Νέα

Ερεθίζει τις γυναίκες το... γυναικείο στήθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καποιες ναι, καποιες οχι. καποιες πληρωνονται για να χουφτωνουν και τους αρεσει, σε αλλες οχι! αλλες παλι γουσταρουν κωλους... ε τωρα, καθεμια μας ειναι διαφορετικη!!!!

Επισκέπτης
... και με αυτό είμαι σίγουρος ότι έχουνε χύσει (πολλαπλές φορές κιόλας!!!) :cheesy:

moneyyt5.jpg

... και σε συνδιασμό με αυτό.... μιλάμε για squitring συντριβάνια!!!

visagoldpj7.jpg

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σε όλες αρέσει να κοιτούν ένα ωραίο γυναικείο σώμα..εξακριβωμένο αυτό..τώρα σε πολλές ίσως αρέσει να χαιδέψουν λίγο ή να φιλήσουν μια άλλη γυναίκα αλλά μέχρι εκεί...οι υπόλοιπες......πάντως βαθειά μέσα τους μια κρυφή τάση την έχουν..και δεν είναι κακό αυτό.......αρκεί να βλέπω μόνο.... :2funny:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Σιγουρα η αποψη οτι οι γυναικες γουσταρουν να τριβονται λιγο και μεταξυ τους χωρις να ειναι απραιτητα λεσβιες δεν ειναι απολυτως λαθος. [glow=red,2,300]Παντως εαν δοκιμασετε να προτεινετε τριο με την γκομενα σας και μια cg ( προσοχη μονο cg οχι γνωστη) και δεν συμμετεχετε εσεις παρα μονο βλεπετε... και μετα συνεχιζετε με την δικια σας θα δειτε πραγματα που ουτε τα φανταζοσασταν.... και ουτε γατα ουτε ζημια.
[/glow]αλλα προσοχη: o χρυσος κανονας ειναι ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΩ
Παντως αξιζει μια δοκιμη...
Για τέτοια γούστα... δοκιμάστε Νικόλ! Εγγύηση!!!

Επισκέπτης
Η αέναη προσπάθεια να βρούν τι θέλουν οι γυναίκες.. αχ αρχίζω και σας λυπάμαι τελικά .. δίκιο έχετε, περνάτε δύσκολες ώρες..  ;)

Επισκέπτης
Ρε σεις πως είναι δυνατόν να βλέπεις δυο γκόμενες να γλύφονται και συ να κοιτάς μόνο? Τι να πω... εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η αέναη προσπάθεια να βρούν τι θέλουν οι γυναίκες.. αχ αρχίζω και σας λυπάμαι τελικά .. δίκιο έχετε, περνάτε δύσκολες ώρες..  ;)

Ρε συ Erina...πάντα αυτό δεν κάνουν οι άντρες;
Και οι γυναίκες κάνουν το αντίθετο......απο πάντα.
Τι σε έκανε να πιστέψεις πως είμαστε σε απόγνωση ;

Επισκέπτης
Οι απεγνωσμένες φωνές του σάιτ μπλειντ και δεν συμπεριλαμβάνεσαι

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Οι απεγνωσμένες φωνές του σάιτ μπλειντ και δεν συμπεριλαμβάνεσαι
Ευχαριστώ για την εξαίρεση, αλλά μιλούσα ΓΕΝΙΚΑ Erina...
Απο ΠΑΝΤΟΤΕ τα δυο φύλα.....ψάχνουν να βρουν το ένα τι θέλει το άλλο....γιατί αυτό είναι τώρα σημάδι απόγνωσης ;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αγαπητή μου έριναλ...σε διαβεβαιώ ότι έχω σταματήσει από καιρό να ψάχνω τι θέλετε...είναι χαμ΄ένος χρόνος και κόπος...ουδείς μπορεί να εισχωρήσει στο μυαλό ή στα θέλω μιας γυναίκας και να την διαβάσει εκτός αν το θέλει εκείνη...με λίγα λόγια είσαστε τόσο απρόβλεπτες και κυκλοθυμικές που κάθε προσπάθεια θα πέσει στο κενό....αυτά τα ολίγα.....διότι είναι μια συζήτηση που θέλει πολύ χρόνο και δεν γίνεται μέσω πληκτρολογίου....

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
Εγω πιστευω οτι μονο οι αντρες εχουν την αγωνια και ψαχνουν τι θελουν οι γυναικες. Αυτες μας εχουν μαθει απο την πρωτη ματια! Ο αντρας δεν μπορει να κρυφτει! Τα ματια του τα μαρτυρανε ολα! (καπου σε ενα φορουμ το διαβασα το τελευταιο!.Μπορει και στο bourdela)
σωστοσ!!!!!!+1000

Επισκέπτης
Ο τρόπος έκφρασης και η συμπεριφορά μερικών αυτό υποδηλώνει εμφανέστατα. Είναι θλιβερό να έχεις τόσο "δύσκολη" προσωπική ζωή και τόσα συμπλέγματα ώστε να φτάνεις, αγαπητέ μπλέιντ, σε αφορισμούς για όσα είναι ευτυχώς όμορφα και φυσιολογικά στην σεξουαλική σου ζωή, ή για όσους/ες συμμετέχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε αυτήν. Με λυπεί που νέοι άνθρωποι δεν μπορούν να την βιώσουν με το πάθος και την ενέργεια που θα ένοιωθε κάθε υγιής άνθρωπος και που στο μυαλό τους μοιάζουν όλα συγκεχυμένα και μολυσμένα. Με φοβίζει γιατί η υγεία στην  σεξουαλική ζωή, η έκφρασή της, η ισορροπία της σε ένα κοινωνικοποιημένο άνθρωπο αποτυπώνεται στην ζωή του με ποικίλους τρόπους και δημιουργεί ψυχοσωματικές διαταραχές. Περισσότερο όμως λυπάμαι νομίζω, γιατί θεωρώ πολλούς ανθρώπους που αδυνατούν να ζήσουν, αδειασμένοι από ανασφάλειες και βαθιά αυτολύπηση που εκρήγνυται με συμπεριφορές σχεδόν προβληματικές. Αυτό ήταν το σχόλιό μου. Κατά τα άλλα σε ένα κόσμο τις διαφορετικότητας είναι ευχάριστο να διασκεδάζεις με την κουταμάρα και την βλακεία, όταν σου περισσεύει χρόνος …

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Κατά τα άλλα σε ένα κόσμο τις διαφορετικότητας είναι ευχάριστο να διασκεδάζεις με την κουταμάρα και την βλακεία, όταν σου περισσεύει χρόνος …
λίγο προσβλητικό...δεν νομίζεις?......

Επισκέπτης
Α όχι τάλος, τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Οι λέξεις έχουν το νόημά τους. Προσβάλω που ονομάζω τον βλάκα και τον κομπλέξικό ώς τέτοιο. Οχι. Απλά αποδίδω τα του καίσαρος τω καισαρι..Αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν αντιδράς όταν βλέπεις να παπαρολογούν κάποιοι κύριοι που φυσικά έχουν την δύναμη του πληκτρολογίου και της ανωνυμίας(μόνο αυτήν), εκφραζόμενοι με λέξεις και πρακτικές που θα χαρακτήριζα "γκει".(μεταφράστε) Τότε εγώ σαν καλό κοριτσάκι καταλαβαίνοντας ότι το μυαλό απο καιρό έχει σαλπάρει.. σταματώ την ενασχόληση μαζί τους γιατί με την βλακεία δεν τα βγάζω πέρα.

Επισκέπτης
Πρεπει ολοι οι αντρες να εκτιμησουμε την παρουσια της εριναλ στο σαιτ! Μιλαει σωστα! Εχουμε να μαθουμε πολλα απο αυτην ! Δεν ειναι κακο! Ας μην ειμαστε εγωιστες!

Μην υπερβάλουμε ... Λέω την άποψη μου σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι. Θα ακολουθήσω την συμβουλή ενός σοφού. Ακόμα και απο την βλακεία κάτι μαθαίνεις..Το παιχνίδι όμως κανενός δεν θα παίξω..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όπως καταλαβαίνεις η αντίδραση μου είναι να μην παίρνω το μέρος κανενός εφ ΄όσον δεν συμφωνώ με κανένα...ή με τον τρόπο που εκφράζεται,το να μπω σε αντιδικία όχι λεκτική αλλά υβριστική με τον οποιονδήποτε δεν είναι του στύλ μου...ο καθείς λέει τις απόψεις του και κρίνεται απο τους συμμετέχοντες ανάλογα....τώρα να αρχίσω να βρίζω εσένα ή τον liomaς ή τον χ,ψ δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει σε τίποτα...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ερεθιζει...
Τι να απαντησεις.
Απο την εμπειρια μου, ξερω οτι αν βρεθουν γυναικες σε αναλογο περιβαλλον, θα το τολμησουν. Μπορει οχι ολες, αλλα καποιες διστακτικες θα απλωσουν το χερι τους να χαιδεψουν γυναικα αν εχουν δεχτει χαδι πρωτα αναλογο. Επισης θα ενωσουν τα στοματα και τις γλωσες τους πολυ ερωτικα. Και αν φτασουν εκει μπορει να χαιδεψουν και να φιλησουν στηθος, λαιμο, να βαλουν χερι η μια στο μουνακι τις αλλης. Απο εκει και περα ειναι δυσκολο να προχωρησουν αλλα οχι αδυνατο. Ειδικα αν εχουν αντρες μαζι. Ειναι πολυ ομορφο το γυναικειο σωμα και το ξερουν και οι γυναικες. Αλλα πιο ομορφο για αυτες ειναι ενα σκληρο καυλι απο ενα αντρα που ξερει τι θελει μια γυναικα.
Αυτα ξερω, αυτα εχω δει και ζησει, αυτα εγραψα.

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Κύριοι, για να το πούμε ωμά, το 80% και βάλε των γυναικών σήμερα έχουν κάνει λεσβιακό τουλάχιστον με δύο διαφορετικές γυναίκες.
Δεν μιλάμε για τις "ξεκωλιάρες", τις "τσουλάρες" κλπ κλπ.
Μιλάμε για τα κορίτσια της διπλανής πόρτας.
Συγγνώμη, αν δείχνω απόλυτος, αλλά έχουνε δει τα ματάκια μου πράγματα, που όταν ήμουν μικρός και αθώος, νόμιζα ότι μόνο στις τσόντες γίνονται.

Από αυτές βέβαια, το 99%, όταν ερωτηθεί από άντρα/ες, απαντά πολύ ψύχραιμα ότι απλά δεν την ελκύει ερωτικά το γυναικείο σώμα.
Απλά σας λένε ψέμματα.
Επαναλαμβάνω: Λένε ψέμματα.
Ξανά: Λένε ψέμματα.

Αλλά το θέμα δεν είναι τι ΛΕΝΕ ότι θέλουν οι διάφορες δεσποινίδες.
Το θέμα δεν είναι καν τι θέλουν.
Το θέμα είναι τι θέλουμε εμείς.

Θέλουμε τρίο;
Το επιβάλλουμε. Όχι παρακαλούμε... επιβάλλουμε. Εϊτε γλυκά και έμμεσα είτε ωμά και εκβιαστικά. Ανάλογα με τη γυναίκα και το πώς την κουμαντάρουμε.
Αν δεν μας το δώσει ή την ξεφορτωνόμαστε ή το κάνουμε με άλλη.

Δεν θέλουμε τρίο;
Τότε δεν το κάνουμε.
Κι έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.

Και θυμόμαστε ότι... όπως λένε οι ίδιες οι γυναίκες...

ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΟ!
(Εννοείται πως αυτό ισχύει μόνο για μας!)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Κύριοι, για να το πούμε ωμά, το 80% και βάλε των γυναικών σήμερα έχουν κάνει λεσβιακό τουλάχιστον με δύο διαφορετικές γυναίκες.
Δεν μιλάμε για τις "ξεκωλιάρες", τις "τσουλάρες" κλπ κλπ.
Μιλάμε για τα κορίτσια της διπλανής πόρτας.
Συγγνώμη, αν δείχνω απόλυτος, αλλά έχουνε δει τα ματάκια μου πράγματα, που όταν ήμουν μικρός και αθώος, νόμιζα ότι μόνο στις τσόντες γίνονται.

Από αυτές βέβαια, το 99%, όταν ερωτηθεί από άντρα/ες, απαντά πολύ ψύχραιμα ότι απλά δεν την ελκύει ερωτικά το γυναικείο σώμα.
Απλά σας λένε ψέμματα.
Επαναλαμβάνω: Λένε ψέμματα.
Ξανά: Λένε ψέμματα.

Αλλά το θέμα δεν είναι τι ΛΕΝΕ ότι θέλουν οι διάφορες δεσποινίδες.
Το θέμα δεν είναι καν τι θέλουν.
Το θέμα είναι τι θέλουμε εμείς.

Θέλουμε τρίο;
Το επιβάλλουμε. Όχι παρακαλούμε... επιβάλλουμε. Εϊτε γλυκά και έμμεσα είτε ωμά και εκβιαστικά. Ανάλογα με τη γυναίκα και το πώς την κουμαντάρουμε.
Αν δεν μας το δώσει ή την ξεφορτωνόμαστε ή το κάνουμε με άλλη.

Δεν θέλουμε τρίο;
Τότε δεν το κάνουμε.
Κι έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.

Και θυμόμαστε ότι... όπως λένε οι ίδιες οι γυναίκες...

ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΟ!
(Εννοείται πως αυτό ισχύει μόνο για μας!)
Δεν μπορώ να ξέρω αν έχεις δίκιο ή όχι αλλά δεν μου φαίνεται και παράλογο αυτό που γράφεις...κάποτε μία που είμαστε μαζί μου είπε πως έχει πάει και με γυναίκα και μου το τεκμηρίωσε πως ''2 γυναίκες στο κρεββάτι παίζουν...2 άνδρες  :knockinb: :knockinb:''....δεν ξέρω αν το ποσοστό είναι τόσο μεγάλο.... :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Ε ναι εκτός απο πουτάνες είμεθα και λεσβιαρες και φυσικά με όλες μας τις φίλες. Για αυτο πάμε και δυο δυο στην τουαλέτα.Για αυτό και τα κοριτσιστικα πάρτυ. Αλλά φυσικά το κρατούσαμε κρυφο μέχρι που το ανακαλύψατε! Πάω να το πω στην αδελφότητα ότι τα μυστικά μας με κάποιο τρόπο βρήκαν δίοδο προς τους άνδρες. Και φοβισμένη μετα θα διαβάσω ένα περιοδικο μοδας να ξεχαστώ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom