dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
αλλά όπως λεει κι ο Μαρκες,
"Κοίτα μην πεθάνεις χωρίς να δοκιμάσεις τι θαύμα είναι να γαμάς από έρωτα"
αλλά όπως λεει κι ο Μαρκες,
εσυ εισαι αγαπουλης τυπε γιαυτο μην συγκρινεις ανομοια πραγματα...σου αρεσει το παρακαλητω γαμησι...Είναι η ευκολή λύση γι'αυτό δεν το κόβεις.
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να εξισώνεται από τον μικροαστό
κομπλέξα τεμπελογάμη εραστή ένα 15άλεπτο πήδημα σε πόρνη (αν και το εξασκώ κι εγώ)
με ένα απολαυστικό ολονύκτιο γαμήσι με μία γκόμενα της προκοπής
η οποία θα σου κάνει ότι θες και θα γουστάρει κιόλας.
Κι οι μεγαλύτεροι πόρνοι κάποια στιγμη στη ζωη αλλαξαν δύο φορές
ετσι akrιβωςαρχιδια την περνανε..ολοι μερα σβουρα καφετερεοβιοι διαμαντακι στο αυτι....σμαρτοφωνακι ολοι μερα...και αχρυστα κορμια ολο εκει τους βλεπεις...,εκει μονο μπορουν και αναπνεουν ,ααααα ξεχασα αν δεν εισαι και ανιμαλ παρτυ δεν λεει,...μονο κυκλοφοριακο προκαλουν γτ εχουν γινει και drivers
Μπιλάρας τύπε...Μοναδικός...
Η Πάολα μας τα χάλασε που βγήκε ΜΟΝΟ μια φορά...
Το πρόγραμμα το έκλεισε ο Παντελίδης στις 6 παρα δέκα περίπου
Πολιτεία , Σαλόνικα περιοχή αεροδρομίου τύπε...
Απο κόσμο άλλο τίποτα...Τίγκα!
Κρίση σου λέει μετά....170 το μπουκάλι,190 το σπέσιαλ....
Εχεις πρόβλημα.7-10 φορές ΤΟ ΜΗΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ , ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ.
Παλιότερα βέβαια , με 2-3 ΤΟ ΜΗΝΑ, ΕΙΧΕΣ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Μακάρι να πάνε καλά οι δουλειές και τα οικονομικά και να πηγαίνεις 25-30 το μήνα και ενδιάμεσα να τρως και 5-10 cg , για πιο χλίδα.
τους τελευταιους 2 μηνες ομως το θεμα εχει παραγινει,απο εκει που πηγαινα σε φυσιολογικα πλαισια 2-3 φορες το μηνα οπως καθε φυσιολογικος μπουρδελιαρης η γενικα ενας φυσιολογικος ανθρωπος για ξεσκασμα
παω 7-10 φορες , ε μεταξουργειο παντα,φτηνα ειναι οποτε το 50-60 το μηνα μου βγαινει
το μυαλο το εχω μονο να παω στης πουτανες,βαδιζω για σχολη οπου περναω απο λεωφ αθηνων και καταληγω ΠΑΝΤΑ μεταξουργειο,δεν κανω μια τσαρκα λεω να περασει η ωρα? το 10αρικο θα φυγει
δεν το ευαχριστιεμαι οπως παλια,διοτη θα ηθελα συχνοτητα 2-3 φορες το μηνα και οχι 7-10 ...
Πως κοβεται το γαμιδι? ευρεση καποιας κοπελας? καποιας σχεσης? διοτη τοσα λεφτα που χαλαω εκει θα μπορουσα να τα επενδυσω και αλλου, καποιες βραδινες εξοδους που μου εχουν λειψει,καποια αγορα ενδυματων κλπ,αισθανομαι πως εχω αφιερωσει πολυ ζωη στον αγοραιο ερωτα και εχω χασει απο αλλου,ενω θα επρεπε να ζω λιγο απο ολα.
και να μην ειχα και αλλα ενδιαφεροντα παει στο διαολο,αλλα και φιλαρακια εχω που τους γραφω και λαθος μου γιατι μπορει να το μετανοιωσω στο μελλον, και σχολη εχω,και χομπυ αλλα εχω (κιθαρα,κολυμβηση ) αλλα ασχολουμαι ΜΟΝΟ με πουτανες ...
συμβουλες...
Μικρός είσαι ακομα, αλλά όπως λεει κι ο Μαρκες,
Αυτή δεν είναι λογική!τα απλά μαθηματικά λένε:
πουτάνα = 15 λεπτά ηδονής, 23:45 λεπτά "ησυχίας"
σχέση = 6 ώρες ηδονής, χαδιών, φιλιών, κωλοπιασιμάτων, γλυψίματος, κλπ
18 ώρες μα-μου, πάμε εδώ όχι εκεί, θέλω εκείνο, που είσαι; θα ρεθει η μαμά μου, πέρνα να με πάρεις, γιατί την κοίταξες, που θα πάτε, κλπ
διαλέγεις και παίρνεις
Και ποσα αλλα παραδειγματα που δειχνουν το ποσο επιφανειακοι ειμαστε...
Να πω και κατι που μου ειχε μεινει, στον στρατο...
Που ακουγα το..."η κοπελια μου" και εγω ημουν μπακουρι και οταν τους το ελεγα, μου ελεγαν "δεν εχεις κοπελα?" και με νομιζαν οτι ειμαι απο τον πλανητη "πιρφορο"
Αυτοι οι τυποι, ηταν αυτοι που αν τους εβλεπες να μιλανε στο τηλεφωνο, ισα που δε βαζανε τα κλαματα, ζητουσαν αδειες-μουφα γιατι και καλα φοβοντουσαν μην την ειχαν αφησει εγκυο και καλα επρεπε να πανε στον γυναικολογο, ζητουσαν διανυκτερευση αν ερχοταν η "κοπελια" τους, την ειχαν σε φωτο-εικονισμα και φυσικα αν τους επιανες και "φιλους", σου εκμηστηρευοντουσαν το ποσο αφοσιωμενη τους ηταν...
Ενα βραδυ ειδα στην πυλη στην σκοπια που ημουν και εγω στο φυλακιο, εναν τυπο να του εχουν γυρισει τα ματια και να εχει πεσει κατω και να εχει σπασμους, "παει , τον χασαμε" σκεφτηκα, τες πα τον μαζεψαν τον πηγαν σε νοσοκομειο και την γλιτωσε...
Τι ειχε γινει?
Μολις ειχε λαθει οτι η γκομενα του ειχε πηδηχτει με τον κολλητο του και πλακωθηκε στο αλκοολ και στα ηρεμιστικα και πηγε να "φυγει"...
Ο αλλος που μου την ελεγε με την πρωτη ευκαιρια, ειχε και βλαχικες ριζες μου εκθειαζε την "κοπελια" του, οτι τετοιο μουνι δεν το εβρισκες ευκολα και τετοιες μπουρδες, εε, τον πετυχα πριν τρια χρονια εδω στην Αθηνα και οπως τα λεγαμε, του λεω, " ρε βλαχο, τι εγινε, παντρευτηκες?θυμαμαι που πηγαινες σοβαρα με εκεινη την κοπελα..."
"Τιιι?Παει αυτη μου λεει...μονος και ηρεμος ειμαι τωρα..."
Αυτή δεν είναι λογική!
Αν νιώθει κάποιος εγκλωβισμένος με μια γκόμενα τι να πω;
Στην ουσία ποιος σας είπε ότι είστε υποχρεώμενοι να της κάνετε τον ταξιτζή και να δίνετε χαδάκια;
όποια στιγμή δεν την θέλετε ή δεν σας θέλει,το διαλύετε και τέλος......
Να σημειωθεί όμως πως μέχρι τότε στο αρχείο του καθενός μας θα έχουν γραφτεί κάποια σούπερ γαμήσια
τα οποία θα περιλαμβάνουν:
πίπες χωρίς ρολόγια
ακάποτα κολπικά
ακάποτα πρωκτικά
και πολλά άλλα.................
εσυ εισαι αγαπουλης τυπε γιαυτο μην συγκρινεις ανομοια πραγματα...σου αρεσει το παρακαλητω γαμησι...
ΕΙναι γενικο το φαινομενο ο στρατος να ειναι γεματος απο αγαπουληδες και πιρφορους, γι αυτο και το ανεφερα..καλό το παράδειγμά σου, αλλά ο στρατός είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στη ζωή κάποιου...
τύπε η σχέση με μια γκόμενα που δε γουστάρει ο ένας τον άλλον,
είναι σαν να πηγαίνεις σε μπουρδέλο και κάθεσαι εκεί μέσα 2 μήνες χωρίς να βγεις
skiouros 3.6.2013
παρακαλώ να καταχωρηθεί στο πάνθεον των γνωμικών του μπου
Μα αυτή είναι η ουσία,1. πάς με όποια γουστάρεις (και μπορείς να την βγάλεις)
και2. αν το διαλύσεις προχωράς στην επόμενη.
3. Παράλληλα έχεις και τις πουτάνες για τα χονδρά,που είναι το λάθος;
Ρε δικε μου οταν δεν γουσταρει ο ενας τον αλλον,τι σκατα σχεση να ειναι;1. είπαμε για σχέση που δεν γουστάρει ο ένας τον άλλον
2. σύμφωνα με τη θεωρία σου δεν πρέπει να τα χαλάσεις ποτέ, εκτός απ την περίπτωση που έχεις βρει άλλη πριν
3. Εύκολο το χεις;
Εσύ είπες για σχέση που δεν γουστάρει ο ένας τον άλλον,εγώ είπα απλά ότι αν δεν την θες1. είπαμε για σχέση που δεν γουστάρει ο ένας τον άλλον
2. σύμφωνα με τη θεωρία σου δεν πρέπει να τα χαλάσεις ποτέ, εκτός απ την περίπτωση που έχεις βρει άλλη πριν
3. Εύκολο το χεις;
Καλησπερα,δεν εχω καποια σοβαρη συμμετοχη στο φορουμ,αλλα οταν ειναι για κανα σοβαρο θεμα κανω συζητηση..
Ρε δικε μου οταν δεν γουσταρει ο ενας τον αλλον,τι σκατα σχεση να ειναι;
τύπε η σχέση με μια γκόμενα που δε γουστάρει ο ένας τον άλλον,
είναι σαν να πηγαίνεις σε μπουρδέλο και κάθεσαι εκεί μέσα 2 μήνες χωρίς να βγεις