BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αχ βρε ερι... μας ανακαλυψαν.. μαθανε τα μυστικα μας
Βρε συ...μην το παίρνεις προσωπικά...καθαρός ουρανός...αστραπές δεν φοβάται.....Ε ναι εκτός απο πουτάνες είμεθα και λεσβιαρες και φυσικά με όλες μας τις φίλες. Για αυτο πάμε και δυο δυο στην τουαλέτα.Για αυτό και τα κοριτσιστικα πάρτυ. Αλλά φυσικά το κρατούσαμε κρυφο μέχρι που το ανακαλύψατε! Πάω να το πω στην αδελφότητα ότι τα μυστικά μας με κάποιο τρόπο βρήκαν δίοδο προς τους άνδρες. Και φοβισμένη μετα θα διαβάσω ένα περιοδικο μοδας να ξεχαστώ..
αχ βρε ερι... μας ανακαλυψαν.. μαθανε τα μυστικα μας
Α όχι τάλος, τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Οι λέξεις έχουν το νόημά τους. Προσβάλω που ονομάζω τον βλάκα και τον κομπλέξικό ώς τέτοιο. Οχι. Απλά αποδίδω τα του καίσαρος τω καισαρι..Αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν αντιδράς όταν βλέπεις να παπαρολογούν κάποιοι κύριοι που φυσικά έχουν την δύναμη του πληκτρολογίου και της ανωνυμίας(μόνο αυτήν), εκφραζόμενοι με λέξεις και πρακτικές που θα χαρακτήριζα "γκει".(μεταφράστε) Τότε εγώ σαν καλό κοριτσάκι καταλαβαίνοντας ότι το μυαλό απο καιρό έχει σαλπάρει.. σταματώ την ενασχόληση μαζί τους γιατί με την βλακεία δεν τα βγάζω πέρα.
κ ο πωπος?Αν το ερεθίζει λέει!! Και όχι μόνο το στήθος ;)
Bite....προκάλεσέ τον.....χεχεχεχεχεκ ο πωπος?
κ ο πωπος?
Θα πρότεινα μάλιστα να μην ασχολείστε μαζί μου γιατί μου δίνεται αξία
τα γαλαζια ματια? τα παραξενα χειλη?Tα ξανθά μαλλιά ίσως?
ποτε προκαλεσα εγω??? μην με προσβαλεις... δεν ειναι του χαρακτηρα μου...Bite....προκάλεσέ τον.....χεχεχεχεχε
Οχι μπαιτ μου υποφέρω- ο πόνος σχιζει τα σωθικά μου, δεν αντέχεται αυτή η προσβολή Η μήπως να πάω με μια φίλη μου .. να ξεχαστω;
Μπλειντ ασε με να παιξω...
Εννοώ...δώσε ιδέες στον λαό....που να χαθώ???Τρέξιμο...τρέξιμο...τρέξιμο....πότε θα επαναλάβουμε την έξοδο?Έχω καλή πρόταση.....πρόταση...έκπληξη!!!!!!!ποτε προκαλεσα εγω??? μην με προσβαλεις... δεν ειναι του χαρακτηρα μου...
(που χαθηκες εσυ????)
Οχι μπαιτ μου υποφέρω- ο πόνος σχιζει τα σωθικά μου, δεν αντέχεται αυτή η προσβολή Η μήπως να πάω με μια φίλη μου .. να ξεχαστω;
Μπλειντ ασε με να παιξω...
ποτε... σου κραταω μουτρα... με πληγωσες... *χαμηλωμενο βλεμμα κ ενα δακρυ στην ακρη του ματιου* που χαθηκεςΕννοώ...δώσε ιδέες στον λαό....που να χαθώ???Τρέξιμο...τρέξιμο...τρέξιμο....πότε θα επαναλάβουμε την έξοδο?Έχω καλή πρόταση.....πρόταση...έκπληξη!!!!!!!
Ποτέ δεν πληγώνω...μόνο...αθελά μου....χεχεχεχεποτε... σου κραταω μουτρα... με πληγωσες... *χαμηλωμενο βλεμμα κ ενα δακρυ στην ακρη του ματιου* που χαθηκες
ελα ομως κ οπως θα ερχεσαι φερε κ κανενα παναντολ...
Ο τρόπος έκφρασης και η συμπεριφορά μερικών αυτό υποδηλώνει εμφανέστατα. Είναι θλιβερό να έχεις τόσο "δύσκολη" προσωπική ζωή και τόσα συμπλέγματα ώστε να φτάνεις, αγαπητέ μπλέιντ, σε αφορισμούς για όσα είναι ευτυχώς όμορφα και φυσιολογικά στην σεξουαλική σου ζωή, ή για όσους/ες συμμετέχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε αυτήν. Με λυπεί που νέοι άνθρωποι δεν μπορούν να την βιώσουν με το πάθος και την ενέργεια που θα ένοιωθε κάθε υγιής άνθρωπος και που στο μυαλό τους μοιάζουν όλα συγκεχυμένα και μολυσμένα. Με φοβίζει γιατί η υγεία στην σεξουαλική ζωή, η έκφρασή της, η ισορροπία της σε ένα κοινωνικοποιημένο άνθρωπο αποτυπώνεται στην ζωή του με ποικίλους τρόπους και δημιουργεί ψυχοσωματικές διαταραχές. Περισσότερο όμως λυπάμαι νομίζω, γιατί θεωρώ πολλούς ανθρώπους που αδυνατούν να ζήσουν, αδειασμένοι από ανασφάλειες και βαθιά αυτολύπηση που εκρήγνυται με συμπεριφορές σχεδόν προβληματικές. Αυτό ήταν το σχόλιό μου. Κατά τα άλλα σε ένα κόσμο τις διαφορετικότητας είναι ευχάριστο να διασκεδάζεις με την κουταμάρα και την βλακεία, όταν σου περισσεύει χρόνος …
οτι παναντολ βρεις... δεν εχω προβλημα...Ποτέ δεν πληγώνω...μόνο...αθελά μου....χεχεχεχε
Το παναντόλ...αναβράζον?
Η έκπληξη...ισχύει....μόνο άναψε το πράσινο φώς.....
Ωχ...Παναγία μου...τί με περιμένει.....ωχ,ωχ,ωχ.....θα επανορθώσω....με σούπερ έκπληξη.....και μην φορέσεις τα πολύ καλά σου....ούτε να βαφτείς πολύ....είσαι που είσαι hot and sexy μην μειονεκτώ μπροστά σου...απλό ντυσιματάκι......αθελα σου αλλα οταν ερθεις θα δεις τι θα σου κανω... αθελα μου...
χα! σιγα να μην φτιαχνομουνα για χαρη σου... που με αφησες μονη σαν το λεμονι κ εφυγες (μαρθα βουρτση mode on) :'(Ωχ...Παναγία μου...τί με περιμένει.....ωχ,ωχ,ωχ.....θα επανορθώσω....με σούπερ έκπληξη.....και μην φορέσεις τα πολύ καλά σου....ούτε να βαφτείς πολύ....είσαι που είσαι hot and sexy μην μειονεκτώ μπροστά σου...απλό ντυσιματάκι......
Ρε σεις πως είναι δυνατόν να βλέπεις δυο γκόμενες να γλύφονται και συ να κοιτάς μόνο? Τι να πω... εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω!
Μάλλον εσύ θα μου κάνεις...σούπερ έκπληξη.... :o :o :o ελπίζω να φοράς το σετάκι που σου έφερα.... ...χα! σιγα να μην φτιαχνομουνα για χαρη σου... που με αφησες μονη σαν το λεμονι κ εφυγες (μαρθα βουρτση mode on) :'(
οχι με αυτα που φοραω τωρα θα μεινω κ πολυ σου ειναι... κ δεν παω πουθενα.. θα υποφερεις εντος του σπιτιου...