Νέα

Εθισμός στης πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εχει ενα δικιο εδω ο rigormortis, οι μπουρδελιαρηδες χωριζονται στους κατ'αναγκη και στους κατ'εθισμο. Οι κατ'αναγκη συνηθως κολλανε σε 1-2 ιεροδουλες, ειτε γιατι πιρφοριαζουν ειτε γιατι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι καθαρα το σεξ με την εννοια της εκτονωσης, οποτε πανε σε στανταρακια. Αυτοι συνηθως οταν βρισκουν γκομενα σταματανε τα μπουρδελα, επειδη παυει να υφισταται η αναγκη που τους παρακινουσε να πηγαινουν. Οι κατ'εθισμο ειναι χαμενες περιπτωσεις. Πρεπει να βρεις σε ποια κατηγορια ανηκεις.

θα το έλεγα κάπως αλλιώς

α) τους πιρφόρικούς πόρνους : αυτοί δεν τους ενδιαφέρει όπως λές "το sex με την έννοια της εκτόνωσης" ,αλλά βρίσκουν στα πορνεία υποκατάστατα της πιρφορικής μονογαμικής σχέσης που δεν έχουν , και γι'αυτό ερωτεύονται πόρνες και ελπίζουν ότι αυτές θα τους αγαπήσουν και θα κάνουν μαζί τους σχέση.
Όμως έχεις δίκιο , ότι όταν βρούν σχέση ξεκόβουν απ΄την πορνική πολυγαμία γιατί προφανώς ήταν ψευτό-πορνοι , μασκαρεμμένοι πόρνοι

β) του καθαρόαιμους πόρνους: αυτοί έχουν την ίδια συμπεριφορά εκτός και εντός αγοραίου έρωτα , προσπαθούν να πηδήξουν όσο περισσότερες γυναίκες μπορούν χωρίς να δεσμεύονται σε καμμία γιατί αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι την πιρφορική μονογαμική δέσμευση
Αυτή η κατηγορία είναι το ανάλογο της επαγγελματία πόρνης , είναι κάτι σαν αρσενικές πόρνες...και αν ξεκόψει ο πόρνος ή η πόρνη απο την συνηθειά του , θα κάτσω να ... :2funny: :2funny:

υγ: μην δίνετε πιρφορικές συμβουλές στο παιδί και το κάνετε σαν τα μούτρα σας ( στον masterάκη απευθύνομαι κυρίως  :grin: )

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
θα το έλεγα κάπως αλλιώς

α) τους πιρφόρικούς πόρνους : αυτοί δεν τους ενδιαφέρει όπως λές "το sex με την έννοια της εκτόνωσης" ,αλλά βρίσκουν στα πορνεία υποκατάστατα της πιρφορικής μονογαμικής σχέσης που δεν έχουν , και γι'αυτό ερωτεύονται πόρνες και ελπίζουν ότι αυτές θα τους αγαπήσουν και θα κάνουν μαζί τους σχέση.
Όμως έχεις δίκιο , ότι όταν βρούν σχέση ξεκόβουν απ΄την πορνική πολυγαμία γιατί προφανώς ήταν ψευτό-πορνοι , μασκαρεμμένοι πόρνοι

β) του καθαρόαιμους πόρνους: αυτοί έχουν την ίδια συμπεριφορά εκτός και εντός αγοραίου έρωτα , προσπαθούν να πηδήξουν όσο περισσότερες γυναίκες μπορούν χωρίς να δεσμεύονται σε καμμία γιατί αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι την πιρφορική μονογαμική δέσμευση
Αυτή η κατηγορία είναι το ανάλογο της επαγγελματία πόρνης , είναι κάτι σαν αρσενικές πόρνες...και αν ξεκόψει ο πόρνος ή η πόρνη απο την συνηθειά του , θα κάτσω να ... :2funny: :2funny:

υγ: μην δίνετε πιρφορικές συμβουλές στο παιδί και το κάνετε σαν τα μούτρα σας ( στον masterάκη απευθύνομαι κυρίως  :grin: )
και να συμπληρωσω τους δημητρακοριγκομορτιους πορνους που μουνοθυελλα θεωρουν αυτα
1278654730229_hz-fileserver3_5281677.jpg

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
και να συμπληρωσω τους δημητρακοριγκομορτιους πορνους που μουνοθυελλα θεωρουν αυτα
1278654730229_hz-fileserver3_5281677.jpg
χίλιες φορές πεπόνια , απ΄την πιρφορική μονογαμία που του προτείνετε ως λύση...!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χίλιες φορές πεπόνια , απ΄την πιρφορική μονογαμία που του προτείνετε ως λύση...!
ποιος σου εχει πει οτι ο πιρφορος ειναι μονογαμικος; :S
την μιση ρωσια εχει γαμησει γιαυτο τον ζηλευει ο μητσος.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ποιος σου εχει πει οτι ο πιρφορος ειναι μονογαμικος; :S
την μιση ρωσια εχει γαμησει γιαυτο τον ζηλευει ο μητσος.
άντε πάλι τα ίδια  :headbang: :headbang:

καλά έχεις iq όσο το μισό πεπόνι απ'αυτά που πόσταρες

ρε κουτορνίθι , το πιρφόρος είναι έννοια , μην κολλάς στο σημαίνον αλλά στο σημαινόμενο
δεν μας ενδιαφέρει κυριολεκτικά η λέξη , αλλά το γενικότερο φαινόμενο ...

αν το ξαναγράψεις θα σε κάνω Αναφορά στον αντισθένη , για βιασμό της νοημοσύνης των πεπονιών  :s&m_1:

δεν κάνω πλάκα είσαι απ΄τους πιο χαζούς ανθρώπους που έχω συνομιλήσει ποτέ !

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
άντε πάλι τα ίδια  :headbang: :headbang:

καλά έχεις iq όσο το μισό πεπόνι απ'αυτά που πόσταρες

ρε κουτορνίθι , το πιρφόρος είναι έννοια , μην κολλάς στο σημαίνον αλλά στο σημαινόμενο
δεν μας ενδιαφέρει κυριολεκτικά η λέξη , αλλά το γενικότερο φαινόμενο ...

αν το ξαναγράψεις θα σε κάνω Αναφορά στον αντισθένη , για βιασμό της νοημοσύνης των πεπονιών  :s&m_1:

δεν κάνω πλάκα είσαι απ΄τους πιο χαζούς ανθρώπους που έχω συνομιλήσει ποτέ !
Η εννοια αυτη βασιζεται σε εντελως αβασιμο γεγονος.Αρα δεν υφισταται.Με το να λες καποιον πιρφορο,εν αγνοια σου τον εκθιαζεις,
θελοντας να τον προσβαλεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
και να μην ειχα και αλλα ενδιαφεροντα παει στο διαολο,αλλα και φιλαρακια εχω που τους γραφω και λαθος μου γιατι μπορει να το μετανοιωσω στο μελλον, και σχολη εχω,και χομπυ αλλα εχω (κιθαρα,κολυμβηση ) αλλα ασχολουμαι ΜΟΝΟ με πουτανες ...

συμβουλες...

Ξεκινα απο εκει μαν.....Εχειs δωσει αλλεs προτεραιοτητεs στη ζωη σου....
Εχειs αναγαγει την τελευταια παραλληλη  σου δραστηριοτητα ,  σε πρωτη και μοναδικη

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα,δεν εχω καποια σοβαρη συμμετοχη στο φορουμ,αλλα οταν ειναι για κανα σοβαρο θεμα κανω συζητηση..

Με ξερετε οτι εχω καποια η μαλλον ειχα καποια λατρεια για της ιεροδουλες αλλα με τον καιρο εξασθενησε...

τους τελευταιους 2 μηνες ομως το θεμα εχει παραγινει,απο εκει που πηγαινα σε φυσιολογικα πλαισια 2-3 φορες το μηνα οπως καθε φυσιολογικος μπουρδελιαρης η γενικα ενας φυσιολογικος ανθρωπος για ξεσκασμα

παω 7-10 φορες , ε μεταξουργειο παντα,φτηνα ειναι οποτε το 50-60 το μηνα μου βγαινει

το θεμα ειναι ομως οτι εχω παρατησει την ζωη την κοινωνικη, δεν βγαινω πολυ,με φιλους εχω απομακρυνθει,τους βλεπω 1-2 φορες την εβδομαδα δεν με τραβαει να κανω καποιο καμακι στην σχολη να χωθω καπου αλλα το μυαλο το εχω μονο να παω στης πουτανες,βαδιζω για σχολη οπου περναω απο λεωφ αθηνων και καταληγω ΠΑΝΤΑ μεταξουργειο,δεν κανω μια τσαρκα λεω να περασει η ωρα? το 10αρικο θα φυγει

το θεμα ειναι το εξης, οτι αισθανομαι σαν να με μαγνιτηζει κατι,δεν παω με την θεληση μου πλεον και κατι με τραβαει,αισθανομαι καπως αβολα,ασχημα,περιεργα,δεν το ευαχριστιεμαι οπως παλια,διοτη θα ηθελα συχνοτητα 2-3 φορες το μηνα και οχι 7-10 ...

Πως κοβεται το γαμιδι? ευρεση καποιας κοπελας? καποιας σχεσης? διοτη τοσα λεφτα που χαλαω εκει θα μπορουσα να τα επενδυσω και αλλου, καποιες βραδινες εξοδους που μου εχουν λειψει,καποια αγορα ενδυματων κλπ,αισθανομαι πως εχω αφιερωσει πολυ ζωη στον αγοραιο ερωτα και εχω χασει απο αλλου,ενω θα επρεπε να ζω λιγο απο ολα.

Δεν παραπονιεμαι ουτε κλαιγομαι αντιθετα η ιεροδουλες ειναι μεγαλη βοηθεια για τον αντρικο πλυθησμο αλλα με μετρο και το μετρο δυστηχως το εχω ξεπερασει,αισθανομαι παντα την αναγκη να μπω στα βρωμικα λημερια του μεταξουργειο ,να  γλειψω κανα ποδι,να γαμησω κανα πιπινι...

δεν ξερω πως θα το παρει ο καθενας σας διοτη εχουμε διαφορετικα στρατοπεδα,εχουμε ελεινιδοφιλους,εχουμε αντισχεσακηδες,και εχουν πουτανολατρηδες...

και να μην ειχα και αλλα ενδιαφεροντα παει στο διαολο,αλλα και φιλαρακια εχω που τους γραφω και λαθος μου γιατι μπορει να το μετανοιωσω στο μελλον, και σχολη εχω,και χομπυ αλλα εχω (κιθαρα,κολυμβηση ) αλλα ασχολουμαι ΜΟΝΟ με πουτανες ...

θελω να ασχολουμαι,αλλα οχι οπως τελευταια, δεν γινεται...
οπως επεισης και η μεγαλη ενασχοληση με αυτον τον χωρο με εχει παρακηνσει να ασχολουμαι παρα πολυ με το συγκεκριμενο σαιτ και αλλα ιδια σαιτ...

συμβουλες...
Ρε τύπε , το θέμα είναι να το ευχαριστιέσαι....

Αν το ευχαριστιέσαι , τα 50-60 το μήνα που δίνεις δεν ειναι απαγορευτικό ποσό....

Επίσης, εξήγησέ μου πως είναι δυνατόν να ασχολείσαι μόνο με πουτάνες...(γιατί και εγώ ασχολούμαι με πουτάνες, αλλά και με τα φιλαράκια μου βγαίνω , και κανενα μπασκετάκι παίζω , και με γκομενέτα ασχολούμαι)

Με το σαιτ να ασχολείσαι μόνο για χαβαλέ και για ενημέρωση σε θέματα που σε ενδιαφέρουν.Δεν θα σου παίρνει δα και τόσο πολύ...

Πάντως το ξαναλέω , 50-60 το μήνα που δίνεις δεν είναι κάτι το τρομερό για να σε κάνει να το κόψεις ρε συ...

Χθές πήγα Καρρά και έδωσα 90 μονοκοπανιά  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παντως σταμουλη αρχιζεις και θυμιζεις αχαχουχα,που ανοιγε κατι τοπικ για αιπαντ και κομικσαδικα για να τραβηξει την προσοχη.
Συνελθε.Και αν οντως απο οτι διαβασα πας σχολη,συγκεντρωσου εκει,και να πηγαινεις στις πουτανες δεν ειναι κακο.
Ο εθισμος ειναι κακο,σε οτιδηποτε.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

STAM

Μια χαρά είσαι. Κάτσε όπως είσαι.

Απενοχοποιήσου.

Ζηστο χωρίς ενοχές μέχρι να το βαρεθείς. Θα έρθει μόνο του.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Η εννοια αυτη βασιζεται σε εντελως αβασιμο γεγονος.Αρα δεν υφισταται.Με το να λες καποιον πιρφορο,εν αγνοια σου τον εκθιαζεις,
θελοντας να τον προσβαλεις.

άστο γάματο είναι σα να προσπαθώ να μάθω προπαίδεια στα πεπόνια

θα το γράψω για μια τελευταία φορά αν και πιστεύω ότι χάνω τον χρόνο μου μαζί σου:

έχουμε ένα φαινόμενο το οποίο εν πολλοίς συνίσταται στην γλειψιματική προσήλωση επι μακρόν και κατ'αποκλειστικότητα σε ένα συγκεκριμένο
αντικείμενο (μια ευρύτερη ανάλυση υπάρχει στο προφίλ μου , αλλά και σκόρπια στα γραπτά πολλών πόρνων του site) , αυτό λοιπόν το φαινόμενο και πάρα πολλές προεκτάσεις του ,οι οποίες περιφραστικά αν τις αναπτύσσαμε θα χρειαζόμασταν βιβλία , συνοπτικά τις ονομάζουμε : πιρφορισμός
δεν μας ενδιαφέρει τόσο η λέξη που χρησιμοποιούμε (αν και υποθέτω ότι θα έχει κάποια σχέση) αλλά το μακροσκελές και πολύ διαδεδομένο φαινόμενο που αντιπροσωπεύει , και που έκανα φιλότιμη προσπάθεια να το γράψω για χιλιοστή φορά μάλλον μάταια...

τώρα αν μου ξαναπείς ότι πιρφόρος σημαίνει την συμπεριφορά κάποιου τύπου απ΄τον οποίο δανειστήκαμε τη λέξη και όχι αυτό το σαφές φαινόμενο που περιγράφουμε , εγώ προσωπικά θα χρησιμοποιώ απο δώ και πέρα το "masterάκης" ώς τον πιρφόρο που έχει iq πεπονιού , δλδ τον βλάκα-πιρφόρο

STAM

Απενοχοποιήσου.

η πιο σωστή συμβουλή , μαζί με τις δικές μου βέβαια  ;)

the big cock

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον φιλε σταμουλη αν θες την δικια μου συμβουλη εφοσον θες να κανεις και αλλα πραγματα πρεπει να τις περιορισεις.Εκτος απο το να κανεις σεξ 7-8 φορες το μηνα υπαρχει και η μαλακια με την οποια μπορεις να ικανοποιησε και ετσι να κανεις και λιγο οικονομια.Οσο για τις γκομενες της σχολης σου το ξερω οτι δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να χτυπησεις γκομενα.Αρχισε να κανεις φιλιες με φοιτητριες και κανε κατασταση με καποια κοπελα η οποια δεν θα ειναι η θεα.Πρεπει να ριξεις λιγο τις απαιτησεις σου και να κανεις σχεσεις μαθαινοντας ετσι λιγο τις γυναικες.Και θα δεις οτι μολις εχεις κοπελα θα αρχισουν να προκυπτουν και αλλες ευκαιριες για σενα.Αλλο να ριχνεις γκομενα ανεβαζοντας την αυτοπεποιθηση σου καταλβαινοντας οτι μετρας στις γυναικες και αλλο να πηγαινεις στα κατεργα του μεταξουργειου.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
οπως ειχε γραψει ο τιτανας grid,απ την πρεζα καποιοι ξεφυγαν απ τις τανες κανεις.γαμα και σταματα να το σκεφτεσαι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

θα το γράψω για μια τελευταία φορά αν και πιστεύω ότι χάνω τον χρόνο μου μαζί σου:

έχουμε ένα φαινόμενο το οποίο εν πολλοίς συνίσταται στην γλειψιματική προσήλωση επι μακρόν και κατ'αποκλειστικότητα σε ένα συγκεκριμένο
αντικείμενο (μια ευρύτερη ανάλυση υπάρχει στο προφίλ μου , αλλά και σκόρπια στα γραπτά πολλών πόρνων του site) , αυτό λοιπόν το φαινόμενο και πάρα πολλές προεκτάσεις του ,οι οποίες περιφραστικά αν τις αναπτύσσαμε θα χρειαζόμασταν βιβλία , συνοπτικά τις ονομάζουμε : πιρφορισμός
δεν μας ενδιαφέρει τόσο η λέξη που χρησιμοποιούμε (αν και υποθέτω ότι θα έχει κάποια σχέση) αλλά το μακροσκελές και πολύ διαδεδομένο φαινόμενο που αντιπροσωπεύει , και που έκανα φιλότιμη προσπάθεια να το γράψω για χιλιοστή φορά μάλλον μάταια...

τώρα αν μου ξαναπείς ότι πιρφόρος σημαίνει την συμπεριφορά κάποιου τύπου απ΄τον οποίο δανειστήκαμε τη λέξη και όχι αυτό το σαφές φαινόμενο που περιγράφουμε , εγώ προσωπικά θα χρησιμοποιώ απο δώ και πέρα το "masterάκης" ώς τον πιρφόρο που έχει iq πεπονιού , δλδ τον βλάκα-πιρφόρο

Ωραια να παω και εγω με τα νερα σου λοιπον.Προσφατα χαλασες 50 ευρω σε καρτες,ελπιζοντας να γνωρισεις μια αγνωστη γκομενα,που σου εστειλε και καλα μυνημα.Αλλα πιαστηκες πιρφορος.Εισαι και εσυ λοιπον,μεσα στο πλαισιο του πιρφορισμου.Και μην μου πεις οχι,πιαστηκες πιρφορος.Και μια φορα πιρφορος,παντα πιρφορος. :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Συμφωνω σε πολλα με τον ringomorti, ο Σταμουλης σαν νεο παιδι που ειναι, δυστυχως βλεπει τη βιτρινα, το εσωτερικο δεν το βλεπει, γθια παραδειγμα, βλεπεις εξω τον αλλον και γελαει και μετα μπορει να πηγαινει σπιτι και να βριζει την μανα του και τον πατερα του, ή μια γκομενα να το παιζει ανετη και γαμαω(χιλιαδες πιρφοροι να ξεροφλυφονται απο κατω) και να πηγαινει σπιτι και να κλαιει με τις ωρες..
Μην μιλησω για τα ζευγαρια ποσο προσποιητα φερονται οταν βγαινουν εξω, μην πω για την διασκεδαση που βλεπεις τον αλλον να χορευει και να δειχνει να διασκεδαζει και να πηγαινει μετα και να κατεβασει μια ντουζινα ψυχοφαρμακα, ή να βλεπεις εξω γυναικες και αντρες ντυμενοι στην πεννα και να βρωμαει το χνωτο τους απο την πεινα...
Τι θελω να πω?Οτι πολλα απο αυτα ειναι προσποιητα, μη  πραγματικα, μην πω φυσικα και για εδω μεσα, ποσοι εχουν χτισει προφιλ, εντελως διαφορετικο απο την πραγματικοτητα...
Η κριτικη για τον εαυτο σου δεν ειναι κακη Σταμ, το θεμα ειναι τι πραγματικα θες και φυσικα αν το εγραψες ειλικρινα ή αν θες απλα να "φυτιλιασεις" το site και τους συνηθεις υποπτους...
Και για πλακα να το εγραψες, η ουσια ειναι οτι ειναι μια πραγματικοτητα αυτη η κατασταση για αρκετους πιστευω εδω μεσα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ωραια να παω και εγω με τα νερα σου λοιπον.Προσφατα χαλασες 50 ευρω σε καρτες,ελπιζοντας να γνωρισεις μια αγνωστη γκομενα,που σου εστειλε και καλα μυνημα.Αλλα πιαστηκες πιρφορος.Εισαι και εσυ λοιπον,μεσα στο πλαισιο του πιρφορισμου.Και μην μου πεις οχι,πιαστηκες πιρφορος.Και μια φορα πιρφορος,παντα πιρφορος. :grin:
:jerking: :jerking: :jerking:

ρε βλάκα πιρφόρε δλδ μαστεράκη ,
ένας πόρνος επιδιώκει την άμεση συνουσιακή πρόσβαση και την αμεσότερη μετεκσπερματισιακή εξαφάνιση
είτε εντός αγοραίου έρωτα , είτε εκτός , είτε στον Άρη είτε στον Πλούτωνα
αυτήν την συμπεριφορά την έχω απο μικρός , και οι στραβές είναι μέσα στο παιχνίδι και πάντα θα υπάρχουν,
ο πιρφορισμός είναι άλλο πράγμα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:jerking: :jerking: :jerking:

ρε βλάκα πιρφόρε δλδ μαστεράκη ,
ένας πόρνος επιδιώκει την άμεση συνουσιακή πρόσβαση και την αμεσότερη μετεκσπερματισιακή εξαφάνιση
είτε εντός αγοραίου έρωτα , είτε εκτός , είτε στον Άρη είτε στον Πλούτωνα
αυτήν την συμπεριφορά την έχω απο μικρός , και οι στραβές είναι μέσα στο παιχνίδι και πάντα θα υπάρχουν,
ο πιρφορισμός είναι άλλο πράγμα...
ο πιρφορισμος ειναι πιρφορισμος απο οπου και αν προερχεται,αυτο που πιρφορισες εσυ ηταν πιρφορικη επεδιωξη γνωριμιας,
αμεση συνουσιακη προσβαση δεν υπαρχει εκτος πορνων,χρειαζεται και μια υποτυπωδες πιρφορικη γνωριμια.εδω χαλασες 50
ευρω για να πιρφορισεις με την υποτιθεμενη γκομενα.Τελος,εισαι πιρφορος φιλε,δεν αλλαζει αυτο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
   STAM

Απενοχοποιήσου.

http://[URL unfurl="true"]www.elita.com.cy/data/2012/12/12/2012_12_12_12_52_46__f60c611a2df947a49bb708c0e3046d85.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

:S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom