J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
κοψε το παμε στοιχημα
κοψε το παμε στοιχημα
σταματα την μαλακια θα τυφλωθειςδε διαφωνώ ότι η προπόνηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα σκληρή και επίπονη
μάλιστα το πιθανό είναι αυτή να είναι η αιτία που βγαίνεις και τεμπέλης
πχ μετά από καιρό που κάνεις αυτές τις παπαριές, συνήθως καθίστασαι άχρηστος να δουλέψεις σε οικοδομές, αποθήκες, ξυλουργεία, να διαβάσεις, κλπ
άσε που αχρηστεύεις τον εαυτό σου από πολλές δουλειές λόγω νοοτροπίας και σωματοδομής πχ δύσκολα ένας μαυροζωνάς να γίνει χειρούργος, οπτικός, πωλητής, κλπ
εχει χαλασει ενα σκασμο λεφτα στο στοιχημα αλλα δεν το λεει@ stam αν εχεις αρκετο χρόνο δες αν μπορείς να κανεις καποια δραστηριότητα νέα, πχ καποιο αθλημα ομαδικο.
ακριβώς η μετεκσπερματισιακή ελευθερία είναι κάτι ανεκτίμητοτα απλά μαθηματικά λένε:
πουτάνα = 15 λεπτά ηδονής, 23:45 λεπτά "ησυχίας"
σχέση = 6 ώρες ηδονής, χαδιών, φιλιών, κωλοπιασιμάτων, γλυψίματος, κλπ
18 ώρες μα-μου, πάμε εδώ όχι εκεί, θέλω εκείνο, που είσαι; θα ρεθει η μαμά μου, πέρνα να με πάρεις, γιατί την κοίταξες, που θα πάτε, κλπ
διαλέγεις και παίρνεις
αν κάποιος , έχει άκοπη και πάμφτηνη τακτική συνουσιακή πρόσβαση σε πολλές και διαφορετικές γυναίκες τις οποίες τις ξεφορτώνεται μετεκσπερματισιακά , ποιό το κίνητρό του , για τακτική συνουσιακή παράτριψη σε έναν συγκεκριμένο κόλπο ?Αυτή δεν είναι λογική!
Αν νιώθει κάποιος εγκλωβισμένος με μια γκόμενα τι να πω;
Στην ουσία ποιος σας είπε ότι είστε υποχρεώμενοι να της κάνετε τον ταξιτζή και να δίνετε χαδάκια;
όποια στιγμή δεν την θέλετε ή δεν σας θέλει,το διαλύετε και τέλος......
Να σημειωθεί όμως πως μέχρι τότε στο αρχείο του καθενός μας θα έχουν γραφτεί κάποια σούπερ γαμήσια
τα οποία θα περιλαμβάνουν:
πίπες χωρίς ρολόγια
ακάποτα κολπικά
ακάποτα πρωκτικά
και πολλά άλλα.................
100 γυναίκες που πάνε μαζί σου για λεφτά δεν μπορούν να σου δώσουν αυτά που σου δίνει μια γυναίκα που πάει μαζί σου επειδή σε γουστάρει.αν κάποιος , έχει άκοπη και πάμφτηνη τακτική συνουσιακή πρόσβαση σε πολλές και διαφορετικές γυναίκες τις οποίες τις ξεφορτώνεται μετεκσπερματισιακά , ποιό το κίνητρό του , για τακτική συνουσιακή παράτριψη σε έναν συγκεκριμένο κόλπο ?
αφοδεύτηκα για τις πιρφορικές συναισθηματικές μαλακίες100 γυναίκες που πάνε μαζί σου για λεφτά δεν μπορούν να σου δώσουν αυτά που σου δίνει μια γυναίκα που πάει μαζί σου επειδή σε γουστάρει.
και υπάρχει και η ομορφιά της αγωνίας... της κατάκτησης ...
καλά ρε φίλε, δεν σ'αρέσει το κυνήγι?? το καμάκι??
ρε πιρφορε στην κατηγορια πιρφορων ανηκεις και εσυ,τι τους βριζεις τοτε.Ο πιρφορος που χαλαει 50 ευρω σε καρτες σε καποιονακριβώς η μετεκσπερματισιακή ελευθερία είναι κάτι ανεκτίμητο
για 1(μια) εφάπαξ ευφοριστική σπερμοεκκένωση σε 1 αντικείμενο είναι για μένα
άκρως σαδιστικό και κάτι σαν βιασμός, αν φορτωθούμε την υποχρέωση επανάληψης της εκτόνωσης
σ'αυτό , ή αν φορτωθούμε την έγνοια του ή το να μας νοιάζουν οι υποθέσεις του και οι μαλακίες του...
βέβαια αυτά που αποτελούν τον βιασμό του πόρνου , είναι βασική επιδίωξη του πιρφόρου και της γυναίκας
αν κάποιος , έχει άκοπη και πάμφτηνη τακτική συνουσιακή πρόσβαση σε πολλές και διαφορετικές γυναίκες τις οποίες τις ξεφορτώνεται μετεκσπερματισιακά , ποιό το κίνητρό του , για τακτική συνουσιακή παράτριψη σε έναν συγκεκριμένο κόλπο ?
επίσης αν ένας έχει άμεσες, αντανακλαστικές, άνευ πολλών σαρκικών παρατρίψεων και απαιτήσεων στύσεις με πολλαπλά αντικείμενα , ποιά η ανάγκη του , για εγκεφαλικά συναισθηματικά προκαταρκτικά στύσης, αποκλειστικά με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο ?
χαχαχαχα οκαφοδεύτηκα για τις πιρφορικές συναισθηματικές μαλακίες
προτιμώ 1 γυναίκα που πάει μαζί μου και την ξεφορτώνομαι όταν χύσω
απο 100 γυναίκες που με ερωτεύονται και με θέλουν αποκλειστικά
το sex είναι τόσο απλό και όμορφο , που οι κτητικότητες οι αποκλειστικότητες και οι υποχρεώσεις το δηλητηριάζουν
100 γυναίκες που πάνε μαζί σου για λεφτά δεν μπορούν να σου δώσουν αυτά που σου δίνει μια γυναίκα που πάει μαζί σου επειδή σε γουστάρει.
και υπάρχει και η ομορφιά της αγωνίας... της κατάκτησης ...
καλά ρε φίλε, δεν σ'αρέσει το κυνήγι?? το καμάκι??
ρε παπαριάδη,ρε πιρφορε στην κατηγορια πιρφορων ανηκεις και εσυ,τι τους βριζεις τοτε.Ο πιρφορος που χαλαει 50 ευρω σε καρτες σε καποιον
που τον δουλευει οτι ειναι γκομενα,ελπιζοντας οτι θα την γαμησει και στο τελος παιρνει απο τα 3 το μακρυτερο,ειναι ο ορισμος του πιρφορου.
χαχαχαχα οκ
σου εύχομαι μόνο να μην το μετανιώσεις ...
Kαλα σας τα λεει ο rigor.Απολυτα σωστος. Το θεμα ειναι να καλυψεις τη βιολογικη-σωματικη αναγκη της εκσπερματωσης και ισχυει επισης αυτο το οτι μετα το γνησιο αρσενικο θελει να φυγει ( υπαρχει αυτο το αισθημα μεσα μας μετα την ολοκληρωση της πραξης).
Τα υπολοιπα που λες ειναι καλυψη ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ αναγκης που περισσοτερο επιβαλλεται απο τον εκαστοτε κοινωνικο περιγυρο και για την ακριβεια τον τωρινο περιγυρο.
Τυπε το γεγονος ομως ειναι οτι επεσε και ο ιδιος θυμα πιρφοροσυμπεριφορας,προσπαθωντας απεγνωσμενα να γνωρισει μαντραχαλοKαλα σας τα λεει ο rigor.Απολυτα σωστος. Το θεμα ειναι να καλυψεις τη βιολογικη-σωματικη αναγκη της εκσπερματωσης και ισχυει επισης αυτο το οτι μετα το γνησιο αρσενικο θελει να φυγει ( υπαρχει αυτο το αισθημα μεσα μας μετα την ολοκληρωση της πραξης).
Τα υπολοιπα που λες ειναι καλυψη ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ αναγκης που περισσοτερο επιβαλλεται απο τον εκαστοτε κοινωνικο περιγυρο και για την ακριβεια τον τωρινο περιγυρο.
Τυπε το γεγονος ομως ειναι οτι επεσε και ο ιδιος θυμα πιρφοροσυμπεριφορας,προσπαθωντας απεγνωσμενα να γνωρισει μαντραχαλο
που του το επαιζε αγνωστη γκομενα και του εστελνε σμς,με αποτελεσμα να του στειλει 50 ευρω σε καρτες.Πιρφορισε ανελεητα,οποτε
μπηκε και αυτος σε ειδικη κατηγορια πιρφορου.Πρεπει να φτιαξουμε μια λιστα πιρφοροεξηγησης
Ολοι πιρφοροι ειμαστε σε αυτη τη ζωη λιγο πολυΟυδεις αναμαρτητος τυπε
καλησπέρα,δεν θεωρώ πως έχετε,απαραιτήτως προβλημα,αντιθέτως βρίσκω πολύ λογικό να έχουν ανέβει οι πορνικοί δείκτες σας το τελευταίο δίμηνο,ένεκα θέρους και εξαιτίας μιας εν γένει ελευθεριάζουσας ενδυματολογικής συμπεριφοράς των θήλεων.Πιάνω τον εαυτό μου,τα τελευταία χρόνια,ακριβώς το ίδιο δίμηνο,που αναφέρεστε να ξερογλύφομαι με βυζάρες ,μίνι,μπούτια,ημιδιάφανα λινά,στα οποία διαγραφονται λαχταριστά κωλομάγουλα,πολλές φόρες άνευ κουραδοκόφτη (sic string),στενά σόρτς,μουνόχειλα που ασφυκτιούν (camel-toe) σε μικροσκοπικά βρακιά.Καταλήγω να γαμώ ο,τι να ναι και όπως να ναι σε μπουρδέλα,σε στούντιο,το εκάστοτε θύμα μου,μπορώ να σας πώ και πιο συχνά από εσάς.Θεωρώ,λοιπόν πως είναι εποχικό φαινόμενο..Στο ότι έχετε ξεκόψει από παρέες ,έχει να κάνει είτε με το ότι οι εν λόγω φίλοι,δεν σας γεμίζουν και τους βαριέστε είτε λόγω άγχους εξεταστικής.Επ ουδενί μην θεωρήσετε,τον εαυτό σας,τελματώδη.Ούτε πως όλα θα βελτιωθούν αν αγκιστρωθείτε σε ένα θύμα-θήλυ.Τουναντίον,πιστεύω πως αν ξεκινήσετε μια συναισθηματική σχέση και αρχίσει το θήλυ να σας σπάει τα αρχίδια ,θα θέλετε να γαμάτε πιο πειστικά και εμφατικά στα μπουρδέλα.Η αυξημένη ενασχόληση σας με το εν λόγω σαιτ,δεν θεωρώ απαραιτήτως πως είναι κάτι που χαίρει προσοχής.Προσωπικά πιστεύω πως το Μπουρδέλα.κομ είναι αρωγός,για πετυχημένες πορνοπεριπέτειες,αλλά και ιστότοπος γόνιμης αντιπαράθεσης,κουβέντας και ανταλλαγής απόψεων.Όπως πχ το hayabusa.gr,μόνο που εκεί έχουν σαν γνώμονα το γνωστό δίκυκλο,ενώ εμείς έχουμε σαν πυξίδα τον Διονυσιασμό.Καλή Τύχη στα μαθήματα σας,καλά αποτελέσματα.Σας εύχομαι ένα καλοκαίρι γεμάτο Πορνισμό και Διονυσιασμό.Καλησπερα,δεν εχω καποια σοβαρη συμμετοχη στο φορουμ,αλλα οταν ειναι για κανα σοβαρο θεμα κανω συζητηση..
Με ξερετε οτι εχω καποια η μαλλον ειχα καποια λατρεια για της ιεροδουλες αλλα με τον καιρο εξασθενησε...
τους τελευταιους 2 μηνες ομως το θεμα εχει παραγινει,απο εκει που πηγαινα σε φυσιολογικα πλαισια 2-3 φορες το μηνα οπως καθε φυσιολογικος μπουρδελιαρης η γενικα ενας φυσιολογικος ανθρωπος για ξεσκασμα
παω 7-10 φορες , ε μεταξουργειο παντα,φτηνα ειναι οποτε το 50-60 το μηνα μου βγαινει
το θεμα ειναι ομως οτι εχω παρατησει την ζωη την κοινωνικη, δεν βγαινω πολυ,με φιλους εχω απομακρυνθει,τους βλεπω 1-2 φορες την εβδομαδα δεν με τραβαει να κανω καποιο καμακι στην σχολη να χωθω καπου αλλα το μυαλο το εχω μονο να παω στης πουτανες,βαδιζω για σχολη οπου περναω απο λεωφ αθηνων και καταληγω ΠΑΝΤΑ μεταξουργειο,δεν κανω μια τσαρκα λεω να περασει η ωρα? το 10αρικο θα φυγει
το θεμα ειναι το εξης, οτι αισθανομαι σαν να με μαγνιτηζει κατι,δεν παω με την θεληση μου πλεον και κατι με τραβαει,αισθανομαι καπως αβολα,ασχημα,περιεργα,δεν το ευαχριστιεμαι οπως παλια,διοτη θα ηθελα συχνοτητα 2-3 φορες το μηνα και οχι 7-10 ...
Πως κοβεται το γαμιδι? ευρεση καποιας κοπελας? καποιας σχεσης? διοτη τοσα λεφτα που χαλαω εκει θα μπορουσα να τα επενδυσω και αλλου, καποιες βραδινες εξοδους που μου εχουν λειψει,καποια αγορα ενδυματων κλπ,αισθανομαι πως εχω αφιερωσει πολυ ζωη στον αγοραιο ερωτα και εχω χασει απο αλλου,ενω θα επρεπε να ζω λιγο απο ολα.
Δεν παραπονιεμαι ουτε κλαιγομαι αντιθετα η ιεροδουλες ειναι μεγαλη βοηθεια για τον αντρικο πλυθησμο αλλα με μετρο και το μετρο δυστηχως το εχω ξεπερασει,αισθανομαι παντα την αναγκη να μπω στα βρωμικα λημερια του μεταξουργειο ,να γλειψω κανα ποδι,να γαμησω κανα πιπινι...
δεν ξερω πως θα το παρει ο καθενας σας διοτη εχουμε διαφορετικα στρατοπεδα,εχουμε ελεινιδοφιλους,εχουμε αντισχεσακηδες,και εχουν πουτανολατρηδες...
και να μην ειχα και αλλα ενδιαφεροντα παει στο διαολο,αλλα και φιλαρακια εχω που τους γραφω και λαθος μου γιατι μπορει να το μετανοιωσω στο μελλον, και σχολη εχω,και χομπυ αλλα εχω (κιθαρα,κολυμβηση ) αλλα ασχολουμαι ΜΟΝΟ με πουτανες ...
θελω να ασχολουμαι,αλλα οχι οπως τελευταια, δεν γινεται...
οπως επεισης και η μεγαλη ενασχοληση με αυτον τον χωρο με εχει παρακηνσει να ασχολουμαι παρα πολυ με το συγκεκριμενο σαιτ και αλλα ιδια σαιτ...
συμβουλες...
εχει βγαλει ενα σκασμο λεφτα στο στοιχημα αλλα δεν το λεει
Πολύ δυνατός και ο πανδαμάτωρΣας εύχομαι ένα καλοκαίρι γεμάτο Πορνισμό και Διονυσιασμό.
Καλησπερα,δεν εχω καποια σοβαρη συμμετοχη στο φορουμ,αλλα οταν ειναι για κανα σοβαρο θεμα κανω συζητηση..
Με ξερετε οτι εχω καποια η μαλλον ειχα καποια λατρεια για της ιεροδουλες αλλα με τον καιρο εξασθενησε...
τους τελευταιους 2 μηνες ομως το θεμα εχει παραγινει,απο εκει που πηγαινα σε φυσιολογικα πλαισια 2-3 φορες το μηνα οπως καθε φυσιολογικος μπουρδελιαρης η γενικα ενας φυσιολογικος ανθρωπος για ξεσκασμα
παω 7-10 φορες , ε μεταξουργειο παντα,φτηνα ειναι οποτε το 50-60 το μηνα μου βγαινει
το θεμα ειναι ομως οτι εχω παρατησει την ζωη την κοινωνικη, δεν βγαινω πολυ,με φιλους εχω απομακρυνθει,τους βλεπω 1-2 φορες την εβδομαδα δεν με τραβαει να κανω καποιο καμακι στην σχολη να χωθω καπου αλλα το μυαλο το εχω μονο να παω στης πουτανες,βαδιζω για σχολη οπου περναω απο λεωφ αθηνων και καταληγω ΠΑΝΤΑ μεταξουργειο,δεν κανω μια τσαρκα λεω να περασει η ωρα? το 10αρικο θα φυγει
το θεμα ειναι το εξης, οτι αισθανομαι σαν να με μαγνιτηζει κατι,δεν παω με την θεληση μου πλεον και κατι με τραβαει,αισθανομαι καπως αβολα,ασχημα,περιεργα,δεν το ευαχριστιεμαι οπως παλια,διοτη θα ηθελα συχνοτητα 2-3 φορες το μηνα και οχι 7-10 ...
Πως κοβεται το γαμιδι? ευρεση καποιας κοπελας? καποιας σχεσης? διοτη τοσα λεφτα που χαλαω εκει θα μπορουσα να τα επενδυσω και αλλου, καποιες βραδινες εξοδους που μου εχουν λειψει,καποια αγορα ενδυματων κλπ,αισθανομαι πως εχω αφιερωσει πολυ ζωη στον αγοραιο ερωτα και εχω χασει απο αλλου,ενω θα επρεπε να ζω λιγο απο ολα.
Δεν παραπονιεμαι ουτε κλαιγομαι αντιθετα η ιεροδουλες ειναι μεγαλη βοηθεια για τον αντρικο πλυθησμο αλλα με μετρο και το μετρο δυστηχως το εχω ξεπερασει,αισθανομαι παντα την αναγκη να μπω στα βρωμικα λημερια του μεταξουργειο ,να γλειψω κανα ποδι,να γαμησω κανα πιπινι...
δεν ξερω πως θα το παρει ο καθενας σας διοτη εχουμε διαφορετικα στρατοπεδα,εχουμε ελεινιδοφιλους,εχουμε αντισχεσακηδες,και εχουν πουτανολατρηδες...
και να μην ειχα και αλλα ενδιαφεροντα παει στο διαολο,αλλα και φιλαρακια εχω που τους γραφω και λαθος μου γιατι μπορει να το μετανοιωσω στο μελλον, και σχολη εχω,και χομπυ αλλα εχω (κιθαρα,κολυμβηση ) αλλα ασχολουμαι ΜΟΝΟ με πουτανες ...
θελω να ασχολουμαι,αλλα οχι οπως τελευταια, δεν γινεται...
οπως επεισης και η μεγαλη ενασχοληση με αυτον τον χωρο με εχει παρακηνσει να ασχολουμαι παρα πολυ με το συγκεκριμενο σαιτ και αλλα ιδια σαιτ...
συμβουλες...