδελφέ, τρεις ώρες είναι που συμφώνησε να δώσει κωλο και ακόμα περιμένω να οριστικοποιησουμε την συμφωνία. Ούτε αντιπρόταση δεν κάνει, ένα κρεμπιε τουλάχιστον.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μας τρολαρει, ούτε προίκα υπάρχει, ούτε γριά. Τουλάχιστον κωλος υπάρχει, τον έχουμε δει.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Έχουμε καμιά εξέλιξη στην υπόθεση?  :toilet:
Η γριά ζει ακόμα? Η έξωση προχωράει?

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Κανένα στοίχημα δεν εξήγησες, εγώ διευκρίνησα τους όρους κι εσύ τους αλλάζεις τώρα.

Είπαμε, αν ξεκινήσεις δικαστικά θα την βγάλεις με δικαστήριο σε ένα χρόνο. Αν φύγει μόνη της, που ξέρεις έφυγε λόγω δικαστηρίου ή της ήρθε και έφυγε μόνη της; Ορίστε, ο Άλεξ σου λέει τρίμηνο, η Έρι σου βρήκε μπακαλίστικη λύση, οι δικηγόροι που ρώτησες σου είπαν από εξάμηνο έως έτος, ακόμα κι εγώ σου είπα εξάμηνο (αλλά είμαι άσχετος). Μόνο ο Ράοπου επιφυλάχθηκε. Τι φοβάσαι λοιπόν;

ρε άνθρωπέ μου
είπες ή δεν είπες ότι δε πρόκειται να βγει απ εκεί?
μη κάνεις τη πάπια
επ αυτού είναι το στοίχημα όχι επι του πόσο χρόνο θέλει για να φύγει

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Παντως ειναι κλασικη περιπτωση, όπου οι πελατες τα εχουν κανει αχταρμα γιατι εκαναν του κεφαλιου τους τσιγκουνευόμενοι να πληρωσουν εναν δικηγορο να τους τα φτιαξει ομορφα, και οταν μετα φτασει η κατασταση στο απροχωρητο σπευδουν και ζητανε να τους βρουμε λυση.

που τον είδες τον αχταρμά?
εννοείς που δεν ανανεώσαμε αφότου έληξε το συμβόλαιο?
αυτό είναι μαλακία αλλουνού όχι δική μου, αλλά αφου και γι αυτό υπάρχει νομοθεσία που είναι ο αχταρμάς?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ρε άνθρωπέ μου
είπες ή δεν είπες ότι δε πρόκειται να βγει απ εκεί?
μη κάνεις τη πάπια

πάμε στοίχημα ότι θα έχει βγει το πολύ σε ένα χρόνο?
και αυτό γιατί παίρνουν χρόνο να γίνουν τα δικαστήρια, να βγουν οι αποφάσεις , ο νόμος με καλύπτει πλήρως απλά είναι χονοβόρα διαδικασία
αλλά το πολύ στο χρόνο θα βγει
σε προκαλώ εδώ εσένα και όλους όσους λέτε ότι η γριά θα μείνει στο σπίτι για στοίχημα

Εντάξει Μαριάννα, χθες έλεγα ότι είχες χαζέψει και λόγω του προχωρημένου της ώρας, σήμερα είσαι μπετόβλακας μέρα μεσημέρι.

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
μια χαρα εκανε και εμεινε τυπε..δεν μπορουσε να τον βγαλει πριν την 3ετια με το ετσι θελω..ακόμα και αν έχει συμφωνηθεί διάρκεια ενός ή δύο ετών, η μίσθωση θα ισχύει για τρία χρόνια μέσα στα οποία ο μισθωτής έχει δικαίωμα να μένει στο μίσθιο και υποχρέωση να πληρώνει το μίσθωμα. Αν επιθυμεί να αποχωρήσει πριν τη λήξη της διετίας, πρέπει να καταβάλει το κάθε μηνιαίο μίσθωμα μέχρι τη λήξη της τριετίας αυτής στον ιδιοκτήτη. Από την άλλη, ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να απαιτήσει από τον μισθωτή να αποχωρήσει πριν την τριετία.Μετά την τριετία , αλλά και μετά τη λήξη της συμβατικής διάρκειας της μίσθωσης εάν είναι μεγαλύτερη της τριετίας, η μίσθωση γίνεται αορίστου χρόνου και κάθε μέρος μπορεί να την καταγγείλει αζημίως.

ωραία
η γριά είναι μέσα 4 χρόνια και βάλε
το συμβόλαιο έχει λήξει
τι συνεχίζουμε και μιλάμε?

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπόν Μαριάννα ανακεφαλαιώνω.

Το στοίχημα έχει ως εξής: να καταφέρεις να βγάλεις δικαστικά την γριά μέσα σε ένα χρόνο από το σπίτι.
Αυτό αποδεικνύεται ευκολότατα με την έκθεση αποβολής που θα συντάξει ο δικαστικός επιμελητής.

Συνεπώς, αν μέσα στον χρόνο έχεις στα χέρια σου την έκθεση, εισπράττεις.
Αν δεν την έχεις, πηγαίνουμε από το μίσθιο. Αν είναι γριά είναι ακόμα μέσα, γαμάμε.
Αν δεν είναι μέσα, δεν κερδίζει κανείς.

Ορίζουμε από κοινού έναν τρίτο για παρατηρητή.

Δεν χρειάζονται πολλά, θα σου κάνω έγγραφο με αφηρημένη αναγνώριση χρέους (ή μεταχρονολογημένη επιταγή) ύψους 1.000 ευρώ.
Με αυτό εξασφαλίζεσαι ότι θα πληρώσω γιατί βγάζεις διαταγή πληρωμής. Θα το επικυρώσω σε αστυνομικό τμήμα.
Ομοίως μου κάνεις μια αφηρημένη αναγνώριση χρέους ύψους 2.000 ευρώ. Το ποσό δεν με ενδιαφέρει, βέβαια, εγώ είμαι για το γαμήσι.
Θα εξουσιοδοτήσω τον παρατηρητή να το εισπράξει αυτός και να το αποδώσει σε κάποιο ίδρυμα που θα αποφασίσουν τα μέλη του μπου.
Εκτός και αν σε ένα μήνα από την λήξη του στοιχήματος έχουμε συναντηθεί για τρίωρο γαμήσι από κώλο, οπότε θα σου επιστρέψει το έγγραφο.

Νέτα, σκέτα, απλά και όμορφα.

Δε μίλησα ποτέ για καμία έκθεση
Είπες δε φεύγει η γριά ποτέ, είπα "πάμε στοίχημα ότι σε έναν χρόνο το πολύ θα έχει φύγει?"
Είναι πολύ πιθανό να φύγει και μόλις της σταλεί η καταγγελία χωρίς απόφαση δικαστηρίου, απλά επειδή δε θέλει να πάμε δικαστικά
.
Θα το πήγαινα το στοίχημα γιατί ξέρω πως θα φύγει, αλλά με αηδιάζει και μόνο η σκέψη και στη θεωρία ότι θα σου κάτσω
Προτιμώ να χάσω 2000 απ'το να τριγυρνάει στοίχημα που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για εμένα ότι θα γαμιόμουν με κάποιον απ'εδώ μέσα

Αν θες πάμε στοίχημα, λεφτά προς λεφτα
Αν δε θες δε παω στοίχημα
Ήδη έχω αναγουλιάσει

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εδώ να πούμε ότι μετά απο 12 σελίδες η Μαριάννα έχει εξαφανιστεί και έκανε πίσω στο στοίχημα που πρότεινε. Προβλέπω να φάει άλλον ένα μήνα ρωτώντας μέχρι να γυρίσει πίσω.

άλλο στοίχημα πρότεινα εγώ
άλλο εσύ

αν είσαι εντελώς αγάμητος μη περιμένεις απ'εμένα να σε βοηθήσω

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Αυτό ζητήθηκε ηλίθιε
εγώ δε προσφέρω τίποτα, στην ιδέα και μόνο ξερνάω

Ζητήθηκε και το πρόσφερες.

Υποκριτικό τρολ.

οκ
επειδη δε πρόκειται να χάσω
και αν είσαι δικηγόρος το ξέρεις
ναι σου δίνω κώλο αμα χάσω
κι αν χάσεις δίνεις 1000
περιμένω τώρα σε πμ τα προσωπικά σου στοιχεία και θα σου δώσω και τα δικά μου στοιχεία έτσι ώστε να μη τη σκαπουλάρει κανείς όταν θα βγει η απόφαση

Ξέρνα όσο θέλεις.

tumblr_nuc5exV0OQ1sn2eteo1_500.gif

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Λοιπόν Μαριάννα ανακεφαλαιώνω.

Το στοίχημα έχει ως εξής: να καταφέρεις να βγάλεις δικαστικά την γριά μέσα σε ένα χρόνο από το σπίτι.
Αυτό αποδεικνύεται ευκολότατα με την έκθεση αποβολής που θα συντάξει ο δικαστικός επιμελητής.

Συνεπώς, αν μέσα στον χρόνο έχεις στα χέρια σου την έκθεση, εισπράττεις.
Αν δεν την έχεις, πηγαίνουμε από το μίσθιο. Αν είναι γριά είναι ακόμα μέσα, γαμάμε.
Αν δεν είναι μέσα, δεν κερδίζει κανείς.

Ορίζουμε από κοινού έναν τρίτο για παρατηρητή.

Δεν χρειάζονται πολλά, θα σου κάνω έγγραφο με αφηρημένη αναγνώριση χρέους (ή μεταχρονολογημένη επιταγή) ύψους 1.000 ευρώ.
Με αυτό εξασφαλίζεσαι ότι θα πληρώσω γιατί βγάζεις διαταγή πληρωμής. Θα το επικυρώσω σε αστυνομικό τμήμα.
Ομοίως μου κάνεις μια αφηρημένη αναγνώριση χρέους ύψους 2.000 ευρώ. Το ποσό δεν με ενδιαφέρει, βέβαια, εγώ είμαι για το γαμήσι.
Θα εξουσιοδοτήσω τον παρατηρητή να το εισπράξει αυτός και να το αποδώσει σε κάποιο ίδρυμα που θα αποφασίσουν τα μέλη του μπου.
Εκτός και αν σε ένα μήνα από την λήξη του στοιχήματος έχουμε συναντηθεί για τρίωρο γαμήσι από κώλο, οπότε θα σου επιστρέψει το έγγραφο.

Νέτα, σκέτα, απλά και όμορφα.

:rockon: :rockon: :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μαριάννα, καλά κάνω και τα ξαναγράφω, γιατί προφανώς, όχι μόνο δεν έχεις ιδέα για τι γράφεις, αλλά αλλάζεις και αυτά που λες συνεχώς.

Δε μίλησα ποτέ για καμία έκθεση

Για την έκθεση όντως μίλησα εγώ, γιατί όντως όταν μπερδεύεις την έξωση με το εξώδικο αποκλείεται να ξέρεις και τις εκθέσεις που συντάσσει ο επιμελητής.

Είπες δε φεύγει η γριά ποτέ, είπα "πάμε στοίχημα ότι σε έναν χρόνο το πολύ θα έχει φύγει?"

Νταξ, με λένε ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω.

Θα το πήγαινα το στοίχημα γιατί ξέρω πως θα φύγει, αλλά με αηδιάζει και μόνο η σκέψη και στη θεωρία ότι θα σου κάτσω
Προτιμώ να χάσω 2000 απ'το να τριγυρνάει στοίχημα που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για εμένα ότι θα γαμιόμουν με κάποιον απ'εδώ μέσα

Αν θες πάμε στοίχημα, λεφτά προς λεφτα
Αν δε θες δε παω στοίχημα
Ήδη έχω αναγουλιάσει

ναι σου δίνω κώλο αμα χάσω
κι αν χάσεις δίνεις 1000
περιμένω τώρα σε πμ τα προσωπικά σου στοιχεία και θα σου δώσω και τα δικά μου στοιχεία έτσι ώστε να μη τη σκαπουλάρει κανείς όταν θα βγει η απόφαση

Είπαμε, είναι πιο έντιμο να πεις ότι είσαι πανάσχετη και πανάχρηστη (έστω και σαν τρολλ) παρά να τα γυρίζεις συνεχώς.
Και το στοίχημα εσύ το πρότεινες, και μετά συμφώνησες και στην αλλαγή του. Τότε δεν ξερνούσες;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Έλα ρε Streetwalker το σίχαμα το γύρισε σε παρθενοπιπίτσα, πιο ελλεεινίδα πεθαίνεις.  :vomit:

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εντάξει Μαριάννα, χθες έλεγα ότι είχες χαζέψει και λόγω του προχωρημένου της ώρας, σήμερα είσαι μπετόβλακας μέρα μεσημέρι.

τη παράμετρο να φύγει απο μόνη της δε τη σχολιάσα καν
και μετά όταν μου το είπες σου είπα κι αυτό πιάνεται

εσύ άλλαξες το στοίχημα, όχι εγώ

εσύ ενώ έλεγες πως δε παίζει να βγει με τίποτα παραδέχτηκες πως όντως θα βγει και μου τα γυρνάς και μου λες πως το θέμα είναι σε πόσο χρόνο κι αν θα βγει μόνη της η με δικαστική απόφαση!!!

όχι

εξ αρχής είπα το στοίχημα είναι βγαίνει η δε βγαίνει!

και χτες είπα ναι στη πρόταση σου, αλλά όπως εξήγησα, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις το στοίχημα, μπορείς να στοιχηματίσεις και 10.000 αν θες, αλλά δε θέλω να υπάρχει ούτε θεωρητικά κατι τέτοιο που να σχετιζεται μ εμενα. ξερνάω  :vomit:

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Μαριάννα, καλά κάνω και τα ξαναγράφω, γιατί προφανώς, όχι μόνο δεν έχεις ιδέα για τι γράφεις, αλλά αλλάζεις και αυτά που λες συνεχώς.

Για την έκθεση όντως μίλησα εγώ, γιατί όντως όταν μπερδεύεις την έξωση με το εξώδικο αποκλείεται να ξέρεις και τις εκθέσεις που συντάσσει ο επιμελητής.

Νταξ, με λένε ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω.

Είπαμε, είναι πιο έντιμο να πεις ότι είσαι πανάσχετη και πανάχρηστη (έστω και σαν τρολλ) παρά να τα γυρίζεις συνεχώς.
Και το στοίχημα εσύ το πρότεινες, και μετά συμφώνησες και στην αλλαγή του. Τότε δεν ξερνούσες;

Τα άλλα τα παραθέτεις για να δείξεις ότι έχω δίκιο?
Ευχαριστώ
Το στοίχημα αν θες ακόμη ισχύει και είναι αν θα βγει ή όχι η γριά
ΝΑΙ ή ΟΧΙ

Μαριάννα άστα, ο Ραοπού μου έβαλε τα γυαλιά, η γριά σε γάμησε, καλά ξεμπερδέματα.

αυτό δεν είπες?
παραδέξου αν θες ότι είσαι λάθος, έτσι κι αλλιώς το αναίρεσες
εγώ ναι και χτες αηδίαζα και θα αηδιάζω εσαει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom