ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ολα οκ με την εβιτα απο οτι φενεται και πολυ ομορφες οι φωτος τις..
το θεμα ειναι για πρωταρη κανει το ολο σκηνικο??
ευχαριστω προκαταβολικα..
τι σημαινει τουτο παλι
τι σημαινει τουτο παλι
====
=plus non nocet ( από το ρήμα noceo= βλάπτω) >>>
χατ τρικ συναγωνιστη?? σε δυωρο?? τον βαζεις πολυ ψηλα τον πηχη...Το θέμα και η μαεστρία της γκόμενας (και μαγκιά δική σου φυσικά) είναι να μην μείνεις αν γίνεται στα 2 γκολάκια (μιλάω για 2ωρο ραντεβού, γιατί στο 1ωρο δεν το συζητώ), αλλά να πας για το χατ-τρικ ει δυνατόν, έστω και με λίγη ορθοπεταλιά στο τέλος της ανηφόρας. Βέβαια οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν "ουκ εν τω πολλώ το εύ", αλλά εμένα μου αρέσει και αυτό που έλεγαν οι Ρωμαίοι: "plus non noket" (αν δεν το σκότωσα ορθογραφικά), που σημαίνει ότι το Πολύ δεν βλάπτει.
..και γω πηγα χθες βραδυ να τον πηδησω και τωρα με πονανε τ αχαμνά μου..χατ τρικ συναγωνιστη?? σε δυωρο?? τον βαζεις πολυ ψηλα τον πηχη...
Την επιασε κι αυτην ''κριση'' εκτος απο τον Μισελ? .Λοιπόν τελικά παίδες η Έυα εκτός από απίστευτη κάβλα είναι και ένα κορίτσι πανέξυπνο που ξέρει να πιάνει τα μυνήματα των καιρών...
Την επιασε κι αυτην ''κριση'' εκτος απο τον Μισελ?
δηλαδη εκανε μειωση στην τιμηΛοιπόν τελικά παίδες η Έυα εκτός από απίστευτη κάβλα είναι και ένα κορίτσι πανέξυπνο που ξέρει να πιάνει τα μυνήματα των καιρών...
δηλαδη εκανε μειωση στην τιμη
η την αυξησε λογω φπα
σωστος ο φιλος αλλα δεν εχω μυρισει κατι γι'αυτο ρωταωοποιος γυριζει μυριζει................
σωστος ο φιλος αλλα δεν εχω μυρισει κατι γι'αυτο ρωταω
σε μιση ωρα τι να ευχαριστηθεις ρε συ Τομιτο;;;
Εσυ μπορει να μην ξερεις οπως λες τι εκανε ο μισελ, αλλα μαλλον η εβιτα και η καθε εβιτα που διαβαζει το σαιτ, ξερει τι εκανε ο μισελ, για αυτο και ακολουθησε αν οντως προεβη σε εκπτωσεις.Δεν ξέρω τι έκανε ο Μισελ πάντως εκείνη σαν ανεξάρτητη και με ένα ραντεβού την ημέρα μια χαρά βολεύεται, άρα δεν το κάνει για αυτό...