Λοιπόν, έτσι απλά, για να δω αν έχω καταλάβει καλά:
- Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων -πριν 4 χρόνια- βρίσκει ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση στην περιοχή της Γλυφάδας κι αποφασίζει να ζήσει εκεί.
- Υπογράφεται το απαραίτητο συμφωνητικό / μισθωτήριο μεταξύ του παππού και της μητέρας της Μαριάννας.
- Το συγκεκριμένο συμφωνητικό έχει κατατεθεί στη ΔΟΥ και δηλώνονται κανονικά όλα τα ενοίκια ως εισόδημα στην φορολογική δήλωση (της μαμάς)
- Δεν γνωρίζουμε (ή δεν έχω καταλάβει) αν υπήρξε έγγραφη ανανέωση του μισθωτηρίου πέραν του πρώτου (μάλλον ναι, καθώς η Μαριάννα ισχυρίζεται πως το τελεύταίο έχει λήξει πριν ένα χρόνο)
- Ο παππούς βρίσκει πορνίδιο εξ ανατολάς και την κάνει με ελαφρά (κι όσο μπορεί βαθειά) πηδηματάκια κι αφήνει τη γριά μόνη.
- Δεν υπάρχει καινούριο / ανανεωμένο μισθωτήριο με το όνομα της γριάς.
- Το τελευταίο έχει λήξει εδώ κι ένα χρόνο, αλλά τα ενοίκια εισπράτονται κανονικά κάθε μήνα, χωρίς να γνωρίζουμε το ''αν και πώς'' δηλώνονται αυτά στην Εφορία.
- Άτομα από εδώ (πέραν των 3 διαφορετικών δικηγόρων που έχει συμβουλευτεί(?)) της λένε ξεκίνα με εξώδικο και βλέπουμε κατόπιν. Από τις 3/9/15 πού άνοιξε το νήμα μέχρι και σήμερα, αν έχω καταλάβει καλά, δεν έχει κάνει ακόμη τίποτα (και δεν απαντά στο κινητό η παλιόγρια!)
- Βάζει στοίχημα (αλήθεια, τι αποδόσεις έχει?) ότι η γριά θα φύγει στο χρόνο, αλλά ακόμη.... την καλεί στο κινητό!!!
Έλεος λοιπόν! Μία εβδομάδα και 50+ σελίδες...για ποιό λόγο???
(alpula δε σε ξέρω αλλά απλώς.......
)