redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αφοδεύτηκα για τις πιρφορικές συναισθηματικές μαλακίες
προτιμώ 1 γυναίκα που πάει μαζί μου και την ξεφορτώνομαι όταν χύσω
απο 100 γυναίκες που με ερωτεύονται και με θέλουν αποκλειστικά
το sex είναι τόσο απλό και όμορφο , που οι κτητικότητες οι αποκλειστικότητες και οι υποχρεώσεις το δηλητηριάζουν
Προσπάθησε να είσαι ο εαυτος σου...οταν είσαι σε ένα ορισμενο κοινωνικο περιγυρο.
Να είσαι ειλικρινης. Και θα βρεθει κοπελα...
Αλλα να σου πω και εγω κατι?
Εμενα με ξερεις ποιος είμαι... ή ποιος ήμουν τελος παντων...
Μπλέχτηκα και ερωτες και γαμηθηκα φίλε...
Και δεν ξερω που θα λήξει αυτο.
Παντως λιγα πραγματα με ενδιαφέρουν πια...
Και ένα απο αυτα δεν είναι ο εαυτος μου...
Είναι η ευκολή λύση γι'αυτό δεν το κόβεις.
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να εξισώνεται από τον μικροαστό
κομπλέξα τεμπελογάμη εραστή ένα 15άλεπτο πήδημα σε πόρνη (αν και το εξασκώ κι εγώ)
με ένα απολαυστικό ολονύκτιο γαμήσι με μία γκόμενα της προκοπής
η οποία θα σου κάνει ότι θες και θα γουστάρει κιόλας.
τα απλά μαθηματικά λένε:
πουτάνα = 15 λεπτά ηδονής, 23:45 λεπτά "ησυχίας"
σχέση = 6 ώρες ηδονής, χαδιών, φιλιών, κωλοπιασιμάτων, γλυψίματος, κλπ
18 ώρες μα-μου, πάμε εδώ όχι εκεί, θέλω εκείνο, που είσαι; θα ρεθει η μαμά μου, πέρνα να με πάρεις, γιατί την κοίταξες, που θα πάτε, κλπ
διαλέγεις και παίρνεις
Kαλα σας τα λεει ο rigor.Απολυτα σωστος. Το θεμα ειναι να καλυψεις τη βιολογικη-σωματικη αναγκη της εκσπερματωσης και ισχυει επισης αυτο το οτι μετα το γνησιο αρσενικο θελει να φυγει ( υπαρχει αυτο το αισθημα μεσα μας μετα την ολοκληρωση της πραξης).
Τα υπολοιπα που λες ειναι καλυψη ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ αναγκης που περισσοτερο επιβαλλεται απο τον εκαστοτε κοινωνικο περιγυρο και για την ακριβεια τον τωρινο περιγυρο.
Παρά τάυτα οι παπαριές που πετάτε είναι σεβαστές, φτάνει βέβαια να είναι ειλικρινείς και μην αποσκοπούν σε κερδοσκοπικά συμφέροντα.
Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
+1
Είναι [size=11pt]ανθρώπινη[/size] ανάγκη όμως και αυτό.. Δεν είναι επιθυμία που επιτάσσεται λόγω μόδας.(Να δώ τι άλλο θα ακούσω..!)
Σε μία σχέση υπάρχει και η συναισθηματική κάλυψη. Η έννοια της συντροφικότητας, το ότι μοιράζεσαι κάποια πράγματα με τον ανθρωπό σου, δεν σου λένε εσένα κάτι αυτά; (Εμένα πάντως εδώ και τρία χρόνια μου έχουν λείψει.)
Βασικά δεν τίθεται κάν θέμα σύγκρισης. H σχέση που έχεις με τη κοπέλα σου, δεν έχει καμία σχέση με μία πουτάνα που σε βλέπει σαν 50euro. Mαλακίες λέτε και εσύ και ο Rigormortis.. Παρά τάυτα οι παπαριές που πετάτε είναι σεβαστές, φτάνει βέβαια να είναι ειλικρινείς και μην αποσκοπούν σε κερδοσκοπικά συμφέροντα.
+1
Είναι [size=11pt]ανθρώπινη[/size] ανάγκη όμως και αυτό.. Δεν είναι επιθυμία που επιτάσσεται λόγω μόδας.(Να δώ τι άλλο θα ακούσω..!)
Σε μία σχέση υπάρχει και η συναισθηματική κάλυψη. Η έννοια της συντροφικότητας, το ότι μοιράζεσαι κάποια πράγματα με τον ανθρωπό σου, δεν σου λένε εσένα κάτι αυτά; (Εμένα πάντως εδώ και τρία χρόνια μου έχουν λείψει.)
Βασικά δεν τίθεται κάν θέμα σύγκρισης. H σχέση που έχεις με τη κοπέλα σου εννοείται ότι δεν έχει καμία σχέση με μία πουτάνα που σε βλέπει σαν 50euro. Mαλακίες λέτε και εσύ και ο Rigormοrtis.. Παρά τάυτα οι παπαριές που πετάτε είναι σεβαστές, φτάνει βέβαια να είναι ειλικρινείς και μην αποσκοπούν σε κερδοσκοπικά συμφέροντα.
σκιουρακι εισαι ποιητηςρε φίλε δεν έχεις άδικο, αντίθετα έχεις απόλυτο δίκιο
δε λαμβάνεις όμως υπόψη το τι έχει τραβήξει ο καθένας στην αναζήτηση του αληθινου έρωτα, έτσι όπως τον παρουσιάζουν οι ταινίες, τα βιβλία, ή όπως τον φαντάζεται ο καθένας τελοςπάντων
ο αγοραίος έρωτας δεν είναι ένα λιμάνι που το βάζεις αρχικό προορισμό στην αρχή του ταξιδιού σου
είναι ένα λιμάνι που κουρνιάζεις μετά από μεγάλες καταιγίδες και θαλασσοταραχές, που τράβηξες κατά την αναζήτηση των μαγευτικών λιμανιών του αληθινού έρωτα που έψαξες και δε βρήκες...
Mαλακίες λέτε και εσύ και ο Rigormοrtis.. Παρά τάυτα οι παπαριές που πετάτε είναι σεβαστές, φτάνει βέβαια να είναι ειλικρινείς και μην αποσκοπούν σε κερδοσκοπικά συμφέροντα.
Ρε άνθρωπες.........γιατί δεν αντιλαμβάνεστε το απλό και το ουσιαστικό;
Οι πουτάνες καλές είναι-κι εγώ πάω-αλλά δεν μπορείς να το απολαύσεις το θεματάκι εντελώς.
Οι περισσότεροι άνθρωποι στην γη μπορεί να βολεύονται και με ένα γρήγορο
που έχει την καύλα του κι αυτό σίγουρα,αλλά το όλοκληρωμένο γαμήσι γίνεται μόνο με την γκόμενα.
Εκεί που μπορείς να κάνεις ότι θες χωρίς πίεση χρόνου ή φοβίες μην πάθεις τίποτα
(όσο αυτό υφίσταται βέβαια).
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη ψυχολογικής στήριξης,αυτά είναι δικαιολογίες για να απαξιώνουμε τα πιρφορόπουλα
και λέγεται κατά κόρον από εκδικητικά ένστικτα ή στο χιούμορ για να γελάμε.
Στην ουσία ποιος είναι αυτός ο άνδρας που δένεται επί τόπου με μια γκόμενα;
Απλά κανείς.........όποιος το κάνει αυτό έχει πρόβλημα απλά!
Το δεσιμο αναπτύσσεται με τον καιρό και όταν η γκόμενα αρχίσει να αποδεικνύει στον άνδρα
ανώτερα στοιχεία που τον καλύπτουν (όπως κι αυτός σε αυτήν).
Τώρα αυτά που λέει ο μύστης ρίγκορας το μόνο που αποδεικνύουν είναι ότι μισεί τις γυναίκες
έτσι που τα περιγράφει,ρε μπας και είσαι ευαισθητος ρε ρίγκορα και ψιλοφοβάσαι;
Μα είναι ποτέ δυνατόν να λέγεται και να στηρίζεται ότι το γαμήσι με την πουτάνα
είναι εφάμιλλο της γκόμενας και ότι είναι όλα θέμα σωματικής ανάγκης;
Δηλαδή ρε ρίγκορα θες να μας πεις ότι με την πουτάνα απολαμβάνεις στον ίδιο βαθμό το γαμήσι
όπως και με την γκόμενα;μα καθαρά χρονικά είσαι χαμένος και όλη η πράξη
γίνεται στο γρήγορο "ξεπετάτο" (θες δεν θες)...........
Ας μην πάμε και στα επιμέρους στοιχεία και ξεβρακωθούν οι θεωρίες σου!
Πες απλά ότι γουστάρεις να πηγαίνεις όπως και αρκετός κόσμος.
Θα τα διαβάζει κανείς αυτά και θα σχηματίσει την γνώμη ότι δεν έχετε πηδήξει εκτός μπουρδέλων.
παναθαΕσυ γιατι δε μπορεις να καταλαβεις το απλουστερο. Οτι δε μπορεις να γενικευεις και να προβαλεις σε ολους τις δικες σου προτιμησεις.
Αλλος βολευεται και γουσταρει ετσι, αλλιως αλλιως και αλλος παραλλιως. Αλλος γουσταρει πατσα, αλλος φασολια, αλλος σουβλακια. Αλλος ειναι ολυμπιακος αλλος παναθα, αλλος αεκ και παει λεγοντας.
Νταβα στον πουτσο του θα βαλει ο καθενας? Καντε εκει απλα το κεφι σας και αφηστε τις κρισεις κατα μερος . Ελεος με το συνδρομο του θεου
Τυπε οταν θα μιλας για ομαδες θα βαζεις πρωτα την ΑΕΚ και μετα ολες τις αλλες δευτερατζες.Εσυ γιατι δε μπορεις να καταλαβεις το απλουστερο. Οτι δε μπορεις να γενικευεις και να προβαλεις σε ολους τις δικες σου προτιμησεις.
Αλλος βολευεται και γουσταρει ετσι, αλλιως αλλιως και αλλος παραλλιως. Αλλος γουσταρει πατσα, αλλος φασολια, αλλος σουβλακια. Αλλος ειναι ΑΕΚ,αλλος ολυμπιακος αλλος παναθα, και παει λεγοντας.
Νταβα στον πουτσο του θα βαλει ο καθενας? Καντε εκει απλα το κεφι σας και αφηστε τις κρισεις κατα μερος . Ελεος με το συνδρομο του θεου
σιγα μην βαζει και τον βατανιακο..απορω γιατι γραφουν τα αθλητικα σαιτ για την αεκΤυπε οταν θα μιλας για ομαδες θα βαζεις πρωτα την ΑΕΚ και μετα ολες τις αλλες δευτερατζες.
Τύπε αυτές είναι πολύ σοβαρές κατηγορίες. Έχεις στοιχεία να τις τεκμηριώσεις;
Η αλήθεια είναι ότι τύποι όπως Μαύρος Θάνατος, Δημητράκης, Ρίγκορ έχουν κάνει μόδα ένα στυλ ζωής πουτανιάρικο και έχουν επηρεάσει ένα τμήμα της νεολαίας, που δεν έχει εμπειρία από σχέσεις, να το ακολουθήσει από μιμητισμό.
Κακά τα ψέματα. Όποιος έχει δοκιμάσει και τα δύο, διαλέγει αυτό που προτιμά, και δεν ενεπλέκεται σε ατέρμονες συζητήσεις. Οι πιτσιρικάδες είναι που επηρεάζονται (και ίσως κάποιοι μοναχικοί άνθρωποι που νιώθουν παρηγοριά διαβάζοντας απόψεις σαν του Ρίγκορ ή του Πίκερ και επαναπαύονται).
Ωστόσο δεν προκύπτει από τα παραπάνω ότι υπάρχουν σκοτεινές προθέσεις από κανέναν.
Τυπε οταν θα μιλας για ομαδες θα βαζεις πρωτα την ΑΕΚ και μετα ολες τις αλλες δευτερατζες.
Eγώ αμύνομαι και δεν κρίνω...........άλλοι κρίνουν και άρα οφείλουν να κριθούν κιόλας!!!Εσυ γιατι δε μπορεις να καταλαβεις το απλουστερο. Οτι δε μπορεις να γενικευεις και να προβαλεις σε ολους τις δικες σου προτιμησεις.
Αλλος βολευεται και γουσταρει ετσι, αλλιως αλλιως και αλλος παραλλιως. Αλλος γουσταρει πατσα, αλλος φασολια, αλλος σουβλακια. Αλλος ειναι ολυμπιακος αλλος παναθα, αλλος αεκ και παει λεγοντας.