Νέα

Εθισμός στης πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Αν είσαι χωρίς γκόμενα ένα έχω να πω...

Και είσαι εθισμένος κατά την γνώμη μου μόνο αν ενώ καταστρέφεσαι οικονομικά αδιαφορείς. Τώρα αν 50-70 ευρώ το μήνα σε καταστρέφουν εσύ ξες...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
αφοδεύτηκα για τις πιρφορικές συναισθηματικές μαλακίες

προτιμώ 1 γυναίκα που πάει μαζί μου και την ξεφορτώνομαι όταν χύσω
απο 100 γυναίκες που με ερωτεύονται και με θέλουν αποκλειστικά

το sex είναι τόσο απλό και όμορφο , που οι κτητικότητες οι αποκλειστικότητες και οι υποχρεώσεις το δηλητηριάζουν

Τύπε, ποτέ δε σου έχει έρθει επιθυμία να πας με πάνω από μία φορά με την ίδια γυναίκα; 
Επίσης, σε αυτό που φαντάζεσαι ως ιδανική κατάσταση μπορείς να μου πεις πώς θα αναπαραχεί το είδος;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Προσπάθησε να είσαι ο εαυτος σου...οταν είσαι σε ένα ορισμενο κοινωνικο περιγυρο.
Να είσαι ειλικρινης. Και θα βρεθει κοπελα...

Αλλα να σου πω και εγω κατι?
Εμενα με ξερεις ποιος είμαι... ή ποιος ήμουν τελος παντων...
Μπλέχτηκα και ερωτες και γαμηθηκα φίλε...
Και δεν ξερω που θα λήξει αυτο.

Παντως λιγα πραγματα με ενδιαφέρουν πια...
Και ένα απο αυτα δεν είναι ο εαυτος μου...

Σα-ρου ερωτεύτηκες γιαυτό εξαφανίστηκες;;;

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Είναι η ευκολή λύση γι'αυτό δεν το κόβεις.
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να εξισώνεται από τον μικροαστό
κομπλέξα τεμπελογάμη εραστή ένα 15άλεπτο πήδημα σε πόρνη (αν και το εξασκώ κι εγώ)
με ένα απολαυστικό ολονύκτιο γαμήσι με μία γκόμενα της προκοπής
η οποία θα σου κάνει ότι θες και θα γουστάρει κιόλας.

+1

τα απλά μαθηματικά λένε:

πουτάνα = 15 λεπτά ηδονής, 23:45 λεπτά "ησυχίας"

σχέση = 6 ώρες ηδονής, χαδιών, φιλιών, κωλοπιασιμάτων, γλυψίματος, κλπ
18 ώρες μα-μου, πάμε εδώ όχι εκεί, θέλω εκείνο, που είσαι; θα ρεθει η μαμά μου, πέρνα να με πάρεις, γιατί την κοίταξες, που θα πάτε, κλπ

διαλέγεις και παίρνεις  :rockon:

:jerking:

Kαλα σας τα λεει ο rigor.Απολυτα σωστος. Το θεμα ειναι να καλυψεις τη βιολογικη-σωματικη αναγκη της εκσπερματωσης και ισχυει επισης αυτο το οτι μετα το γνησιο αρσενικο θελει να φυγει ( υπαρχει αυτο το αισθημα μεσα μας μετα την ολοκληρωση της πραξης).
Τα υπολοιπα που λες ειναι καλυψη ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ αναγκης που περισσοτερο επιβαλλεται απο τον εκαστοτε κοινωνικο περιγυρο και για την ακριβεια τον τωρινο περιγυρο.

Είναι [size=11pt]ανθρώπινη[/size] ανάγκη όμως και αυτό.. Δεν είναι επιθυμία που επιτάσσεται λόγω μόδας.(Να δώ τι άλλο θα ακούσω..!)

Σε μία σχέση υπάρχει και η συναισθηματική κάλυψη. Η έννοια της συντροφικότητας, το ότι μοιράζεσαι κάποια πράγματα με τον ανθρωπό σου, δεν σου λένε εσένα κάτι αυτά; (Εμένα πάντως εδώ και τρία χρόνια μου έχουν λείψει.)

Βασικά δεν τίθεται κάν θέμα σύγκρισης. H σχέση που έχεις με τη κοπέλα σου εννοείται ότι δεν έχει καμία σχέση με μία πουτάνα που σε βλέπει σαν 50euro. Mαλακίες λέτε και εσύ και ο Rigormοrtis.. Παρά τάυτα οι παπαριές που πετάτε είναι σεβαστές, φτάνει βέβαια να είναι ειλικρινείς και μην αποσκοπούν σε κερδοσκοπικά συμφέροντα.

Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Παρά τάυτα οι παπαριές που πετάτε είναι σεβαστές, φτάνει βέβαια να είναι ειλικρινείς και μην αποσκοπούν σε κερδοσκοπικά συμφέροντα.

υπονοείς ότι προμοτάρουν ρε τύπε; Πες το καθαρά και μην πετάς υπονοούμενα, είναι σοβαρές οι κατηγορίες. Μίλα αντρίκια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
+1

Είναι [size=11pt]ανθρώπινη[/size] ανάγκη όμως και αυτό.. Δεν είναι επιθυμία που επιτάσσεται λόγω μόδας.(Να δώ τι άλλο θα ακούσω..!)

Σε μία σχέση υπάρχει και η συναισθηματική κάλυψη. Η έννοια της συντροφικότητας, το ότι μοιράζεσαι κάποια πράγματα με τον ανθρωπό σου, δεν σου λένε εσένα κάτι αυτά; (Εμένα πάντως εδώ και τρία χρόνια μου έχουν λείψει.)

Βασικά δεν τίθεται κάν θέμα σύγκρισης. H σχέση που έχεις με τη κοπέλα σου, δεν έχει καμία σχέση με μία πουτάνα που σε βλέπει σαν 50euro. Mαλακίες λέτε και εσύ και ο Rigormortis.. Παρά τάυτα οι παπαριές που πετάτε είναι σεβαστές, φτάνει βέβαια να είναι ειλικρινείς και μην αποσκοπούν σε κερδοσκοπικά συμφέροντα.

Ειλικρινα πιστευεις οτι αποσκοπουν σε κερδοσκοπικα συμφεορντα δηλαδη να παροτρυνουμε τον κοσμο να πηγαινει σε πουτανες? :huh:
Θα μπορουσε να παιζει και αυτο αλλα δεν αναφερομαστε σε πουτανες. Αλλα στο στυλ τον σχεσεων με τη γυναικα. Εξαλλου πχ το σαιτ αυτο ειναι για το συμφερον του καταναλωτη- πελατη και οχι των πουτανων ξεκαθαρα. :rolleyes:

Λοιπον για την ταμπακιερα τωρα. Για σενα μπορει ναναι αναγκη, για μενα ομως (ισως και για καποιους αλλους ) τυχαινει να μην ειναι αναγκη. Οχι δεν νοιωθουμε τιποτα και δεν μου λενε κατι αυτα. Συγγνωμη κιολας αλλα τι να κανουμε τωρα δηλαδη? Πρεπει αναγκαστικα να βγουμε και να πουμε οτι νοιωθουμε κατι ωστε να δικαιωθεις??  :rolleyes:Η μαλλον μου λενε - οτι ειναι ταλαιπωρια αχρειαστη . :grin:
Αν ενοιωθα κατι και πιστευα οτι το ειχα αναγκη, πολυ ευχαριστως να το πω για ποιο λογο να μη το ελεγα?  :huh: :think:( ελπιζω παλι δε λες σοβαρα αυτο με τα συμφεροντα) :headbang:. Εξαλλου δεν αναγκασα κανενα η εγω η ο rigormortis να πραξει οπως εμενα μου αρεσει.  ;)
Εγω κανω κεφι αυτο και κανω αυτο, ο αλλος κανει κεφι αυτο και επισης σεβαστοτατο. Ομως δεν αποκαλουμε μαλακιες και παπαριες οτι κανει κεφι ο αλλος νομιζω ε? Η κανω λαθος?

Επισκέπτης
+1

Βασικά δεν τίθεται κάν θέμα σύγκρισης. H σχέση που έχεις με τη κοπέλα σου εννοείται ότι δεν έχει καμία σχέση με μία πουτάνα που σε βλέπει σαν 50euro. Mαλακίες λέτε και εσύ και ο Rigormοrtis.. Παρά τάυτα οι παπαριές που πετάτε είναι σεβαστές, φτάνει βέβαια να είναι ειλικρινείς και μην αποσκοπούν σε κερδοσκοπικά συμφέροντα.

ρε φίλε δεν έχεις άδικο, αντίθετα έχεις απόλυτο δίκιο

δε λαμβάνεις όμως υπόψη το τι έχει τραβήξει ο καθένας στην αναζήτηση του αληθινου έρωτα, έτσι όπως τον παρουσιάζουν οι ταινίες, τα βιβλία, ή όπως τον φαντάζεται ο καθένας τελοςπάντων

ο αγοραίος έρωτας δεν είναι ένα λιμάνι που το βάζεις αρχικό προορισμό στην αρχή του ταξιδιού σου
είναι ένα λιμάνι που κουρνιάζεις μετά από μεγάλες καταιγίδες και θαλασσοταραχές, που τράβηξες κατά την αναζήτηση των μαγευτικών λιμανιών του αληθινού έρωτα που έψαξες και δε βρήκες...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε φίλε δεν έχεις άδικο, αντίθετα έχεις απόλυτο δίκιο

δε λαμβάνεις όμως υπόψη το τι έχει τραβήξει ο καθένας στην αναζήτηση του αληθινου έρωτα, έτσι όπως τον παρουσιάζουν οι ταινίες, τα βιβλία, ή όπως τον φαντάζεται ο καθένας τελοςπάντων

ο αγοραίος έρωτας δεν είναι ένα λιμάνι που το βάζεις αρχικό προορισμό στην αρχή του ταξιδιού σου
είναι ένα λιμάνι που κουρνιάζεις μετά από μεγάλες καταιγίδες και θαλασσοταραχές, που τράβηξες κατά την αναζήτηση των μαγευτικών λιμανιών του αληθινού έρωτα που έψαξες και δε βρήκες...
σκιουρακι εισαι ποιητης

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Το θέμα είναι να μην κρύβεται ο καθένας πίσω από τις αδυναμίες του και πραγματικά να το νιώθει αυτο που κάνει.

Μπορεί ένας πουτανιάρης να μην μπορεί να πηδήξει, χωρίς να πληρώσει.
Ε το ρίχνει στις πουτάνες και το παίζει και ιδεολόγος μετά.

Από την άλλη υπάρχει και ο αγαπούλης που το παίζει αισθηματίας, In love, χέρι-χέρι κτλ
και στην ουσία απλά έχει βρει μία, φοβάται να ψάξει αλλού επειδή δεν θέλει να το διακινδυνεύσει
και επειδή πιο πολύ μετράει γι' αυτόν να λέει πως έχει γκόμενα από το πραγματικά να έχει.

Η δεύτερη κατηγορία είναι μεγαλύτερη και πιο αξιολύπητη.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Mαλακίες λέτε και εσύ και ο Rigormοrtis.. Παρά τάυτα οι παπαριές που πετάτε είναι σεβαστές, φτάνει βέβαια να είναι ειλικρινείς και μην αποσκοπούν σε κερδοσκοπικά συμφέροντα.

Τύπε αυτές είναι πολύ σοβαρές κατηγορίες. Έχεις στοιχεία να τις τεκμηριώσεις;

Η αλήθεια είναι ότι τύποι όπως Μαύρος Θάνατος, Δημητράκης, Ρίγκορ έχουν κάνει μόδα ένα στυλ ζωής πουτανιάρικο και έχουν επηρεάσει ένα τμήμα της νεολαίας, που δεν έχει εμπειρία από σχέσεις, να το ακολουθήσει από μιμητισμό.

Κακά τα ψέματα. Όποιος έχει δοκιμάσει και τα δύο, διαλέγει αυτό που προτιμά, και δεν ενεπλέκεται σε ατέρμονες συζητήσεις. Οι πιτσιρικάδες είναι που επηρεάζονται (και ίσως κάποιοι μοναχικοί άνθρωποι που νιώθουν παρηγοριά διαβάζοντας απόψεις σαν του Ρίγκορ ή του Πίκερ και επαναπαύονται).

Ωστόσο δεν προκύπτει από τα παραπάνω ότι υπάρχουν σκοτεινές προθέσεις από κανέναν.

number 9

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε άνθρωπες.........γιατί δεν αντιλαμβάνεστε το απλό και το ουσιαστικό;

Οι πουτάνες καλές είναι-κι εγώ πάω-αλλά δεν μπορείς να το απολαύσεις το θεματάκι εντελώς.
Οι περισσότεροι άνθρωποι στην γη μπορεί να βολεύονται και με ένα γρήγορο
που έχει την καύλα του κι αυτό σίγουρα,αλλά το όλοκληρωμένο γαμήσι γίνεται μόνο με την γκόμενα.
Εκεί που μπορείς να κάνεις ότι θες χωρίς πίεση χρόνου ή φοβίες μην πάθεις τίποτα
(όσο αυτό υφίσταται βέβαια).
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη ψυχολογικής στήριξης,αυτά είναι δικαιολογίες για να απαξιώνουμε τα πιρφορόπουλα
και λέγεται κατά κόρον από εκδικητικά ένστικτα ή στο χιούμορ για να γελάμε.
Στην ουσία ποιος είναι αυτός ο άνδρας που δένεται επί τόπου με μια γκόμενα;
Απλά κανείς.........όποιος το κάνει αυτό έχει πρόβλημα απλά!
Το δεσιμο αναπτύσσεται με τον καιρό και όταν η γκόμενα αρχίσει να αποδεικνύει στον άνδρα
ανώτερα στοιχεία που τον καλύπτουν (όπως κι αυτός σε αυτήν).
Τώρα αυτά που λέει ο μύστης ρίγκορας το μόνο που αποδεικνύουν είναι ότι μισεί τις γυναίκες
έτσι που τα περιγράφει,ρε μπας και είσαι ευαισθητος ρε ρίγκορα και ψιλοφοβάσαι; :grin:
Μα είναι ποτέ δυνατόν να λέγεται και να στηρίζεται ότι το γαμήσι με την πουτάνα
είναι εφάμιλλο της γκόμενας και ότι είναι όλα θέμα σωματικής ανάγκης;
Δηλαδή ρε ρίγκορα θες να μας πεις ότι με την πουτάνα απολαμβάνεις στον ίδιο βαθμό το γαμήσι
όπως και με την γκόμενα;μα καθαρά χρονικά είσαι χαμένος και όλη η πράξη
γίνεται στο γρήγορο "ξεπετάτο" (θες δεν θες)...........
Ας μην πάμε και στα επιμέρους στοιχεία και ξεβρακωθούν οι θεωρίες σου!
Πες απλά ότι γουστάρεις να πηγαίνεις όπως και αρκετός κόσμος.
Θα τα διαβάζει κανείς αυτά και θα σχηματίσει την γνώμη ότι δεν έχετε πηδήξει εκτός μπουρδέλων.

:2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε άνθρωπες.........γιατί δεν αντιλαμβάνεστε το απλό και το ουσιαστικό;

Οι πουτάνες καλές είναι-κι εγώ πάω-αλλά δεν μπορείς να το απολαύσεις το θεματάκι εντελώς.
Οι περισσότεροι άνθρωποι στην γη μπορεί να βολεύονται και με ένα γρήγορο
που έχει την καύλα του κι αυτό σίγουρα,αλλά το όλοκληρωμένο γαμήσι γίνεται μόνο με την γκόμενα.
Εκεί που μπορείς να κάνεις ότι θες χωρίς πίεση χρόνου ή φοβίες μην πάθεις τίποτα
(όσο αυτό υφίσταται βέβαια).
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη ψυχολογικής στήριξης,αυτά είναι δικαιολογίες για να απαξιώνουμε τα πιρφορόπουλα
και λέγεται κατά κόρον από εκδικητικά ένστικτα ή στο χιούμορ για να γελάμε.
Στην ουσία ποιος είναι αυτός ο άνδρας που δένεται επί τόπου με μια γκόμενα;
Απλά κανείς.........όποιος το κάνει αυτό έχει πρόβλημα απλά!
Το δεσιμο αναπτύσσεται με τον καιρό και όταν η γκόμενα αρχίσει να αποδεικνύει στον άνδρα
ανώτερα στοιχεία που τον καλύπτουν (όπως κι αυτός σε αυτήν).
Τώρα αυτά που λέει ο μύστης ρίγκορας το μόνο που αποδεικνύουν είναι ότι μισεί τις γυναίκες
έτσι που τα περιγράφει,ρε μπας και είσαι ευαισθητος ρε ρίγκορα και ψιλοφοβάσαι; :grin:
Μα είναι ποτέ δυνατόν να λέγεται και να στηρίζεται ότι το γαμήσι με την πουτάνα
είναι εφάμιλλο της γκόμενας και ότι είναι όλα θέμα σωματικής ανάγκης;
Δηλαδή ρε ρίγκορα θες να μας πεις ότι με την πουτάνα απολαμβάνεις στον ίδιο βαθμό το γαμήσι
όπως και με την γκόμενα;μα καθαρά χρονικά είσαι χαμένος και όλη η πράξη
γίνεται στο γρήγορο "ξεπετάτο" (θες δεν θες)...........
Ας μην πάμε και στα επιμέρους στοιχεία και ξεβρακωθούν οι θεωρίες σου!
Πες απλά ότι γουστάρεις να πηγαίνεις όπως και αρκετός κόσμος.
Θα τα διαβάζει κανείς αυτά και θα σχηματίσει την γνώμη ότι δεν έχετε πηδήξει εκτός μπουρδέλων.

Εσυ γιατι δε μπορεις να καταλαβεις το απλουστερο. Οτι δε μπορεις να γενικευεις και να προβαλεις σε ολους τις δικες σου προτιμησεις.
Αλλος βολευεται και γουσταρει ετσι, αλλιως αλλιως και αλλος παραλλιως. Αλλος γουσταρει πατσα, αλλος φασολια, αλλος σουβλακια. Αλλος ειναι ολυμπιακος αλλος παναθα, αλλος αεκ και παει λεγοντας.
Νταβα στον πουτσο του θα βαλει ο καθενας? Καντε εκει απλα το κεφι σας και αφηστε τις κρισεις κατα μερος . Ελεος με το συνδρομο του θεου

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
υπάρχουν εθισμόί καθε λογης .... ο εθισμός στις πουτανες νομιζω απορρεει από την φυσική αναγκη ....και συνηθως δεν οδηγεί στον θανατο αλλα στη μοναξια... βεβαια η τελευταια ισως ειναι χειροτερη απ΄τον θανατο... πρεπει να τις εχει κανεις σαν τελευταια επιλογη αλλα και οταν δεν εχει χρονο για ηρεμια ... αλλιως θα υπηρχε τρελη εγκληματικότητα...
το σεξ ειναι η διασκεδαση των ενηλικων (η και παιχνιδι) που εχει ευεργετικες ιδιοτητες σε νου και σωμα... αν για οποιονδηποτε λογω δεν το χεις στην ζωη σου μεσα απο σχεσεις ...το βρισκεις στα  μπουρδελα...(ευτυχως που υπάρχουν πουτανες...) η μαλακια δεν ειναι υγειες να συνεχιζεται μετα τα 18 γιατι θα σου βγει αργα η γρηγορα καποιο κουσουρι ψυχολογικο πιο πολυ!! :birdman:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εσυ γιατι δε μπορεις να καταλαβεις το απλουστερο. Οτι δε μπορεις να γενικευεις και να προβαλεις σε ολους τις δικες σου προτιμησεις.
Αλλος βολευεται και γουσταρει ετσι, αλλιως αλλιως και αλλος παραλλιως. Αλλος γουσταρει πατσα, αλλος φασολια, αλλος σουβλακια. Αλλος ειναι ολυμπιακος αλλος παναθα, αλλος αεκ και παει λεγοντας.
Νταβα στον πουτσο του θα βαλει ο καθενας? Καντε εκει απλα το κεφι σας και αφηστε τις κρισεις κατα μερος . Ελεος με το συνδρομο του θεου
παναθα :grin: :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αλλος βολευεται και γουσταρει ετσι, αλλιως αλλιως και αλλος παραλλιως. Αλλος γουσταρει πατσα, αλλος φασολια, αλλος σουβλακια. Αλλος ειναι ΑΕΚ,αλλος ολυμπιακος αλλος παναθα, και παει λεγοντας.
Τυπε οταν θα μιλας για ομαδες θα βαζεις πρωτα την ΑΕΚ και μετα ολες τις αλλες δευτερατζες. :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τυπε οταν θα μιλας για ομαδες θα βαζεις πρωτα την ΑΕΚ και μετα ολες τις αλλες δευτερατζες. :grin:
σιγα μην βαζει και τον βατανιακο..απορω γιατι γραφουν τα αθλητικα σαιτ για την αεκ

Επισκέπτης
Τύπε αυτές είναι πολύ σοβαρές κατηγορίες. Έχεις στοιχεία να τις τεκμηριώσεις;

Η αλήθεια είναι ότι τύποι όπως Μαύρος Θάνατος, Δημητράκης, Ρίγκορ έχουν κάνει μόδα ένα στυλ ζωής πουτανιάρικο και έχουν επηρεάσει ένα τμήμα της νεολαίας, που δεν έχει εμπειρία από σχέσεις, να το ακολουθήσει από μιμητισμό.

Κακά τα ψέματα. Όποιος έχει δοκιμάσει και τα δύο, διαλέγει αυτό που προτιμά, και δεν ενεπλέκεται σε ατέρμονες συζητήσεις. Οι πιτσιρικάδες είναι που επηρεάζονται (και ίσως κάποιοι μοναχικοί άνθρωποι που νιώθουν παρηγοριά διαβάζοντας απόψεις σαν του Ρίγκορ ή του Πίκερ και επαναπαύονται).

Ωστόσο δεν προκύπτει από τα παραπάνω ότι υπάρχουν σκοτεινές προθέσεις από κανέναν.

κοιτάξτε να δείτε μάγκες πως έχει το πράμα

το βασικό ερώτημα που προκύπτει από τα υποννούμενά σας, είναι ένα, και θα το θέσω ξεκάθαρα μιας και βλέπω να το αναμασάτε χωρίς να το λέτε όπως είναι:

θα μπορούσε το εν λόγω σαιτ, να βάλει άτομα στο φόρουμ που να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του πληρωμένου έρωτα, ώστε να επηρεαστεί πολύς κόσμος και να στραφεί προς αυτόν, με αποτέλεσμα μεγαλύτερα κέρδη για την βιομηχανία γενικότερα και το σαιτ ειδικότερα;

Η πρωταρχική απάντηση που έρχεται στο μυαλό του καθενός είναι : ΝΑΙ θα μπορούσε
ίσως οι περισσότεροι από μας να το κάναμε αν ήταν στο χέρι μας
Και όταν λέμε ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, σημαίνει πιθανότητα, και η πιθανότητα είτε 1% είτε 5% είτε 50 % είτε 90 % υπάρχει...

Απ την άλλη θα σας πω εγώ πως το βλέπω απ τη δική μου μεριά:

1. Καταρχήν ο αγοραίος έρωτας υπάρχει εδώ και αιώνες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης και μάλιστα με αρκετά μεγάλη συνεισφορά στο ΑΕΠ της κάθε χώρας. Που σημαίνει ότι εκατομμύρια κόσμος ασχολείτε-λούνταν με αυτόν, χωρίς την αναγκαία ύπαρξη διαφημιστικής προώθησης

2. Ο αγοραίος έρωτας ηταν πάντα και είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής των αντρών, σχεδόν σε όλες τις φάσεις της ζωής. Στα 15 που πας πρώτη φορά σε πουτάνα, στα 19 που κερνάς το πρώτο σου ποτό σε κωλόμπαρο ή/και απολαμβάνεις τον πρώτο σου χορό σε στριπ, στα 26 που χεις ξεμείνει από γκόμενα έχεις σιχαθεί τις γκλαμουριές και πας σε κωλόμπαρα να περάσεις μερικές βραδιές με "αληθινό συναίσθημα", στα 50 όταν είσαι στα όρια χωρισμού με τη γυναίκα και το 25 χρονο ρωσιδάκι είναι το μόνο πλέον που ικανοποιεί τις σεξουαλικές σου επιθυμίες, στα 65 που έχεις χωρίσει και συζείς με μία Λιθουανή...

Όλα αυτά με 9/10 "παίκτες" να μην ξέρουν καν ότι υπάρχει τέτοιο σαιτ.

Εξ άλλου τα πρώτα βήματα στο χώρο έγινα 20 χρόνια πριν την έναρξη αυτού του σαιτ, τότε που ακούγαμε τραγούδια σαν κι αυτά:

αυτή είναι η άποψή μου, από κει και πέρα ο καθένας μεγάλο παιδί είναι και μπορεί να κρίνει

number 9

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Eγώ αμύνομαι και δεν κρίνω...........άλλοι κρίνουν και άρα οφείλουν να κριθούν κιόλας!!!

Σίγουρα ο καθένας κάνει ότι θέλει αλλά εδώ μέσα φαίνεται καθαρά η επιθετικότητα
σε όσους είναι υπερ των γκόμενων-άρα λογικό είναι και εκείνοι να αντιδρούν.
Αν απλά κάποιος ήθελε να γαμάει μόνο πουτάνες (που δεν με νοιάζει και συμφωνώ)
θα έμενε εκεί.........κι εγώ πάω αρκετές φορές!
Από την στιγμή όμως που όλη μέρα διατυπώνονται τα ίδια και τα ίδια χωρίς ίχνος επιχειρήματος
(απλά να έχουμε να λέμε) και δεν είδα πουθενά να λέγεται ότι καλά κάνουν κι οι "γκομενάκηδες"
τότε τι μου λες ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει;

Αφού μόνο την μία πλευρά βαράτε ρε "δίκαιοι"!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom