Νέα

Ενημέρωση μελών για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Δοκιμή με Έστερ από την αλυσίδα Πειραιώς 193,θησεως40,365 Αθηνών 318 ωραία γκόμενα αλλά φόλα ψοφια στο δωμάτιο ξεπετα ακατάλληλη για την δουλειά μακριά θα ανέβει κριτική

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.215
Πόντοι
1.206
Δοκιμή με Έστερ από την αλυσίδα Πειραιώς 193,θησεως40,365 Αθηνών 318 ωραία γκόμενα αλλά φόλα ψοφια στο δωμάτιο ξεπετα ακατάλληλη για την δουλειά μακριά θα ανέβει κριτική
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή, μετά από πολύ καιρό έκανα το λάθος κ πήγα σε στούντιο γιατί μου άρεσε πολύ στις φωτογραφίες, αλλά δεν... Ωραία εμφάνιση αλλά μέχρι εκεί.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Έχει καταντήσει είδηση πλέον αν πάει κάποιος με στουντιοκόριτσο και περάσει καλά.
Πιο πιθανό πλέον είναι να βγει για ποτό κανείς να χαλάσει τα ίδια φράγκα που θα έδινε στο στούντιο να την πέσει σε μερικές γκόμενες Ελληνίδες και στο τέλος να γαμησει παρά νά περάσει καλά σε στούντιο εκεί φτάσαμε με όλα αυτά τα κοριτσάκια που φέρνουν για τρεις μήνες από Κολομβία Βενεζουέλα και τρίχες κατσαρες όπου λοιπόν βλέπετε τέτοιες περιπτώσεις μακριά μαύρο και αποχή και εκεί

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.883
Πόντοι
1.336
Όσοι γνωρίζουν τον χώρο των studio, γνωρίζουν πολύ καλά και ποιές κοπέλες αξίζουν σχεδόν διαχρονικά. Πάντα υπάρχουν κάποια new entries αλλά κάτω από 2-3 ετησίως. Μαρίνα Σέρβα (top), Κρίστη, Σοφία, Μάρτα από την μια αλυσίδα και Ζανέτ(top), Αλίσια, Αννα-Μαρία, Νάνσυ, Ναταλί, (μετά την επάνοδό τους), Ναόμι, από την άλλη. Δεν λαμβάνω υπόψιν τις «τουρίστριες».

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Όσοι γνωρίζουν τον χώρο των studio, γνωρίζουν πολύ καλά και ποιές κοπέλες αξίζουν σχεδόν διαχρονικά. Πάντα υπάρχουν κάποια new entries αλλά κάτω από 2-3 ετησίως. Μαρίνα Σέρβα (top), Κρίστη, Σοφία, Μάρτα από την μια αλυσίδα και Ζανέτ(top), Αλίσια, Αννα-Μαρία, Νάνσυ, Ναταλί, (μετά την επάνοδό τους), Ναόμι, από την άλλη. Δεν λαμβάνω υπόψιν τις «τουρίστριες».

Ποιες είναι οι αλυσίδες; Σορι αλλά είμαι άσχετος από στούντιο

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.883
Πόντοι
1.336
Δεν ξέρω για τις υπόλοιπες αλλά μπορείς να διαγράψεις την Άννα-Μαρία από τη λίστα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συναγωνιστών.
Πράγματι τα διάβασα και εγώ .....δεν ήταν έτσι πρό γερμανών

hana3671

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Κριτικές
22
Like
154
Πόντοι
10
Αλλη μια φολα απο πλευρας υπηρεσιων ειναι η Μαρινα απο το Θεσσαλιας, μακρια παιδια. Εχω ανεβασει και κριτικη. Εχω παει και με την Κρυσταλ η οποια δεν ειναι τοσο ξεπετα αλλα εχει σοβαρο θεμα στα βυζια λογω κακιστης προσθετικης επεμβασης. Πραγματικα ξενερωνεις με τα βυζια της. Η μονη που αξιζει εκει μεσα ειναι η Λιντα αν και οι φωτογραφιες που βλεπουμε σε διπλανο site ειναι πολυ ρετουσαρισμενες.

Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε τίποτα για πρωτάρηδες; Κοπέλες, προγράμματα, ήσυχες μέρες/ώρες, διάφορα tips κλπ. Θα προτιμούσα Δυτικά Προάστια (π.χ Λ.Α.318).

hana3671

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Κριτικές
22
Like
154
Πόντοι
10
Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε τίποτα για πρωτάρηδες; Κοπέλες, προγράμματα, ήσυχες μέρες/ώρες, διάφορα tips κλπ. Θα προτιμούσα Δυτικά Προάστια (π.χ Λ.Α.318).

Δοκιμασε τη Γκλορια στο Αντιοχειας στη Νεα Φιλαδελφεια.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
  • Like
Αντιδράσεις: px75

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
To transition απο CG σε στουντιο ειναι πολυ δυσκολο. Το "απο δωματιο σε δωματιο" και "βγες στο σαλονι γυμνη να σε δουνε 4-5 μαντραχαλαδες εκ των οποιων ο ενας θα κατσει", καποια που εχει συνηθισει να επιλεγει τα ραντεβου της σε ξενοδοχειο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ. Παθαινουν πολιτισμικο σοκ. Το αναποδο, απο στουντιο σε γραφειο ή ανεξαρτητη, ειναι ευκολο. Γι' αυτο και πρωην CG δε μενουν σε στου για πολυ. Καιγονται απο τη πρωτη βαρδια.
Επισης σαν CG μπορουν να απορριπτουν "περιεργους - βρωμιαρηδες". Στο στου αυτο δεν παιζει. Αμα τρυπωσει στο δωματιο ο πελατης, δε βγαινει, πρεπει η κορασιδα να το πιει το πικρο ποτηρι.

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
598
Πόντοι
291
Μεταγραφικη περιοδος;

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Για να σε βοηθησουμε πρεπει να μας πεις τι ψαχνεις. Μοντελοπιπινια, εμπειρες Μιλφαρες, μαυρες, ασπρες, χοντρες βυζαρουδες, kinky αφεντρες, GFE γουτσου - γουτσου...... Μακρυς ο καταλογος και εχει απ' ολα ο μπαξες.
π.χ Η Γκλορια που σου προτεινε ο hana ταιριαζει σε εμπειρους μιλφοκυνηγους, αλλα αν ψαχνεις 20χρονο πιπινι θα χαλαστεις...

Συνημμένα

• Gloria UKR 39.jpg
    Gloria UKR 39.jpg
    90,1 KB · Εμφανίσεις: 71

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
To transition απο CG σε στουντιο ειναι πολυ δυσκολο. Το "απο δωματιο σε δωματιο" και "βγες στο σαλονι γυμνη να σε δουνε 4-5 μαντραχαλαδες εκ των οποιων ο ενας θα κατσει", καποια που εχει συνηθισει να επιλεγει τα ραντεβου της σε ξενοδοχειο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ. Παθαινουν πολιτισμικο σοκ. Το αναποδο, απο στουντιο σε γραφειο ή ανεξαρτητη, ειναι ευκολο. Γι' αυτο και πρωην CG δε μενουν σε στου για πολυ. Καιγονται απο τη πρωτη βαρδια.
Επισης σαν CG μπορουν να απορριπτουν "περιεργους - βρωμιαρηδες". Στο στου αυτο δεν παιζει. Αμα τρυπωσει στο δωματιο ο πελατης, δε βγαινει, πρεπει η κορασιδα να το πιει το πικρο ποτηρι.

σωστά. Κι αν μπει στο δωμάτιο ο γιαγκούλας κι έχει πλερώσει και 200άρι, εκεί να δεις πόσο το γλεντάει η πουτάνα.

προ 2 εβδομάδων ήμουν περαστικός μόνο για χάζι από 365 στη Θησέως, το ρόστερ των υπηρετριών της αποσυμφόρησης όρχεων καλούτσικο, όμως το ρόστερ των πελατών...εγώ αν ήμουν υπάλληλος θα δήλωνα αδιαθεσία. Πράγματι τέτοιες μουτσούνες και γενικότερο προφίλ (παρουσιαστικό) δύσκολα. Κάποιο περίεργο ίδρυμα θα είχε σχολάσει μεσοβδόμαδα κι οι τρόφιμοί του θα είχαν εκτοξευθεί στα μπουρδέλα μαζικά.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Πράγματι τέτοιες μουτσούνες και γενικότερο προφίλ (παρουσιαστικό) δύσκολα. Κάποιο περίεργο ίδρυμα θα είχε σχολάσει μεσοβδόμαδα κι οι τρόφιμοί του θα είχαν εκτοξευθεί στα μπουρδέλα μαζικά.
Καταβαλονται τα Δωρα Πασχα, αυτο εχει γινει  :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
σωστά. Κι αν μπει στο δωμάτιο ο γιαγκούλας κι έχει πλερώσει και 200άρι, εκεί να δεις πόσο το γλεντάει η πουτάνα.

προ 2 εβδομάδων ήμουν περαστικός μόνο για χάζι από 365 στη Θησέως, το ρόστερ των υπηρετριών της αποσυμφόρησης όρχεων καλούτσικο, όμως το ρόστερ των πελατών...εγώ αν ήμουν υπάλληλος θα δήλωνα αδιαθεσία. Πράγματι τέτοιες μουτσούνες και γενικότερο προφίλ (παρουσιαστικό) δύσκολα. Κάποιο περίεργο ίδρυμα θα είχε σχολάσει μεσοβδόμαδα κι οι τρόφιμοί του θα είχαν εκτοξευθεί στα μπουρδέλα μαζικά.
απ αυτουςζουνε ομως στα μπουρδελα τι περιμενουν να γνωρισουν καλονους ;
ας πανε στο voodoo να γινουν pr

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom