Πριν 3 μήνες σχεδόν ανέφερα (μεταξύ άλλων πολλών, ως επί το πλείστον θετικών σχολίων) και αυτά μετά την πρώτη συνάντησή μου με την Εύα.
Δυστυχώς, μετά πάρα πολλές συναντήσεις οι περισσότερες από τις οποίες υπήρξαν εξαιρετικά "επιτυχείς" και ευχάριστες και στις οποίες (αναπόφευκτα) είχε αναπτυχθεί και μια "φιλική" σχέση (όσο μπορεί να υπάρξει τέτοια μεταξύ ενός 53άρη άντρα και μια 22άχρονης κοπέλας) στην οποία συμπεριλαμβάνοντο και στιγμές "εκτός ξενοδοχείου", διεπίστωσα πως ΑΥΤΟ (όχι το να θέλει τα χρήματα που είναι λογικό, αλλά να το δείχνει "άκομψα" και κραυγαλέα της είναι αδύνατον να το ξεπεράσει, παρά το γεγονός πως άλλες συμβουλές μου (ευκολότερες προφανώς) τις είχε ασπαστεί.
Δια τούτο και η χθεσινή μας συνάντηση ήταν η τελευταία. Προφανώς δεν έχει έννοια να κάνω κριτική της. Ασφαλώς και ΔΕΝ ήταν καλή όπως οι προηγούμενες, αλλά ενδέχεται και να φταίω εγώ που είχα πάει με αρνητική διάθεση. (Μάλλον θα έπρεπε να την είχα ακυρώσει και να μην είχε γίνει καθόλου, οπότε θα μου είχε τουλάχιστον μείνει η "αίσθηση" των προηγουμένων καλών, αλλά είχα ήδη ακυρώσει, αναιτίως, μια προηγούμενη την Παρασκευή και ντράπηκα να το ξανακάνω.)
Παρά ταύτα όταν φεύγαμε της ευχήθηκα (ειλικρινά) να ευτυχήσει στην ζωή της και ελπίζω στο μυαλό της ευτυχία να μην σημαίνει μόνο πολλά χρήματα, τα οποία βεβαίως είναι εξασφαλισμένα, αλλά κάτι παραπάνω...
Κατά τα λοιπά πάντως, παραφράζω το κλείσιμο του προηγούμενου ποστ μου, αυτού που αφορούσε την συνάντηση της 9/12/09 που δεν είχε γίνει τελικά και το οποίο ποστ (#59, σελ.4 παρόντος θρεντ) επανακαθίσταται επίκαιρο, κυρίως διότι αποδεικνύει πως η πρώτη εντύπωση είναι τελικά η μόνη σωστή.
Μάγκες, πολύ ντίβα την κάναμε! Άντε με το καλό να την χαρούν κι άλλοι...