Νέα

Ενημέρωση μελών για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Την Κατερίνα την σερβα που δουλεύει στην αλυσίδα Κατεχάκη 5,Μελαντίας 50 κλπ την εχει δοκιμασει κανενας? Μια φορα στο σαλοναρισμα που την ειδα μου αρεσε πολύ αλλα ειχα παει για αλλο στοχο (Μαρίνα Σέρβα) και δεν την διαλεξα. Λεω να την παρω αμεσα, εχει κανεις καμια εμπειρία μην φαμε φολα (δεν ειναι και ευκολο το 50αρικο να βγει απο το πορτοφολι). Ευχαριστω!
Καλές λένε ότι είναι τώρα κατά πόσο είναι Σέρβες χλωμό το βλέπω πάντως κοίτα και πουθενά αλλού Λ.Καβαλας318 παίζουν πολύ καλές περιπτώσεις
Πηγα στο Αντιοχειας να δοκιμασω την πολυδιαφημισμενη Σιντυ. Εμφανισιακα δε με εντυπωσιασε αλλα περασα. Στο δωματιο δειχνει να ειναι θερμη αλλα δε σε αφηνει να ασχοληθεις με τα πεσμενα βυζακια της και κραταει τετοιες αποστασεις που δε μπορεις ουτε καν να αγγιξεις το μουνι της - μαλλον εχει θεμα με μικροβιοφοβια οπως εχει ειπωθει. Κατα τα αλλα, ακολουθει ενα προγραμμα που δε με εντυπωσιασε, σε σηκωνει απο το κρεβατι με τα χερια στον τοιχο και γλυφει λιγο τα μπουτια και μετα παει στα αρχιδια. Τσιμπουκωνει ακαποτα αλλα η πιπα της ειναι κατω του μετριου και στο γαμησι μου φανηκε πολυ αδιαφορη - καταλαβα οτι ακολουθει απαρεγκλιτα ενα προγραμμα κονσερβα το οποιο προσωπικα δε μου αρεσε. Στο τελος την εχυσα στο στομα και την εκανα με ελαφρα. Να σημειωσω εδω οτι ηθελε με το ζορι να μου βαλει δαχτυλο οταν την τσιμπουκωνα για να χυσω αλλα της το ξεκοψα. Δεν ειμαστε ολοι πισωγλεντηδες και δε μπορω να καταλαβω πως εχει βγει η μοδα αυτη να θεωρουν οτι γουσταρουμε ολοι κωλοδαχτυλο. Με το συμπαθιο συναγωνιστες, αλλα μπορει μεν να ειναι καλυτερη απο πολλες αλλες πορνες αλλα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Θεωρω οτι ειναι υπερτιμημενη.
Καλημέρα πάει και η Σιντυ χάλασε αν είναι δυνατόν εσκασες τόσα φράγκα γιατί απ'ότι κατάλαβα δεν πήρες απλό πρόγραμμα και αυτή ήταν μέτρια και σου έδινε υποδείξεις τι θα κάνεις τι μαλακίες είναι αυτές απαράδεκτη εντελώς γράψε κριτική φιλέ να ξέρουν και οι άλλοι να μην την πατήσουν.
Στο μαγαζί αυτό Γκλόρια μόνο Γκλόρια εγγύηση τιμάει και σέβεται τα φράγκα του πελάτη

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.843
Πόντοι
5.975
Πηγα στο Αντιοχειας να δοκιμασω την πολυδιαφημισμενη Σιντυ. ...
Να σημειωσω εδω οτι ηθελε με το ζορι να μου βαλει δαχτυλο οταν την τσιμπουκωνα για να χυσω αλλα της το ξεκοψα. Δεν ειμαστε ολοι πισωγλεντηδες και δε μπορω να καταλαβω πως εχει βγει η μοδα αυτη να θεωρουν οτι γουσταρουμε ολοι κωλοδαχτυλο.
Παίκτη θέλεις να πεις ότι ο Picker που δέχεται κωλοδάχτυλο είναι πισωγλέντης;;;  :o :o :o

hana3671

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Κριτικές
22
Like
154
Πόντοι
10
Καλές λένε ότι είναι τώρα κατά πόσο είναι Σέρβες χλωμό το βλέπω πάντως κοίτα και πουθενά αλλού Λ.Καβαλας318 παίζουν πολύ καλές περιπτώσειςΚαλημέρα πάει και η Σιντυ χάλασε αν είναι δυνατόν εσκασες τόσα φράγκα γιατί απ'ότι κατάλαβα δεν πήρες απλό πρόγραμμα και αυτή ήταν μέτρια και σου έδινε υποδείξεις τι θα κάνεις τι μαλακίες είναι αυτές απαράδεκτη εντελώς γράψε κριτική φιλέ να ξέρουν και οι άλλοι να μην την πατήσουν.
Στο μαγαζί αυτό Γκλόρια μόνο Γκλόρια εγγύηση τιμάει και σέβεται τα φράγκα του πελάτη

Καλές λένε ότι είναι τώρα κατά πόσο είναι Σέρβες χλωμό το βλέπω πάντως κοίτα και πουθενά αλλού Λ.Καβαλας318 παίζουν πολύ καλές περιπτώσειςΚαλημέρα πάει και η Σιντυ χάλασε αν είναι δυνατόν εσκασες τόσα φράγκα γιατί απ'ότι κατάλαβα δεν πήρες απλό πρόγραμμα και αυτή ήταν μέτρια και σου έδινε υποδείξεις τι θα κάνεις τι μαλακίες είναι αυτές απαράδεκτη εντελώς γράψε κριτική φιλέ να ξέρουν και οι άλλοι να μην την πατήσουν.

φιλε μου απλο προγραμμα πληρωσα. Τα τελευταια 2-3 χρονια εχω καταλαβει, οτι λογω αναδουλειας, αρκετες στουντιο-κοπελες κανουν εξτραδακια δωρεαν για να σε πιασουν μονιμο πελατη. Με τη Σιντυ δεν περασα καλα, προσπαθει να βγαλει PSE αλλα το κανει πολυ αγαρμπα και ντεκαβλε. Το κυριοτερο θεμα ειναι οτι δεν προσαρμοζεται στις απαιτησεις του πελατη και προσπαθει να επιβαλλει αυτο που γουασταρει αυτη, ελα ομως που εμενα δε μου αρεσε. Δε θα την προτιμησω ξανα. Επισης, δεν προκειται να ανεβασω κριτικη γιατι θα μου την πεσουν ολοι οι αγαπουληδες και δεν εχω ορεξη να απαντω σε ακυρα σχολια. Συμφωνω μαζι σου για τη Γκλορια!

hana3671

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Κριτικές
22
Like
154
Πόντοι
10
Παίκτη θέλεις να πεις ότι ο Picker που δέχεται κωλοδάχτυλο είναι πισωγλέντης;;;  :o :o :o
[/quote]
[/quote]

Tυπε λες αυτη τη μοδα να την καθιερωσε ο Picker?

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
ελλειψει αλλης επιλογης πηγα να δω την ναομι....το κοριτσι εχει βγαλει ονομα ετσι για πρωτη φορα ειδα κοσμο να την περιμενει στη σαλα...ηταν στο δωματιο, αργουσε,εφυγα χωρις να την δω

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
ελλειψει αλλης επιλογης πηγα να δω την ναομι....το κοριτσι εχει βγαλει ονομα ετσι για πρωτη φορα ειδα κοσμο να την περιμενει στη σαλα...ηταν στο δωματιο, αργουσε,εφυγα χωρις να την δω
Ναομι Σοκολατακι;

Notorious_big

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
261
Πόντοι
0
Ναομι σοκολατάκι;;
Μαραια;;
Αμελια από αριστοτελους5;;
Σελενα και λούνα από athinon373?
Η Ρεμπέκα και θεοδωρα από Κηφισου 30;;
Η τσαμπα τον παίζω;;
:)))))

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1

Είναι δυναμίτης.Έχει πάρει λίγο τα κιλάκια της και είναι πάνω στα όρια για τα δεδομένα μου, άλλα και πάλι όσες φορές και να τη πάρεις δε τη βαριέσαι.Στα 4 είναι φωτιά.Δε χρειάζεται να την δεις...απλα μπαίνεις δωμάτιο και περιμένεις  :erection:

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
Πρέπει να πω ότι η ΚΙΡΑ η άλλη μαυρούλα έχει αρχίσει να βελτιώνεται.Γίνεται κάπως πιο θερμή  :knockinb: όσο περνάει ο καιρός φεύγοντας και τα ευράκια μου φυσικά... ;)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.689
Πόντοι
3.715
προσωπικά δε μου κάνουν κέφι οι μαυρούλες τους. Πολύ μπαμπάτσικες.

Rotem

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
70
Πόντοι
1
Ναομι σοκολατάκι;;
Μαραια;;
Αμελια από αριστοτελους5;;
Σελενα και λούνα από athinon373?
Η Ρεμπέκα και θεοδωρα από Κηφισου 30;;
Η τσαμπα τον παίζω;;
:)))))
Από αυτές που ξέρω,Μαράια απλή,λιτή έχει εναρμονιστει με τα δεδομένα του μαγαζιού όπου δουλεύει.
Ρεμπεκα,τίμια,γλυκιά το παλεύει αρκετά,είναι ορεξάτη.
Θεοδώρα,δοκιμασμένη αλλού(έχει περάσει και από γραφείο αλλά και από Φυλής) αρκετά καλή και κωλάρα όχι λάτιν αλλά μικρότερου μεγέθους.

Notorious_big

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
261
Πόντοι
0
Απανταχού γαμηκουλες του bou καλησπέρα !!!
Πηγα πριν λίγο να τσεκάρω τελικά την αμελια στο Αθηνών 413
Αλλά δυστυχώς δεν ήτανε .. γαμω τις ενημερώσεις τους..anyway μου παρουσιάστηκε μια αδιάφορη Μολδαβή αλισα Κ μετά βγήκε ένας γορίλας 2 μέτρα μου έφυγε το καφάσι!! Τίνα από Τζαμαϊκα ψηλή κατράμι με ένα κωλο στο θεό!! Δεν μπήκα Κ ρωτάω να μου πείτε αν έκανα μαλακια τελικά...για να σας ακούσω ...

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Τίνα από Τζαμαϊκα ψηλή κατράμι με ένα κωλο στο θεό!! Δεν μπήκα Κ ρωτάω να μου πείτε αν έκανα μαλακια τελικά...για να σας ακούσω ...
Είναι η ίδια που δουλεύει βούρβαχη ;
Και εκείνη Τίνα μαύρη είναι από την Γκάνα

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.314
Πόντοι
5.435
Τσάρκα σε μερικά μαγαζιά, μιας και είχα καιρό να πάω σε στούντιο, για να τσεκάρω μερικές κοπέλες. Παρασκευή βράδυ:

Συγγρού 232: 2 κοπέλες
Άσπα όμορφη κοπέλα με ελαφρά πιασίματα, πολύ ωραίο πρόσωπο με σιλικονάτο τριάρι στήθος. Φορούσε μαύρο στρινγκ και άσπρο σουτιέν. Τέλειος συνδυασμός. Από τις πιο ωραίες παρουσίες. Εντύπωση δε μου έκανε ότι συναγωνιστής είχε έρθει στοχευμένα για αυτήν.
Αμάντα, ξανθιά κοπέλα με καρέ μαλλί κοντό, μεγάλο κώλο και μικρό στήθος. Εμφανίστηκε με σετ μαύρων εσώρουχων. Τίποτα το ιδιαίτερο

Αριστοτέλους 5: 4 κοπέλες
Αλεξάνδρα, μελαχρινή ψηλή κοπέλα, μοντελέ κορμί και στήθος 2άρι που κοιτούσε τον ύψιστο. Ωραίο μωρό.
Πάμελα, μελαχρινή και αυτή, αδύνατη χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο που να σε κάνει να βγάλεις το 50άρικο.
Βικτώρια, ξανθιά χοντρή κοπέλα επιπέδου Μεταξουργείου και βγάλε. Τα πάχη μου τα κάλη μου κάτω από το φουστάνι μου
Έλενα, τίποτα το ιδιαίτερο. Μια μελαχρινή αδύνατη κοπέλα που βλέπεις καθημερινά στο δρόμο.
Εντύπωση μου έκανε ότι το ελεύθερο στοματικό το κοστολογούσαν στα 80€. Μάλλον δεν βλέπουν τι επικρατεί γύρω τους

Λ. Αθηνών 204: 3 κοπέλες
Πάρις, ήταν στο δωμάτιο σε πρόγραμμα μισής ώρας. Άκουσον άκουσον. Πάντως επειδή την έχω δει, από κορμί σκίζει η μικρή. Αλλού το χάνει
Αμαρυλλίς, ξαθιά αδύνατη κοπέλα με μικρό στήθος με πολύ μέτριο πρόσωπο
Νικόλ, ωραίο μοντελέ μελαχρινό πιπίνι, πολύ ωραίο λεπτό κορμί και γενικά μια όμορφη κοπέλα. Αυτή μάλιστα

Κηφισού 30: 3 κοπέλες, Θεοδώρα, Αγάπη, Αναστασία
Πάρε τη μία και χτύπα την άλλη.
και οι 3 χοντρές και άσχημες. Κάθε περιγραφή είναι περιττή. Απορώ ποιος δίνει 50 σε αυτές. Πολύ μετριότητα με επίπεδο χαμηλότερο του Μεταξουργείου. Οι φωτογραφίες είναι μακριά από την πραγματικότητα. Η υπηρεσία απόρησε γιατί σηκωθήκαμε και φύγαμε. Τσάμπα τα σκαλιά που ανεβήκαμε. Κρίμα γιατί σαν χώρος είναι πάρα πολύ ωραίος και στο παρελθόν είχε πολύ ωραίες κοπέλες

Κων/πόλεως 92:
Η Στέλλα, παλιά καραβάνα σε αυτά τα μαγαζιά. Μελαχρινή κοπέλα με πιασίματα και 3άρι φυσικό στήθος

Κων/πόλεως 92Α:
Μάρα, ωραίο ξανθό μωρό με πολύ ωραίο θηλυκό σώμα και με μεγάλο ατού της το 3άρι+ φυσικό στήθος της. Θα τολμήσω να το συγκρίνω με αυτό της Λάουρας στα Κασσάνδρας όταν πρώτο είχε έρθει πριν χρόνια. Οι παλιοί θα το θυμούνται σίγουρα. 

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
Απανταχού γαμηκουλες του bou καλησπέρα !!!
Πηγα πριν λίγο να τσεκάρω τελικά την αμελια στο Αθηνών 413
Αλλά δυστυχώς δεν ήτανε .. γαμω τις ενημερώσεις τους..anyway μου παρουσιάστηκε μια αδιάφορη Μολδαβή αλισα Κ μετά βγήκε ένας γορίλας 2 μέτρα μου έφυγε το καφάσι!! Τίνα από Τζαμαϊκα ψηλή κατράμι με ένα κωλο στο θεό!! Δεν μπήκα Κ ρωτάω να μου πείτε αν έκανα μαλακια τελικά...για να σας ακούσω ...
.....βεβαίως και έκανες χοντρομαλακια γιατι η κοπέλα ειναι φοβερή στο δωμάτιο

• Like
Αντιδράσεις: nec

Tucuman

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Τσάρκα σε μερικά μαγαζιά, μιας και είχα καιρό να πάω σε στούντιο, για να τσεκάρω μερικές κοπέλες. Παρασκευή βράδυ:

Κων/πόλεως 92Α:
Μάρα, ωραίο ξανθό μωρό με πολύ ωραίο θηλυκό σώμα και με μεγάλο ατού της το 3άρι+ φυσικό στήθος της. Θα τολμήσω να το συγκρίνω με αυτό της Λάουρας στα Κασσάνδρας όταν πρώτο είχε έρθει πριν χρόνια. Οι παλιοί θα το θυμούνται σίγουρα. 
Ωραίο κορίτσι αλλά ιεροσυλία να συγκρίνεται το στήθος της με αυτό της Λάουρας.

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
μπηκα για να ξαραχνιασω.....την εχω καταβρει με την τινα και της τα ακουμπαω κανονικα και...αγογγυστα..να μην πω αβαδιστα

• Like
Αντιδράσεις: nec
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πέρασμα προ ολίγου από Θησέως 365 να τσεκαρω για Έστερ αφού όπως έγραφε το πρόγραμμα ήταν στη βάρδια κανονικά αλλά τίποτα δεν εμφανίστηκε η τσατσά μου είπε σε  δύο τρεις μέρες θα έρθει τι μαλακίες είναι αυτές τσάμπα τα χιλιόμετρα δεν είναι σοβαρή στάση αυτή.

Δούλευε η Ωραία Dory και μια πιο μέτρια η Τζένη.
Γενικότερα πολύ θλίψη και γκρίνια παίζει στα περισσότερα στούντιο από κοπέλες και υπηρεσίες ελάχιστες κοπέλες βγάζουν μεροκάματο σε άλλα μαγαζιά στην νυχτερινή βάρδια κοιμούνται οπότε μην σας παραξενευει όταν δεν ανοίγουν

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
Πέρασμα προ ολίγου από Θησέως 365 να τσεκαρω για Έστερ αφού όπως έγραφε το πρόγραμμα ήταν στη βάρδια κανονικά αλλά τίποτα δεν εμφανίστηκε η τσατσά μου είπε σε  δύο τρεις μέρες θα έρθει τι μαλακίες είναι αυτές τσάμπα τα χιλιόμετρα δεν είναι σοβαρή στάση αυτή.

Δούλευε η Ωραία Dory και μια πιο μέτρια η Τζένη.
Γενικότερα πολύ θλίψη και γκρίνια παίζει στα περισσότερα στούντιο από κοπέλες και υπηρεσίες ελάχιστες κοπέλες βγάζουν μεροκάματο σε άλλα μαγαζιά στην νυχτερινή βάρδια κοιμούνται οπότε μην σας παραξενευει όταν δεν ανοίγουν

Δεν ενημερώνουν σωστα.Την εχω πατησει με μια Παολα.Επειδη με ετρωγε πολυ αυτη η κοπελα περναγα τακτικά απο κει μεχρι να την πετυχω.Άλλα και που τη πέτυχα παπάρια.Έτσι και δεν είχα πολλές καύλες θα το κλαιγα το 100αρι.Και γενικά σε αυτές τις κοπέλες πρέπει να μπεις καυλωμένος για να περάσεις καλα(dory samantha) γενικά σε όλες τις κολομβιανές

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
μπηκα για να ξαραχνιασω.....την εχω καταβρει με την τινα και της τα ακουμπαω κανονικα και...αγογγυστα..να μην πω αβαδιστα

Είναι πολύ καλή.Άμα τη βάζανε και πρωί θα ταν ακόμα καλύτερα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom