Νέα

Εθισμός στης πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ο πιρφορισμος ειναι πιρφορισμος απο οπου και αν προερχεται,αυτο που πιρφορισες εσυ ηταν πιρφορικη επεδιωξη γνωριμιας,
αμεση συνουσιακη προσβαση δεν υπαρχει εκτος πορνων,χρειαζεται και μια υποτυπωδες πιρφορικη γνωριμια.εδω χαλασες 50
ευρω για να πιρφορισεις με την υποτιθεμενη γκομενα.Τελος,εισαι πιρφορος φιλε,δεν αλλαζει αυτο.
εντάξει τέλος έχεις δίκιο, είμαι πιρφόρος δεν αλλάζει αυτό  :thumbsup: :thumbsup:
και σύ έχεις iq περισσότερο απο ένα πεπόνι  

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Συμφωνω σε πολλα με τον ringomorti, ο Σταμουλης σαν νεο παιδι που ειναι, δυστυχως βλεπει τη βιτρινα, το εσωτερικο δεν το βλεπει, γθια παραδειγμα, βλεπεις εξω τον αλλον και γελαει και μετα μπορει να πηγαινει σπιτι και να βριζει την μανα του και τον πατερα του, ή μια γκομενα να το παιζει ανετη και γαμαω(χιλιαδες πιρφοροι να ξεροφλυφονται απο κατω) και να πηγαινει σπιτι και να κλαιει με τις ωρες..
Μην μιλησω για τα ζευγαρια ποσο προσποιητα φερονται οταν βγαινουν εξω, μην πω για την διασκεδαση που βλεπεις τον αλλον να χορευει και να δειχνει να διασκεδαζει και να πηγαινει μετα και να κατεβασει μια ντουζινα ψυχοφαρμακα, ή να βλεπεις εξω γυναικες και αντρες ντυμενοι στην πεννα και να βρωμαει το χνωτο τους απο την πεινα...
Τι θελω να πω?Οτι πολλα απο αυτα ειναι προσποιητα, μη  πραγματικα, μην πω φυσικα και για εδω μεσα, ποσοι εχουν χτισει προφιλ, εντελως διαφορετικο απο την πραγματικοτητα...
Η κριτικη για τον εαυτο σου δεν ειναι κακη Σταμ, το θεμα ειναι τι πραγματικα θες και φυσικα αν το εγραψες ειλικρινα ή αν θες απλα να "φυτιλιασεις" το site και τους συνηθεις υποπτους...
Και για πλακα να το εγραψες, η ουσια ειναι οτι ειναι μια πραγματικοτητα αυτη η κατασταση για αρκετους πιστευω εδω μεσα...
Συμφωνω σε πολλα μαζι σου,ομως δεν βλεπω γιατι ειναι κακο να εχει καποιος εθισμο στις πουτανες,οταν ειναι ελευθερος και κανει οτι γουσταρει.
Η μαλακια ειναι να ειναι καποιος με οικογενεια,και να στερει λεφτα απο την οικογενεια του για να τα τρωει σε πουτανες.Μην σε εκπλησει,δυστυχως υπαρχουν
πολλοι τετοιοι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εντάξει τέλος έχεις δίκιο, είμαι πιρφόρος δεν αλλάζει αυτό  :thumbsup: :thumbsup:
και σύ έχεις iq περισσότερο απο ένα πεπόνι  
Δεν νομιζω το οτι μολις σου απεδειξα με ακλονητο επιχειρημα οτι και εσυ ανηκεις στους πιρφορους,
και μαλιστα στους μεγαλυτερους,δειχνει οτι εχω αικιου πεπονιου οπως λες.Αν ομως το πιστευεις δεν εχω
προβλημα πραγματικα φιλε μου.Το τι πιστευει ενας πιρφορος για μενα,δεν με απασχολει πραγματικα.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Συμφωνω σε πολλα μαζι σου,ομως δεν βλεπω γιατι ειναι κακο να εχει καποιος εθισμο στις πουτανες,οταν ειναι ελευθερος και κανει οτι γουσταρει.
Η μαλακια ειναι να ειναι καποιος με οικογενεια,και να στερει λεφτα απο την οικογενεια του για να τα τρωει σε πουτανες.Μην σε εκπλησει,δυστυχως υπαρχουν
πολλοι τετοιοι.
Ουτε εγω πιστευω οτι ειναι κακο να ειναι καποιος εθισμενος, οπως πολλοι απο εδω μεσα, ενας απο αυτους και εγω...
Επισης πιστευω οτι και ακομα και οικογενειαρχης να εισαι, ειναι προτιμοτερο να πηγαινεις στα μπουρδελα μια στο τοσο, για το κατι το διαφορετικο, σε προστατευει πολυ περισσοτερο απο το να βρεις γκομενα και αν υποστηριζεις απολυτα το δογμα του ρινγκομορτι, ακομα καλυτερα, πηδας, χυνεις και πριν προλαβει η τανα να σηκωθει , εχεις παρει το καπελακι σου και εχεις φυγει...
Παντα πρεπει να εχει ο παντρεμενος ενα κρυφο μικρο μπατζετ για τετοιες περιπτωσεις, τωρα αν ειναι εθισμενος και στερει απο την οικογενεια του, τοτε δεν καταλαβε γιατι εκανε οικογενεια, οπως δυστυχως πολλοι εχουν κανει...

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
πουτανολατρης για παντα  :rockon:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Συμφωνω σε πολλα με τον ringomorti, ο Σταμουλης σαν νεο παιδι που ειναι, δυστυχως βλεπει τη βιτρινα, το εσωτερικο δεν το βλεπει, γθια παραδειγμα, βλεπεις εξω τον αλλον και γελαει και μετα μπορει να πηγαινει σπιτι και να βριζει την μανα του και τον πατερα του, ή μια γκομενα να το παιζει ανετη και γαμαω(χιλιαδες πιρφοροι να ξεροφλυφονται απο κατω) και να πηγαινει σπιτι και να κλαιει με τις ωρες..
Μην μιλησω για τα ζευγαρια ποσο προσποιητα φερονται οταν βγαινουν εξω, μην πω για την διασκεδαση που βλεπεις τον αλλον να χορευει και να δειχνει να διασκεδαζει και να πηγαινει μετα και να κατεβασει μια ντουζινα ψυχοφαρμακα, ή να βλεπεις εξω γυναικες και αντρες ντυμενοι στην πεννα και να βρωμαει το χνωτο τους απο την πεινα...
Τι θελω να πω?Οτι πολλα απο αυτα ειναι προσποιητα, μη  πραγματικα, μην πω φυσικα και για εδω μεσα, ποσοι εχουν χτισει προφιλ, εντελως διαφορετικο απο την πραγματικοτητα...
Η κριτικη για τον εαυτο σου δεν ειναι κακη Σταμ, το θεμα ειναι τι πραγματικα θες και φυσικα αν το εγραψες ειλικρινα ή αν θες απλα να "φυτιλιασεις" το site και τους συνηθεις υποπτους...
Και για πλακα να το εγραψες, η ουσια ειναι οτι ειναι μια πραγματικοτητα αυτη η κατασταση για αρκετους πιστευω εδω μεσα...
μια χαρα τα λεει...ολοι οι μαλακες οι απλυτοι σμαρτοφωνακιδες και σμαρτακιδες και γεματοι ψυχολογικα απο το δηθεν και το ουαου που θελουν να δειχνουν και να ειναι...στο διαολο..

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ο εθισμενος πορνοπουτανιαρης δεν εχει ηθικες αναστολες και ορια,γαμαει οτι και να ειναι.....την γυναικα του την γκομενα την πουτανα..και οτι αλλο..δεν βαζει  φραγμους εχω γυναικα δεν γαμαω πουτανα,αυτο δεν υπαρχει..εχω γυναικα....γαμαω και πουτανες ΤΕΛΟΣ ,πουτσοπεριτυλιγμα στο καυλι και ολα μεσα ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Μουνοτρυπαρες επι χρημασι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Καλησπερα,δεν εχω καποια σοβαρη συμμετοχη στο φορουμ,αλλα οταν ειναι για κανα σοβαρο θεμα κανω συζητηση..

Με ξερετε οτι εχω καποια η μαλλον ειχα καποια λατρεια για της ιεροδουλες αλλα με τον καιρο εξασθενησε...

τους τελευταιους 2 μηνες ομως το θεμα εχει παραγινει,απο εκει που πηγαινα σε φυσιολογικα πλαισια 2-3 φορες το μηνα οπως καθε φυσιολογικος μπουρδελιαρης η γενικα ενας φυσιολογικος ανθρωπος για ξεσκασμα

παω 7-10 φορες , ε μεταξουργειο παντα,φτηνα ειναι οποτε το 50-60 το μηνα μου βγαινει

το θεμα ειναι ομως οτι εχω παρατησει την ζωη την κοινωνικη, δεν βγαινω πολυ,με φιλους εχω απομακρυνθει,τους βλεπω 1-2 φορες την εβδομαδα δεν με τραβαει να κανω καποιο καμακι στην σχολη να χωθω καπου αλλα το μυαλο το εχω μονο να παω στης πουτανες,βαδιζω για σχολη οπου περναω απο λεωφ αθηνων και καταληγω ΠΑΝΤΑ μεταξουργειο,δεν κανω μια τσαρκα λεω να περασει η ωρα? το 10αρικο θα φυγει

το θεμα ειναι το εξης, οτι αισθανομαι σαν να με μαγνιτηζει κατι,δεν παω με την θεληση μου πλεον και κατι με τραβαει,αισθανομαι καπως αβολα,ασχημα,περιεργα,δεν το ευαχριστιεμαι οπως παλια,διοτη θα ηθελα συχνοτητα 2-3 φορες το μηνα και οχι 7-10 ...

Πως κοβεται το γαμιδι? ευρεση καποιας κοπελας? καποιας σχεσης? διοτη τοσα λεφτα που χαλαω εκει θα μπορουσα να τα επενδυσω και αλλου, καποιες βραδινες εξοδους που μου εχουν λειψει,καποια αγορα ενδυματων κλπ,αισθανομαι πως εχω αφιερωσει πολυ ζωη στον αγοραιο ερωτα και εχω χασει απο αλλου,ενω θα επρεπε να ζω λιγο απο ολα.

Δεν παραπονιεμαι ουτε κλαιγομαι αντιθετα η ιεροδουλες ειναι μεγαλη βοηθεια για τον αντρικο πλυθησμο αλλα με μετρο και το μετρο δυστηχως το εχω ξεπερασει,αισθανομαι παντα την αναγκη να μπω στα βρωμικα λημερια του μεταξουργειο ,να  γλειψω κανα ποδι,να γαμησω κανα πιπινι...

δεν ξερω πως θα το παρει ο καθενας σας διοτη εχουμε διαφορετικα στρατοπεδα,εχουμε ελεινιδοφιλους,εχουμε αντισχεσακηδες,και εχουν πουτανολατρηδες...

και να μην ειχα και αλλα ενδιαφεροντα παει στο διαολο,αλλα και φιλαρακια εχω που τους γραφω και λαθος μου γιατι μπορει να το μετανοιωσω στο μελλον, και σχολη εχω,και χομπυ αλλα εχω (κιθαρα,κολυμβηση ) αλλα ασχολουμαι ΜΟΝΟ με πουτανες ...

θελω να ασχολουμαι,αλλα οχι οπως τελευταια, δεν γινεται...
οπως επεισης και η μεγαλη ενασχοληση με αυτον τον χωρο με εχει παρακηνσει να ασχολουμαι παρα πολυ με το συγκεκριμενο σαιτ και αλλα ιδια σαιτ...

συμβουλες...

έχεις ροπή προς την αλητεία τύπε...

ότι και να κάνεις πάντα κάτι εκεί έξω θα σε ελκύει

και θα σε κάνει να βαριέσαι τους μαλάκες νερτζ ή κουτσομπόληδες συμφοιτητές σου ή την βαρετή δήθεν κουλτουριάρα γκομενά σου

πάντα εκεί έξω θα αισθάνεσαι ότι υπάρχει κάτι πιο αλήθινό απ αυτές τις μαλακίες

αφού από τώρα ασχολείσαι με πουτάνες και τζόγο, θα ασχολείσαι για πάντα να το ξέρεις...

skiouros7 / 3.6.2013 (ξημερώματα)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μια χαρα τα λεει...ολοι οι μαλακες οι απλυτοι σμαρτοφωνακιδες και σμαρτακιδες και γεματοι ψυχολογικα απο το δηθεν και το ουαου που θελουν να δειχνουν και να ειναι...στο διαολο..
Εγω παντως σμαρτοφωνακη να πω την αληθεια μου και σμαρτακη,με ψυχολογικα,δεν εχω δει,μια χαρα την βγαζουν.
Το σμαρτ το συχαινομαι σαν αμαξι παντως.

Επισκέπτης
τους τελευταιους 2 μηνες ομως το θεμα εχει παραγινει,απο εκει που πηγαινα σε φυσιολογικα πλαισια 2-3 φορες το μηνα οπως καθε φυσιολογικος μπουρδελιαρης η γενικα ενας φυσιολογικος ανθρωπος για ξεσκασμα

παω 7-10 φορες , ε μεταξουργειο παντα,φτηνα ειναι οποτε το 50-60 το μηνα μου βγαινει

Εχεις πρόβλημα.7-10 φορές ΤΟ ΜΗΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ , ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ.
Παλιότερα βέβαια , με 2-3 ΤΟ ΜΗΝΑ, ΕΙΧΕΣ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Μακάρι να πάνε καλά οι δουλειές και τα οικονομικά και να πηγαίνεις 25-30 το μήνα και ενδιάμεσα να τρως και 5-10 cg , για πιο χλίδα.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Καλησπερα,δεν εχω καποια σοβαρη συμμετοχη στο φορουμ,αλλα οταν ειναι για κανα σοβαρο θεμα κανω συζητηση..

Με ξερετε οτι εχω καποια η μαλλον ειχα καποια λατρεια για της ιεροδουλες αλλα με τον καιρο εξασθενησε...

το θεμα ειναι ομως οτι εχω παρατησει την ζωη την κοινωνικη, δεν βγαινω πολυ,με φιλους εχω απομακρυνθει,τους βλεπω 1-2 φορες την εβδομαδα δεν με τραβαει να κανω καποιο καμακι στην σχολη να χωθω καπου αλλα το μυαλο το εχω μονο να παω στης πουτανες,βαδιζω για σχολη οπου περναω απο λεωφ αθηνων και καταληγω ΠΑΝΤΑ μεταξουργειο,δεν κανω μια τσαρκα λεω να περασει η ωρα? το 10αρικο θα φυγει

το θεμα ειναι το εξης, οτι αισθανομαι σαν να με μαγνιτηζει κατι,δεν παω με την θεληση μου πλεον και κατι με τραβαει,αισθανομαι καπως αβολα,ασχημα,περιεργα,δεν το ευαχριστιεμαι οπως παλια,διοτη θα ηθελα συχνοτητα 2-3 φορες το μηνα και οχι 7-10 ...

Πως κοβεται το γαμιδι? ευρεση καποιας κοπελας? καποιας σχεσης? διοτη τοσα λεφτα που χαλαω εκει θα μπορουσα να τα επενδυσω και αλλου, καποιες βραδινες εξοδους που μου εχουν λειψει,καποια αγορα ενδυματων κλπ,αισθανομαι πως εχω αφιερωσει πολυ ζωη στον αγοραιο ερωτα και εχω χασει απο αλλου,ενω θα επρεπε να ζω λιγο απο ολα.

Δεν παραπονιεμαι ουτε κλαιγομαι αντιθετα η ιεροδουλες ειναι μεγαλη βοηθεια για τον αντρικο πλυθησμο αλλα με μετρο και το μετρο δυστηχως το εχω ξεπερασει,αισθανομαι παντα την αναγκη να μπω στα βρωμικα λημερια του μεταξουργειο ,να  γλειψω κανα ποδι,να γαμησω κανα πιπινι...

δεν ξερω πως θα το παρει ο καθενας σας διοτη εχουμε διαφορετικα στρατοπεδα,εχουμε ελεινιδοφιλους,εχουμε αντισχεσακηδες,και εχουν πουτανολατρηδες...

και να μην ειχα και αλλα ενδιαφεροντα παει στο διαολο,αλλα και φιλαρακια εχω που τους γραφω και λαθος μου γιατι μπορει να το μετανοιωσω στο μελλον, και σχολη εχω,και χομπυ αλλα εχω (κιθαρα,κολυμβηση ) αλλα ασχολουμαι ΜΟΝΟ με πουτανες ...

θελω να ασχολουμαι,αλλα οχι οπως τελευταια, δεν γινεται...
οπως επεισης και η μεγαλη ενασχοληση με αυτον τον χωρο με εχει παρακηνσει να ασχολουμαι παρα πολυ με το συγκεκριμενο σαιτ και αλλα ιδια σαιτ...

συμβουλες...
Γραψτα στα αρχιδια σου αγορινα μου...τι καθεσε και κουραζεις το μυαλο σου...,,,θα κανεις μονο αυτο που γουσταρεις...
σε τραβαει το υποσεινιδειτο εκει αγορινα μου..σε ελκυει η αλητεια το υποχθονια σε ερεθιζει το παρανομο....οπως και πολλους αλλους εδω μεσα....γιατι ετσι μας αρεσει..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: για παρτυ σου ριξε και μια γυροβολια και στειλτα στο διαολο ολα...και περνα καλα με οτι γουσταρει το κεφαλι σου...

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καλός τύπε;

που τραγουδάει;

είχε κόσμο; για λέγε...
Μπιλάρας τύπε...Μοναδικός... :rockon:

Η Πάολα μας τα χάλασε που βγήκε ΜΟΝΟ μια φορά...

Το πρόγραμμα το έκλεισε ο Παντελίδης στις 6 παρα δέκα περίπου  :rockon:

Πολιτεία , Σαλόνικα περιοχή αεροδρομίου τύπε...

Απο κόσμο άλλο τίποτα...Τίγκα!

Κρίση σου λέει μετά....170 το μπουκάλι,190 το σπέσιαλ....

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Εγω παντως σμαρτοφωνακη να πω την αληθεια μου και σμαρτακη,με ψυχολογικα,δεν εχω δει,μια χαρα την βγαζουν.
Το σμαρτ το συχαινομαι σαν αμαξι παντως.
αρχιδια την περνανε..ολοι μερα σβουρα καφετερεοβιοι διαμαντακι στο αυτι....σμαρτοφωνακι ολοι μερα...και αχρυστα κορμια ολο  εκει τους βλεπεις...,εκει μονο μπορουν και αναπνεουν ,ααααα ξεχασα αν δεν εισαι και ανιμαλ παρτυ δεν λεει,...μονο κυκλοφοριακο προκαλουν γτ εχουν γινει και drivers  :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Επισκέπτης
Αφιερωμένο στον stam, τον αλανιάρη, τον πουτανιάρη το τζογαδόρο...
άκου όλο το στίχο προσεκτικά  :rockon:

(τραγούδι που γράφτηκε 20 χρόνια πριν ανοίξει το bou, για να μη νομίζεις ότι "σε παρασύρει" αυτό)

number 9

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πως κοβεται το γαμιδι? ευρεση καποιας κοπελας? καποιας σχεσης?

Είναι η ευκολή λύση γι'αυτό δεν το κόβεις.
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να εξισώνεται από τον μικροαστό
κομπλέξα τεμπελογάμη εραστή ένα 15άλεπτο πήδημα σε πόρνη (αν και το εξασκώ κι εγώ)
με ένα απολαυστικό ολονύκτιο γαμήσι με μία γκόμενα της προκοπής
η οποία θα σου κάνει ότι θες και θα γουστάρει κιόλας.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Και ποσα αλλα παραδειγματα που δειχνουν το ποσο επιφανειακοι ειμαστε...
Να πω και κατι που μου ειχε μεινει, στον στρατο...
Που ακουγα το..."η κοπελια μου" και εγω ημουν μπακουρι και οταν τους το ελεγα, μου ελεγαν "δεν εχεις κοπελα?" και με νομιζαν οτι ειμαι απο τον πλανητη "πιρφορο" :grin:
Αυτοι οι τυποι, ηταν αυτοι που αν τους εβλεπες να μιλανε στο τηλεφωνο, ισα που δε βαζανε τα κλαματα, ζητουσαν αδειες-μουφα γιατι και καλα φοβοντουσαν μην την ειχαν αφησει εγκυο και καλα επρεπε να πανε στον γυναικολογο, ζητουσαν διανυκτερευση αν ερχοταν η "κοπελια" τους, την ειχαν σε φωτο-εικονισμα και φυσικα αν τους επιανες και "φιλους", σου εκμηστηρευοντουσαν το ποσο αφοσιωμενη τους ηταν...
Ενα βραδυ ειδα στην πυλη στην σκοπια που ημουν και εγω στο φυλακιο, εναν τυπο να του εχουν γυρισει τα ματια και να εχει πεσει κατω και να εχει σπασμους, "παει , τον χασαμε" σκεφτηκα, τες πα τον μαζεψαν τον πηγαν σε νοσοκομειο και την γλιτωσε...
Τι ειχε γινει?
Μολις ειχε λαθει οτι η γκομενα του ειχε πηδηχτει με τον κολλητο του και πλακωθηκε στο αλκοολ και στα ηρεμιστικα και πηγε να "φυγει"...
Ο αλλος που μου την ελεγε με την πρωτη ευκαιρια, ειχε και βλαχικες ριζες μου εκθειαζε την "κοπελια" του, οτι τετοιο μουνι δεν το εβρισκες ευκολα και τετοιες μπουρδες, εε, τον πετυχα πριν τρια χρονια εδω στην Αθηνα και οπως τα λεγαμε, του λεω, " ρε βλαχο, τι εγινε, παντρευτηκες?θυμαμαι που πηγαινες σοβαρα με εκεινη την κοπελα..." :grin:
"Τιιι?Παει αυτη μου λεει...μονος και ηρεμος ειμαι τωρα..." :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

Κι οι μεγαλύτεροι πόρνοι κάποια στιγμη στη ζωη αλλαξαν.

το εχω δει με τα ματια μου, να γινεται για ανθρωπους που δεν το πιστευα ποτε.

Μικρός είσαι ακομα, αλλά όπως λεει κι ο Μαρκες,

"Κοίτα μην πεθάνεις χωρίς να δοκιμάσεις τι θαύμα είναι να γαμάς από έρωτα"

Επισκέπτης
Είναι η ευκολή λύση γι'αυτό δεν το κόβεις.
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να εξισώνεται από τον μικροαστό
κομπλέξα τεμπελογάμη εραστή ένα 15άλεπτο πήδημα σε πόρνη (αν και το εξασκώ κι εγώ)
με ένα απολαυστικό ολονύκτιο γαμήσι με μία γκόμενα της προκοπής
η οποία θα σου κάνει ότι θες και θα γουστάρει κιόλας.

τα απλά μαθηματικά λένε:

πουτάνα = 15 λεπτά ηδονής, 23:45 λεπτά "ησυχίας"

σχέση = 6 ώρες ηδονής, χαδιών, φιλιών, κωλοπιασιμάτων, γλυψίματος, κλπ
18 ώρες μα-μου, πάμε εδώ όχι εκεί, θέλω εκείνο, που είσαι; θα ρεθει η μαμά μου, πέρνα να με πάρεις, γιατί την κοίταξες, που θα πάτε, κλπ

διαλέγεις και παίρνεις  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom