Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.531
- Πόντοι
- 4.546
Προχώρα άφοβα!έχεις κάποιος άποψη για bella απο συγγρού 232/queen girls/melantias??
Προχώρα άφοβα!έχεις κάποιος άποψη για bella απο συγγρού 232/queen girls/melantias??
Σε ευχαριστώ πολύΠροχώρα άφοβα!
Εχω και εγω την ιδια απορια...Παντως απο το portal στις φωτογραφιες τις φαινεται να εχει απιστευτο πατο!!Καλησπέρα
Η Τατιάνα από Βριλησου 60 αξίζει επίσκεψη ;
Κάποια άλλη με αντίστοιχη εμφάνιση.
Στο 50αρι δυναμώνει η τσατσά την μουσική στα 8λεπτα, στα 10 λεπτα δυναμώνει ξανά και η Καταλεγια σου λέει finish time!! Μακριά, μόνο κοκόρια προλαβαίνουν σε αυτόν το χρόνο!!! Άσε που βγαίνει από το ένα δωμάτιο και πάει κατευθείαν χωρίς να πλυθεί στο διπλανό δωμάτιο με τον επόμενο πελάτη. Παλιότερα που είχα πληρώσει μισάωρο (που πλέον είναι 120ευρω χωρίς 69), χτύπαγε η τσατσά την πόρτα στα 20-22 λεπτά... Αισχος! Εγώ προσωπικά δεν ξαναπατάω....Περασα απο Καταλεγια την προηγουμενη εβδομαδα…
Λαοθάλασσα στο σαλονι, επιπέδου Ντιναρας!
Αλλα δεν μιλαει κανεις, ουτε κριτικές βλεπω, μην τους παρουμε τη γκομενα.
Τελοσπαντων, η κοπελα παραμένει πανέμορφη και με τρομερή διάθεση!
10/10 για εμενα, την πηρα σε μεγαλο προγραμμα βεβαια, δεν ξερω στα 50 τι θα κανει.
Περασα κι απο Αλισα (Βούρβαχη/ΗΗ/Κροκεων), η πιο τεχνητρια στο στραπον αυτη την περιοδο.
Σε συνδυασμό με το μοντελε σώμα με τα υπεροχα ποδια και το ομορφο προσωπο… απο τις πρωτες μου επιλογες!
Αυτο με τη μουσικη το παρατήρησα κι εγω στον προηγουμενο απο εμενα, κακο, εχεις δικιο.Στο 50αρι δυναμώνει η τσατσά την μουσική στα 8λεπτα, στα 10 λεπτα δυναμώνει ξανά και η Καταλεγια σου λέει finish time!! Μακριά, μόνο κοκόρια προλαβαίνουν σε αυτόν το χρόνο!!! Άσε που βγαίνει από το ένα δωμάτιο και πάει κατευθείαν χωρίς να πλυθεί στο διπλανό δωμάτιο με τον επόμενο πελάτη. Παλιότερα που είχα πληρώσει μισάωρο (που πλέον είναι 120ευρω χωρίς 69), χτύπαγε η τσατσά την πόρτα στα 20-22 λεπτά... Αισχος! Εγώ προσωπικά δεν ξαναπατάω....
Τα ίδια λέμε! Aπλα το 8-10 λεπτά σε στούντιο είναι υπέρτατη κοροϊδία!!!Το πρωτο ανεβασμα της εντασης ειναι για να τελειωνεις συντομα και το δευτερο οτι εκανες εκανες βγες τωρα τελος χρονου
Το 30 λεπτα ειναι ακομα πιο κοροιδια γιατι δε καθεται ποτε να εξαντλησει το μισαωρο μολις τελειωνεις φευγειΤα ίδια λέμε! Aπλα το 8-10 λεπτά σε στούντιο είναι υπέρτατη κοροϊδία!!!
Ακριβώς εντελώς ξεπετα είναιΤο 30 λεπτα ειναι ακομα πιο κοροιδια γιατι δε καθεται ποτε να εξαντλησει το μισαωρο μολις τελειωνεις φευγει