Νέα

Εθισμός στης πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πιστεύεις όλα τα ζευγάρια που βλέπεις έξω γουστάρει ο ένας τον άλλον;

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ;
Εγω ξερω οτι οταν σταματαω να γουσταρω καποια,το κοβω.Να εισαι ζευγαρι απλα για να εισαι με καποια
και να μην την γουσταρεις,ειναι μαλακια για μενα.Αλλα οπως λες,πολλοι το κανουν.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ΕΙναι γενικο το φαινομενο ο στρατος να ειναι γεματος απο αγαπουληδες και πιρφορους, γι αυτο και το ανεφερα..
Θες και αλλο παραδειγμα?
Ειμασταν πριν χρονια για δουλεια σε χωρα με και γαμω τα μουνια που πηδιοντουσαν ανετα και οι πιρφοροι μου οι συναδελφοι, εφερναν τις "κοπελιες" τους με εξοδα δικα τους...
Ο ενας μαλιστα αφου την εφερε για μια εβδομαδα και σαν κλασσικη Ελλεεινιδα δεν εβαλε ουτε φραγκο που λεμε, οταν δε, γυρισε Ελλαδα η τυπισσα του εριξε μια ξεγυρισμενη τηλεφωνικη χλαπατσα και τον αφησε με το πουλι στο χερι...

δεν διαφωνώ, εγώ πάλι έχω ανάποδα παραδείγματα που οι συνάδελφοι έκαναν λες και δεν είχαν ξαναδεί γυναίκα... είχα μείναι λίγο μαλάκας...

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κοτοπουλακι, δε σου δινει κανεις σημασια στο εξω κοσμο ε;
Ευτυχως που υπαρχει το bou. και οι "καλοι Σαμαρειτες" να σου δινουν σημασια.
τι μιλας εσυ ρε μαλακα που εχεις φτιαξει wall στο facebook και κραζεις ατομα επειδη εχουν ενα στυλ και ενα ωραιο μαλι...

μαλακα,εαν εβαζες την φατσα σου θα επεφτε η σελιδα κατευθειαν...  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω ξερω οτι οταν σταματαω να γουσταρω καποια,το κοβω.Να εισαι ζευγαρι απλα για να εισαι με καποια
και να μην την γουσταρεις,ειναι μαλακια για μενα.Αλλα οπως λες,πολλοι το κανουν.

Εσύ είπες ότι το κόβεις έτσι κι αλλιώς
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ .....

Είσαι και συνάδελφος με τον ... Πλωτάρχη Τζέημς Μπόντ ....

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
αφού από τώρα ασχολείσαι με πουτάνες και τζόγο, θα ασχολείσαι για πάντα να το ξέρεις...

skiouros7 / 3.6.2013 (ξημερώματα)

Λες να εξελιχθεί σε τέτοιο τύπο ο τύπος; Να ταράζει τη γυναίκα του στη σφαλιάρα και να πηγαίνει στις πουτάνες;

Επισκέπτης
Λες να εξελιχθεί σε τέτοιο τύπο ο τύπος; Να ταράζει τη γυναίκα του στη σφαλιάρα και να πηγαίνει στις πουτάνες;

τύπε ο αληθινός άντρας είναι γενημμένος για πουτάνες, τζόγο, αλκοόλ, καυγάδες, ζεμπέκικα, μπάλα, σκληρές δουλειές, γρήγορα αυτοκίνητα και μηχανές, κυνήγια,  κλπ

τώρα πως φτάσαμε να έχει γεμίσει η παραλιακή από γκαγκάδες μουνόδουλους, ξυρισμένους, λάτρεις των latin dances, οπαδούς του Φώτης και Μαρία που λατρεύουν τα κανίς και διαβάζουν κάθε μέρα τις αστρολογικές προβλέψεις, είναι απορίας άξιον...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εσύ είπες ότι το κόβεις έτσι κι αλλιώς
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ .....

Είσαι και συνάδελφος με τον ... Πλωτάρχη Τζέημς Μπόντ ....
E και τι ζηλευεις ρε λακη;σου ειπα εγω να πας να παντρευτεις;
Βρηκες μουνι και ειπες κατσε να το δεσμευσουμε να μην το χασουμε και αυτο.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τύπε ο αληθινός άντρας είναι γενημμένος για πουτάνες, τζόγο, αλκοόλ, καυγάδες, ζεμπέκικα, μπάλα, σκληρές δουλειές, γρήγορα αυτοκίνητα και μηχανές, κυνήγια,  κλπ

τώρα πως φτάσαμε να έχει γεμίσει η παραλιακή από γκαγκάδες μουνόδουλους, ξυρισμένους, λάτρεις των lation dances, οπαδούς του Φώτης και Μαρία που λατρεύουν τα κανίς και διαβάζουν κάθε μέρα τις αστρολογικές προβλέψεις, είναι απορίας άξιον...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δεν ξερω πως εφτασα στο σταδιο της ενοχης...ισως επειδη ασχολουμαι πολυ καιρο..

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δεν ξερω πως εφτασα στο σταδιο της ενοχης...ισως επειδη ασχολουμαι πολυ καιρο..

3 πιθανά τα αίτια:

1. έχεις μαλάκες φίλους

2. πήγες πίσω στη σχολή (χρωστάς πολλά μαθήματα εννοώ)

3. δεν είχες ποτέ ή έχεις καιρό να κάνεις αληθινή σχέση

κάθε περίπτωση θέλει διαφορετική αντιμετώπιση

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τύπε ο αληθινός άντρας είναι γενημμένος για πουτάνες, τζόγο, αλκοόλ, καυγάδες, ζεμπέκικα, μπάλα, σκληρές δουλειές, γρήγορα αυτοκίνητα και μηχανές, κυνήγια,  κλπ

τώρα πως φτάσαμε να έχει γεμίσει η παραλιακή από γκαγκάδες μουνόδουλους, ξυρισμένους, λάτρεις των latin dances, οπαδούς του Φώτης και Μαρία που λατρεύουν τα κανίς και διαβάζουν κάθε μέρα τις αστρολογικές προβλέψεις, είναι απορίας άξιον...
Ρε δικε μου αυτο για το κυνηγι τι το ηθελες,δεν επιασε η αλλη τον περασμενο μηνα τον αντρα με τον κουμπαρο που υποτιθεται οτι ειχαν παει για κυνηγι,να γαμιουνται;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
3 πιθανά τα αίτια:

1. έχεις μαλάκες φίλους

2. πήγες πίσω στη σχολή (χρωστάς πολλά μαθήματα εννοώ)

3. δεν είχες ποτέ ή έχεις καιρό να κάνεις αληθινή σχέση

κάθε περίπτωση θέλει διαφορετική αντιμετώπιση
σωστα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε δικε μου αυτο για το κυνηγι τι το ηθελες,δεν επιασε η αλλη τον περασμενο μηνα τον αντρα με τον κουμπαρο που υποτιθεται οτι ειχαν παει για κυνηγι,να γαμιουνται;
:S

Επισκέπτης

ακατάσχετες μπουρδολογίες χαζοδημοσιογράφων

Επισκέπτης

Για τη μπάλα διαφωνώ.
Πολλοί που ασχολούνται με τη μπάλα (χουλιγκάνια) έχουν ανύπαρκτη ερωτική ζωή (πλην της μαλακίας).

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για τη μπάλα διαφωνώ.
Πολλοί που ασχολούνται με τη μπάλα (χουλιγκάνια) έχουν ανύπαρκτη ερωτική ζωή (πλην της μαλακίας).
Που το ξερεις λακη;Τα συζητατε οταν τους φτιαχνεις τα δοντια; :think:

Επισκέπτης
Για τη μπάλα διαφωνώ.

δε διαφωνώ,

κατ εμέ κατά βάθος η μπάλα είναι φλώρικο άθλημα

αθλήματα με αρχίδια είναι το ράγκμπυ και κυρίως ότι είχε να κάνει με αρχαίες πολεμικές τέχνες με σπαθιά βαριές ασπίδες, κλπ τα οποία δεν υπάρχουν πλέον και είναι μια απ τις αιτίες που οι άνδρες χάσαν την αξία τους

γενικά τ αρχίδια του άνδρα φαίνονται στα χέρια και η μπάλα δεν τα εξασκεί σχεδόν καθόλου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δε διαφωνώ,

κατ εμέ κατά βάθος η μπάλα είναι φλώρικο άθλημα

αθλήματα με αρχίδια είναι το ράγκμπυ και κυρίως ότι είχε να κάνει με αρχαίες πολεμικές τέχνες με σπαθιά βαριές ασπίδες, κλπ τα οποία δεν υπάρχουν πλέον και είναι μια απ τις αιτίες που οι άνδρες χάσαν την αξία τους

γενικά τ αρχίδια του άνδρα φαίνονται στα χέρια και η μπάλα δεν τα εξασκεί σχεδόν καθόλου
Γιατι στα χερια δικε μου εμεις που κανουμε κουνγκ φου τσαμπα το κανουμε δηλαδη  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom