Νέα

Εθισμός στης πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δεν ξερω πως εφτασα στο σταδιο της ενοχης...ισως επειδη ασχολουμαι πολυ καιρο..

το δεύτερο πολύ θαρραλέο θρεντ που ανοίγεις. είχε προηγηθεί πριν ένα μήνα ένα με παρόμοιο θέμα.

άνδρας είσαι όταν έχεις το θάρρος να εκτεθείς εσύ μαζί με τις επιλογές σου και να αναζητήσεις αυτό που θα σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο.

εθισμός στον αγοραίο έρωτα σαφώς και υπάρχει.

Επισκέπτης
Γιατι στα χερια δικε μου εμεις που κανουμε κουνγκ φου τσαμπα το κανουμε δηλαδη  :think:

βλακείες

καλύτερα πάνε μάθε ξιφασκία

γενικά οι πολεμικές -δήθεν - τέχνες είναι ένα κάρο βλακείες

μπαίνεις άνθρωπος και βγαίνεις βλάκας

άσε που και ο τίτλος είναι παραποίηση

πολεμικές τέχνες είναι η ξιφασκία, η σκοποβολή, η τοξοβολία, ο ακοντισμός, κλπ

αυτά σκοτώνουν

και όχι να σηκώνεις το πόδι να βαρέσεις το κεφάλι του άλλου...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
βλακείες

καλύτερα πάνε μάθε ξιφασκία

γενικά οι πολεμικές -δήθεν - τέχνες είναι ένα κάρο βλακείες

μπαίνεις άνθρωπος και βγαίνεις βλάκας

άσε που και ο τίτλος είναι παραποίηση

πολεμικές τέχνες είναι η ξιφασκία, η σκοποβολή, η τοξοβολία, ο ακοντισμός, κλπ

αυτά σκοτώνουν

και όχι να σηκώνεις το πόδι να βαρέσεις το κεφάλι του άλλου...
Αδελφε σου συνιστω να διαβασεις τις πολεμικες τεχνες και την φιλοσοφια τους.
Σκοπος τους ειναι εκτος απο την αυτοαμυνα και την εκγυμναση του σωματος,ειναι και η
εκγυμναση του μυαλου.

Επισκέπτης
Αδελφε σου συνιστω να διαβασεις τις πολεμικες τεχνες και την φιλοσοφια τους.
Σκοπος τους ειναι εκτος απο την αυτοαμυνα και την εκγυμναση του σωματος,ειναι και η
εκγυμναση του μυαλου.

τύπε όλοι όσους ξέρω που ασχολούνται χρόνια με πολεμικές τέχνες είναι μαλάκες και κυρίως τεμπέληδες

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Συναγωνιστή stam από ότι είπανε και οι υπόλοιποι είσαι φοιτητής...Αυτό τον καιρό δίνεις εξεταστική, σωστά;

Λοιπόν, ακουσέ το όπως σου το λέω:Είσαι πολύ καιρό απομονωμένος από παρέες,φίλους,κοινωνική ζωή και σε έχει πιάσει ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!!!!!

Ελαφράς μορφής βέβαια αλλά ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!!!!!!

Στους φοιτητές συμβαίνει συνήθως στις εξεταστικές επειδή αγχώνονται λόγω της μη συνηθισμένης ψυχολογικής πίεσης που αντιμετωπίζουν και της απομόνωσης των συγκεκριμένων ημερών...Στη δική σου περίπτωση ήταν στραβό το κλίμα, τουτέστιν είχες απομονωθεί απο πιο πριν, ήρθε και η συγκεκριμένη περίοδος και έδεσε το γλυκό...

Μην αγχώνεσαι!!!Όλα θα στρώσουν!!!Ξεκίνα να ξαναβλέπεις παρέες και να βγαίνεις με φίλους και συνέχισε να πηγαίνεις 7-10 φορές να πηδάς και θα δεις ότι όλα θα στρώσουν!!!

Για περισσότερα βέβαια, γιατί χρήζεις συμβουλών η αλήθεια είναι, θα σε χρεώσω πάντως!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τύπε όλοι όσους ξέρω που ασχολούνται χρόνια με πολεμικές τέχνες είναι μαλάκες και κυρίως τεμπέληδες
Μα το να σχολειται καποιος με πολεμικη τεχνη αναιρει εντελως αυτο που λες,πως μπορει να ειναι καποιος
τεμπελης;Εχεις δει καποια προπονηση;Δεν ξερω κιολας τι τεχνη κανουν οι φιλοι σου,αλλα εγω στο Ουιν Τσουν
δυσκολευομαι να βγαλω την προπονηση.Βεβαια δεν ειμαι και πιτσιρικας.
Πηγαινε να παρακολουθησεις καποια προπονηση και πιστευω θα αλλαξεις αποψη.

Επισκέπτης
Μα το να σχολειται καποιος με πολεμικη τεχνη αναιρει εντελως αυτο που λες,πως μπορει να ειναι καποιος
τεμπελης;Εχεις δει καποια προπονηση;Δεν ξερω κιολας τι τεχνη κανουν οι φιλοι σου,αλλα εγω στο Ουιν Τσουν
δυσκολευομαι να βγαλω την προπονηση.Βεβαια δεν ειμαι και πιτσιρικας.
Πηγαινε να παρακολουθησεις καποια προπονηση και πιστευω θα αλλαξεις αποψη.

δε διαφωνώ ότι η προπόνηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα σκληρή και επίπονη

μάλιστα το πιθανό είναι αυτή να είναι η αιτία που βγαίνεις και τεμπέλης

πχ μετά από καιρό που κάνεις αυτές τις παπαριές, συνήθως καθίστασαι άχρηστος να δουλέψεις σε οικοδομές, αποθήκες, ξυλουργεία, να διαβάσεις, κλπ

άσε που αχρηστεύεις τον εαυτό σου από πολλές δουλειές λόγω νοοτροπίας και σωματοδομής πχ δύσκολα ένας μαυροζωνάς να γίνει χειρούργος, οπτικός, πωλητής, κλπ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δε διαφωνώ ότι η προπόνηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα σκληρή και επίπονη

μάλιστα το πιθανό είναι αυτή να είναι η αιτία που βγαίνεις και τεμπέλης

πχ μετά από καιρό που κάνεις αυτές τις παπαριές, συνήθως καθίστασαι άχρηστος να δουλέψεις σε οικοδομές, αποθήκες, ξυλουργεία, να διαβάσεις, κλπ

άσε που αχρηστεύεις τον εαυτό σου από πολλές δουλειές λόγω νοοτροπίας και σωματοδομής πχ δύσκολα ένας μαυροζωνάς να γίνει χειρούργος, οπτικός, πωλητής, κλπ
Μαλιστα το ακουσαμε και αυτο η γυμναστικη σε κανει τεμπελη,και κανοντας πολεμικες τεχνες δεν μπορεις να γινεις χειρουργος,οπτικος,πωλητης.
οικοδομος,αποθηκαριας,ξυλουργος.Θεωρειες μπου.κομ.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Συναγωνιστή stam από ότι είπανε και οι υπόλοιποι είσαι φοιτητής...Αυτό τον καιρό δίνεις εξεταστική, σωστά;

Λοιπόν, ακουσέ το όπως σου το λέω:Είσαι πολύ καιρό απομονωμένος από παρέες,φίλους,κοινωνική ζωή και σε έχει πιάσει ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!!!!!

Ελαφράς μορφής βέβαια αλλά ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!!!!!!

Στους φοιτητές συμβαίνει συνήθως στις εξεταστικές επειδή αγχώνονται λόγω της μη συνηθισμένης ψυχολογικής πίεσης που αντιμετωπίζουν και της απομόνωσης των συγκεκριμένων ημερών...Στη δική σου περίπτωση ήταν στραβό το κλίμα, τουτέστιν είχες απομονωθεί απο πιο πριν, ήρθε και η συγκεκριμένη περίοδος και έδεσε το γλυκό...

Μην αγχώνεσαι!!!Όλα θα στρώσουν!!!Ξεκίνα να ξαναβλέπεις παρέες και να βγαίνεις με φίλους και συνέχισε να πηγαίνεις 7-10 φορές να πηδάς και θα δεις ότι όλα θα στρώσουν!!!

Για περισσότερα βέβαια, γιατί χρήζεις συμβουλών η αλήθεια είναι, θα σε χρεώσω πάντως!!!
οχι τυπε δεν δινω εξεταστικη οποτε δεν ειναι αυτο, και πιστεψε με εχω δωσει 6-7 εξεταστικες τωρα διοτη το χρονο ειναι 3 χειμερινη, καλοκαιρινη, και μεταξεταστεα σεπτεμβρη... και δεν ειχα ποτε αγχος...

ισως εχω αυτο που αναφερεις ποιο κατω...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Δηλαδή την 'εχεις παρατήσει τη σχολή; Γιατί δε δινεις εξεταστική ποτέ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
οχι τυπε δεν δινω εξεταστικη οποτε δεν ειναι αυτο, και πιστεψε με εχω δωσει 6-7 εξεταστικες τωρα διοτη το χρονο ειναι 3 χειμερινη, καλοκαιρινη, και μεταξεταστεα σεπτεμβρη... και δεν ειχα ποτε αγχος...

ισως εχω αυτο που αναφερεις ποιο κατω...
ρε μαλακα φταις και εσυ σε πολλα θεματα.εχεις δωσει πολλα δικαιωματα εδω μεσα,και καθεσαι και ανεχεσαι να σε δουλευει
ο καθε τελειωμενος.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Άκυρο!!!Διάβασα ποτέ αντί για οπότε!!!!Sorry stam

Master_21 το τελειωμένος πάει σε μένα;

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε μαλακα φταις και εσυ σε πολλα θεματα.εχεις δωσει πολλα δικαιωματα εδω μεσα,και καθεσαι και ανεχεσαι να σε δουλευει
ο καθε τελειωμενος.
δεν βρισκω πουθενα το δουλεμα... μια συζητηση κανω με το παιδι απο πανω..

σε ποιον εχω δωσει δικαιωμα?στον νωντα? στο μεμοσαν? η στον τελειωμενο σφερδεκλο που παει με τραβελια και το παιζει γαμιας και οταν του λεω να κατεβει πατησια να τα πουμε μου λεει ελα εσυ, κλασικη κοτιστικη συμπεριφορα..  :2funny: :2funny:

οσα δικαιωματα εχεις δωσει εσυ εγω ποτε δεν εχω δωσει,παρε και υπογραφη μου  :zfuck: :zfuck: :2on1:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τους τελευταιους 2 μηνες ομως το θεμα εχει παραγινει,απο εκει που πηγαινα σε φυσιολογικα πλαισια 2-3 φορες το μηνα οπως καθε φυσιολογικος μπουρδελιαρης η γενικα ενας φυσιολογικος ανθρωπος για ξεσκασμα

παω 7-10 φορες , ε μεταξουργειο παντα,φτηνα ειναι οποτε το 50-60 το μηνα μου βγαινει

το θεμα ειναι ομως οτι εχω παρατησει την ζωη την κοινωνικη, δεν βγαινω πολυ,με φιλους εχω απομακρυνθει,τους βλεπω 1-2 φορες την εβδομαδα δεν με τραβαει να κανω καποιο καμακι στην σχολη να χωθω καπου αλλα το μυαλο το εχω μονο να παω στης πουτανες,βαδιζω για σχολη οπου περναω απο λεωφ αθηνων και καταληγω ΠΑΝΤΑ μεταξουργειο,δεν κανω μια τσαρκα λεω να περασει η ωρα? το 10αρικο θα φυγει

το θεμα ειναι το εξης, οτι αισθανομαι σαν να με μαγνιτηζει κατι,δεν παω με την θεληση μου πλεον και κατι με τραβαει,αισθανομαι καπως αβολα,ασχημα,περιεργα,δεν το ευαχριστιεμαι οπως παλια,διοτη θα ηθελα συχνοτητα 2-3 φορες το μηνα και οχι 7-10 ...

Δεν παραπονιεμαι ουτε κλαιγομαι αντιθετα η ιεροδουλες ειναι μεγαλη βοηθεια για τον αντρικο πλυθησμο αλλα με μετρο και το μετρο δυστηχως το εχω ξεπερασει,αισθανομαι παντα την αναγκη να μπω στα βρωμικα λημερια του μεταξουργειο ,να  γλειψω κανα ποδι,να γαμησω κανα πιπινι...

συμβουλες...
και ποιο ειναι το προβλημα τυπε? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• nwntoExorcistPriest.jpg
    nwntoExorcistPriest.jpg
    26,9 KB · Εμφανίσεις: 68

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

Προσπάθησε να είσαι ο εαυτος σου...οταν είσαι σε ένα ορισμενο κοινωνικο περιγυρο.
Να είσαι ειλικρινης. Και θα βρεθει κοπελα...

Αλλα να σου πω και εγω κατι?
Εμενα με ξερεις ποιος είμαι... ή ποιος ήμουν τελος παντων...
Μπλέχτηκα και ερωτες και γαμηθηκα φίλε...
Και δεν ξερω που θα λήξει αυτο.

Παντως λιγα πραγματα με ενδιαφέρουν πια...
Και ένα απο αυτα δεν είναι ο εαυτος μου...

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Προσπάθησε να είσαι ο εαυτος σου...οταν είσαι σε ένα ορισμενο κοινωνικο περιγυρο.
Να είσαι ειλικρινης. Και θα βρεθει κοπελα...

Αλλα να σου πω και εγω κατι?
Εμενα με ξερεις ποιος είμαι... ή ποιος ήμουν τελος παντων...
Μπλέχτηκα και ερωτες και γαμηθηκα φίλε...
Και δεν ξερω που θα λήξει αυτο.

Παντως λιγα πραγματα με ενδιαφέρουν πια...
Και ένα απο αυτα δεν είναι ο εαυτος μου...
ετσι ειναι φιλε.και εγω πανω κατω στην ιδια φαση ειμαι.ειναι δυσκολα τα πραγματα, αλα θελει ππροσπαθεια συγουρα κατι υπαρχει. αλα πλεων δεν κυνηγαω. βαρεθηκα.τα τελευταια χρονια κανω αυτο που κανω τωρα, αλα ειναι μονο το κοματι sex και τιποτε αλο.ασε τους μ....ες εδω μεσα να γραφουνε οτι θελουνε.εγω παντως συμφωνω μαζι σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom