Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Επισκεψη σε Βαλερια στο Κωνσταντινουπολεως 132
Θετικοτατη εμπειρια
Θετικοτατη εμπειρια
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή, μετά από πολύ καιρό έκανα το λάθος κ πήγα σε στούντιο γιατί μου άρεσε πολύ στις φωτογραφίες, αλλά δεν... Ωραία εμφάνιση αλλά μέχρι εκεί.Δοκιμή με Έστερ από την αλυσίδα Πειραιώς 193,θησεως40,365 Αθηνών 318 ωραία γκόμενα αλλά φόλα ψοφια στο δωμάτιο ξεπετα ακατάλληλη για την δουλειά μακριά θα ανέβει κριτική
Πιο πιθανό πλέον είναι να βγει για ποτό κανείς να χαλάσει τα ίδια φράγκα που θα έδινε στο στούντιο να την πέσει σε μερικές γκόμενες Ελληνίδες και στο τέλος να γαμησει παρά νά περάσει καλά σε στούντιο εκεί φτάσαμε με όλα αυτά τα κοριτσάκια που φέρνουν για τρεις μήνες από Κολομβία Βενεζουέλα και τρίχες κατσαρες όπου λοιπόν βλέπετε τέτοιες περιπτώσεις μακριά μαύρο και αποχή και εκείΈχει καταντήσει είδηση πλέον αν πάει κάποιος με στουντιοκόριτσο και περάσει καλά.
Όσοι γνωρίζουν τον χώρο των studio, γνωρίζουν πολύ καλά και ποιές κοπέλες αξίζουν σχεδόν διαχρονικά. Πάντα υπάρχουν κάποια new entries αλλά κάτω από 2-3 ετησίως. Μαρίνα Σέρβα (top), Κρίστη, Σοφία, Μάρτα από την μια αλυσίδα και Ζανέτ(top), Αλίσια, Αννα-Μαρία, Νάνσυ, Ναταλί, (μετά την επάνοδό τους), Ναόμι, από την άλλη. Δεν λαμβάνω υπόψιν τις «τουρίστριες».
Πράγματι τα διάβασα και εγώ .....δεν ήταν έτσι πρό γερμανώνΔεν ξέρω για τις υπόλοιπες αλλά μπορείς να διαγράψεις την Άννα-Μαρία από τη λίστα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συναγωνιστών.
Ποιες είναι οι αλυσίδες; Σορι αλλά είμαι άσχετος από στούντιο
Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε τίποτα για πρωτάρηδες; Κοπέλες, προγράμματα, ήσυχες μέρες/ώρες, διάφορα tips κλπ. Θα προτιμούσα Δυτικά Προάστια (π.χ Λ.Α.318).
κι η μαυρούλα Λάουρα στο 232 της Συγγρού εγγραφή από Diva ; Ταιριάζουν οι φωτογραφίες.
Για να σε βοηθησουμε πρεπει να μας πεις τι ψαχνεις. Μοντελοπιπινια, εμπειρες Μιλφαρες, μαυρες, ασπρες, χοντρες βυζαρουδες, kinky αφεντρες, GFE γουτσου - γουτσου...... Μακρυς ο καταλογος και εχει απ' ολα ο μπαξες.Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε τίποτα για πρωτάρηδες; Κοπέλες, προγράμματα, ήσυχες μέρες/ώρες, διάφορα tips κλπ. Θα προτιμούσα Δυτικά Προάστια (π.χ Λ.Α.318).
To transition απο CG σε στουντιο ειναι πολυ δυσκολο. Το "απο δωματιο σε δωματιο" και "βγες στο σαλονι γυμνη να σε δουνε 4-5 μαντραχαλαδες εκ των οποιων ο ενας θα κατσει", καποια που εχει συνηθισει να επιλεγει τα ραντεβου της σε ξενοδοχειο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ. Παθαινουν πολιτισμικο σοκ. Το αναποδο, απο στουντιο σε γραφειο ή ανεξαρτητη, ειναι ευκολο. Γι' αυτο και πρωην CG δε μενουν σε στου για πολυ. Καιγονται απο τη πρωτη βαρδια.
Επισης σαν CG μπορουν να απορριπτουν "περιεργους - βρωμιαρηδες". Στο στου αυτο δεν παιζει. Αμα τρυπωσει στο δωματιο ο πελατης, δε βγαινει, πρεπει η κορασιδα να το πιει το πικρο ποτηρι.
Καταβαλονται τα Δωρα Πασχα, αυτο εχει γινειΠράγματι τέτοιες μουτσούνες και γενικότερο προφίλ (παρουσιαστικό) δύσκολα. Κάποιο περίεργο ίδρυμα θα είχε σχολάσει μεσοβδόμαδα κι οι τρόφιμοί του θα είχαν εκτοξευθεί στα μπουρδέλα μαζικά.
Καταβαλονται τα Δωρα Πασχα, αυτο εχει γινει
απ αυτουςζουνε ομως στα μπουρδελα τι περιμενουν να γνωρισουν καλονους ;σωστά. Κι αν μπει στο δωμάτιο ο γιαγκούλας κι έχει πλερώσει και 200άρι, εκεί να δεις πόσο το γλεντάει η πουτάνα.
προ 2 εβδομάδων ήμουν περαστικός μόνο για χάζι από 365 στη Θησέως, το ρόστερ των υπηρετριών της αποσυμφόρησης όρχεων καλούτσικο, όμως το ρόστερ των πελατών...εγώ αν ήμουν υπάλληλος θα δήλωνα αδιαθεσία. Πράγματι τέτοιες μουτσούνες και γενικότερο προφίλ (παρουσιαστικό) δύσκολα. Κάποιο περίεργο ίδρυμα θα είχε σχολάσει μεσοβδόμαδα κι οι τρόφιμοί του θα είχαν εκτοξευθεί στα μπουρδέλα μαζικά.