Νέα

Ερεθίζει τις γυναίκες το... γυναικείο στήθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αχ βρε ερι... μας ανακαλυψαν.. μαθανε τα μυστικα μας :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ε ναι εκτός απο πουτάνες είμεθα και λεσβιαρες και φυσικά με όλες μας τις φίλες. Για αυτο πάμε και δυο δυο στην τουαλέτα.Για αυτό και τα κοριτσιστικα πάρτυ. Αλλά φυσικά το κρατούσαμε κρυφο μέχρι που το ανακαλύψατε! Πάω να το πω στην αδελφότητα ότι τα μυστικά μας με κάποιο τρόπο βρήκαν δίοδο προς τους άνδρες. Και φοβισμένη μετα θα διαβάσω ένα περιοδικο μοδας να ξεχαστώ..
Βρε συ...μην το παίρνεις προσωπικά...καθαρός ουρανός...αστραπές δεν φοβάται.....

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Α όχι τάλος, τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Οι λέξεις έχουν το νόημά τους. Προσβάλω που ονομάζω τον βλάκα και τον κομπλέξικό ώς τέτοιο. Οχι. Απλά αποδίδω τα του καίσαρος τω καισαρι..Αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν αντιδράς όταν βλέπεις να παπαρολογούν κάποιοι κύριοι που φυσικά έχουν την δύναμη του πληκτρολογίου και της ανωνυμίας(μόνο αυτήν), εκφραζόμενοι με λέξεις και πρακτικές που θα χαρακτήριζα "γκει".(μεταφράστε) Τότε εγώ σαν καλό κοριτσάκι καταλαβαίνοντας ότι το μυαλό απο καιρό έχει σαλπάρει.. σταματώ την ενασχόληση μαζί τους γιατί με την βλακεία δεν τα βγάζω πέρα.

Εrina.....δεν θα διαφωνήσω....απλά πιστεύω πως είσαι πολύ απόλυτη.
Είναι δικάιωμα του καθενός πως θα ζήσει τη σεξουαλική ζωή του (ή έστω τη φαντασίωση μιας τέτοιας)....όπως αυτός νομίζει.
Δεν χρειάζεται να γινόμαστε εμείς επικριτικοί.
Εμείς μπορούμε να ζούμε τη δική μας πραγματικότητα, όπως εμείς νομίζουμε......σωστά ;
Live and let live .......Εrina.

Επισκέπτης
Οχι μπαιτ μου υποφέρω- ο πόνος σχιζει τα σωθικά μου, δεν αντέχεται αυτή η προσβολή Η μήπως να πάω με μια φίλη μου .. να ξεχαστω;

Μπλειντ ασε με να παιξω...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Tα ξανθά μαλλιά ίσως?
τα γαλαζια ματια? τα παραξενα χειλη? :2funny:
Bite....προκάλεσέ τον.....χεχεχεχεχε
ποτε προκαλεσα εγω??? μην με προσβαλεις... δεν ειναι του χαρακτηρα μου... :P :P :P
(που χαθηκες εσυ????)
Οχι μπαιτ μου υποφέρω- ο πόνος σχιζει τα σωθικά μου, δεν αντέχεται αυτή η προσβολή Η μήπως να πάω με μια φίλη μου .. να ξεχαστω;

κανονισε να με απατησεις μονο αυτο σε λεω... κανονισε!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ποτε προκαλεσα εγω??? μην με προσβαλεις... δεν ειναι του χαρακτηρα μου... :P :P :P
(που χαθηκες εσυ????)
Εννοώ...δώσε ιδέες στον λαό....που να χαθώ???Τρέξιμο...τρέξιμο...τρέξιμο....πότε θα επαναλάβουμε την έξοδο?Έχω καλή πρόταση.....πρόταση...έκπληξη!!!!!!!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Χμ.....σε αφήνω λοιπόν να κάνεις παιχνίδι.
Καλό βράδυ.
Πάω, να ζήσω τη δική μου σεξουαλική ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Εννοώ...δώσε ιδέες στον λαό....που να χαθώ???Τρέξιμο...τρέξιμο...τρέξιμο....πότε θα επαναλάβουμε την έξοδο?Έχω καλή πρόταση.....πρόταση...έκπληξη!!!!!!!
ποτε... σου κραταω μουτρα...  με πληγωσες... *χαμηλωμενο βλεμμα κ ενα δακρυ στην ακρη του ματιου* που χαθηκες
ελα ομως κ οπως θα ερχεσαι φερε κ κανενα παναντολ...  :P

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ποτε... σου κραταω μουτρα...  με πληγωσες... *χαμηλωμενο βλεμμα κ ενα δακρυ στην ακρη του ματιου* που χαθηκες
ελα ομως κ οπως θα ερχεσαι φερε κ κανενα παναντολ...  :P
Ποτέ δεν πληγώνω...μόνο...αθελά μου....χεχεχεχε
Το παναντόλ...αναβράζον?
Η έκπληξη...ισχύει....μόνο άναψε το πράσινο φώς.....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ο τρόπος έκφρασης και η συμπεριφορά μερικών αυτό υποδηλώνει εμφανέστατα. Είναι θλιβερό να έχεις τόσο "δύσκολη" προσωπική ζωή και τόσα συμπλέγματα ώστε να φτάνεις, αγαπητέ μπλέιντ, σε αφορισμούς για όσα είναι ευτυχώς όμορφα και φυσιολογικά στην σεξουαλική σου ζωή, ή για όσους/ες συμμετέχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε αυτήν. Με λυπεί που νέοι άνθρωποι δεν μπορούν να την βιώσουν με το πάθος και την ενέργεια που θα ένοιωθε κάθε υγιής άνθρωπος και που στο μυαλό τους μοιάζουν όλα συγκεχυμένα και μολυσμένα. Με φοβίζει γιατί η υγεία στην  σεξουαλική ζωή, η έκφρασή της, η ισορροπία της σε ένα κοινωνικοποιημένο άνθρωπο αποτυπώνεται στην ζωή του με ποικίλους τρόπους και δημιουργεί ψυχοσωματικές διαταραχές. Περισσότερο όμως λυπάμαι νομίζω, γιατί θεωρώ πολλούς ανθρώπους που αδυνατούν να ζήσουν, αδειασμένοι από ανασφάλειες και βαθιά αυτολύπηση που εκρήγνυται με συμπεριφορές σχεδόν προβληματικές. Αυτό ήταν το σχόλιό μου. Κατά τα άλλα σε ένα κόσμο τις διαφορετικότητας είναι ευχάριστο να διασκεδάζεις με την κουταμάρα και την βλακεία, όταν σου περισσεύει χρόνος …

:jerking: :jerking: :jerking: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ποτέ δεν πληγώνω...μόνο...αθελά μου....χεχεχεχε
Το παναντόλ...αναβράζον?
Η έκπληξη...ισχύει....μόνο άναψε το πράσινο φώς.....
οτι παναντολ βρεις... δεν εχω προβλημα... :2funny:
αθελα σου αλλα οταν ερθεις θα δεις τι θα σου κανω... αθελα μου...  :tickedoff:  :P

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
αθελα σου αλλα οταν ερθεις θα δεις τι θα σου κανω... αθελα μου...  :tickedoff:  :P
Ωχ...Παναγία μου...τί με περιμένει.....ωχ,ωχ,ωχ.....θα επανορθώσω....με σούπερ έκπληξη.....και μην φορέσεις τα πολύ καλά σου....ούτε να βαφτείς πολύ....είσαι που είσαι hot and sexy μην μειονεκτώ μπροστά σου...απλό ντυσιματάκι......

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ωχ...Παναγία μου...τί με περιμένει.....ωχ,ωχ,ωχ.....θα επανορθώσω....με σούπερ έκπληξη.....και μην φορέσεις τα πολύ καλά σου....ούτε να βαφτείς πολύ....είσαι που είσαι hot and sexy μην μειονεκτώ μπροστά σου...απλό ντυσιματάκι......
χα! σιγα να μην φτιαχνομουνα για χαρη σου... που με αφησες μονη σαν το λεμονι κ εφυγες (μαρθα βουρτση mode on) :'(
οχι με αυτα που φοραω τωρα θα μεινω κ πολυ σου ειναι... κ δεν παω πουθενα.. θα υποφερεις εντος του σπιτιου... :P :P :P

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ρε σεις πως είναι δυνατόν να βλέπεις δυο γκόμενες να γλύφονται και συ να κοιτάς μόνο? Τι να πω... εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω!

ουτε εγω!!!! χεχεχεχεχ ειδικα ξανθες!!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
χα! σιγα να μην φτιαχνομουνα για χαρη σου... που με αφησες μονη σαν το λεμονι κ εφυγες (μαρθα βουρτση mode on) :'(
οχι με αυτα που φοραω τωρα θα μεινω κ πολυ σου ειναι... κ δεν παω πουθενα.. θα υποφερεις εντος του σπιτιου... :P :P :P
Μάλλον εσύ θα μου κάνεις...σούπερ έκπληξη.... :o :o :o ελπίζω να φοράς το σετάκι που σου έφερα.... :think: :think: :think:...
ΥΓ---->Με βλέπω...Νίκο Ξανθόπουλο..... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom