Νέα

Ερεθίζει τις γυναίκες το... γυναικείο στήθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ελα μωρε.. καλο ειναι...
σιγα μια περιουσια... υπερβολες...
φερε κ την πιστωτικη... δια παν ενδεχομενο...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ελα μωρε.. καλο ειναι...
σιγα μια περιουσια... υπερβολες...
φερε κ την πιστωτικη... δια παν ενδεχομενο...
Θα την φέρω...για να σε πείσω....και να δείς πως λέω αλήθεια και πως  αφήνω πίσω το ένοχο παρελθόν μου....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:rolleyes: ναι ναι γι αυτο να την φερεις...
κ μετα ισως σε συγχωρεσω... δε ξερω θα το σκεφτω σοβαρα... γιατι δεν ειναι σωστο να ενεργεις βεβιασμενα σε τοσο λεπτα ζητηματα... :rolleyes:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
:rolleyes: ναι ναι γι αυτο να την φερεις...
κ μετα ισως σε συγχωρεσω... δε ξερω θα το σκεφτω σοβαρα... γιατι δεν ειναι σωστο να ενεργεις βεβιασμενα σε τοσο λεπτα ζητηματα... :rolleyes:
Ποτέ δεν ενεργώ βεβιασμένα...πάντα μετά από ώριμη σκέψη.....τί να σε κάνω???Μου έχεις κάνει την ζωή μου κόλαση.......

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πυρ γυνη κ θαλαττα... τα 3 κακα της μοιρας σας :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
πυρ γυνη κ θαλαττα... τα 3 κακα της μοιρας σας :2funny:
Και η γυνή στην μέση......ένα παλιό τραγούδι λέει:''Να πεθάνουν οι γυναίκες να πεθάνουνε μα και αν λείψουνε στα αλήθεια τί θα κάνουμε???

ποιας μοιρας μας!του κοσμου!
Μέχρι και στον πόλεμο της Τροίας μιά γυναίκα έφταιγε.... :dancing: :dancing: :dancing:
αλλά όπως αναφέρω στο παραπάνω τραγούδι..... :rockon: :rockon: :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω μονο με το πυρ εχω προβλημα
με τις γυναικες κ τη θαλασσα κανενα
αρα ολα κουλ :2funny:

να πεθανουν οι γυναικες ε???? δυκολευεις τη θεση σου αυτο σου λεω μονο...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τα σημαντικα διαβαζω... αυτα που δεν θα επρεπε να λες  :tickedoff:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κυψέλη, άνοιξη 2002. Μικρά και αθώα κορασίς εκ Λεβεντογέννας ετών 20. Ας την πούμε Μ. Έρχεται στην ΑΘήνα για να βρει δουλειά. Γνωρίζει λαϊκή ανθυποτραγουδιάρα Α. Ετών 29.

Σεξ. Και έρως. Και πολύ ξύλο.
Συζούν. Προς τα έξω δείχνουν δυο καλές φίλες και συγκάτοικοι.
Πότε πότε τις κοζάρει η κομμώτρια που μένει απέναντι. Γυμνή.

Οι δυο ερωτευμένες χρησιμοποιούν πότε πότε κι έναν γνωστό της τραγουδιάρας. Ας τον πούμε Σ. Καμμιά ψευδαίσθηση. Δεν είναι ο άντρας-σουλτάνος και παπαριές. Είναι απλά ένας δονητής με πόδια.

Δυο μήνες μετά, η αδερφή της Κρητικοπούλας, ετών 24, ανεβαίνει στην ΑΘήνα. Ας την πούμε Δ. Έχει πλήρη γνώση του τι κάνει η αδερφή της. Θέλει κι αυτή να δοκιμάσει. "Σαν τρελή" ,όπως λέει. Οπότε λέει στους γονείς της ότι πάει κι αυτή να βρει δουλειά στην ΑΘήνα.

Εν τω μεταξύ, γενομένων και καποιων άλλων λεσβιακών μπλεξιμάτων της Α (εν αγνοία της Μ, αλλά εν γνώσει και συμμετοχή του Σ, με μια παντρεμένη και μια χωρισμένη και οι δύο με παιδιά), ο Σ γνωρίζει την Δ και του καλαρέσει. Της την πέφτει με πρόσχημα να την ενημερώσει ότι η Α παίζει μπινιές στην αδερφή της. Η Δ το έχει ψυλλιαστεί. Ο Σ εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να πηδήξει την Δ.

Η Δ κάνει τη σούμα και προφανώς της βγαίνει ότι ο Σ είναι υλικό για "σχέση" (γάμο). Οπότε, παρόλο που έχει πηδηχτεί με τον Σ, παρόλο που ξέρει ότι ο Σ έχει πηδήξει την αδερφή της παρέα με την Α, παρόλο που ξέρει ότι ο Σ έχει πηδήξει και τις άλλες δύο παρέα με την Α, παρόλο που ξέρει ότι ο Σ ξέρει ότι η ίδια ήρθε στην ΑΘήνα για να κάνει λεσβιακά και παρτούζες... με το που προκύπτει ενδεχόμενο σχέσης... ξαφνικα... "ανακαλύπτει" ότι.... δεν θέλει πια να κάνει λεσβιακά και παρτούζες!

ΟΚ, σκέφτεται ο Σ, δε βαριέσαι, μην την καταπιέζω, έτσι κι αλλιώς και από μόνη της μου αρέσει.
Περνάνε άλλοι δυο μήνες, είναι μεσοκαλόκαιρο, όταν η Δ χάνει την προσωρινή δουλειά που είχε βρει και επιστρέφει Ηράκλειο μαζί με την (μετανοούσα Μαγδαληνή) Μ.

Ο Σ και η Δ κρατάνε τηλεφωνική επαφή.

Το φθινόπωρο, στο τηλέφωνο η Δ, με τη χαρακτηριστική προφορά της λέει στον Σ "Άσε ρε συ έχω πάρει το μισό Ηράκλειο. Και πήγα και με δυο γυναίκες, τη μια τη γνώρισα από το ιντερνετ και η άλλη ήταν η φίλη μου η ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ που σου είχα πει. Καύλα είναι ρε σύ, θα γίνω λεσβία μου φαίνεται, αλλά τι να κάνω που μου αρέσουν και οι άντρες.".

ΟΚ, σκέφτεται ο Σ, καλά κάνει το κορίτσι αφού γουστάρει.

Κάτι μήνες μετά κι αφού ο Σ έχει ψιλοξεχάσει τη Δ και την αδερφή της κλπ, δέχεται ένα τηλεφώνημα.
Είναι η Δ.

"Μάντεψε! Αρραβωνιάστηκα!"
Άντε με το καλό της λέει ο Σ να σε δούμε και νυφούλα.
Περνάς καλά με τον μέλλοντα σύζυγο;
Κάνετε κανα τριολέ, να γουστάρετε;

"Τρελός είσαι;" απαντά η Δ. "Δεν έχει ιδέα γι' αυτά. Σιγά μην του τα πω. Θα με περάσει για πουτάνα! Είπαμε να τα κάνω τα όργια, αλλά να τα κάνω κρυφά, όχι με τον άντρα μου."

Τέτοια σκηνικά υπάρχουν π-ο-λ-λ-ά.
Απλά αυτό ήταν το πρώτο σκηνικό που άνοιξε τα μάτια του Σ στην πραγματικότητα.
Ακολούθησαν και άλλα και άλλα και άλλα...

Από κει και πέρα, ο καθένας επιλέγει να πάρει το μπλε χάπι ή το κόκκινο χάπι και να ζήσει αναλόγως.

Φίλε διαφωτιστικότηατη η ιστορία σου για το τι αλλοπρόσαλλα όντα είναι οι γυναίκες... Και άλλοι κάθονται και χαλιούνται για πάρτη τους...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν ξερω για σενα αλλα εγω μπερδευτηκα... :idiot:
α,μ,γ,δ,σ... διαβαζω μια παραγραφο χανομαι ξεχναω ποιος ειναι ποιος κ παλι απ την αρχη
μπορειτε να μας κανετε ενα πλανο με δεδομενα/ζητουμενα?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν ξερω για σενα αλλα εγω μπερδευτηκα... :idiot:
α,μ,γ,δ,σ... διαβαζω μια παραγραφο χανομαι ξεχναω ποιος ειναι ποιος κ παλι απ την αρχη
μπορειτε να μας κανετε ενα πλανο με δεδομενα/ζητουμενα?

Εσύ είσαι ξανθιά ,είπαμε. Δεν είσαι και για πολλά πολλά. Αλλά... κάπου κ εσύ ως ξανθιά εκτιμάσαι ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μμμ... πες μας κατι που δεν ξερουμε
πχ... το πλανο, ενα μανιουαλ, μια περιληψη
κατι ρε παιδι μου... να βοηθησεις

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εσύ είσαι ξανθιά ,είπαμε. Δεν είσαι και για πολλά πολλά. Αλλά... κάπου κ εσύ ως ξανθιά εκτιμάσαι

Ο Skidoo σου λεω προσπαθει να μας τα φτιαξει!!!! ξερει την αδυναμια μου στις ξανθες κορασιδες και την εκμεταλευεται!!! τσκ τσκ.. εγω δεν εχω καταλαβει καθολου γιατι!!! βαζω στοιχημα οτι θελει να μας ποσταρει στο σαιτ μετα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ο Skidoo σου λεω προσπαθει να μας τα φτιαξει!!!! ξερει την αδυναμια μου στις ξανθες κορασιδες και την εκμεταλευεται!!! τσκ τσκ.. εγω δεν εχω καταλαβει καθολου γιατι!!! βαζω στοιχημα οτι θελει να μας ποσταρει στο σαιτ μετα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Aπλά θέλω να δυο τα δυο πιτσουνάκια μαζί! Δεν έχω κανέναν υστερόβουλο σκοπό!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω ντρεπομαι ν ακολουθησω τους σκοτεινους σκοπους του σκιντου... επισης ειπαμε... ζω σε μοναστηρι... δεν επιτρεπουν τετοια πραγματα
ειναι πολυ αυστηροι οι κανονες...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγω ντρεπομαι ν ακολουθησω τους σκοτεινους σκοπους του σκιντου... επισης ειπαμε... ζω σε μοναστηρι... δεν επιτρεπουν τετοια πραγματα
ειναι πολυ αυστηροι οι κανονες...

Ρε άστα αυτά τώρα μη σε αρπάξω από τα μαλλιά και σε σύρω στη σπηλιά όπως οι πρωτόγονοι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom