ειμαι σιγουρος οτι η Εβιτα ειναι λεσβια στην πραγματικη της ζωη..
To κακό (γι αυτές) είναι πως τα κορίτσια που κάνουν αυτή την δουλειά με τέτοιο επαγγελματισμό και φανατική "ευρωθηρία", αφιερώνοντας όλη την μέρα τους στη βίζιτα και το λίγο ελεύθερο χρόνο που τους μένει σε κομμωτήρια, νυχάδικα, ινστιτούτα αισθητικής κλπ (πάλι για την βίζιτα!) δεν έχουν πραγματική ζωή. Μόνο ψεύτικη...
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πολύ γνωστή, πλέον, Ρωσσίδα ανεξάρτητη σιτιτουρίστρια, πολύ όμορφη, classy και μάλλον η πλέον ευφυής που κυκλοφορεί στην πιάτσα, με σπουδές και πτυχίο ηλεκρολόγου μηχανικού στο Πολυτεχνείο της Μόσχας (που είναι κάτι αντίστοιχο του Μ.Ι.Τ.!) και ικανότητα συζητήσεως επί οιουδήποτε θέματος, απο οικονομία και διεθνή πολιτική, μέχρι κινηματογράφο και μουσική, σύγχρονη ή κλασσική, και η οποία περιφέρεται ανά τον κόσμο ΜΟΝΗ, χωρίς φίλες, γκόμενο, νταβατζή ή γραφείο έστω.
Τα Χριστούγεννα βρισκόταν στο Λονδίνο, την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι και όλη την Μεγάλη Εβδομάδα έκανε βίζιτες στην Αθήνα ακόμα και το μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα!! Προφανώς και χωρίς οικογένεια...
Αξίζουν άραγε τόσο πολύ τα ευρά μας; Γι αυτές προφανώς ναι...
Κατά τα άλλα ναι! Η Εύα (θα προτιμούσε να) είναι λεσβία. Το έχω διαπιστώσει με τα μάτια μου...