voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Arbeit macht frei.
Και το χρήμα επίσηςArbeit macht frei.
Arbeit macht frei.
Ολες το κανουν μονο για τα ΛΕΠΤΑ για τιποτα αλλο παντα ετσι ηταν και παντα ετσι θα ειναι δεν παιζει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! μην παραμυθιαζεσται απο καμια πουτανα για το αντιθετο οσα χρηματα και να επενδυσετε για μελλοντικα σχεδια οσο κοντα και να ελθετε παντα θα υπαρχει ενα γραφειο ενας νταβατζης απο πισω.....εχω αλλαξει λογαριασμους πολλους εδω μεσα γαιτι ειμαι καμμενος πολλακις ηλθα με τοσες τοuλαχιστον (4) τοσο κοντα που ειπα οτι θα τις αλλαξω με χρηματα με δωρα με πολυημερα ραντεβου με κανονικη ζωη μενοντας μαζι..... καμμια δεν αλλαξε και καμμια δεν προκειται να αλλαξει γιατι απλως τα κοριτσια μαθανε ετσι!!!! Το μονο που μενει ειναι αν τα χρηματα που δινεται ειναι οκ με τις προσφερομενες υπηρεσιες του καθε κοριτσιου!!!!!και για την συγκεκριμενη αν και εχω βρεθει μονο μια φορα μαζι της γιατι απλα δεν ειναι του γουστου μου!! οι προσφερομενες υπηρεσιες σε συναρτηση με την τιμη που προσφερει πιστευω οτι ειναι VFM......Εδώ είσαι λάθος Δίκαιε.Η συγκεκριμένη-και πολλές άλλες ευτυχώς-είναι ένας συνδυασμός και των δύο.Είναι πανσεξουαλική στα όρια της νυμφομανίας που κάποιος την προέτρεψε να κάνει το χόμπυ της επάγγελμα και να κονομάνε.Και αυτό κάνει
Ναι δε βλέπεις όλη την "εργατιά" μαζεμένη εδώ πρωί-πρωί!
Η συγκεκριμένη τι ακριβώς δημιουργούσε φίλε wings?Δουλειά = ΕΡΓΑΣΙΑ = ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Αυτό πρώτη φορά το διαβάζετε;
Doc, μήπως να κόψουμε τα τζάμπα μαθήματα δω μέσα αφού μόνο για ΧΡΗΜΑ καταλαβαίνουν;
Eγώ μαθαίνω πάντως! Κυρίως από τα λάθη μου & -δοξα το θεό- κάνω πολλά!Η συγκεκριμένη τι ακριβώς δημιουργούσε φίλε wings? Our fun,old champ!
Tα μαθήματα κρατήστε τα "to whom it may concern"
Φιλικά πάντα
όλοι μας,φιλικά τα έγραψα,εξάλου κι εσύ και ο Doc είστε έμπειροι παίχτες.Φυσικά και όλοι μαθαίνουμε από τα λάθη μας.Πολλά έκανα κι εγώ και συνεχίζω.Εξάλου είμαι 40+ you knowEγώ μαθαίνω πάντως! Κυρίως από τα λάθη μου & -δοξα το θεό- κάνω πολλά!
Εξαρτάται το σέρβις.πόσα χρεώνει η Εβίτα?
Εξαρτάται το σέρβις.
Αll u can eat fuck, μία ώρα, κομπλέ σέρβις 200€.
Μέχρι εκεί ξέρω.
ευγε!!!!Μάγκες, πολύ ντίβα την κάναμε! Άντε με το καλό να την χαρούν κι άλλοι...
Τώρα είναι που δεν θα σε συναντήσει ποτέ ρε φίλε! Δεν ξέρεις οτί και αυτοί και όλο το επιτελείο της διαβάζουν το σιτε? Κανένας δεν σε έχει συμβουλέψει να κινείσαι στρατηγικά?!! Φιλικά στο λέω πραγματικά και όχι ειρωνικά για να βλέπουν και οι άλλοι να μαθαίνουν. Γύρνα στα θρανία! Δε νομίζω να πέρασε & πολύς καιρός, τυχεράκια