bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
Κι εσυ δικηγορος ρε τύπε?
Τι στο καλο, ποσοι δικηγοροι υπαρχουν εδω μεσα
Άμα βάλουμε μπανεράκια στο πλάι θα βγούμε πιο πολλοί απ'τις πουτάνες του σάιτ
Κι εσυ δικηγορος ρε τύπε?
Τι στο καλο, ποσοι δικηγοροι υπαρχουν εδω μεσα
Άμα βάλουμε μπανεράκια στο πλάι θα βγούμε πιο πολλοί απ'τις πουτάνες του σάιτ
Πες το ψεματαΆμα βάλουμε μπανεράκια στο πλάι θα βγούμε πιο πολλοί απ'τις πουτάνες του σάιτ
Εδω ηταν τύπε, νομιζω ηταν ομως το δικηγορικο γραφειο που ειχε αναλαβει και τους διαχειριστες οταν τους μπουζουριάσανεΑδελφέ, κάποτε είχε βάλει ένα δικηγορικό γραφείο μπανεράκι, δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ ή σε ανταγωνιστικό σάιτ...
Σου βγαζει τοσο εντονα ενστικτα η Μαριαννα τύπε?Μόνο anal όταν ποστάρει η Μαριάννα, τέλος.
Δεν είναι και λίγο να έχεις πελατεία όλα αυτά τα αλλοδαπά μωράΑδελφέ, κάποτε είχε βάλει ένα δικηγορικό γραφείο μπανεράκι, δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ ή σε ανταγωνιστικό σάιτ...
Σου βγαζει τοσο εντονα ενστικτα η Μαριαννα τύπε?
οκ
επειδη δε πρόκειται να χάσω
και αν είσαι δικηγόρος το ξέρεις
ναι σου δίνω κώλο αμα χάσω
κι αν χάσεις δίνεις 1000
περιμένω τώρα σε πμ τα προσωπικά σου στοιχεία και θα σου δώσω και τα δικά μου στοιχεία έτσι ώστε να μη τη σκαπουλάρει κανείς όταν θα βγει η απόφαση
Το αλλο το φυλάει για οταν παντρευτει αραγε?Όχι ρε Άλεξ, προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι, αλλά αυτό προσφέρει η κοπέλα.
Σου βγαζει τοσο εντονα ενστικτα η Μαριαννα τύπε?
Δεν το αποκλειω τύπε
Λες να μας τρολάρει τόσο πολύ και να είναι παρθένα
Δεν ειμαι φαν τύπε.Τύπε, εδώ να πω ότι με απογοήτευσες, έπεσε κωλος στο τραπέζι και εσυ λιγοψυχισες.
Αφου δεν εχει κάνει εκείνη την αρχική μίσθωση, αρα δεν μπορει να την αφορά η σιωπηρή αναμίσθωση.
Εννοεις αν θεωρηθει οτι εγινε ΝΕΑ μισθωση με εκεινη ως μισθωτρια, σιωπηρα (ατυπα)?
Και πότε ξεκινησε αυτή?
Ε ωραια, κανε εξωδικο τοτε και πες η συμβαση που καναμε ατυπα ηταν για εναν χρονο, εληξε, εγινε αοριστου χρονου πια και ξεκινα οσα ειπαμε στην αρχη.
Για ολα υπαρχουν λυσεις.
Τύπε αστο, αυριο παλι. Ζαλιστηκα πια!!Νομίζω ότι ακόμα κι αν στο μισθωτήριο είναι μόνο ο σύζυγος εφόσον το μίσθιο χρησιμεύει ως οικογενειακή στέγη η καταγγελία πρέπει να γίνει και στο σύζυγο του μισθωτή, α.612Α ΑΚ. άρα το σενάριο με ασφαλιστικά νομής δεν μπορεί να παίξει.
καλα ποσοι δικηγοροι ειστε εδω μεσα?Νομίζω ότι ακόμα κι αν στο μισθωτήριο είναι μόνο ο σύζυγος εφόσον το μίσθιο χρησιμεύει ως οικογενειακή στέγη η καταγγελία πρέπει να γίνει και στο σύζυγο του μισθωτή, α.612Α ΑΚ. άρα το σενάριο με ασφαλιστικά νομής δεν μπορεί να παίξει.
εμενα παντως μου φαινεται ότι εσυ εκανες πισωΕδώ να πούμε ότι μετά απο 12 σελίδες η Μαριάννα έχει εξαφανιστεί και έκανε πίσω στο στοίχημα που πρότεινε. Προβλέπω να φάει άλλον ένα μήνα ρωτώντας μέχρι να γυρίσει πίσω.
Δέκα τουλαχιστον μπορω να αναφερω προχειρα.καλα ποσοι δικηγοροι ειστε εδω μεσα?