Νέα

Έξωση για ιδιοκατοίκηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Γιατι επρεπε να είχα πλήρωθεί ρε και απο πανω για αυτα που περασα (ασε που μεχρι κι αυτο το ειπε η ξεκωλη)..........το μετα αστο......ειμαι ηρωας παραδεξου το  :uzi: :uzi:
όχι δεν παραδέχομαι τίποτα,ακόμα και τώρα κράζεις μια κοπέλα που στο φινάλε δεν σε κοροϊδεψε!πρεπει να το παραδεχτεις!
επισης για ποιο λογο εχει βαλει βυζι στα 20,είναι τελείως προσωπικό,είτε κάποιοι την πιστεύουν,είτε όχι!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
όχι δεν παραδέχομαι τίποτα,ακόμα και τώρα κράζεις μια κοπέλα που στο φινάλε δεν σε κοροϊδεψε!πρεπει να το παραδεχτεις!
επισης για ποιο λογο εχει βαλει βυζι στα 20,είναι τελείως προσωπικό,είτε κάποιοι την πιστεύουν,είτε όχι!

Κανεις μεγαλο λαθος οτι δεν κοροιδεψε!

Το κανει συνεχεια και εμαθα και αλλα πολλα περισσοτερα για δαυτη απο αλλους σε πμ, αλλα δεν το συνεχισα.

Οταν λες ρε οτι εχεις κανει μαστεκτομη, που φαινεται οτι δεν ειναι ετσι, σε ραντεβου που πας για σεξ, τι να πεις μετα............μυθομανια και διπολικοτητα στο φουλ

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Κανεις μεγαλο λαθος οτι δεν κοροιδεψε!

Το κανει συνεχεια και εμαθα και αλλα πολλα περισσοτερα για δυατη απο αλλους σε πμ.

Οταν λες ρε οτι εχεις κανει μαστεκτομη, που φαινεται οτι δεν ειναι ετσι, σε ραντεβου που πας για σεξ, τι να πεις μετα............μυθομανια και διπολικοτητα στο φουλ
εστω και ετσι να ειναι για την μαστεκτομη ειναι κατι προσωπικο που κανονικα δεν ενδιαφερει τον πελατη! αρα εισαι φαουλ
δευτερον δεν εχω καταλαβει που σε κοροϊδεψε,αν το εχει κανει και σε αλλους που δεν καταλαβαινω τι λες,ας βγουν να το γραψουν και να την βγαλουν σεντρα,οπως κανω εγω για αλλες!
αλλιως τύπε άστο!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
εστω και ετσι να ειναι για την μαστεκτομη ειναι κατι προσωπικο που κανονικα δεν ενδιαφερει τον πελατη! αρα εισαι φαουλ
δευτερον δεν εχω καταλαβει που σε κοροϊδεψε,αν το εχει κανει και σε αλλους που δεν καταλαβαινω τι λες,ας βγουν να το γραψουν και να την βγαλουν σεντρα,οπως κανω εγω για αλλες!
αλλιως τύπε άστο!

Ο,τι κανεις εσυ ή εγω δεν παει να πει οτι το κανουν αλλοι και ολοι, το εχουν κανει εν μερει, αν προσεξεις καλυτερα.

Οταν κανει η γυναικα μαστεκτομη ξερεις τι γινεται στο στηθος και πως φαινεται?  Καμια σχεση ομως.......καθολου φαουλ δεν ειμαι

Για την κοροιδια της τωρα δεν ξανακαθομαι να γραψω αλλα, ολες παντως γυριζουν εδω ή ξεκινανε γιατι χωρις το site παραδεχονται δεν θα σταυρωναν πελατη, και τα τσουτσεκια βγαινουν και φωναζουν και για διακοσαρια, που και οταν τα δινεις παλι λενε μαλ..κιες......δηλαδη εχουν ξεφυγει τα παντα, αν ειναι να τους ανοιγουμε τα πορτοφολια να παιρνουν οτι γουσταρουν και να λεμε και ευχαριστω.......τιποτε αλλο δεν θα πω

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Αν δεν θέλεις να πληρώνεις 200άρια να πληρώνεις για μία ώρα και να κάθεσαι μία ώρα, απλό είναι.

Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν η οποιαδήποτε κοπέλα έχει ή δεν έχει κάνει μαστεκτομή στη ζωή της. Είναι ελεεινό να πιάνεται κάποιος από κάτι τέτοιο για να σχολιάσει μία κοπέλα.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
Αν δεν θέλεις να πληρώνεις 200άρια να πληρώνεις για μία ώρα και να κάθεσαι μία ώρα, απλό είναι.

Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν η οποιαδήποτε κοπέλα έχει ή δεν έχει κάνει μαστεκτομή στη ζωή της. Είναι ελεεινό να πιάνεται κάποιος από κάτι τέτοιο για να σχολιάσει μία κοπέλα.

Εκεί που αξίζουν εκεί που πρέπει και εκεί που πιάνουν τόπο. ....όταν θα δώσεις κανένα και εσύ έλα να μας πεις πάλι την γνώμη σου.....θα αργήσει ομως....ελεεινό είναι μια γυναίκα να λέει ψέμματα ακόμα και για αυτό

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Έλα πουλάω  τρέλα για κορδέλα και φύκια για μεταξωτές κορδέλες.  Είσαι που είσαι τσίπης και θέλεις να γαμάς τζάμπα πουτάνες, βγάζεις και εμμονική κακία όταν δεν σου κάθονται. Μεγάλο fail μιλάμε. Μη μασάς, γράφε, η ξεφτίλα αποδεδειγμένα δεν έχει πάτο.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
Έλα πουλάω  τρέλα για κορδέλα και φύκια για μεταξωτές κορδέλες.  Είσαι που είσαι τσίπης και θέλεις να γαμάς τζάμπα πουτάνες, βγάζεις και εμμονική κακία όταν δεν σου κάθονται. Μεγάλο fail μιλάμε. Μη μασάς, γράφε, η ξεφτίλα αποδεδειγμένα δεν έχει πάτο.

Καλά ο,τι πεις. ...αν ήμουν τσιπης δεν θα πλήρωνα τόσα .....αυτος που υποστηρίζει τις τανες καίγεται για το πόση ωρα κάθονται, ποσσ παιρνουν στο τελος και σκίζει τα ρούχα του να πείσει τους άλλους να τους δώσουν περισσότερα πως λέγεται είπαμε. ? ?

Πήγαινε να δεις αν η γιαγιά σου έφτιαξε πρωινό τώρα. ...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τύπε τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι ομορφάντρες σαν και εσένα να μας κάθονται οι πουτάνες τζάμπα με τις ώρες.  Άλλωστε γι' αυτό μετά τις πλακώνεις στα τηλέφωνα με διαφορετικά νούμερα, για να σου επιβεβαιώνουν πόσο ερωτευμένες είναι μαζί σου και καλά έκανες που δεν τις πλήρωσες.

Τύπε αν θέλεις πάρε σε γραφείο κλείσε κοπέλα για τρίωρο και πες τους ότι θα πληρώσεις για μία ώρα, τις άλλες δύο θα μείνει τζαμπέ γιατί θα σ΄έχει ερωτευθεί ή ακόμα πάρε καμία ανεξάρτητη και πες το και ανέβασε μετά  την συνομιλία εδώ.  Ξέρω ότι συνηθίζεις το αντίθετο, τις κρατάς τρίωρο και μετά τους λες ότι θα τις πληρώσεις για ώρα, δοκίμασέ το αντίστροφα μία φορά να δεις τι θα σου πουν.  :smitten:

Τύπε δεν ξέρω γιατί αλλά μου θυμίζεις το κλασικό ανέκδοτο:

Θέλεις να σου κάνω ένα μαγικό;
Τι;
Θέλεις να σε γαμήσω και μετά να εξαφανιστώ;

Πρέπει να το λες συχνά στις κοπέλες άντρακλα. :effemine:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
Βλέπω ήταν καλό το πρωινό. ...πήρες δυνάμεις .....ασυνάρτητα τα λες παλι βέβαια .....ειναι γιατί δεν τον  :jerking: ακόμα

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
Λοιπόν, έτσι απλά, για να δω αν έχω καταλάβει καλά:
- Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων -πριν 4 χρόνια- βρίσκει ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση στην περιοχή της Γλυφάδας κι αποφασίζει να ζήσει εκεί.
- Υπογράφεται το απαραίτητο συμφωνητικό / μισθωτήριο μεταξύ του παππού και της μητέρας της Μαριάννας.
- Το συγκεκριμένο συμφωνητικό έχει κατατεθεί στη ΔΟΥ και δηλώνονται κανονικά όλα τα ενοίκια ως εισόδημα στην φορολογική δήλωση (της μαμάς)
- Δεν γνωρίζουμε (ή δεν έχω καταλάβει) αν υπήρξε έγγραφη ανανέωση του μισθωτηρίου πέραν του πρώτου (μάλλον ναι, καθώς η Μαριάννα ισχυρίζεται πως το τελεύταίο έχει λήξει πριν ένα χρόνο)
- Ο παππούς βρίσκει πορνίδιο εξ ανατολάς και την κάνει με ελαφρά (κι όσο μπορεί βαθειά) πηδηματάκια κι αφήνει τη γριά μόνη.
- Δεν υπάρχει καινούριο / ανανεωμένο μισθωτήριο με το όνομα της γριάς.
- Το τελευταίο έχει λήξει εδώ κι ένα χρόνο, αλλά τα ενοίκια εισπράτονται κανονικά κάθε μήνα, χωρίς να γνωρίζουμε το ''αν και πώς'' δηλώνονται αυτά στην Εφορία.
- Άτομα από εδώ (πέραν των 3 διαφορετικών δικηγόρων που έχει συμβουλευτεί(?)) της λένε ξεκίνα με εξώδικο και βλέπουμε κατόπιν. Από τις 3/9/15 πού άνοιξε το νήμα μέχρι και σήμερα, αν έχω καταλάβει καλά, δεν έχει κάνει ακόμη τίποτα (και δεν απαντά στο κινητό η παλιόγρια!)
- Βάζει στοίχημα (αλήθεια, τι αποδόσεις έχει?) ότι η γριά θα φύγει στο χρόνο, αλλά ακόμη.... την καλεί  στο κινητό!!!

Έλεος λοιπόν! Μία εβδομάδα και 50+ σελίδες...για ποιό λόγο???
(alpula δε σε ξέρω αλλά απλώς....... :kneel:  :kneel:  :kneel: )

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
- Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων -πριν 4 χρόνια- βρίσκει ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση στην περιοχή της Γλυφάδας κι αποφασίζει να ζήσει εκεί.
- Υπογράφεται το απαραίτητο συμφωνητικό / μισθωτήριο μεταξύ του παππού και της μητέρας της Μαριάννας.
- Το συγκεκριμένο συμφωνητικό έχει κατατεθεί στη ΔΟΥ και δηλώνονται κανονικά όλα τα ενοίκια ως εισόδημα στην φορολογική δήλωση (της μαμάς)
- Δεν γνωρίζουμε (ή δεν έχω καταλάβει) αν υπήρξε έγγραφη ανανέωση του μισθωτηρίου πέραν του πρώτου (μάλλον ναι, καθώς η Μαριάννα ισχυρίζεται πως το τελεύταίο έχει λήξει πριν ένα χρόνο)
- Ο παππούς βρίσκει πορνίδιο εξ ανατολάς και την κάνει με ελαφρά (κι όσο μπορεί βαθειά) πηδηματάκια κι αφήνει τη γριά μόνη.
- Το τελευταίο έχει λήξει εδώ κι ένα χρόνο, αλλά τα ενοίκια εισπράτονται κανονικά κάθε μήνα, χωρίς να γνωρίζουμε το ''αν και πώς'' δηλώνονται αυτά στην Εφορία.
- Άτομα από εδώ (πέραν των 3 διαφορετικών δικηγόρων που έχει συμβουλευτεί(?)) της λένε ξεκίνα με εξώδικο και βλέπουμε κατόπιν. Από τις 3/9/15 πού άνοιξε το νήμα μέχρι και σήμερα, αν έχω καταλάβει καλά, δεν έχει κάνει ακόμη τίποτα (και δεν απαντά στο κινητό η παλιόγρια!)
- Βάζει στοίχημα (αλήθεια, τι αποδόσεις έχει?) ότι η γριά θα φύγει στο χρόνο, αλλά ακόμη.... την καλεί  στο κινητό!!!

+1000 ;)

Απλά να συμπληρώσω ότι εγώ υποστηρίζω την γιαγιά, αν και εφόσον η ιστορία ισχύει εν τέλει... Που το αμφιβάλλω.    :rolleyes:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

παπαρολογουμε την μαριαννα ρε φιλε....μην το παιρνεις πολυ σοβαρα

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

Καλά το πήγαινες μέχρι ένα σημείο
Οι δικηγόροι δεν μου έλεγαν ξεκίνα με εξώδικο και βλέπουμε
Η γριά δεν απαντούσε μία μέρα στα τηλ γιατί δεν είχε να μας πληρώσει και μας απέφευγε τελικά χτες επικοινώνησε
Της ξαναείπαμε μήπως σκοπεύει να φύγει και μας έβρισε
Οπότε μιλήσαμε με τον δικηγόρο ο οποίος έβαλε μπρός τις διαδικασίες για καταγγελία και όπως είπαμε αν δεν ψαρώσει μ'αυτό πάμε δικαστικά.
Δεν υπάρχει δικηγόρος που να μου είπε πως η διαδικασία θα πάρει πάνω απο χρόνο
Ανοιξα ττο θρεντ για πληροφορίες
Τις πήρα τις πληροφορίες μου και το πράγμα έχει πάρει το δρόμο του...
Δε ξέρω γιατί το συνεχίζετε

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
+1000 ;)

Απλά να συμπληρώσω ότι εγώ υποστηρίζω την γιαγιά, αν και εφόσον η ιστορία ισχύει εν τέλει... Που το αμφιβάλλω.    :rolleyes:

δλδ πιστεύεις ο παππούς έπρεπε να μείνει μαζί της αντί να φύγει με το Ρωσιδάκι?  :think:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Καλά το πήγαινες μέχρι ένα σημείο
Οι δικηγόροι δεν μου έλεγαν ξεκίνα με εξώδικο και βλέπουμε
Η γριά δεν απαντούσε μία μέρα στα τηλ γιατί δεν είχε να μας πληρώσει και μας απέφευγε τελικά χτες επικοινώνησε
Της ξαναείπαμε μήπως σκοπεύει να φύγει και μας έβρισε
Οπότε μιλήσαμε με τον δικηγόρο ο οποίος έβαλε μπρός τις διαδικασίες για καταγγελία και όπως είπαμε αν δεν ψαρώσει μ'αυτό πάμε δικαστικά.
Δεν υπάρχει δικηγόρος που να μου είπε πως η διαδικασία θα πάρει πάνω απο χρόνο
Ανοιξα ττο θρεντ για πληροφορίες για να σπασω πουτσες
Τις πήρα τις πληροφορίες μου και το πράγμα έχει πάρει το δρόμο του...
Δε ξέρω γιατί το συνεχίζετε

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

κάνεις κλικ και μπαίνεις σε ένα θρεντ απο επιλγή
αν κάτι σου τη σπάει το αγνοείς
δεν ήρθα πάνω απ'το κεφάλι σου να στα πρήξω

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
δλδ πιστεύεις ο παππούς έπρεπε να μείνει μαζί της αντί να φύγει με το Ρωσιδάκι?  :think:

Δεν πιστεύω σε τίποτα και κανέναν.

Είμαι Άθεος.

Εύχομαι η γιαγιά να πληρώνει τα νοίκια της και να σε τραινάρει ο δικηγόρος της έως ότου η γιαγιά εγκαταλείψει το επίγειο αδήλωτο μπουρδελο για το υπόγειο αδήλωτο μπουρδέλο...
Μου δίνεις την εντύπωση ενός αδίστακτου ατόμου, εφόσον η ιστορία στέκει, κάτι που ισχυρά το αμφιβάλλω ότι είναι πραγματική ιστορία.

Ειλικρινά, κάποιος πρέπει να κλειδώσει αυτό το νήμα. Έστω ο gl? Anybody?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom