Κυψέλη, άνοιξη 2002. Μικρά και αθώα κορασίς εκ Λεβεντογέννας ετών 20. Ας την πούμε Μ. Έρχεται στην ΑΘήνα για να βρει δουλειά. Γνωρίζει λαϊκή ανθυποτραγουδιάρα Α. Ετών 29.
Σεξ. Και έρως. Και πολύ ξύλο.
Συζούν. Προς τα έξω δείχνουν δυο καλές φίλες και συγκάτοικοι.
Πότε πότε τις κοζάρει η κομμώτρια που μένει απέναντι. Γυμνή.
Οι δυο ερωτευμένες χρησιμοποιούν πότε πότε κι έναν γνωστό της τραγουδιάρας. Ας τον πούμε Σ. Καμμιά ψευδαίσθηση. Δεν είναι ο άντρας-σουλτάνος και παπαριές. Είναι απλά ένας δονητής με πόδια.
Δυο μήνες μετά, η αδερφή της Κρητικοπούλας, ετών 24, ανεβαίνει στην ΑΘήνα. Ας την πούμε Δ. Έχει πλήρη γνώση του τι κάνει η αδερφή της. Θέλει κι αυτή να δοκιμάσει. "Σαν τρελή" ,όπως λέει. Οπότε λέει στους γονείς της ότι πάει κι αυτή να βρει δουλειά στην ΑΘήνα.
Εν τω μεταξύ, γενομένων και καποιων άλλων λεσβιακών μπλεξιμάτων της Α (εν αγνοία της Μ, αλλά εν γνώσει και συμμετοχή του Σ, με μια παντρεμένη και μια χωρισμένη και οι δύο με παιδιά), ο Σ γνωρίζει την Δ και του καλαρέσει. Της την πέφτει με πρόσχημα να την ενημερώσει ότι η Α παίζει μπινιές στην αδερφή της. Η Δ το έχει ψυλλιαστεί. Ο Σ εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να πηδήξει την Δ.
Η Δ κάνει τη σούμα και προφανώς της βγαίνει ότι ο Σ είναι υλικό για "σχέση" (γάμο). Οπότε, παρόλο που έχει πηδηχτεί με τον Σ, παρόλο που ξέρει ότι ο Σ έχει πηδήξει την αδερφή της παρέα με την Α, παρόλο που ξέρει ότι ο Σ έχει πηδήξει και τις άλλες δύο παρέα με την Α, παρόλο που ξέρει ότι ο Σ ξέρει ότι η ίδια ήρθε στην ΑΘήνα για να κάνει λεσβιακά και παρτούζες... με το που προκύπτει ενδεχόμενο σχέσης... ξαφνικα... "ανακαλύπτει" ότι.... δεν θέλει πια να κάνει λεσβιακά και παρτούζες!
ΟΚ, σκέφτεται ο Σ, δε βαριέσαι, μην την καταπιέζω, έτσι κι αλλιώς και από μόνη της μου αρέσει.
Περνάνε άλλοι δυο μήνες, είναι μεσοκαλόκαιρο, όταν η Δ χάνει την προσωρινή δουλειά που είχε βρει και επιστρέφει Ηράκλειο μαζί με την (μετανοούσα Μαγδαληνή) Μ.
Ο Σ και η Δ κρατάνε τηλεφωνική επαφή.
Το φθινόπωρο, στο τηλέφωνο η Δ, με τη χαρακτηριστική προφορά της λέει στον Σ "Άσε ρε συ έχω πάρει το μισό Ηράκλειο. Και πήγα και με δυο γυναίκες, τη μια τη γνώρισα από το ιντερνετ και η άλλη ήταν η φίλη μου η ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ που σου είχα πει. Καύλα είναι ρε σύ, θα γίνω λεσβία μου φαίνεται, αλλά τι να κάνω που μου αρέσουν και οι άντρες.".
ΟΚ, σκέφτεται ο Σ, καλά κάνει το κορίτσι αφού γουστάρει.
Κάτι μήνες μετά κι αφού ο Σ έχει ψιλοξεχάσει τη Δ και την αδερφή της κλπ, δέχεται ένα τηλεφώνημα.
Είναι η Δ.
"Μάντεψε! Αρραβωνιάστηκα!"
Άντε με το καλό της λέει ο Σ να σε δούμε και νυφούλα.
Περνάς καλά με τον μέλλοντα σύζυγο;
Κάνετε κανα τριολέ, να γουστάρετε;
"Τρελός είσαι;" απαντά η Δ. "Δεν έχει ιδέα γι' αυτά. Σιγά μην του τα πω. Θα με περάσει για πουτάνα! Είπαμε να τα κάνω τα όργια, αλλά να τα κάνω κρυφά, όχι με τον άντρα μου."
Τέτοια σκηνικά υπάρχουν π-ο-λ-λ-ά.
Απλά αυτό ήταν το πρώτο σκηνικό που άνοιξε τα μάτια του Σ στην πραγματικότητα.
Ακολούθησαν και άλλα και άλλα και άλλα...
Από κει και πέρα, ο καθένας επιλέγει να πάρει το μπλε χάπι ή το κόκκινο χάπι και να ζήσει αναλόγως.