Δεν εχω καταλαβει γιατι επιτιθεστε σε ενα ατομο το GIANEV που απλα εκανε μια κριτικη ειτε καλη ειτε κακη.. Και φυσικα να τον κρτικαρουμε ειτε γιατι εχει γκομενα ειτε γιατι ειναι παντρεμενος ειτε γιατι παει με πληρωμενες... Θα μιλησω προσωπικα χωρις να θελω να θιξω καποιους... Δεν μπορω να να κριτικαρω κανεναν απο αυτο το site γιατι αν κυταξω τον εαυτο μου στο καθρεφτη θα δω εναν ανθρωπο χωρισμενο χωρις παιδια και υποχρεωσεις αλλα με αδυναμια να βρω μια γυναικα να κανω σχεση, ειτε για σεξ(για διαφορους λογους... ελλειψη γνωστων ελευθερων γυναικων, ελλειψη παρεας κλπ) οποτε στρεφομαι στην ευκολη λυση του πληρωμενου ερωτα... ΠΩς λοιπον θα κριτικαρω καποιον αλλον ενω εγω ο ιδιος κανω το ιδιο πραγμα? Οσο για την ΕΒιτα εχω γραψει και το πιστευω οτι απο την αρχη ηταν ειναι και θα ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ... που σημαινει δεν εχει σχεση αν εισαι ασχημος χοντρος μακρυποδης,, κοντοποδης... θα ερθει μαζι σου με το χαμογελο, ΠΑΝΤΑ καθαρη να σου στραγγιξει το κατω κεφαλι μαζι με την τσεπη... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ AMATEUR που λενε πολυ... Ερασιτεχνης ειναι καποια που το κανει μαζι σου και το ευχαριστιεται και μετα σου λεει μην δωσεις λεφτα γιατι χαλας την ατμοσφαιρα... ΕΠΠΑΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ειναι αυτος που το κανει ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΗ και πληρωνεται για αυτο.
Επειδη το... ΣΕΞ περιεχει και ενα ειδος ανθρωπινης επαφης-συζητησης και πολυ περισσοτερο αν ειναι ελληνιδα, μετα απο πολλες συναντησεις αποκτας καποια οικειοτητα και περιμενεις να εχεις καποια διαφορετικη αντιμετωπιση (ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΛΕΦΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΛΙΟΣ) Αυτο πιστευω διαπιστωσε ο GIANEV στην Εβιτα...
ΑΠο προσωπικη εμπειρια ειχα μια μονιμη που καλουσα σπιτι μου... Την κερνουσα ποτακι περναγαμε ομορφα μιλαγαμε για ωρες.. ΜΑλιστα αρκετες φορες καθοταν 2 ωρες αλλα σεξ ειχαμε κανα 20λεπτο μονο δεν με χαλασε.. Ο λογος ηταν οτι μου αρεσε να μιλαμε.. Οταν μετα απο καιρο δεν την πηρα τηλεφωνο γιατι εφυγε στο εξωτερικο στη πατριδα της οταν εμαθα οτι γυρισε της εστειλα μηνυμα ... "Γεια σου ειμαι ο Τεο ποτε θα τα πουμε" και απαντησε ... "δεν σε θυμαμε!!!" ΕΕΕΕ Δεν της ξαναεστειλα μηνυμα και ο λογος ηταν ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ... απλα απο τις πολλες φορες που ειχαμε συναντηθει ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΥΜΟΤΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΟΥ και απο τις συζητησεις που ειχαμε με ειχε κανει μονιμο πελατη της. ΚΑτι παρομοιο πιστευω και για τον φιλο GIANEV
Συγνωμη αν με το παρων προσβαλα καπποιους...
Φίλε, εισαι απίστευτος, έκανες κατάθεση ψυχής,έχεις 100 % δίκιο σε όλα αναμφισβήτητα και αντικειμενικότατα! Εχω ξαναποστάρει για την Εβίτα και αν είχατε την εμπειρία μου στην επικοινωνία και στην επαφή μου με γυναίκες, θα καταλαβαίνατε στο πρώτο 10λεπτο όλα αυτά που γράφεις και κυρίως ότι είναι τόσο Ελληνίδα όσο είναι η Pamela Anderson ( per essempio ) και τόσο φοιτήτρια που αγκομαχά για το master της όσο η Τζούλια ! κ.λ.π. κ.λ.π.
Παρεπιπτόντως, εχω βρεθεί 1 φορά μαζί της και πέρασα τέλεια ( για να προλάβω κανέναν κακεντρεχή ) όμως ας απομυθοποιηθούν κάποιες καταστάσεις και ας μπούν στην πραγματική τους διάσταση
Respect friend...