tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.347
- Πόντοι
- 606
εχεις παρει σβαρνα ολα τα μπουρδελα μωρη γρια μπαμπο..
εχεις παρει σβαρνα ολα τα μπουρδελα μωρη γρια μπαμπο..
Αυτο θυμαμαι πιο παλια τη Χαρα...Δε ξερω αν την θυμαστε?Ειχα παει τοτε σε αυτη τη μιλφαρα.Επισης εκει ειχε και τη Λαουρα που ελεγε οτι ειναι τσιπρια....Μια μελαχρινη περιπου το 2009....
Αυτο θυμαμαι πιο παλια τη Χαρα...Δε ξερω αν την θυμαστε?Ειχα παει τοτε σε αυτη τη μιλφαρα.Επισης εκει ειχε και τη Λαουρα που ελεγε οτι ειναι τσιπρια....Μια μελαχρινη περιπου το 2009....
γιατι ηταν αλυσιδα???νομιζω μονο αυτο ειχε...Άλλη αλυσίδα η τότε.
ναι καπου εκει.νομιζω το 09 την πηρα...βυζαρες πεσμενες αλλα καλο μιλφονι...Που τη θυμήθηκες ρε φίλε; Μιλάμε για εποχές 2006/07.
Πάντως η Άννα Μαρία παραμένει το δυνατό χαρτί των Γερμανών μαζί με την Ζανέτ τώρα για απόδοση που λες για την Άννα Μαρία από πελάτες της που γνωρίζω μαθαίνω ότι είναι πολύ καλή και έχει τρελή δουλειά και ζήτηση ειδικά Σαββατόβραδο πολύ υπομονήΑπό τότε που πήγε στους Γερμανούς είχε αρχίσει να πέφτει η απόδοση της. Φαντάζομαι πως θα'χει γίνει τώρα.
Όσο για το επίπεδο συνολικά στα στούντιο, τα'χουμε πει αυτά.
η λαουρα η κυπρια ειναι η μια και μοναδικη μου κριτικη στο μπου στη δωδεκαετη καριερα μου.Αυτο θυμαμαι πιο παλια τη Χαρα...Δε ξερω αν την θυμαστε?Ειχα παει τοτε σε αυτη τη μιλφαρα.Επισης εκει ειχε και τη Λαουρα που ελεγε οτι ειναι τσιπρια....Μια μελαχρινη περιπου το 2009....
Από τότε που πήγε στους Γερμανούς είχε αρχίσει να πέφτει η απόδοση της. Φαντάζομαι πως θα'χει γίνει τώρα.
Εγώ τη γνώρισα 2014 νομίζω και από τότε μέχρι πριν ένα 2χρονο ήταν πολύ καλή... μετά έπεσε στο καλή και μετά δε ξέρω γιατί βρήκα μια καλύτερη (ναόμι) απ'την ίδια αλυσίδα
Ναομι καλο???Απο σερβιτσιο??
Την συστήνω ανεπιφύλακτα. Φιλιά με γλώσσα, γουστάρει το γλύψιμο και υγραίνεται από μόνη της πάρα πολύ. Πολύ καθαρή. Δεν είναι παθητική. Αν είχα ένα παράπονο θα ήταν οτι δεν παίρνει συχνά πρωτοβουλίες. Καλό σόσιαλ. Χαμογελαστή, μου έχει ρίξει πολλές φορές άκυρο για χοτελι αλλα επιμένω .
Ναομι καλο???Απο σερβιτσιο??
Έχω γράψει και κριτικές για την κοπέλα. Αν σε ενδιαφέρει ρίξε κι εκεί μια ματιά
Από τότε που πήγε στους Γερμανούς είχε αρχίσει να πέφτει η απόδοση της. Φαντάζομαι πως θα'χει γίνει τώρα.
Για πες τωρα για την Μαρια του Αθηνων318, ξερεις κατι?Τα ίδια λενε και για μια Ελληνίδα την Εμμανουέλα που πρόσφατα πήρε μεταγραφή εκεί απορώ πως την έχουν δει το επίπεδο τούς είναι όπως η Φυλής πριν καμία 6ετια δηλαδή οι κοπέλες αυτές θα ήταν μια χαρά σήμερα για20€ακι όχι για παραπανω
Όπως ανέφερα και προηγουμένως η κοπέλα είναι καινούργια στη δουλειά λίγες μέρες πολύ ωραίο κορμί νεανικο πάντως και όμορφη ομοίως και η Ναστυα νεαρές κοπέλες που μαζί με την Έστερ που είναι Λατινοαμερικανα φοβερό γκομενάκι είναι πολύ δυνατά κομμάτια.Για πες τωρα για την Μαρια του Αθηνων318, ξερεις κατι?