Γιαυτό, κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη επιλογή είναι τα 300 Ε για 2 ώρες με πρωκτικό, με ει δυνατόν 3 εκτονώσεις/ραντίσματα στις 2 ώρες, ώστε δηλ. να κοστίζει 100 Ε το ράντισμα, που είναι κατά τη γνώμη μου μια "δίκαιη" τιμή (fair price) και για τον πελάτη και για τη κοπέλα.
Αλλιώς, η 2η καλύτερη επιλογή παραμένει, όπως πιστεύω, τα 200 Ε για 1 ώρα με πρωκτικό, με 2 εκτονώσεις/ραντίσματα στην ώρα, οπότε πάλι κοστίζει το κάθε ράντισμα τα ίδια λεφτά. Απλά στο 2ωρο έχεις μεγαλύτερη άνεση χρόνου για να χαρείς, ανθρώπινα και χωρίς άγχος, αυτά που έχει η συγκεκριμένη να σου προσφέρει, τόσο δηλ. τα "αγωνιστικά" όσο και τα "εξωαγωνιστικά" της χαρίσματα. Γιατί μη ξεχνάμε ότι δεν πάμε να κάνουμε σεξ με μια μηχανή, αλλά με άνθρωπο, ναι μεν επαγγελματία αλλά και άνθρωπο.
Κατά τα άλλα, όλα τα άλλα προγράμματα είναι πιστεύω ημίμετρα και τα χρήματα που γλυτώνεις είναι αναλογικά πολύ λίγα. Διευκρινίζω ότι ακόμα δεν έχει τύχει να δοκιμάσω τη κοπέλα και ότι ζητώ συγγνώμη αν ακούγομαι λίγο κυνικός με την ανάλυση που έκανα, αλλά αν το δεις καθαρά οικονομικά, έτσι έχει το πράγμα, κατά τη κρίση μου πάντα.