Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Καλές λένε ότι είναι τώρα κατά πόσο είναι Σέρβες χλωμό το βλέπω πάντως κοίτα και πουθενά αλλού Λ.Καβαλας318 παίζουν πολύ καλές περιπτώσειςΤην Κατερίνα την σερβα που δουλεύει στην αλυσίδα Κατεχάκη 5,Μελαντίας 50 κλπ την εχει δοκιμασει κανενας? Μια φορα στο σαλοναρισμα που την ειδα μου αρεσε πολύ αλλα ειχα παει για αλλο στοχο (Μαρίνα Σέρβα) και δεν την διαλεξα. Λεω να την παρω αμεσα, εχει κανεις καμια εμπειρία μην φαμε φολα (δεν ειναι και ευκολο το 50αρικο να βγει απο το πορτοφολι). Ευχαριστω!
Καλημέρα πάει και η Σιντυ χάλασε αν είναι δυνατόν εσκασες τόσα φράγκα γιατί απ'ότι κατάλαβα δεν πήρες απλό πρόγραμμα και αυτή ήταν μέτρια και σου έδινε υποδείξεις τι θα κάνεις τι μαλακίες είναι αυτές απαράδεκτη εντελώς γράψε κριτική φιλέ να ξέρουν και οι άλλοι να μην την πατήσουν.Πηγα στο Αντιοχειας να δοκιμασω την πολυδιαφημισμενη Σιντυ. Εμφανισιακα δε με εντυπωσιασε αλλα περασα. Στο δωματιο δειχνει να ειναι θερμη αλλα δε σε αφηνει να ασχοληθεις με τα πεσμενα βυζακια της και κραταει τετοιες αποστασεις που δε μπορεις ουτε καν να αγγιξεις το μουνι της - μαλλον εχει θεμα με μικροβιοφοβια οπως εχει ειπωθει. Κατα τα αλλα, ακολουθει ενα προγραμμα που δε με εντυπωσιασε, σε σηκωνει απο το κρεβατι με τα χερια στον τοιχο και γλυφει λιγο τα μπουτια και μετα παει στα αρχιδια. Τσιμπουκωνει ακαποτα αλλα η πιπα της ειναι κατω του μετριου και στο γαμησι μου φανηκε πολυ αδιαφορη - καταλαβα οτι ακολουθει απαρεγκλιτα ενα προγραμμα κονσερβα το οποιο προσωπικα δε μου αρεσε. Στο τελος την εχυσα στο στομα και την εκανα με ελαφρα. Να σημειωσω εδω οτι ηθελε με το ζορι να μου βαλει δαχτυλο οταν την τσιμπουκωνα για να χυσω αλλα της το ξεκοψα. Δεν ειμαστε ολοι πισωγλεντηδες και δε μπορω να καταλαβω πως εχει βγει η μοδα αυτη να θεωρουν οτι γουσταρουμε ολοι κωλοδαχτυλο. Με το συμπαθιο συναγωνιστες, αλλα μπορει μεν να ειναι καλυτερη απο πολλες αλλες πορνες αλλα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Θεωρω οτι ειναι υπερτιμημενη.
Στο μαγαζί αυτό Γκλόρια μόνο Γκλόρια εγγύηση τιμάει και σέβεται τα φράγκα του πελάτη