House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
junk info αλλά οκ thanxEυοσμος
junk info αλλά οκ thanxEυοσμος
Τώρα είναι που δεν θα σε συναντήσει ποτέ ρε φίλε!
Aγαπητέ, ολ'αυτά που γράφεις είν' "ευκόλως εννοούμενα"! Μ'έχεις κόψει γι'αφελή;
Δλδ ποιός είναι χαμένος αν δε βρεθούμε;
Δλδ ποιος θα συναντούσε κάποιον που θα δήλωνε δημόσια πως θα τον "τιμωρούσε" ?
Δλδ ποιος θα συναντούσε κάποιον που θα δήλωνε δημόσια πως θα τον "τιμωρούσε" ?
Συνεχίζεις στο ίδιο πνεύμα, μου λες τα προφανή και το χειρότερο; Αμφιβάλλεις για το ποιός ειν' ο χαμένος...Ποιός είναι χαμένος?? Χμμμ.. αυτή την ερώτηση δεν μπορώ να την απαντήσω πραγματικά! Και οι δύο ίσως άν είναι στην εμβέλεια των γούστων σου!
Εάν δεν είσαι αφελής γιατί το έγραψες δημόσια? Στο κάτω κάτω αυτό δεν είναι αδύνατον να συμβεί! Ίσως κάτι έτυχε.. Άνθρωποι είναι και αυτές.. Εσύ ποτέ δεν έχεις ακυρώσει ραντεβού!
Συνεχίζεις στο ίδιο πνεύμα, μου λες τα προφανή και το χειρότερο; Αμφιβάλλεις για το ποιός ειν' ο χαμένος...
Καταστράφηκε ο άνθρωπος, τι λες τώρα? Άκουσες ένα πολύ δυνατό ΚΡΑΚ?Ξέρεις τι ήταν ......Ε ναι ρε συ! Γιατί θα είχες μιά ωραία καυλιάρικη στιγμή! Από την άλλη θα είχε αυτή λέφτα! Όμως ούτε οι πελάτια τελειώνει ποτέ ούτε η πουτάνες.. Οπότε μήπως έχω δίκιο στο οτί εξισου υπάρχει χάσιμο?!
Απλά σου λέω οτί αν ήθελες να την συναντήσεις δεν έπρεπε να γράψεις ακόμα δημόσια.. Ας έκανες το ραντεβού και ας έγραφες μετά απο μιά δυό μέρες κριτική συμπεριλαμβανομένου και του στησίματος!
Τώρα την έχουν ενημερώσει standard και θα σου ρίξει άκυρο.. Εκτός αν πάρεις τηλέφωνο από άλλο αριθμό!
Καταστράφηκε ο άνθρωπος, τι λες τώρα? Άκουσες ένα πολύ δυνατό ΚΡΑΚ?Ξέρεις τι ήταν ......
Καταστράφηκε ο άνθρωπος, τι λες τώρα? Άκουσες ένα πολύ δυνατό ΚΡΑΚ?Ξέρεις τι ήταν ......
το πετσάκι ????Άκουσες ένα πολύ δυνατό ΚΡΑΚ?Ξέρεις τι ήταν ......
αουτςτο πετσάκι ????
Στρατηγός ήταν ο Πύρρος στρατηγός κι ο Ναπολέων!Θέλει λίγο στρατιγική το πράμα!
απλά αυτό!
Δίκαιε ΣΤΑΜΑΤΑ!! Έχεις γίνει κουραστικός! (μην πω γραφικός και μου θυμώσεις.)
Καμιά 10αριά ποστς για το πως θα έπρεπε να χειριστεί ο άλλος το θέμα; Όπως θέλει το χειρίζεται...
Να συμβιβαστούμε στα 6 που μόλις μέτρησα; (χωρίς το τελευταίο)3 πόστ έκανα όλα και όλα ρε συ!