Νέα

Ερεθίζει τις γυναίκες το... γυναικείο στήθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μάλλον εσύ θα μου κάνεις...σούπερ έκπληξη.... :o :o :o ελπίζω να φοράς το σετάκι που σου έφερα.... :think: :think: :think:...
ΥΓ---->Με βλέπω...Νίκο Ξανθόπουλο..... :2funny: :2funny: :2funny:

ναι ναι... ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις... ελα εσυ... κ σου εχω τρομερη εκπληξη... εχω παρει κ καινουριο σετ χειροπεδες... :rolleyes:
(θες να το γυρισουμε σε ξενο κινηματογραφο? του τυπου... βασικο ενστικτο, 91/2 εβδομαδες κ τετοια? :2funny: γιατι απο ελληνικο εχω 0 γνωσεις)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
podolagnos28 τη μπάιτ την ερεθίζει ιδιαίτερα το ποδογλύψιμο ξέρεις...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ναι ναι... ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις... ελα εσυ... κ σου εχω τρομερη εκπληξη... εχω παρει κ καινουριο σετ χειροπεδες... :rolleyes:
(θες να το γυρισουμε σε ξενο κινηματογραφο? του τυπου... βασικο ενστικτο, 91/2 εβδομαδες κ τετοια? :2funny: γιατι απο ελληνικο εχω 0 γνωσεις)
Οχι δεν θέλω....Παναγία μου....θα κόψεις και...παγάκια????απαπαπα...πρέπει να κάνω κάτι για να ηρεμήσεις.....κινδυνεύω.....θα σου στείλω με mms 1 όμορφη φωτό......

podolagnos28 τη μπάιτ την ερεθίζει ιδιαίτερα το ποδογλύψιμο ξέρεις...

Φυσικά...το ξέρω...ειδικότητά μου....και τώρα με το γαλλικό πεντικιούρ..... :dancing: :dancing: :dancing:...ότι θέλει η σωσίας της...Ζιζέλ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Κυψέλη, άνοιξη 2002. Μικρά και αθώα κορασίς εκ Λεβεντογέννας ετών 20. Ας την πούμε Μ. Έρχεται στην ΑΘήνα για να βρει δουλειά. Γνωρίζει λαϊκή ανθυποτραγουδιάρα Α. Ετών 29.

Σεξ. Και έρως. Και πολύ ξύλο.
Συζούν. Προς τα έξω δείχνουν δυο καλές φίλες και συγκάτοικοι.
Πότε πότε τις κοζάρει η κομμώτρια που μένει απέναντι. Γυμνή.

Οι δυο ερωτευμένες χρησιμοποιούν πότε πότε κι έναν γνωστό της τραγουδιάρας. Ας τον πούμε Σ. Καμμιά ψευδαίσθηση. Δεν είναι ο άντρας-σουλτάνος και παπαριές. Είναι απλά ένας δονητής με πόδια.

Δυο μήνες μετά, η αδερφή της Κρητικοπούλας, ετών 24, ανεβαίνει στην ΑΘήνα. Ας την πούμε Δ. Έχει πλήρη γνώση του τι κάνει η αδερφή της. Θέλει κι αυτή να δοκιμάσει. "Σαν τρελή" ,όπως λέει. Οπότε λέει στους γονείς της ότι πάει κι αυτή να βρει δουλειά στην ΑΘήνα.

Εν τω μεταξύ, γενομένων και καποιων άλλων λεσβιακών μπλεξιμάτων της Α (εν αγνοία της Μ, αλλά εν γνώσει και συμμετοχή του Σ, με μια παντρεμένη και μια χωρισμένη και οι δύο με παιδιά), ο Σ γνωρίζει την Δ και του καλαρέσει. Της την πέφτει με πρόσχημα να την ενημερώσει ότι η Α παίζει μπινιές στην αδερφή της. Η Δ το έχει ψυλλιαστεί. Ο Σ εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να πηδήξει την Δ.

Η Δ κάνει τη σούμα και προφανώς της βγαίνει ότι ο Σ είναι υλικό για "σχέση" (γάμο). Οπότε, παρόλο που έχει πηδηχτεί με τον Σ, παρόλο που ξέρει ότι ο Σ έχει πηδήξει την αδερφή της παρέα με την Α, παρόλο που ξέρει ότι ο Σ έχει πηδήξει και τις άλλες δύο παρέα με την Α, παρόλο που ξέρει ότι ο Σ ξέρει ότι η ίδια ήρθε στην ΑΘήνα για να κάνει λεσβιακά και παρτούζες... με το που προκύπτει ενδεχόμενο σχέσης... ξαφνικα... "ανακαλύπτει" ότι.... δεν θέλει πια να κάνει λεσβιακά και παρτούζες!

ΟΚ, σκέφτεται ο Σ, δε βαριέσαι, μην την καταπιέζω, έτσι κι αλλιώς και από μόνη της μου αρέσει.
Περνάνε άλλοι δυο μήνες, είναι μεσοκαλόκαιρο, όταν η Δ χάνει την προσωρινή δουλειά που είχε βρει και επιστρέφει Ηράκλειο μαζί με την (μετανοούσα Μαγδαληνή) Μ.

Ο Σ και η Δ κρατάνε τηλεφωνική επαφή.

Το φθινόπωρο, στο τηλέφωνο η Δ, με τη χαρακτηριστική προφορά της λέει στον Σ "Άσε ρε συ έχω πάρει το μισό Ηράκλειο. Και πήγα και με δυο γυναίκες, τη μια τη γνώρισα από το ιντερνετ και η άλλη ήταν η φίλη μου η ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ που σου είχα πει. Καύλα είναι ρε σύ, θα γίνω λεσβία μου φαίνεται, αλλά τι να κάνω που μου αρέσουν και οι άντρες.".

ΟΚ, σκέφτεται ο Σ, καλά κάνει το κορίτσι αφού γουστάρει.

Κάτι μήνες μετά κι αφού ο Σ έχει ψιλοξεχάσει τη Δ και την αδερφή της κλπ, δέχεται ένα τηλεφώνημα.
Είναι η Δ.

"Μάντεψε! Αρραβωνιάστηκα!"
Άντε με το καλό της λέει ο Σ να σε δούμε και νυφούλα.
Περνάς καλά με τον μέλλοντα σύζυγο;
Κάνετε κανα τριολέ, να γουστάρετε;

"Τρελός είσαι;" απαντά η Δ. "Δεν έχει ιδέα γι' αυτά. Σιγά μην του τα πω. Θα με περάσει για πουτάνα! Είπαμε να τα κάνω τα όργια, αλλά να τα κάνω κρυφά, όχι με τον άντρα μου."

Τέτοια σκηνικά υπάρχουν π-ο-λ-λ-ά.
Απλά αυτό ήταν το πρώτο σκηνικό που άνοιξε τα μάτια του Σ στην πραγματικότητα.
Ακολούθησαν και άλλα και άλλα και άλλα...

Από κει και πέρα, ο καθένας επιλέγει να πάρει το μπλε χάπι ή το κόκκινο χάπι και να ζήσει αναλόγως.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Οχι δεν θέλω....Παναγία μου....θα κόψεις και...παγάκια????απαπαπα...πρέπει να κάνω κάτι για να ηρεμήσεις.....κινδυνεύω.....θα σου στείλω με mms 1 όμορφη φωτό......

Φυσικά...το ξέρω...ειδικότητά μου....και τώρα με το γαλλικό πεντικιούρ..... :dancing: :dancing: :dancing:...ότι θέλει η σωσίας της...Ζιζέλ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

τι να την κανω τη φωτο??? :tickedoff:
οχι μικρε επαιξες κ εχασες... ελα ελα να κανω γιουζ κ το μαστιγιο...
για να μαθεις να χανεσαι!!! :tickedoff:

ποιααααααααα ειναι η σωσιας της ζιζελ??? βρηκες ΑΛΛΗ? >:(

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
τι να την κανω τη φωτο??? :tickedoff:
οχι μικρε επαιξες κ εχασες... ελα ελα να κανω γιουζ κ το μαστιγιο...
για να μαθεις να χανεσαι!!! :tickedoff:

ποιααααααααα ειναι η σωσιας της ζιζελ??? βρηκες ΑΛΛΗ? >:(
ΟΧΙ μαστίγιο.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:η φωτό θα είναι...ποιοτική!!!!
Εσύ είσαι καλέ....ή μάλλον όχι...η Ζιζέλ είναι σωσίας σου.....να βρώ άλλη???Για να βρώ άλλη πρέπει να είναι 5 φορές καλύτερή σου....άρα δεν βρήκα!!!!Και δεν πρόκειται φυσικά....... :rockon: :rockon: :rockon:

Τα βλέπεις Annoush??Σωσίας της Ζιζέλ η δεσποινίδα!

Είπα...λάθος!!!Η Ζιζέλ είναι σωσίας της...... :dancing: :dancing: :dancing:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ΟΧΙ μαστίγιο.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:η φωτό θα είναι...ποιοτική!!!!
Εσύ είσαι καλέ....ή μάλλον όχι...η Ζιζέλ είναι σωσίας σου.....να βρώ άλλη???Για να βρώ άλλη πρέπει να είναι 5 φορές καλύτερή σου....άρα δεν βρήκα!!!!Και δεν πρόκειται φυσικά....... :rockon: :rockon: :rockon:

Είπα...λάθος!!!Η Ζιζέλ είναι σωσίας της...... :dancing: :dancing: :dancing:

μην προσπαθεις να με ριξεις με μαλαγανιες.. κ ζιζελισμους κ τα τοιαυτα
δεν γλυτωνεις... θα σε κανω κομματακια! εχω κ μεγαλη συλλογη απο μαχαιρια...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
μην προσπαθεις να με ριξεις με μαλαγανιες.. κ ζιζελισμους κ τα τοιαυτα
δεν γλυτωνεις... θα σε κανω κομματακια! εχω κ μεγαλη συλλογη απο μαχαιρια...
Ότι μπορώ κάνω.....μπάς και την γλιτώσω....τί ώρα να περάσω να σε πάρω?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τωρα.. αργεις!
εκτος αν βλεπεις κ εσυ ποδοσφαιρο >:(

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε.. τωρα δε θελω..
εχεις γινει πολυ ευκολος...

:P

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κάτσε δες τριφυλλάρα ρε!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Σου έχω πεί...με εσένα είμαι αδύναμος.....μπροστά στην ομορφιά σου.....

ωx αρχισαμε τις φλωριες παλι...
τι σοι ανδρας εισαι εσυ... ρωτω!
τπτ μ εχεις απογοητευσει.. :(

εκτιμω το γεγονος βεβαια οτι δεν βλεπεις την ομαδουλα που παιζει τωρα :P

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ωx αρχισαμε τις φλωριες παλι...
τι σοι ανδρας εισαι εσυ... ρωτω!
τπτ μ εχεις απογοητευσει.. :(
εκτιμω το γεγονος βεβαια οτι δεν βλεπεις την ομαδουλα που παιζει τωρα :P
Αφού σου είπα....θές να σου λέω ψέμματα????

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ελα ν αραιωνουν οι βαζελοι...
Αφού σου είπα....θές να σου λέω ψέμματα????
δε ξερω.. θα το σκεφτω..
γιατι ετσι που σε κοβω θα μ αρχισεις κ στις ερωτικες ποιητικες συλλογες σε λιγο καιρο... κ θα πεσω απ το μπαλκονι να γλυτωσω...
οι μαγκες δεν υπαρχουν πια... σνιφ κλαψ...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ελα ν αραιωνουν οι βαζελοι...δε ξερω.. θα το σκεφτω..
γιατι ετσι που σε κοβω θα μ αρχισεις κ στις ερωτικες ποιητικες συλλογες σε λιγο καιρο... κ θα πεσω απ το μπαλκονι να γλυτωσω...
οι μαγκες δεν υπαρχουν πια... σνιφ κλαψ...
Αααα...δεν είμαι καλός σε ποιητικές συλλογές....κατέχω τέχνες αλλά όχι αυτή....

Τι είπες ρεε????!!!!!!!!

Σας πήραν χαμπάρι σκίντο και στη Κύπρο.....

Κάτσε δες τριφυλλάρα ρε!

Χαχαχαχα....την Λωζάννη....χαχαχαχαχα...αλλά τί Λωζάννη τί...Κοζάνη....χεχεχεχεχεχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom